bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Egyszer eltalálnám a nyomorult DE és CB poszton kit tegyek padra, most éppen 20 pontomba került ez a sztori, meg persze okosan Meredith is a padon csücsült, így már közel nettó 40 pont. Ennek ellenére esélyesebb vagyok, welcome back Tommyboy, de azért a 3 LB tegye oda magát, ha lehet.CB poszt teljesen eselytelen, abszolut lutri, azon nincs ertelme sirankozni..
somoskovig
Gondolkodtam azon hogy a DAL vagy a CAR CB parost megjatszom, es akkor nagyjabol lehedzselem magam.. de sztem tuti a rossz kombot valasztottam vegul.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Egyszer eltalálnám a nyomorult DE és CB poszton kit tegyek padra, most éppen 20 pontomba került ez a sztori, meg persze okosan Meredith is a padon csücsült, így már közel nettó 40 pont. Ennek ellenére esélyesebb vagyok, welcome back Tommyboy, de azért a 3 LB tegye oda magát, ha lehet.
több mint 8 éve
Hicks tehetne már egy szívességet... pedig szépen indult az este Riddick-kel
több mint 8 éve
Jay Cutlernek kuldenem a kovetkezo szamot, s kulonos szeretettel ajanlom figyelmebe a refrent (megha az a +3 yard jol jott volna Hoyertol, shame on you Indy D)www.youtube.com/watch?v=29MZ647i-5s
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Annyira bírom, hogy a tuti out játékosokat se lehet IR-re tenni csak egy órával a meccs előtt.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ja bocs, elfelejtettem elutasítani, Cox se eladó 😊Igazából nem nagyon van mozgásterem, a legjobb amit tehetek, hogy bízom a sérültek felépülésében.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Oké Göbi, te nyertél.
Próbáltam Jake-kel is alkudni, de jobb nekem ha te nyersz a hétvégén, s szorosabb lesz mezöny. 😛
Viszont Uzomah helyett én keresnék valakit, még ha nem is Henry lesz az..
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
Jónak ígérkezik az eheti matchup, ha 70 ponttal nem kapok ki, eggyel sem.
több mint 8 éve
Gondoltam rá, hogy felveszem Goldent eh
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Respect, bator huzas volt es bejott.. nem hittem volna hogy ennyit termel, amikor iden (pre es reg season) eddig 0/4-et produkalt.. persze a YPA mar realisabb volt, de azzal kitorolhetem.Stanton nekem is hatalmas meglepi, mondjuk túlzásba nem vitte, de már a double digit is ajándék
Reid nagyjabol azt hozta ami vartam, Ellington picit kevesebbet.. de osszessegeben azt remeltem 25 pont korul meguszom a TNF-et (raadasul a Kerley vs Enunwa parosbol - termeszetesen - a rosszabbikat valasztottam.)Igor
Ellington-ban picit jobban bíztam a kelleténél (mondjuk Tolbert nem volt nagy rivális 😀), Johnson lesöpört mindent, Fitz-en kívül passzt se nagyon kapott más. Reid-nek köszi. már csak a DE soromat kéne rendezni. egyébként nagyon kiszámíthatatlan matchup, sok hit or miss játékossal, izgis lesz
Szerkesztette: eloel
több mint 8 éve
úgy emlékszem volt már rá példa, azért írtam csak, de úgysem lesz olyan ajánlat, ami megériRespect, bator huzas volt es bejott.. nem hittem volna hogy ennyit termel, amikor iden (pre es reg season) eddig 0/4-et produkalt.. persze a YPA mar realisabb volt, de azzal kitorolhetem.
szóval #stantonnation
lol
Reid nagyjabol azt hozta ami vartam, Ellington picit kevesebbet.. de osszessegeben azt remeltem 25 pont korul meguszom a TNF-et (raadasul a Kerley vs Enunwa parosbol - termeszetesen - a rosszabbikat valasztottam.)
Kezd kicsit frusztralni az idei szezon, sot, igazabol csak az elmult 2.5 het... de ez nagyon nem jo jel 😕
Belenezek 3-4 emberbe minden heten, akik a realis varakozasokat boduletesen tulszarnyalva, olyan szintu season-high teljesitmenyt csinalnak, hogy egy het alatt tobbet termelnek, mint maskor egy honap/az eddigi egesz szezon alatt.. s ez valamiert mindig jobban felidegesit, mintha az ellenfel studjai miatt kapok ki... 😕
Ha a Mathews+Green+Evans+Olsen kombo csinal 80 pontot, egy szavam nem lesz (max annyi hogy "Grat" 😕 ), de ez a Stanton statline is.. ilyen comp% es YPA mellett, abszurd.
több mint 8 éve
En is arra tippeltem volna, de lehet hogy a csutortoki meccs miatt volt vmi korlatozas.Lehet, hogy bug-os a jatek? Mert Palmert tegnap ota nem tudom IR Benc-re tenni. Pedig O besorolast kapott.lehet van invalid játékosod ott...
