bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Valemelyik vasárnap lenne a legjobb.De jó lenne tudni, mert ahhoz kell alakítanom a beosztásom.
több mint 8 éve
Kábé az a legszarabb nekem 😕 bár még mindig nem tudom pontosan melyik nap rossz/jó a jövő héten.. mondjuk amik nem lennének jók, azok már nem nagyon nyernek.Kivárok továbbra is 😊
szerk: ha 4-én draftolunk van esetleg egy 19:00/19:30 körüli kezdésre esély?
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kitöltöttem én is, 4. a legnépszerűbb eddig.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Időpont nincs, mert azzal csak feleslegesen bővítettem volna az amúgym is hosszú szavazást.Hét és kilenc között fogunk kezdeni, akinek nem jó valami ebben a sávban, az tiltakozzon.
több mint 8 éve
Kitöltöttem.A szeptember 2. az ami 1000% hogy nem jó a RHCP koncert miatt.
A többi még jó lehet.
több mint 8 éve
Egyelőre csak annyi fix, hogy péntek/szombat esték jók.. jövő hét közepére többet fogok tudni (hétköznapok valszeg nem, hacsak nem kezdünk korán, 7:30-8 körül.. viszont tisztában vagyok az meg másoknak nem feltétlen jó)szept 2. akkor még sanszos lehet.. (persze még kevesen szavaztunk, úgyh akár más is). Írd be magad akkorra, h növeld az esélyét.
Órát nem tettél bele Rajna, mikor tervezzük a kezdést?
Igor
több mint 8 éve
Egyelőre csak annyi fix, hogy péntek/szombat esték jók.. jövő hét közepére többet fogok tudni (hétköznapok valszeg nem, hacsak nem kezdünk korán, 7:30-8 körül.. viszont tisztában vagyok az meg másoknak nem feltétlen jó)Órát nem tettél bele Rajna, mikor tervezzük a kezdést?
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Jövök, ha még nem késő.Jöhetnél, ha már ilyen későn jelentkeztél (ha rossz e-mailre ment a meghívó, akkor írd meg, hova küldjem).
janos
több mint 8 éve
Lesz ma doodle meg megcsinálom a sorrendet is (újoncok elöl, utána fordított tavalyi sorrend természetesen).
több mint 8 éve
Toto21
5 961
Tudni lehet valamit már a draft idöpontjáról? Valamint a sorrendröl? 😊
több mint 8 éve
El Doodleinho a draft időpontjáról?
több mint 8 éve
Jövök, ha még nem késő.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 8 éve
Itt vagyok. rataccess@gmail.comÉn jövök mindenképp, csak nem enged beMivel nem jeleztél vissza, töröltem a csapatod, azért nem tudsz. Most pont nem férnél vissza, mert 16-an vagyunk, ha valaki más is feltűnik, akkor kapsz meghívót (illetve Rata még nem adott e-mailcímet, ha később sem fog, az ő helyére is beférsz).
caminoi
Rajna
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Én jövök mindenképp, csak nem enged beMivel nem jeleztél vissza, töröltem a csapatod, azért nem tudsz. Most pont nem férnél vissza, mert 16-an vagyunk, ha valaki más is feltűnik, akkor kapsz meghívót (illetve Rata még nem adott e-mailcímet, ha később sem fog, az ő helyére is beférsz).
caminoi
több mint 8 éve
Jelenleg úgy állunk, hogy atmo bennmarad, és a vissza nem jelzések miatt 16-an leszünk. Ha valaki visszajelez, aki eddig nem tette, akkor visszakaphatja a csapatát (de csak akkor, ha nem leszünk ezzel páratlanul).ryan7
Rataxestőletek e-mailcímet kérnék.
több mint 8 éve
Jeleztem szezon végén, hogy nekem ennyi volt. Köszi mindent!
több mint 8 éve
RajnaJé nem estem ki? 😊
Jövök persze.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Csifu
223
Sziasztok, én vagyok a 4. feljutó, e-mailt küldöm privátban.
több mint 8 éve
Szóval eddig van: Rajna
somos (újonc)
Stez
Szesze
Igor
ryan7 (újonc)
lol
Janek
Rata (újonc)
atapapa
Henderson
zinedine5
Fucu
Újoncoktól kérek majd e-mailt, ahova mehet a meghívó.
Atmo is jelentkezett, de elvileg kiesett, meglátjuk, hogy nézünk ki a végén. Aki eddig nem jelentkezett, az asszem
caminoi
gabtsi
Jakehomer
leeon83
janos
szabaők is jelezhetnek lassan, meg az egy maradék újoncs, és akkor összeállunk.
több mint 8 éve
Vagyok, megcsináltam a ligát, mindjárt össze is szedem, hogy is állunk.
több mint 8 éve
@Rajna a commish (legalább is tavaly ő volt). Kérnék majd akkor PM-ben egy listát az indulók névsoráról.Ha nincs/nem kerül elő Rajna, hogy lehet új commisht kinevezni?
empty taxi
több mint 8 éve
jövök