bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
igazából minden oké lenne a csapatommal, ha a Reed-Brown-Sanders autodraft helyett én húzhattam volna..
több mint 8 éve
Ezt még kiagyalom, a Sims, McKinnon ideig-óráig lesz kezdő és így is esélyes a split carry, míg Murray egyre inkább háttérbe szorul.Engem futó érdekelne, miután Abdullah úgy gondolta, „basszunk ki Stezzel”-eset játszik.L. Murray, Sims, McKinnon triobol az egyik mehet a ket QB valamelyikeert.. Lucknak jobban orulnek amugy, erte esetleg picit tobb is.
Stez
Igor
A hétvégét még megvárom szerintem, hogy lássam őket, utána térjünk vissza a cserére, már ha addig nem szerzel valakit.
több mint 8 éve
valakit érdekel elkapó futóért cserébe? Matthews, Evans, Torrey Smith mozgatható
több mint 8 éve
Engem futó érdekelne, miután Abdullah úgy gondolta, „basszunk ki Stezzel”-eset játszik.L. Murray, Sims, McKinnon triobol az egyik mehet a ket QB valamelyikeert.. Lucknak jobban orulnek amugy, erte esetleg picit tobb is.
Stez
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Azért kapott annyi labdát, mert CAP inaktív volt (ST-ben nem játszik), de szerepeket illetően ő Stew backupja, Fozzy meg a change of pace, 3rd down back. Fozzy nem igazán tud T-k között futni, amikor ezzel próbálkoztunk vasárnap, el is dobott egy labdát gyorsan - mondjuk a fumble CAP-nál is probléma. Az jogos, hogy TD-re minimális az esély nála.Hehe, elvileg.. azert kapott Fozzy 16 carryt a mult heten. Tuti hogy RBBC lesz, es a goal line TD-k meg ugyis Camnek jutnak.. meg ki tudja Stewart mennyit pihen, 😊Nem gondoltam, hogy CAP-ot el tudom vinni a 9. helyen, elvileg ő lesz a featured back Stew hiányában.én is próbálkoztam, de gondoltam, h esélytelen leszek
Jakehomer
Szesze
Igor
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
oké, így még nem rossz a helyzet, de az a kérdés, h mi van akkor ha egyet elcserélsz 😊Meglatjuk, sztem az elso ket heti pontszamok (es March padoztatasa) alapjan, eleg jonak tunik az egyseg 😊Adnék en LB-t , de QB-d csak 1 van, s gondolom Reshad vagy a futok nem mozdithatok...azért olyan brutál jól te se állsz LB poszton sztem.. Heeney például vszínű jelentősen kevesebb snapet fog kapni mostantól
Aszittem kicsesztek velem, s valaki viszi Hoyert, bar szerencsere eleg sok QB volt kint a piacon, talan 3 vagy 4 is 😀
Igor
Reshad-ért mondjuk én is adok LB-t 😊 (meg Dunlap-ért is..)
Szesze
Heeneyt remelem csak motivalni probaljak ezzel.. de igazabol o igy is a 3-4. szamu LB-m volt igy is, szoval ha 70% snapet kap, mint Martinez (ami szinten keplekeny szitu), akkor visszacsuszik fix negyediknek.. de meg akkor sincs nagy tragedia, mert van ket eleg fix LB1/LB1- kaliberu emberem - egyelore.
Reshad amugy sztem nem lesz annyira jo iden, ugyhogy valszeg eselytelenul acsingozom alapbol.. de hatha. Bar igazabol a fo need a QB poszt... 😕
Igor
több mint 8 éve
Meglatjuk, sztem az elso ket heti pontszamok (es March padoztatasa) alapjan, eleg jonak tunik az egyseg 😊Adnék en LB-t , de QB-d csak 1 van, s gondolom Reshad vagy a futok nem mozdithatok...azért olyan brutál jól te se állsz LB poszton sztem.. Heeney például vszínű jelentősen kevesebb snapet fog kapni mostantól
Aszittem kicsesztek velem, s valaki viszi Hoyert, bar szerencsere eleg sok QB volt kint a piacon, talan 3 vagy 4 is 😀
Igor
Szesze
Heeneyt remelem csak motivalni probaljak ezzel.. de igazabol o igy is a 3-4. szamu LB-m volt igy is, szoval ha 70% snapet kap, mint Martinez (ami szinten keplekeny szitu), akkor visszacsuszik fix negyediknek.. de meg akkor sincs nagy tragedia, mert van ket eleg fix LB1/LB1- kaliberu emberem - egyelore.
