bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Julio Jones lassan összeszedhetné magát, felháborító, amit nem csinál eddig. Még szerencse, hogy egyelőre nem hiányoztak a pluszpontjai.Nem nagyon fogsz ajanlatot kapni, 1) mert nem sok embernek kell QB szerintem es 2) alig van/maradt olyan futo, aki 20+ toucht kap meccsenkent fixen, es hosszutavon fix kezdo - ilyenbol van kb 7, es abbol mondjuk ketto borzalmas.
Ugyanitt továbbra is eladó a Ryan, Luck páros egyike. Mehet bármelyik, korrekt kezdőfutót és egy közepes cornert kérek érte.
Igor futói nagyon nem győztek meg eddig, nem kapnak elegendő carryt (Sims meggyőző lenne, ha Martin nem térne vissza 2-3 héten belül).
Stez
Szoval a ketto kombinacioja eleg ritka lesz.
Megertem a dilemmat amugy, bar szvsz Sims jobb mint amire ertekeled, jelenleg TOP 10 futo, (s ha Martin visszajon akkor is mondjuk TOP 25), mert a receiving yardjai miatt eleg jo a floorja.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Van pofaja az ESPN-nek 15.9 pontot prognosztizalni Heeney-nek, azutan hogy 1 defense snapet jatszott a heten... meg jo hogy mindenkinek o volt a kedvenc sleepere a draft alatt 😛
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nem hinném, hogy az irányító poszt döntene, bár ha az Oakland D művel egy olyat, mint Brees vagy Ryan ellen... Meg kb. ugyanazokon a posztokon vagyunk erősek (főleg a két LB-sor durva, a top 8 LB-ből 5 ezen a meccsen fog szerepelni, és Shazier is top 10 lenne, ha nem rokkan le a hétvégén), nálam talán egy WR + RB előny van, nálad meg a CB-poszt erősebb. Bármi lehet, tényleg.Hát meglepődnék, meg ki is akadnék kicsit 😊 mindenesetre szoros meccsnek tűnik előzetesen, de számomra nagyobb a tét, bár ha te nyersz az fél lábbal már szinte PO neked.Múlt héten hiányoltam a befejező emberektől a pontgyártást, most összejött, így kellő önbizalommal mehetünk a Somos elleni rangadóra 😊Ez gyönyörű lesz, a két legtöbb pontot szerző csapat, ezek után remélem, összehozunk egy 180-180-at. 😊
Szesze
somoskovig
Félek tőle, h Taylor nagyon be fog égni a NE ellen, sztem ez lesz az egyik döntő tényező.
Szesze
több mint 8 éve
Julio Jones lassan összeszedhetné magát, felháborító, amit nem csinál eddig. Még szerencse, hogy egyelőre nem hiányoztak a pluszpontjai.Ugyanitt továbbra is eladó a Ryan, Luck páros egyike. Mehet bármelyik, korrekt kezdőfutót és egy közepes cornert kérek érte.
Igor futói nagyon nem győztek meg eddig, nem kapnak elegendő carryt (Sims meggyőző lenne, ha Martin nem térne vissza 2-3 héten belül).
több mint 8 éve
Hát meglepődnék, meg ki is akadnék kicsit 😊 mindenesetre szoros meccsnek tűnik előzetesen, de számomra nagyobb a tét, bár ha te nyersz az fél lábbal már szinte PO neked.Múlt héten hiányoltam a befejező emberektől a pontgyártást, most összejött, így kellő önbizalommal mehetünk a Somos elleni rangadóra 😊Ez gyönyörű lesz, a két legtöbb pontot szerző csapat, ezek után remélem, összehozunk egy 180-180-at. 😊
Szesze
somoskovig
Félek tőle, h Taylor nagyon be fog égni a NE ellen, sztem ez lesz az egyik döntő tényező.
több mint 8 éve
Múlt héten hiányoltam a befejező emberektől a pontgyártást, most összejött, így kellő önbizalommal mehetünk a Somos elleni rangadóra 😊Ez gyönyörű lesz, a két legtöbb pontot szerző csapat, ezek után remélem, összehozunk egy 180-180-at. 😊
Szesze
több mint 8 éve
Az kemény, h jelenleg mindhárom LB-m Top6-os 😊 igazából még jól is jött az a béna első forduló, mert így be tudtam húzni Robertsont.
több mint 8 éve
Grat Szesze, ez nagy daráló volt tőled!Köszi, igen most szépen kijött a lépés minden szinten.
