bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Csak irigyelni tudlak mondjuk a Landry Jones, Geno Smith párosodért, velük én is nyugodt lennék, nem kaphatok ki. 8DVan két kezdő QB-m 😀Van egy rekesz söröd?Nah Sheard-del újabb komoly lyukat sikerült befoltoznom FA-ról, igaz, h visz egy LB helyet is, de még így is nagyon megéri. Ha teljes a csapat, akkor a védelmem most már nagyon ütősnek mondható (sztem a legjobb a mezőnyben), offense oldalon kéne kicsit turbózni még és akkor akár a címvédés se lenne irreális cél.Nem orulok neki, hogy kiszedted.. en is dobtam ra egy waivert (megha nalam nem is feltetlen kezdene, de padra jo lett volna 😊), de igy remenykedunk hogy Keenan Robinson bevalik - o az aki Giants LB-k kozul a legtobb snapet kapja (75% korul), nem Casillas.
Szesze
Amugy ugy nezem McCoy is out (eleg komoly lett futoszempontbol ez a het), ha ezt a hetet nem tud megnyerni janos ellen, szegyellhetem magam.. bar nalam meg Hilton lesz necces.
Thursday night update (Hoyer out) -> minek jartatom a pofamat.....
Igor
Van egy Ryanem!
Stez
Hétfőn valszeg küldök majd néhány ajánlatot (másoknak is), de egyelőre megvárom a hétvégét, ki tudja hányan halnak még meg addig...
Igor
Azért remélem nem azt tűzted ki célul, hogy meglegyen a megnyugtató 0 pont eme tehetséges padawanoktól. Bár tény, jobb a mínusznál.
több mint 8 éve
Van két kezdő QB-m 😀Van egy rekesz söröd?Nah Sheard-del újabb komoly lyukat sikerült befoltoznom FA-ról, igaz, h visz egy LB helyet is, de még így is nagyon megéri. Ha teljes a csapat, akkor a védelmem most már nagyon ütősnek mondható (sztem a legjobb a mezőnyben), offense oldalon kéne kicsit turbózni még és akkor akár a címvédés se lenne irreális cél.Nem orulok neki, hogy kiszedted.. en is dobtam ra egy waivert (megha nalam nem is feltetlen kezdene, de padra jo lett volna 😊), de igy remenykedunk hogy Keenan Robinson bevalik - o az aki Giants LB-k kozul a legtobb snapet kapja (75% korul), nem Casillas.
Szesze
Amugy ugy nezem McCoy is out (eleg komoly lett futoszempontbol ez a het), ha ezt a hetet nem tud megnyerni janos ellen, szegyellhetem magam.. bar nalam meg Hilton lesz necces.
Igor
Van egy Ryanem!
Stez
Hétfőn valszeg küldök majd néhány ajánlatot (másoknak is), de egyelőre megvárom a hétvégét, ki tudja hányan halnak még meg addig...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Van egy rekesz söröd?Nah Sheard-del újabb komoly lyukat sikerült befoltoznom FA-ról, igaz, h visz egy LB helyet is, de még így is nagyon megéri. Ha teljes a csapat, akkor a védelmem most már nagyon ütősnek mondható (sztem a legjobb a mezőnyben), offense oldalon kéne kicsit turbózni még és akkor akár a címvédés se lenne irreális cél.Nem orulok neki, hogy kiszedted.. en is dobtam ra egy waivert (megha nalam nem is feltetlen kezdene, de padra jo lett volna 😊), de igy remenykedunk hogy Keenan Robinson bevalik - o az aki Giants LB-k kozul a legtobb snapet kapja (75% korul), nem Casillas.
Szesze
Igor
Van egy Ryanem!
több mint 8 éve
Sheard mellett én is Robinsonra waivereltem, de azért ennek jobban örülök. A mi LB-ink nem túl megbízhatóak, de cseresorba jó lett volna Robinson. Sheard viszont fix kezdő lesz az egyik fő hiányposztomon.Nah Sheard-del újabb komoly lyukat sikerült befoltoznom FA-ról, igaz, h visz egy LB helyet is, de még így is nagyon megéri. Ha teljes a csapat, akkor a védelmem most már nagyon ütősnek mondható (sztem a legjobb a mezőnyben), offense oldalon kéne kicsit turbózni még és akkor akár a címvédés se lenne irreális cél.Nem orulok neki, hogy kiszedted.. en is dobtam ra egy waivert (megha nalam nem is feltetlen kezdene, de padra jo lett volna 😊), de igy remenykedunk hogy Keenan Robinson bevalik - o az aki Giants LB-k kozul a legtobb snapet kapja (75% korul), nem Casillas.