Toto21
editke szerint nincs....
Janek
Ranezesre nem latok en se gondot.. meg mindig nem megy?
Göbiki lesz a QB-d a heten? 😊
Ugyan hetfo esti meccs, de ne feledd, kell a trade-nek 1 nap atfutasi ido.
Amugy volt egy ubervicces meretu stat correctionom +3 assisted tackle meg Whiteheadnel (ilyet meg nem lattam, hogy 3 tacklet neztek el... +4 pont), es Preston Brown megkapott egyet Zach Brown solo tacklejei kozul (+2 pont) - igy csak 1.5 ponttal, 1 tackle-lel kaptam ki a vegen... FML.
több mint 8 éve
Lehet, hogy bug-os a jatek? Mert Palmert tegnap ota nem tudom IR Benc-re tenni. Pedig O besorolast kapott.lehet van invalid játékosod ott...
Toto21
editke szerint nincs....
több mint 8 éve
Toto21
5 961
Lehet, hogy bug-os a jatek? Mert Palmert tegnap ota nem tudom IR Benc-re tenni. Pedig O besorolast kapott.
több mint 8 éve
Hoyer vs IND 17.1, Stanton vs SF 16.3 - azért ha valóban ennyire kozel lesznek, esélyem nincs a gyozelemre.Mondjuk Ellington viszont az 1.7-nel joval többet fog hozni, biztos lesz egy 70 yardos dumpoff TD a meccsen...
több mint 8 éve
úgy emlékszem volt már rá példa, azért írtam csak, de úgysem lesz olyan ajánlat, ami megériszóval #stantonnation
több mint 8 éve
Az ilyen egy hétre történő trade egyébként szabályosnak minősül? sztem nem kéne annak lennie..
több mint 8 éve
Toto21
5 961
Somos a heti meccset sztem behuzhatod W-re, kisebb csoda lenne ha nem igy lenne. 😊
több mint 8 éve
Az a baj, hogy rajta kívül csak Wheaton van, az meg nem akkora ötlet szerintem. 😊 Egész szezonra gondoltam, ezért tettem bele BYE WR-t.az a baj, hogy így meg wr kéne, nem vagyok sokkal előrébb... ha egy nem bye-ost csatolnál jobb lenne, úgyse férne be a kezdődbe ennyi Evans mellé. ezt amúgy a hétre gondoltad vagy ROS?valaki cserélne velem egy qb-t erre a hétre? az egyetlen elérhető is hamar gazdára talált ma...Küldtem egy ajánlatot, nyilván nem fair. 😊
lol
somoskovig
Stez: a hétre tudunk valamit oldani? mire lenne szükséged?
lol
több mint 8 éve
az a baj, hogy így meg wr kéne, nem vagyok sokkal előrébb... ha egy nem bye-ost csatolnál jobb lenne, úgyse férne be a kezdődbe ennyi Evans mellé. ezt amúgy a hétre gondoltad vagy ROS?valaki cserélne velem egy qb-t erre a hétre? az egyetlen elérhető is hamar gazdára talált ma...Küldtem egy ajánlatot, nyilván nem fair. 😊
lol
somoskovig
Stez: a hétre tudunk valamit oldani? mire lenne szükséged?
több mint 8 éve
valaki cserélne velem egy qb-t erre a hétre? az egyetlen elérhető is hamar gazdára talált ma...Eladó a Luck, Ryan páros egyike.
lol
(Egy rekesz sör megteszi)
több mint 8 éve
valaki cserélne velem egy qb-t erre a hétre? az egyetlen elérhető is hamar gazdára talált ma...Küldtem egy ajánlatot, nyilván nem fair. 😊
lol
több mint 8 éve
Én orulnek neki a legjobban, ha Lynch jatszana, de szvsz Sziamiau kezdeni fog vasárnap.. es még mindig van kezdo QB kint, igaz Stantonnál egy negativ pontszamu meccs is nagyon siman benne van 😀
több mint 8 éve
Nem fogsz örülni, de most hogy betaraztam Dixont (és Perkinst, 8.helyen volt a rangsorban nalam...), már nem futo, hanem LB kell.LB kinek nem kell? 😊
Mondjuk egy garast nem adtam volna erre, simán azt hittem hogy Bellorét viszem az 1.körben (aki a 2. volt a waiver rangsoromban), s nem Dixont (aki az 1.), ez most meglepett...
Azért kuldtem egy ajanlatot, nem tudom ez mennyire tetszik majd.. de gondolom Telvin és Kwon nem mozgathato.
Igor
Jól gondolod.
Tepper takarodj!