bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Ez a legjobb, mindig ott vagyok PO-ban vagy a környékén, de nyerni sosem nyerek, viszont legalább jó fos helyen draftolok.
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Lehet az en figyelmemet kerulte el, de a draftsorrend megvan mar valahol? Esetleg tudjuk fixalni a fontosabb infokat a topik tetejen? KoszVan, persze, elvileg mindenki látja, hol húz. De mindjárt csinálok akkor ennek egy kiemelt hsz-t, ezen ne múljon.
Toto21
több mint 8 éve
Igen, az utolsó utáni pillanatban visszatérők miatt feltöltődött a mezpny, minden, ami van, végleges.és akkor maradt idénre is a 20as mezőny?Ez a szept 4-e, 19 óra végül tuti lett?igen, senki nem ellenkezett
Nem nagyon volt időm követni az alakulást, csak kapok mélt, hogy aktiválódott, majd reaktiválódott a liga.
Stez
Rajna
Szesze
több mint 8 éve
Toto21
5 961
Lehet az en figyelmemet kerulte el, de a draftsorrend megvan mar valahol? Esetleg tudjuk fixalni a fontosabb infokat a topik tetejen? Kosz
több mint 8 éve
és akkor maradt idénre is a 20as mezőny?Ez a szept 4-e, 19 óra végül tuti lett?igen, senki nem ellenkezett
Nem nagyon volt időm követni az alakulást, csak kapok mélt, hogy aktiválódott, majd reaktiválódott a liga.
Stez
Rajna
több mint 8 éve
Ez a szept 4-e, 19 óra végül tuti lett?igen, senki nem ellenkezett
Stez
több mint 8 éve
Csifu
223
docs.google.com/spreadsheets/d/1CxZgdW1y0s6J_oLDo2yAgHIFkmT6cBHuwXSryUe36uc/edit#gid=0ez tuti? mert a táblázatban is csak 16an szavaztunk..Akkor idén csak 16 csapat lesz? (mert a igában jelenleg 20 szerepel)20-an leszünk.
Szesze
Csifu
Szesze
Ha összehasonlítod ezt a doodle-lel, akkor van olyan, aki nem szavazott időpontra, de itt a topikban jelentkezett.
több mint 8 éve
ez tuti? mert a táblázatban is csak 16an szavaztunk..Akkor idén csak 16 csapat lesz? (mert a igában jelenleg 20 szerepel)20-an leszünk.
Szesze
Csifu
több mint 8 éve
Csifu
223
Akkor idén csak 16 csapat lesz? (mert a igában jelenleg 20 szerepel)20-an leszünk.
Szesze
több mint 8 éve
Jo lenne legalabb 18 (de en a 20-at is birom), ugy keszultem hogy viszonylag keson drafoltok, 13. pickre nem szamitottam.nekem végül is tökmind1, csak azért jó lenne tudni most már, h mire kell készülni.
Meghat a Div 1-nek kene a legnagyobbnak lenni... (onnantol hogy 14 folott van a csapatok szama, mindenkepp "igazsagtalan" lesz a sorsolas, tehat tokmindegy h 16/18/20...)
Igor
több mint 8 éve
Jo lenne legalabb 18 (de en a 20-at is birom), ugy keszultem hogy viszonylag keson drafoltok, 13. pickre nem szamitottam.Meghat a Div 1-nek kene a legnagyobbnak lenni... (onnantol hogy 14 folott van a csapatok szama, mindenkepp "igazsagtalan" lesz a sorsolas, tehat tokmindegy h 16/18/20...)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ez a szept 4-e, 19 óra végül tuti lett?Nem nagyon volt időm követni az alakulást, csak kapok mélt, hogy aktiválódott, majd reaktiválódott a liga.
több mint 8 éve
Akkor jóRajna a draft időpontot nem usa kelet szerint szokta mutatni?Sose volt máshova állítva.
Mert akkor 1 pm-re kellene állítani.
Fucu
Rajna
több mint 8 éve
Rajna a draft időpontot nem usa kelet szerint szokta mutatni?Sose volt máshova állítva.
Mert akkor 1 pm-re kellene állítani.
Fucu
több mint 8 éve
Rajna a draft időpontot nem usa kelet szerint szokta mutatni? Mert akkor 1 pm-re kellene állítani.
több mint 8 éve
Köszönöm, elvileg nekem is jó.. azt hiszem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Csifu
223
Jó lesz a vasárnap, végül szombaton lett a másik draftom, csak elfelejtettem frissíteni a táblázatot.
több mint 8 éve
Nos, akkor a 4-e 19:00 az, ami úgy tűnik, a legtöbbeknek jó (ha Igort jól értettem), be is állítom egyelőre. Nekem draftom van aznap, de az egy keeper, szóval nem igényel túl nagy energiabefeketetést. Csifués
janosMeg tudjátok oldani?
több mint 8 éve
Na remek, alakul a dolog.Jelenleg reális opciónak szeptember 1, 4, 5 és 6 tűnik. Kicsit aggasztó, hogy a legnépszerűbb időpontokra is hárman mondtak nemet eddig...
holnapig lehet még szavazni, de az fix, hogy mindenkinek tetsző végeredmény nem lesz.
több mint 8 éve
Igenis. Csatlakoztam a ligához, és a doodle-t is kitöltöttem.Kábé az a legszarabb nekem 😕 bár még mindig nem tudom pontosan melyik nap rossz/jó a jövő héten.. mondjuk amik nem lennének jók, azok már nem nagyon nyernek.Bármire van esély hét és kilenc között, ha nem tiltakozik a nép.
Kivárok továbbra is 😊
szerk: ha 4-én draftolunk van esetleg egy 19:00/19:30 körüli kezdésre esély?
Igor
De jó lenne, hajanoscsatlakozna, és meglennénk párosan.
Rajna
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 8 éve
Kábé az a legszarabb nekem 😕 bár még mindig nem tudom pontosan melyik nap rossz/jó a jövő héten.. mondjuk amik nem lennének jók, azok már nem nagyon nyernek.Bármire van esély hét és kilenc között, ha nem tiltakozik a nép.
Kivárok továbbra is 😊
szerk: ha 4-én draftolunk van esetleg egy 19:00/19:30 körüli kezdésre esély?
Igor
De jó lenne, ha
janoscsatlakozna, és meglennénk párosan.