Reshad amugy sztem nem lesz annyira jo iden, ugyhogy valszeg eselytelenul acsingozom alapbol.. de hatha. Bar igazabol a fo need a QB poszt... 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Hehe, elvileg.. azert kapott Fozzy 16 carryt a mult heten. Tuti hogy RBBC lesz, es a goal line TD-k meg ugyis Camnek jutnak.. meg ki tudja Stewart mennyit pihen, 😊Nem gondoltam, hogy CAP-ot el tudom vinni a 9. helyen, elvileg ő lesz a featured back Stew hiányában.én is próbálkoztam, de gondoltam, h esélytelen leszek
Jakehomer
Szesze
több mint 8 éve
Nem gondoltam, hogy CAP-ot el tudom vinni a 9. helyen, elvileg ő lesz a featured back Stew hiányában.én is próbálkoztam, de gondoltam, h esélytelen leszek
Jakehomer
több mint 8 éve
Nem gondoltam, hogy CAP-ot el tudom vinni a 9. helyen, elvileg ő lesz a featured back Stew hiányában.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Adnék en LB-t , de QB-d csak 1 van, s gondolom Reshad vagy a futok nem mozdithatok...azért olyan brutál jól te se állsz LB poszton sztem.. Heeney például vszínű jelentősen kevesebb snapet fog kapni mostantól
Igor
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
Adnék en LB-t , de QB-d csak 1 van, s gondolom Reshad vagy a futok nem mozdithatok...Aszittem kicsesztek velem, s valaki viszi Hoyert, bar szerencsere eleg sok QB volt kint a piacon, talan 3 vagy 4 is 😀
több mint 8 éve
Meg mindig elado a Ryan/Luck paros egyike.Elobbi 30+ pontot atlagolt eddig, utobbi csak 25-t. Ait erdekel barmelyik, itt keressen, ne espn-en kuldjon ajanlatot, nem veszem eszre.
több mint 8 éve
na még trevathan is out...idén nem lesz LB pontom amíg Laura és Kendricks játszik
több mint 8 éve
sokkal könnyebb, meg azért csak felépülnek, de azért elég nagy érvágás így isAzért az kemény, h mind a 4 safetym megsérült a második fordulóra 😊 ráadásul kettő most meccs közben, még szerencse, h így is belefért..Pont írni akartam, hogy Zero RB FTW... de lehet hogy a zero S a jövő. 😀 Mondjuk ide azért talán picit könnyebb waiverezni.
Szesze
Igor
több mint 8 éve
Azért az kemény, h mind a 4 safetym megsérült a második fordulóra 😊 ráadásul kettő most meccs közben, még szerencse, h így is belefért..Pont írni akartam, hogy Zero RB FTW... de lehet hogy a zero S a jövő. 😀 Mondjuk ide azért talán picit könnyebb waiverezni.
Szesze
több mint 8 éve
Lehet nekem sem artana egy...Na idén szerencsére nem kell várnom a hatodik fordulóig az első W-re...még valahogy a linebacker sorom kellene rendben szedni, hiszen MIllernek nem lesz minden meccse 3 sackes 😀Nekem lehet hogy van elado LB-m...
Göbi
Igor
több mint 8 éve
és kire fennéd a fogad? 😊Na idén szerencsére nem kell várnom a hatodik fordulóig az első W-re...még valahogy a linebacker sorom kellene rendben szedni, hiszen MIllernek nem lesz minden meccse 3 sackes 😀Nekem lehet hogy van elado LB-m...
Göbi
Igor
több mint 8 éve
A Luck/Ryan páros közül az egyik lehet, hogy eladó, akinek korrekt kúbé kéne.
több mint 8 éve
Na idén szerencsére nem kell várnom a hatodik fordulóig az első W-re...még valahogy a linebacker sorom kellene rendben szedni, hiszen MIllernek nem lesz minden meccse 3 sackes 😀Nekem lehet hogy van elado LB-m...
Göbi
több mint 8 éve
Na a héten az én O-m fagyott le 😊 Foster idejekorán lesérült, Tate meg egy nagy nulla eddig. Shepard jó picknek tűnik viszont.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Na idén szerencsére nem kell várnom a hatodik fordulóig az első W-re...még valahogy a linebacker sorom kellene rendben szedni, hiszen MIllernek nem lesz minden meccse 3 sackes 😀
több mint 8 éve
Szerencsere eleg nagy lett a kulonbseg a vegere (Waynes is osszekapta magat, a Minny DL embereim meg tovabbra is alaznak, mindketten vezetik a posztrangsort ket het utan), mert bar Cutlerben siman benne van egy negativ pontszamu meccs, ezt mar csak nem tudja elszorakozni...S eleg jol alakult a legtobb eredmeny, ha Rajna esetleg kikapna, akkor csak 3 veretlen csapat marad.. de legrosszabb esetben is csak 4, eleg tomeny lesz a liga.