bowl.hu keeper
13 feliratkozó
több mint 2 éve
Draft: 2026.08.31. 20:00___________________________________
The Running Joe's - @Brotesz ✅
Zuglow Titans - @Rajna ✅
Hangover Boyz - @Toto21 ✅
Lokott Szentek - @Kájzerszóze ✅
Hermosa Beach Surfers - @Ventura ✅
TeSlaa Cybertrucks - @oliverking ✅
Southern Front - @Döme ✅
Bihari Murderers - @shagi0206 ✅
Kanizsai Kinizsi - @Zolika ✅
Baatmann’s Bats - @baatmann ✅
Super Bow1 Bound - @schuldid ✅
Keeper Awengers - @Hulkeinstein ✅
Absolute Expendables - @Sanco ✅
TOO OP - @eloel ✅
Szerkesztette: eloel
3 órája
A Mudfield Diggers és Death Knights csapata törölve.14 csapattal indulunk neki a szezonnak.
Holnap délig lehet állítani a keepereket, 20:00-től pedig draft.
1 napja
Holnap beallitok mindent rendesen laptoprol, sajnos az app annyira buta hogy ilyen lehetosegek nincsenek
Szerkesztette: eloel
1 napja
A keeper határidőt sem ártana állítani mondjuk 31-e délre legkésőbb, hogy legalább lássuk kikkel lehet majd számolni a drafton.
1 napja
Keleti parti ido szerint hajnal 2-kor lesz a draft? Reggel 8 magyar ido szerint?Allitsatok ebresztot 😊
schuldid
Mar jo
1 napja
Beallitottam a draftot hetfore.itt vagyok, küldtem. csak tegnap reggelig dolgoztam, utána meg csak alvás volt 😀 😀
A keeper lock mindegy, lehet felolem a draftig.
De meg nem kaptam emailt a Brotesztol szoval ez meg egyelore targytalan
eloel
1 napja
Keleti parti ido szerint hajnal 2-kor lesz a draft? Reggel 8 magyar ido szerint?
1 napja
Beallitottam a draftot hetfore.A keeper lock mindegy, lehet felolem a draftig.
De meg nem kaptam emailt a Brotesztol szoval ez meg egyelore targytalan
1 napja
Most látom aug. 31 a vezető dátum. Ami nem gond, csak akkor mikor van a keeper határidő? 😀az már volt nem?
shagi0206
1 napja
Most látom aug. 31 a vezető dátum. Ami nem gond, csak akkor mikor van a keeper határidő? 😀
1 napja
Mikor zárul a draftidőpont-szavazás?ahogy látom a mai nap 😊
(Nagyon közeleg aug. 31. a "vezető időpont")
baatmann
2 napja
Na, akkor csak meglesz a 16 fő? Örülné(n)k neki 😊
2 napja
En szivesen kiprobalnam magam, ha nem zavar titeket, hogy full kezdo vagyok, s valoszinuleg autodraftos csapatom lenne( bar az jo kihivasnak hangzik 😁) sajnos ahogy nezegettem az idopontokat , egy van amin reszt tudnek venni, mert se munka se edzesem nincs akkor.Nem baj az, dobj egy emailt pm-ben ea meghivlak
Brotesz
2 napja
a szepember 7-i draft még nem fix? úgy láttam az epsn-en. En szivesen kiprobalnam magam, ha nem zavar titeket, hogy full kezdo vagyok, s valoszinuleg autodraftos csapatom lenne( bar az jo kihivasnak hangzik 😁) sajnos ahogy nezegettem az idopontokat , egy van amin reszt tudnek venni, mert se munka se edzesem nincs akkor.Ne aggodj, ebben a keeper-ben en is kezdo vagyok.
Brotesz
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 napja
En szivesen kiprobalnam magam, ha nem zavar titeket, hogy full kezdo vagyok, s valoszinuleg autodraftos csapatom lenne( bar az jo kihivasnak hangzik 😁) sajnos ahogy nezegettem az idopontokat , egy van amin reszt tudnek venni, mert se munka se edzesem nincs akkor.
2 napja
Hat ez igy nem nagyon fog osszejonni 😊Másik ligák topicjába be kellene írni, hogy keresünk egy főt. Talán jelentkezik valaki!
eloel
3 napja
Hat ez igy nem nagyon fog osszejonni 😊
11 napja
Nem tudok valamiért belépni, úgyhogy maradjon Koporshownal a csapat idénre 😊Ha jön meg egy plusz ember, akkor én is jövök, ha nem, akkor ez van 😊
11 napja
Hat a csapatodat mar atadtam sajnos, de meg nem toroltem le a 2 inaktiv csapatot. Ha szeretnel jonni, akkor ezekbol valaszthatsz meg, de akkor meg kell egy ember.ha meg nem keso lennek. sajnos internettol tavol voltam utobbi honapokban.latom, mar hogy targytalan.
KoporShow
KoporShow
11 napja
Ha Janek tudna jelentkezni, akkor talán még menne, de ö se szólt semmit 1hónap alatt 😕ha meg nem keso lennek. sajnos internettol tavol voltam utobbi honapokban.latom, mar hogy targytalan.
KoporShow
KoporShow
11 napja
ha meg nem keso lennek. sajnos internettol tavol voltam utobbi honapokban.latom, mar hogy targytalan.
KoporShow
11 napja
ha meg nem keso lennek. sajnos internettol tavol voltam utobbi honapokban.
12 napja
Sajnalom… 😕menjünk tovább 14-el akkor
Akkor menjunk tovabb 14 csapattal, vagy kockaztassunk es keressunk tovabb 2 embert?
eloel
12 napja
Sajnalom… 😕Akkor menjunk tovabb 14 csapattal, vagy kockaztassunk es keressunk tovabb 2 embert?
12 napja
Sziasztok. Sajnálattal kell közölnöm, hogy tizenx év után fel kel adnom a fantasy focit. Visszalépek a ligaindulástól.