bowl.hu div. 1.
12 feliratkozó
több mint 4 éve
A szavazás alapján a draft jövő szombaton, szeptember 5-én 20 órától lesz.A résztvevők és a draftsorrend 2020-ban (újoncok random sorrendben):
1. Ujhegy Bulldogs (zavi27)
2. Kispest KEAC (gabokocka)
3. Csongrád Raiders (Leon78)
4. Sanco's Sentinels (Sanco)
5. Team Szesze (Szesze)
6. Óbuda Painkillers (Göbi)
7. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
8. Cylon Toasters (Janek)
9. Sopron Sharks (Pálca)
10. Szekszárd Gangsters (csi77)
11. Super Bowl Bound (schuldid)
12. Rákosmente Cannonballs (somoskovig)
13. Hangover Boyz (Igor)
14. Dunakanyar Dwarf Rabbits (clbass)
15. Waiver Warriors (Tony Adams)
16. Borsodi Fogászok (Kájzerszóze)
17. Southside Guerillas (zinedine5)
18. Nagypapi Klónserege (caminoi)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Transylvania Grey Wolves (flzoli)
Szerkesztette: Rajna
több mint 9 éve
részemről tökéletes 😊
több mint 9 éve
oks.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Jó akkor legyen a szept 4. nyolc óra, ha nincs túl sok ellenvetés.

több mint 9 éve
Hát nem egyszerű itt bármit mondani, szeptember 4-5-7 között kéne nézelődni.RajnaNekem a hétköznap nagyon necces, főleg szeptembertől.
több mint 9 éve
Hát nem egyszerű itt bármit mondani, szeptember 4-5-7 között kéne nézelődni.

több mint 9 éve
Akkor már csak haromt és Tyr nem nyilatkozott. Rajna: lassan el kéne dönteni a hivatalos időpontot.. nekem sajnos eléggé szervezést igényel akármikor is lesz, jó lenne már tudni pontosan
több mint 9 éve
Tyr és Igor sincs meg, ez nemjó... azért számítunk rájuk. Addig mindenesetre küldenék az újaknak meghívót, küldjetek PM-ben vagy itt e-mailt gyorsban. Megtettem magam társcommishnak amíg Tibi nem elérhető mert ez nem állapot.RajnaLeokeztam a multkor.. epp koltozkodom (fol Pestre) az elmult 1.5-2 hetben eleg sok idom rament.
Irtam azt is, egyelore minden este jo nekem.. hol kell meg megerositenem? 😛
Az emailem meg ott van a profilban... egy-ketten meg a szamomat is tudjak.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
capamoso@hotmail.com
több mint 9 éve
szeszkov@freemail.hu
több mint 9 éve
Tyr és Igor sincs meg, ez nemjó... azért számítunk rájuk. Addig mindenesetre küldenék az újaknak meghívót, küldjetek PM-ben vagy itt e-mailt gyorsban. Megtettem magam társcommishnak amíg Tibi nem elérhető mert ez nem állapot.

több mint 9 éve
Mondjuk ezzel kb én is így vagyok, ezért sűrgetném kicsit..Mondom, én mindent megoldok, legfeljebb kényelmetlenül, csak úgy tudok minél könnyebben alkalmazkodni, ha minél hamarabb ki lesz jelölve egy fix időpont.SoldadosÉn azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.SoldadosAkkor a szept 4 elvileg neked is jó lenne, nem?Szesze
több mint 9 éve
Mondom, én mindent megoldok, legfeljebb kényelmetlenül, csak úgy tudok minél könnyebben alkalmazkodni, ha minél hamarabb ki lesz jelölve egy fix időpont.Én azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.SoldadosAkkor a szept 4 elvileg neked is jó lenne, nem?Szesze

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
szeptember 4., 21:30 Marshall - West VirginiaÉn azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.SoldadosAkkor a szept 4 elvileg neked is jó lenne, nem?Szesze

több mint 9 éve
Én azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.SoldadosAkkor a szept 4 elvileg neked is jó lenne, nem?
több mint 9 éve
Én azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.

több mint 9 éve
gsn
3 548
Azt hol látom amúgy, hogy ki van meg, mert én csak a tavalyi bandát látom az owners fül alatt. Megvagyunk rendesen?RajnaÉn aktiváltam a ligát, nem nyúltam azon kívül semmit hozzá. Szóval természetes, hogy a tavalyi állomány van bent.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 9 éve
Azt hol látom amúgy, hogy ki van meg, mert én csak a tavalyi bandát látom az owners fül alatt. Megvagyunk rendesen?

több mint 9 éve
Pedig lassan jó lenne eldönteni.. Többiek is kitölthetnék a táblázatot mondjuk. Höri, Soldi, Ork pl miért nem írja be magát, ők rendszeresen fórumoznak. haromt-vel mi a franc van, tudja valaki?
Jelenleg szeptember 4. még az az időpont amire senki nem írt 'Nem'-et, sőt csak 1 'kérdéses' van összesen, úgyh sztem akkorra kéne rakni.
több mint 9 éve
egy augusztus 28. este 9 órai draft kezdéshez ki mit szólna? ahogy látom, ezt a napot még senki se töltötte ki "nemmel"HurkaNekem jó, de azért jó lenne ha a többiek is kitöltenék a táblázatot, még elég sokan hiányoznak.
több mint 9 éve
egy augusztus 28. este 9 órai draft kezdéshez ki mit szólna? ahogy látom, ezt a napot még senki se töltötte ki "nemmel"

több mint 9 éve
Én is kitöltöttem, illetve egy az egyben bemásoltam Fucuét mert ugyanúgy vagyok vele, mint ő 😊
több mint 9 éve
Kitöltöttem. hétfőtől csütörtökig nekem nem jó, dolgozom, a pénteket megtudom oldani.