Szesze
Igor
több mint 8 éve
Nah Sheard-del újabb komoly lyukat sikerült befoltoznom FA-ról, igaz, h visz egy LB helyet is, de még így is nagyon megéri. Ha teljes a csapat, akkor a védelmem most már nagyon ütősnek mondható (sztem a legjobb a mezőnyben), offense oldalon kéne kicsit turbózni még és akkor akár a címvédés se lenne irreális cél.Nem orulok neki, hogy kiszedted.. en is dobtam ra egy waivert (megha nalam nem is feltetlen kezdene, de padra jo lett volna 😊), de igy remenykedunk hogy Keenan Robinson bevalik - o az aki Giants LB-k kozul a legtobb snapet kapja (75% korul), nem Casillas.
Szesze
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
ha kibírja a szezont akkor van esélye rá.Szerintem a pecc rendszere nem fantasy barat neki..hát sztem DE poszton Top10-15 körül lesz fantasy ügyileg..
Janek
Szesze
közhelyekben jók vagyunk...
ma pl el kéne találni,hogy trevathan maradjon e bent... ki fog futni a GBben? stb
több mint 8 éve
Szerintem a pecc rendszere nem fantasy barat neki..hát sztem DE poszton Top10-15 körül lesz fantasy ügyileg..
Janek
több mint 8 éve
Szerintem a pecc rendszere nem fantasy barat neki..
több mint 8 éve
már múltkor is kint volt 1x, de akkor behúztad előlem (ezek szerint te voltál😊 )Nah Sheard-del újabb komoly lyukat sikerült befoltoznom FA-ról, igaz, h visz egy LB helyet is, de még így is nagyon megéri. Ha teljes a csapat, akkor a védelmem most már nagyon ütősnek mondható (sztem a legjobb a mezőnyben), offense oldalon kéne kicsit turbózni még és akkor akár a címvédés se lenne irreális cél.szivesen
Szesze
en várom,hogy matek jó legyen
Janek
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
Nah Sheard-del újabb komoly lyukat sikerült befoltoznom FA-ról, igaz, h visz egy LB helyet is, de még így is nagyon megéri. Ha teljes a csapat, akkor a védelmem most már nagyon ütősnek mondható (sztem a legjobb a mezőnyben), offense oldalon kéne kicsit turbózni még és akkor akár a címvédés se lenne irreális cél.szivesen
Szesze
en várom,hogy matek jó legyen
több mint 8 éve
Nah Sheard-del újabb komoly lyukat sikerült befoltoznom FA-ról, igaz, h visz egy LB helyet is, de még így is nagyon megéri. Ha teljes a csapat, akkor a védelmem most már nagyon ütősnek mondható (sztem a legjobb a mezőnyben), offense oldalon kéne kicsit turbózni még és akkor akár a címvédés se lenne irreális cél.
több mint 8 éve
Grat, ha J-Stewt kezdeted, 300 pontos het, nagyon impressziv. (Totonak meg termeszetesen egyutterzesem.)Brees+Fleener+McDonald 100 pont, igy nehez barmit csinalni. Grat ata, sztem ezt mar nem nyerem meg. Ugy kapok ki, hogy kb mindenki mas ellen nyertem volna... Idegesito, de van ilyenKöszi, néha van ilyen hét is 😊
Toto21
atapapa
(amugy 300 pontos hete senkinek nem volt 2013 elso playoffhete ota - mutatja mennyire kiegyensulyozott lett a liga.)
több mint 8 éve
Remek, a mult heten nem volt kezdofutom, ezen a heten meg van vagy 4...
több mint 8 éve
Brees+Fleener+McDonald 100 pont, igy nehez barmit csinalni. Grat ata, sztem ezt mar nem nyerem meg. Ugy kapok ki, hogy kb mindenki mas ellen nyertem volna... Idegesito, de van ilyenKöszi, néha van ilyen hét is 😊
Toto21
több mint 8 éve
Mostantól ki sem szedem Ryant a kezdőmből, szar napján is hoz 30 pontot. Megint a padon hagytam a W-t.Persze azzal nem számoltam, hogy egy-egy 16 pontot átlagoló játékosom megsérül a második negyedben, amin szintén ott maradt pár pont.
