bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Kurva anyádat, Peters. Nyilván Rams ellen idegenben fog Winston 50 pontot csinálni...Grat, braxa...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Weddle félidőben 23 pont elég extraNullázott az egyik LB-m, Hardman most impotens volt a nevével ellentétesen és -2 pontot "hozott", Mack összefutkárorott 3 pontot, szóval csoda lesz ha sikerül szorossá tenni a végére. Kell az extra többektől.Basszus egy közepes Brady meccsel ezt már bezúztam volna, ehelyett Simán a tied lehetAllen eddig -2 pont három negyed alatt, próbáld már normálisan megfogni a labdát, bazz.Brady is 2 pontnál jár, ez az én szerencsém 😊
Futóim semmi, Kelce semmi.. még a végén kikapok braxa irgarmatlan szar csapatától is...
Igor
flzoli
Göbi
flzoli
több mint 5 éve
Na baszki, addig néztem a Lions meccset, amíg lemaradtam Roquan outjáról, így nehéz lesz
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Nullázott az egyik LB-m, Hardman most impotens volt a nevével ellentétesen és -2 pontot "hozott", Mack összefutkárorott 3 pontot, szóval csoda lesz ha sikerül szorossá tenni a végére. Kell az extra többektől.Basszus egy közepes Brady meccsel ezt már bezúztam volna, ehelyett Simán a tied lehetAllen eddig -2 pont három negyed alatt, próbáld már normálisan megfogni a labdát, bazz.Brady is 2 pontnál jár, ez az én szerencsém 😊
Futóim semmi, Kelce semmi.. még a végén kikapok braxa irgarmatlan szar csapatától is...
Igor
flzoli
Göbi
több mint 5 éve
Barkley visszatér és zúzni fog a csapat. Jones olyan bárgyú fejet tud vágni mint Eli, ez már jót jelent a Giantsnél 😊Absz igazad van, el is engedem a dolgot most. A Giants legalább mutat életjeleket, így legalább nem kuka az egész év számomra nfl szempontból. (mondjuk pár hét múlva valószínű az lesz ebből a szempontból is 😊)Nem kell ezt ennyire komolyan venni, főleg ha már az NFL szurkolás élvezetét is elveszi. Ez csak egy játék úgyis 😊ugyanmár, ennek vége, 30 pontot szereztél a garbage time-okban, elátkozott év ez nekem, innentől tényleg csak végigalibizem a szezont, nem fogok ezen a szaron idegeskedni egész évbenVégre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤megnyerik így is, grat
Tony Adams
Szesze9 embered van még hátra, nincs ennek még vége.Végre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤megnyerik így is, grat
Tony Adams
Szesze
Tony Adams
Szesze
flzoli
Szesze
több mint 5 éve
Absz igazad van, el is engedem a dolgot most. A Giants legalább mutat életjeleket, így legalább nem kuka az egész év számomra nfl szempontból. (mondjuk pár hét múlva valószínű az lesz ebből a szempontból is 😊)Nem kell ezt ennyire komolyan venni, főleg ha már az NFL szurkolás élvezetét is elveszi. Ez csak egy játék úgyis 😊ugyanmár, ennek vége, 30 pontot szereztél a garbage time-okban, elátkozott év ez nekem, innentől tényleg csak végigalibizem a szezont, nem fogok ezen a szaron idegeskedni egész évbenVégre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤megnyerik így is, grat
Tony Adams
Szesze9 embered van még hátra, nincs ennek még vége.Végre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤megnyerik így is, grat
Tony Adams
Szesze
Tony Adams
Szesze
flzoli
több mint 5 éve
Nem kell ezt ennyire komolyan venni, főleg ha már az NFL szurkolás élvezetét is elveszi. Ez csak egy játék úgyis 😊ugyanmár, ennek vége, 30 pontot szereztél a garbage time-okban, elátkozott év ez nekem, innentől tényleg csak végigalibizem a szezont, nem fogok ezen a szaron idegeskedni egész évbenVégre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤megnyerik így is, grat
Tony Adams
Tony Adams
Szesze
Tony Adams
Szesze
több mint 5 éve
Basszus egy közepes Brady meccsel ezt már bezúztam volna, ehelyett Simán a tied lehetAllen eddig -2 pont három negyed alatt, próbáld már normálisan megfogni a labdát, bazz.Brady is 2 pontnál jár, ez az én szerencsém 😊
Igor
flzoli
több mint 5 éve
ugyanmár, ennek vége, 30 pontot szereztél a garbage time-okban, elátkozott év ez nekem, innentől tényleg csak végigalibizem a szezont, nem fogok ezen a szaron idegeskedni egész évbenVégre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤megnyerik így is, grat
Tony Adams
Tony Adams
Szesze
Tony Adams
több mint 5 éve
Végre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤megnyerik így is, grat
Tony Adams
Szesze
9 embered van még hátra, nincs ennek még vége.Végre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤megnyerik így is, grat
Tony Adams
Szesze
több mint 5 éve
Melty Ice well done 😀 és még a fluke Ito Smith TD-vel mákja is van somosnak.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Fuhh, de kellett ez az alamizsna TD Ebrontól! 😎
több mint 5 éve
Végre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤megnyerik így is, grat
Tony Adams
több mint 5 éve
Van Noy eddig kb lófütty, ma 30 ponttal csücsül a padon és még nincs vége....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Allen eddig -2 pont három negyed alatt, próbáld már normálisan megfogni a labdát, bazz.Brady is 2 pontnál jár, ez az én szerencsém 😊
Igor
több mint 5 éve
Desmond King 2.5 sack, FF - WTF, nyilván a padon produkálja magát.... hogy én mennyire utálom a CB posztot...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Amilyen szépen indult, olyan szar. Ha a délutáni műszak nem hoz karrierszámokat, csúnya vége lesz...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Allen eddig -2 pont három negyed alatt, próbáld már normálisan megfogni a labdát, bazz. Futóim semmi, Kelce semmi.. még a végén kikapok braxa irgarmatlan szar csapatától is...
több mint 5 éve
Végre karcol a LBsor, persze hogy mindenki más betlizik. 😤
több mint 5 éve
Csak nálam halt le az auto-update az ESPN eredménykövetőben?
több mint 5 éve
Kezdenek hullani picit a WR-eim, ugye OBJ ment trade-ben, Hill out, most McLaurin is csatlakozott hozzá, így azért kezd kicsit csücskös lenni a helyzet...én is nagyvonalúan elcseréltem Bosticot, nyilván egyből kikerült Kyzir a Chargersből, így rögtön necces lett az addig stabilnak hitt LB sorom (is)
somoskovig
több mint 5 éve
Kezdenek hullani picit a WR-eim, ugye OBJ ment trade-ben, Hill out, most McLaurin is csatlakozott hozzá, így azért kezd kicsit csücskös lenni a helyzet...
több mint 5 éve
Amilyen rb duóval és wr trióval megy a csapat csoda ha 100 pontot belül maradok...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Basszus, jól benéztem Grugier-Hill játszatását... Pedig tavaly jól nyomta. Én voltam a hülye hogy egy Kamu keresztnevu jatekosban hittem 😊Nekem jól jött, de ez még nagyon az eleje...esküszöm félek, hogy a két HC közti különbség is dönthet
flzoli
több mint 5 éve
Basszus, jól benéztem Grugier-Hill játszatását... Pedig tavaly jól nyomta. Én voltam a hülye hogy egy Kamu keresztnevu jatekosban hittem 😊