Göbi
több mint 8 éve
Múlt héten hiányoltam a befejező emberektől a pontgyártást, most összejött, így kellő önbizalommal mehetünk a Somos elleni rangadóra 😊
több mint 8 éve
Kar erte, van egy erzesem ez a L fajni fog a vegen 😕 Pedig nagyot kuzdottunk az uccso pillanatig, de sajnos nem dominalt elegge a Falcons rush O / pass rush, igy tul sok playt kapott a Saints.. 😕
Mondjuk ha 13 lesz a kulonbseg a vegen, akkor jobb ha igy kapok ki, mert Martinez 12.5 ponttal volt jobb mint March -> felpontos lossnal sokkal morcosabb lettem volna 😀
több mint 8 éve
Terrelle motherfuckin' Pryor, aka THE football player hölgyeim és uraim 😊Szarul FA-ztem, alsó hangon 20 pontot padon hagytam, de a 250+ így is megvan, volt több nagyon erős performansz. Rodgers most kb egyedül több pontot hozott, mint múlt héten az egész O...
Ez a Kwon-Telvin duó szeretnivaló ott a védelem közepén, Coxszal pedig megfogtam az isten lábát.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Na talán meglesz az első W.CB poszton jól állok
több mint 8 éve
Rá sem nézek a keretekre, de így is tudom, a Rivers a legerősebb csapat. 8D
több mint 8 éve
A bye week-ek oda fognak verni, vannak nagyon vékony posztjaim, de valóban nem rossz a helyzet, Brady még dobni fog 10-15 pontot az átlagon. Persze nyilván Marvin Jones se fog mindig ilyen meccseket csinálni, jönnek majd sérülések, de legalább van honnan visszaesni. 😊sztem egyértelműen a tied a legerősebb csapat per pillanatWhatever... az, hogy Marvin es Zach Brown 65 pontot csinal, es meg igy is nagyon meg fogsz szenvedni a 180 pontos gyozelemert, no comment 😛220 körül lesz a vége, de ja, ez nem volt túl fényes produktum, kellene már Brady vissza, meg ideális lenne, ha Shazier + Devin Taylor nem 4 pontot csinálna összesen...
Igor
Kellene nekem egy normális CB, ha valakinek van eladó, nézzen körül nálam (esetleg DT és S is érdekes lehet).
somoskovig
Szesze
több mint 8 éve
sztem egyértelműen a tied a legerősebb csapat per pillanatWhatever... az, hogy Marvin es Zach Brown 65 pontot csinal, es meg igy is nagyon meg fogsz szenvedni a 180 pontos gyozelemert, no comment 😛220 körül lesz a vége, de ja, ez nem volt túl fényes produktum, kellene már Brady vissza, meg ideális lenne, ha Shazier + Devin Taylor nem 4 pontot csinálna összesen...
Igor
Kellene nekem egy normális CB, ha valakinek van eladó, nézzen körül nálam (esetleg DT és S is érdekes lehet).
somoskovig
több mint 8 éve
Whatever... az, hogy Marvin es Zach Brown 65 pontot csinal, es meg igy is nagyon meg fogsz szenvedni a 180 pontos gyozelemert, no comment 😛220 körül lesz a vége, de ja, ez nem volt túl fényes produktum, kellene már Brady vissza, meg ideális lenne, ha Shazier + Devin Taylor nem 4 pontot csinálna összesen...
Igor
több mint 8 éve
Remek, Hoyer "garbidzstajmkodott" meg egy sort (bar egy uccso TD-nek meg orultem volna, es akkor telleg lett volna hajszalnyi eselyem 😊), igy benne van a pakliban hogy heti 3. legmagasabb ponttal kapok ki, heti Szesze-vandordij 😛nekem meg éppen a felkapott embereim hozzák a meccset úgy néz ki, Shead, Gilchrist és Rubin is szépen hozta magát + Geathers visszatérése is jól sikerült. Végre a WRek közt is van extra teljesítmény, már kezdtem temetni őket. Taylor viszont nem kizárt, h bust lesz végül, ha igen akkor arra simán rámehet a szezonom.