Kár érte, hisz az én csapatom a legjobb, ezt mindenki tudja. 😀
Csak összeesküdött ellenem a világ, de hát minden világverő birodalomnál így van ez előbb-utóbb…
több mint 8 éve
Nyilván a bye week-ek majd rontanak a helyzeten, de ha ezt a teljesítményt tudná tartani a csapat, akkor közel 3000 pontos alapszakasz jönne össze. 😊
több mint 8 éve
Ellenem szerezték szinte a legkevesebb pontot...Mondjuk ha nem lenne DJ meg a két cb akkor csak L lenne a nevem mellett
több mint 8 éve
Most nézem, hogy Sheldon mentette a DL becsületét, persze szarra se volt elég. Az egyébként teljesen unfair, hogy néhány 3-4 OLB megkapja a DE posztot is, Chandler Jones wink-wink
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Viszonylag átlagos munkanapon van túl a csapat, ha Ch. Jones és M. Williams hozza az átlagot, akkor 240 pont környéke megint. Nagy extra most nem volt, Brady azért nem baj, hogy visszatért, az kapásból +20 pont Flacco-hoz képest meccsenként.A DL-em és a secondarym siralmas volt, benchelhettem volna jobban, de Cox megint nullázott, JNo-ra meg most se dobtak semmit, szóval ez így bebaszott. Rodgers terített betli, volt két röhejes turnoverje is azon felül, hogy alig volt jó passza, köcsög Bengals D meg levente TD-ket szopott a béna pecc ellen 😛
Ami érdekes, hogy ezúttal olyan posztokon alakult ki a különbség nagy része, ahol nem szokott, DL, CB és S poszton sikerült előnyt kiharcolni (főleg a sec, ott ha Williams hozza magát, akkor 50 pont vs. 22), miközben az LB-sor csendesebb napot zárt, offense skill posztokon meg ki is kaptam.
Meredith és Fiedorowicz remélem, tartják a formát, akkor elég jó találat volt mindkettő.
somoskovig
Pechem volt azzal, hogy Michael elvesztett egy TD-t, pont akkor volt concussion protocollban, amikor 1 yardon voltak, így az újonc gyerek vitte be. Golden Tate ugyan végre megérkezett az idénybe, de neki is volt egy elbukott TD-je, amikor majdnem bebukdácsolt az end zone-ba, de aztán mégse. TE poszton a múlt hétre kukázott Kendricks sokkal jobb lett volna most is, mint ez a pöcs Thomas. Foster meg demotálva lett, nem mondom, hogy ő is futott volna 200 yardot, mint Ajayi, de 1 pontnál többet hozott volna kezdőként.
De legalább a rúgóim faszák 😛
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Tényleg szoros (vélhetően sokat fog számítani a végén a szerzett pont a sok holtverseny miatt), mondjuk Rajna 5-1-es eredménye nem kicsit mákos, tekintve, hogy 195-ös átlaggal sikerült ezt elérnie.13. helyen állok ha jól számolom, s egy meccsre vagyok egy rájátszást érő helytől.. ez egyelőre nem rossz.
Igor, te meg figyelj oda, nehogy lecsússz az alsóházi rájátszásról is 😉
Szesze
De hiába vagyok hátul, még mindig túl sok pontot szereztem, egyelőre a waiverekkel sincs szerencsém, nagyon kevés jackpotot érő ember volt, s általában elszórva különböző hetekben, nem tudtam se RB-t (meglátjuk, hátha Jacquizzból lesz valami..), se harmadik LB-t fogni..
több mint 8 éve
Tényleg szoros (vélhetően sokat fog számítani a végén a szerzett pont a sok holtverseny miatt), mondjuk Rajna 5-1-es eredménye nem kicsit mákos, tekintve, hogy 195-ös átlaggal sikerült ezt elérnie.Igor, te meg figyelj oda, nehogy lecsússz az alsóházi rájátszásról is 😉
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
Elegge kiegyensulyozott a liga - ha nem lesz atszamolas sehol - a 3. es 20. helyen allo csapatok kozott ket meccs kulonbseg lesz, mindenki 4-2-vel, 3-3-mal vagy 2-4-gyel all.. Rajna es somos szegyellje magat 😛Inkább Te, már mindkettőnktől kikaptál, mindkétszer 190 pont alatti teljesítményt felmutatva, szóval ez ellen Te tehettél volna a legtöbbet! 😛
Az hogy mindenki nyert mar legalabb 2 meccset, szerintem ez sem fordult meg elo ilyen hamar..
Igor
több mint 8 éve
Elegge kiegyensulyozott a liga - ha nem lesz atszamolas sehol - a 3. es 20. helyen allo csapatok kozott ket meccs kulonbseg lesz, mindenki 4-2-vel, 3-3-mal vagy 2-4-gyel all.. Rajna es somos szegyellje magat 😛Az hogy mindenki nyert mar legalabb 2 meccset, szerintem ez sem fordult meg elo ilyen hamar..
több mint 8 éve
Végre az offense már az elfogadhatót karcolta (de összességében még mindig kevés), a védelem rendben van (Brown óriási segítség)...3/3 baby 😀