GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
És abbahagynád?Delonso_az athletic director játék tervezése abbamaradt, így igen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Milyen ha úgy vesszük? 😀 Igaz, hogy először csak FAmanként, de már az első drafton a single gameben is én voltam a Falcons élén, mivel Balu7 a legelejétől szart a dologra 😀Ki van még a kezdetektől? Gondolom te, Rajna, Döme, Gabó, Igor esetleg... Tyr...Delonso_igen + Ork, Somos, Storm, Fucu, és fetomy ha úgy vesszük 😀Höri
Még emlékszem Timsó, Kevin Boss, Steptoe meg tököm tudja kik voltak a pickjeim 😀
Akkor volt, hogy első intézkedésemként eladtam Vicket Dömének, pár hónapra rá meg lecsukták 😂
Asszem legjobb mérlegem talán 8-8 volt, az is egyszer 😀 De hát evvan, rebilding évtized.
több mint 13 éve
És abbahagynád?
több mint 13 éve
És mi hozott vissza? A Saints?Delonso_aha, bár egy Saints szurkolónak bármikor átadnám

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
És mi hozott vissza? A Saints?
több mint 13 éve
meg én, csak egy évre abbahagytam

---
több mint 13 éve
Mondjuk ez egész sok.Ahhoz képest hány éve megy.
több mint 13 éve
Ki van még a kezdetektől? Gondolom te, Rajna, Döme, Gabó, Igor esetleg... Tyr...Delonso_igen + Ork, Somos, Storm, Fucu, és fetomy ha úgy vesszük 😀
több mint 13 éve
Ki van még a kezdetektől? Gondolom te, Rajna, Döme, Gabó, Igor esetleg... Tyr...
több mint 13 éve
6 év alatt 6 GM lett bajnok de csak Gabó és Döme aktív, én kezdenék izgulni a helyetekben 😀Tibi, Viito, Yoda és Soldi már abbahagyta.
több mint 13 éve
Uhm, mostmár tudom miért nem fogok soha lemondani.Nehogy ilyen zenékkel ünnepeljétek....
több mint 13 éve
Közben válogatom hozzá a számokat:Soldi búcsúztatása a Hősök terén?tenorxHöri, írsz egy menetrednet, hogy mi mikor lesz mostantól a draftig kb? Aztán a draftot is elkezdhetjük egyeztetni lassan.gabokockaakartam tegnap is már, ezért is kérdeztem hogy van-e más esemény FA-n kívül a továbbiakban, de akkor úgy veszem, hogy senki sem tud ilyenről 😀Höri
http://www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0&ob=av3e
http://www.youtube.com/watch?v=WNIPqafd4As&ob=av3n
több mint 13 éve
Nem jut eszembe jobb nekem sem. Továbbá javaslom az április 22., vasárnap időpontot draftra 21., szombat helyett

több mint 13 éve
Soldi búcsúztatása a Hősök terén?Höri, írsz egy menetrednet, hogy mi mikor lesz mostantól a draftig kb? Aztán a draftot is elkezdhetjük egyeztetni lassan.gabokockaakartam tegnap is már, ezért is kérdeztem hogy van-e más esemény FA-n kívül a továbbiakban, de akkor úgy veszem, hogy senki sem tud ilyenről 😀Höri
több mint 13 éve
Höri, írsz egy menetrednet, hogy mi mikor lesz mostantól a draftig kb? Aztán a draftot is elkezdhetjük egyeztetni lassan.gabokockaakartam tegnap is már, ezért is kérdeztem hogy van-e más esemény FA-n kívül a továbbiakban, de akkor úgy veszem, hogy senki sem tud ilyenről 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
somos majd szólj légyszíves, ha küldhetem a hosszabbítást FinleyreStezigazából egész nap online-t jelez nála a fórum, de ide be se böfög semmit, sztem nem szeret minket 😕
azért tényleg szólj, mert akkor tőlem is megy Finneganre 😊
több mint 13 éve
Megmondom őszintén szegecs kb. a 15. GM volt, kicsit belefáradtam már a próbálgatásba 😊Körbe könyörögtem az egész ligát kb. tegnap, volt 1 darab ember, akinek volt 5. körös pickje, és oda is adta 6. körösökért. Kettőt akartam adni, 3 lett belőlefetomyVan kettő 5. körösöm, mégse kerestél. Odaadtam volna egyiket simán kettőért.
Nem mérted fel jól a piacot fetamás, jövőre voks sem érkezhet rád GM of the Year-en.Deny
Amúgy nem számítottam rá, hogy ilyen szutykos 6. körös trade után ilyen lebaszást kapok 😂
GMoY-on így se nagyon érkezik rám voks, úgyhogy annyira nem vágott földhöz 😂 Viszont majd ha jön a csávó azt nyomat egy probowl szezont, akkor meg én leszek az isten, hogy mennyit beáldoztam és hogy megláttam a szuper tehetségét ennek a kir... na jó hagyjuk 😀
Ha már itt tartunk köszi a szavazatokat haverok 😀 Látom megint csúnyán bekúrtatok 😀
több mint 13 éve
Körbe könyörögtem az egész ligát kb. tegnap, volt 1 darab ember, akinek volt 5. körös pickje, és oda is adta 6. körösökért. Kettőt akartam adni, 3 lett belőlefetomyVan kettő 5. körösöm, mégse kerestél. Odaadtam volna egyiket simán kettőért.
Nem mérted fel jól a piacot fetamás, jövőre voks sem érkezhet rád GM of the Year-en.
több mint 13 éve
somos majd szólj légyszíves, ha küldhetem a hosszabbítást Finleyre
több mint 13 éve
DeSeant is beárazták már egyszer. Szerintem akit már egyszer megcsinált a rózi bizottság, azt nem kell újra...WyattPedig DeSeant és Finnegant is szívesen feljebb tornásznám picit 😛
több mint 13 éve
DeSeant is beárazták már egyszer. Szerintem akit már egyszer megcsinált a rózi bizottság, azt nem kell újra...

több mint 13 éve
Hát ha Deseant beáraznátok se lenne előnytelen,bár a nagyfőnök azt írta későn írtam 😊
több mint 13 éve
Akkor jól értelmezem-e:Cortland Finnegan, Jermichael Finley, Frank Gore és Joe Thomas árait kell somosnak küldeni?
több mint 13 éve
bocsengem a posztok szerinti FA és a menetrendje érdekelne leginkább 😊StezSzövegértelmezés egyes.gabokocka
félreolvastam
több mint 13 éve
engem a posztok szerinti FA és a menetrendje érdekelne leginkább 😊StezSzövegértelmezés egyes.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.