Csak ne azon a 12.5 ponton muljon a Martinez/March bench miatt.. 😕
Mondjuk a ket felkapott emberem (Douzable, Verrett plusz K/P) mind szar volt, ezen is ment el felig..
Igor
több mint 8 éve
Remek, Hoyer "garbidzstajmkodott" meg egy sort (bar egy uccso TD-nek meg orultem volna, es akkor telleg lett volna hajszalnyi eselyem 😊), igy benne van a pakliban hogy heti 3. legmagasabb ponttal kapok ki, heti Szesze-vandordij 😛Csak ne azon a 12.5 ponton muljon a Martinez/March bench miatt.. 😕
Mondjuk a ket felkapott emberem (Douzable, Verrett plusz K/P) mind szar volt, ezen is ment el felig..
több mint 8 éve
Whatever... az, hogy Marvin es Zach Brown 65 pontot csinal, es meg igy is nagyon meg fogsz szenvedni a 180 pontos gyozelemert, no comment 😛Uhh, Henderson elegge bekezdett, 36 pontos Staff, Lacy elso 100 yardos meccs, Landr/Alonso hosszabbit, a ket DE majd 45 pont, Berhe veri Collinst... :S lesz itt vagy 250 pont a vegen. Grat, eleg impressziv teljesitmeny.A rossz Brown-ra tettél a Bills LB-párból... 😀
Nalam sajnos a Brown/Whitehead duon fog valszeg elmenni a meccs (plane Brown matchupjaban biakodtak, de Whiteheadtol is szegyen a 6 pont, egy ilyen hianyos LB sorban), bar ennyit biztos nem kapartam volna ossze..
Igor
somoskovig
több mint 8 éve
Uhh, Henderson elegge bekezdett, 36 pontos Staff, Lacy elso 100 yardos meccs, Landr/Alonso hosszabbit, a ket DE majd 45 pont, Berhe veri Collinst... :S lesz itt vagy 250 pont a vegen. Grat, eleg impressziv teljesitmeny.A rossz Brown-ra tettél a Bills LB-párból... 😀
Nalam sajnos a Brown/Whitehead duon fog valszeg elmenni a meccs (plane Brown matchupjaban biakodtak, de Whiteheadtol is szegyen a 6 pont, egy ilyen hianyos LB sorban), bar ennyit biztos nem kapartam volna ossze..
Igor
több mint 8 éve
Uhh, Henderson elegge bekezdett, 36 pontos Staff, Lacy elso 100 yardos meccs, Landr/Alonso hosszabbit, a ket DE majd 45 pont, Berhe veri Collinst... :S lesz itt vagy 250 pont a vegen. Grat, eleg impressziv teljesitmeny.Nalam sajnos a Brown/Whitehead duon fog valszeg elmenni a meccs (plane Brown matchupjaban bizakodtam, de Whiteheadtol is szegyen a 6 pont, egy ilyen hianyos LB sorban), bar 250-t biztos nem kapartam volna ossze..
több mint 8 éve
Toto21
5 961
Blount-ra nincsenek szavak! Amit iden eddig osszehozott az tobb, mint remeltem.
több mint 8 éve
McKinnonnal szvsz inkabb a split lesz erdekes, hogy kap-e 70-80%-ot, mivel AP gyakorlatilag out for season.. Murray meg szerintem erre a 15-20 touch kornyekere mindig jo lesz, csak elso ket heten elegge belementek a kesbe, annyira szar volt a D, ezert Carr hajigalt inkabb.Ezt még kiagyalom, a Sims, McKinnon ideig-óráig lesz kezdő és így is esélyes a split carry, míg Murray egyre inkább háttérbe szorul.Engem futó érdekelne, miután Abdullah úgy gondolta, „basszunk ki Stezzel”-eset játszik.L. Murray, Sims, McKinnon triobol az egyik mehet a ket QB valamelyikeert.. Lucknak jobban orulnek amugy, erte esetleg picit tobb is.
Stez
Igor
A hétvégét még megvárom szerintem, hogy lássam őket, utána térjünk vissza a cserére, már ha addig nem szerzel valakit.
Stez
De megertem az aggodalmat, remeljuk csinalnak egy 20 touch, 30+ pontos hetet mindketten es jovo heten visszaterunk ra 😉
Kar, mert Ryan erre a hetvegere kellett volna igazan a NO ellen 😊