GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
5 órája
Ha esetleg valakinek kellenek ezek a játékosok, akkor cut előtt hátsó körökért vagy hasonló kaliberű safety-ért vihetőek10 órája
Akinek egy másodvonalbeli NT kell a sémájába, még 46 óráig egy 28/7-ért elviheti Bobby Brownt 😊
10 órája
A sikeres QB draftok után, ha valakit érdekel Mac Jones, egy jövő évi hátsó körös pickért cserébe, akkor jelentkezzen.
20 órája
Seattle 7/33 pickje Bryson, nem Bryan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 órája
Nem draftoltunk pántert, világi csicskagyász csövesbánatok vagyunk
Poloska vagyok.
1 napja
Nekem is lehet h kene egy helyettes, az első körre tuti, mert kupanapon leszek és 20:00-ig tartKüldj névsort, intézem.
Farky

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 napja
Nekem is lehet h kene egy helyettes, az első körre tuti, mert kupanapon leszek és 20:00-ig tart
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
1 napja
szegény @r.baggio kizárta magát a fórumról (aki tudja mi van @Igor -ral, pls page me), és még dolgozik is holnap este, úgyhogy én fogok neki húzni, kaptam boardot meg stratégiát is
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Teljesen benéztem, hogy Havenstein febuárban visszavonult. 😀Visszavonuláskor normál cut büntetés van.
8+ milla a fizuja, most akkor mi a protokoll ilyenkor? Mármint nyilván cutolom, az ok, de akkor most neki is garantálttá vált az egész így bőven FA után, vagy van erre valami precedens?
Döme
1 napja
Teljesen benéztem, hogy Havenstein febuárban visszavonult. 😀Szerintem az 5 milliós szabály azért van elsősorban, hogy ne az legyen, hogy keretzárás előtt próbálkozunk kirúgni és olcsón visszavenni drága veteránokat.
8+ milla a fizuja, most akkor mi a protokoll ilyenkor? Mármint nyilván cutolom, az ok, de akkor most neki is garantálttá vált az egész így bőven FA után, vagy van erre valami precedens?
Döme
Havenstein esetében ez nem fenyeget. Nekem nem lesz jobb a játék élményem attól, hogy te ezt megszivod, szóval részemről mehetne normál cut folyamattal. De nem én vagyok a commish 😊
1 napja
Teljesen benéztem, hogy Havenstein febuárban visszavonult. 😀8+ milla a fizuja, most akkor mi a protokoll ilyenkor? Mármint nyilván cutolom, az ok, de akkor most neki is garantálttá vált az egész így bőven FA után, vagy van erre valami precedens?
2 napja
A roster abajgatások draftig fel lesznek víve a roster fileba?A draft tracker teljesen naprakész.
Illetve aktuális a draft sorrend, vagy van még be nem írt csere?
zacknorb
2 napja
A roster abajgatások draftig fel lesznek víve a roster fileba?Illetve aktuális a draft sorrend, vagy van még be nem írt csere?
Poloska vagyok.
2 napja
Az egyik első koros pickemet cserélném, idei 2./jövő évi pickek kombinaciojara.
3 napja
Akit érinthet: - jövőévi 3+5-öt adnék idei harmadik körért cserébe
- aki 10-15 között választ és lebeszélne opciós cserét jövőévi 1+2+ valami apróért, ha ott lenne emberem
- Isaiah Rodgers ideaális esetben IDEI harmadik körért vihető
- Mack Wilson LB mehet egy 5-6. körért
- Isaiah McGuire akármilyen 4. körért mehet.
Pulvis et umbra sumus.
6 napja
Ilyen cserékről tárgyalnék:Draft közbeni:
1/26-ról lemennék a második kör elejére-közepére, kb. a 2/22-vel bezárólag bármi játszhat.
2/5-ről lemennék a második kör közepére-végére.
Draft előtti:
A 4/28-at adnám két idei 5. körért, vagy idei 5. + 6. körért, elhelyezkedéstől függ nyilván.
Jövő évi 5+6. kört adnék olyan idei 5. körért, amelyik a kör első felében van.
7 napja
választás, roubaix és még mock is?És ezek közül a mock lett a legszarabb 😁
köszi!
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
8 napja
Az első körös cserénk még nem lett leadminisztrálva, rip zacknorb mockErgo az még nem hivatalos 😀
r.baggio
Poloska vagyok.
8 napja
választás, roubaix és még mock is? köszi!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 napja
Most realizálodott bennem, hogy sajnos elég gyanús, hogy nem, vagy csak részben tudok részt venni a drafton. Még nem biztos, késő délután indulunk haza busszal Ausztriából, és a 4. kör végén választok először. Adott esetben ha úgy alakul hogy nem érek vissza lenne esetleg valaki aki tud helyettesíteni? 4. és 5. körben van összesen 5 db pickem.
Illetve a fenti probléma megoldása érdekében a szóban forgó választási jogaim továbbra is értékelhető, vet.min közeli fizuvel rendelkező ILB-re, WR-re cserélném 😊 Akár az összeset ha azonnali erősítést tudunk eszközölni a keretemben.
Szerkesztette: pgabtb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
10 napja
@vassadi@r.baggioNekem már megvan a helyettesem, de azért köszi.
ugyan nem beszéltem meg a főnökúrral, de mondanám, hogy somossal ketten leszünk egy draftra és valszeg irl war roomot fogunk végrehajtani. úgyhogy sztem tudnánk segíteni. de ngl a korrektség jegyében utálnám más draftboardját meg taktikáját kívülről fújni -minden szentnek maga felé hajlik a keze-. emiatt próbáljatok mást felhajtani. aztán ha nagyon nincs senki, akkor írjatok valamelyikünkre
fake.id
11 napja
@vassadi@r.baggiougyan nem beszéltem meg a főnökúrral, de mondanám, hogy somossal ketten leszünk egy draftra és valszeg irl war roomot fogunk végrehajtani. úgyhogy sztem tudnánk segíteni. de ngl a korrektség jegyében utálnám más draftboardját meg taktikáját kívülről fújni -minden szentnek maga felé hajlik a keze-. emiatt próbáljatok mást felhajtani. aztán ha nagyon nincs senki, akkor írjatok valamelyikünkre