NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 412
41
18:00 #20 Clemson @ Pittsburgh - ESPN
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 183
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Sztem ne legyen dupla forduló. Így is úgy is hétfőn kezded a PO-t, s inkább ne legyen 4 nap szünet, a bye week-eseknek meg 5 lenne.Sztem is jó az, ahogy Döme írta: ma 16. forduló, pénteken a 17. utolsó, majd hétfőtől PO.SoldadosLegyen így? Nekem úgy is jó hogy most mindjárt lenyomom a 16.-at, aztán este a 17-et.Döme
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Mint mondtam, én ezt támogatnám.Sztem is jó az, ahogy Döme írta: ma 16. forduló, pénteken a 17. utolsó, majd hétfőtől PO.SoldadosLegyen így? Nekem úgy is jó hogy most mindjárt lenyomom a 16.-at, aztán este a 17-et.Döme
Csúsztunk így is eleget, így legalább megtudjuk a draftcetliket nagyjából, a PO meg jöhet hétfőn mondjuk, vagy ha előbb gépközelbe jutsz, akkor.
Esetleg aki akar, valami frappáns abajgatással is készülhet a PO-ra. 😛
több mint 12 éve
Sztem is jó az, ahogy Döme írta: ma 16. forduló, pénteken a 17. utolsó, majd hétfőtől PO.SoldadosLegyen így? Nekem úgy is jó hogy most mindjárt lenyomom a 16.-at, aztán este a 17-et.
több mint 12 éve
pontosan ezért nincs itt szüksége senkinek olyan elit játékosokra, mint Brees vagy CJ, akik a szimulációban (elméletileg) képesek lennének meccset nyerni, de fizetésüket több csapatrész is megsínyliEz rendben lenne mondjuk pl. Delonsotól, csak úgy tudtam, hogy pont téged úgy fél másodpercig se érdekel a szimuláció 😊fetomyÉs ez amúgy neked miért számít?fetomymert ha kiadok 15 millát egy QB-re, aki miatt számos áldozatot hoznom kell (tehát a csapat összértékét kockáztatom), akkor talán elvárná az ember, hogy legalább hozza is eredményeketjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez rendben lenne mondjuk pl. Delonsotól, csak úgy tudtam, hogy pont téged úgy fél másodpercig se érdekel a szimuláció 😊mert ha kiadok 15 millát egy QB-re, aki miatt számos áldozatot hoznom kell (tehát a csapat összértékét kockáztatom), akkor talán elvárná az ember, hogy legalább hozza is eredményeketjjncaade lehet bármilyen a sim, azt a különbséget soha nem fogja visszadni, amit egy Brees jelent a többi irányítóhoz képest a való életbenjjncaaÉs ez amúgy neked miért számít?fetomy
több mint 12 éve
Sztem is jó az, ahogy Döme írta: ma 16. forduló, pénteken a 17. utolsó, majd hétfőtől PO.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
mondjuk azt nem tudom megérteni, Brees miért dobál 150 yard körül rendre, ott valami kurva nagy gebasz van a progivalúgy is kibaszottul feltolom az Ő értékeit, aztán Döme meg szimulál majd pár szezont, hogy azzal is ekkora fos-e
de ez egyébként valóban vicc
több mint 12 éve
mert ha kiadok 15 millát egy QB-re, aki miatt számos áldozatot hoznom kell (tehát a csapat összértékét kockáztatom), akkor talán elvárná az ember, hogy legalább hozza is eredményeketde lehet bármilyen a sim, azt a különbséget soha nem fogja visszadni, amit egy Brees jelent a többi irányítóhoz képest a való életbenjjncaaÉs ez amúgy neked miért számít?fetomy
és pontosan ezért fogok nagytakarítást végezni, mert arra úgyse lehet vagizni, hogy "megtartottam Brees-t, nálam van a no. 1. QB", de ha a drafton találok 4 future hall of famert, akkor az valamennyire tényleg az én érdemem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
csak azt lehet kirabolni, akinél van lóvéGaither 4.5milláé? 😀braxa88Rice is majd annyiért?
Ki vagyok rabolva....Delonso_
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Kiderülne majdnem mindegyik draftpick helye, amire kb. mindenki vár.Jah Döme, lemehetne ma akár két forduló, aztán a PO meg hétfőtől.StezHa most lemegy két forduló, akkor véget érne az alapszakasz, aztán csüt, péntek, szombat, vasárnap pihi? Az miért jó?Wyatt
Mert le kell cápázni a másikat!!! 😂
Mi meg Hörivel végre megtudjuk, hogy kit támadjunk le az 1/1-ért. 😊
több mint 12 éve
Gaither 4.5milláé? 😀braxa88Rice is majd annyiért?
Ki vagyok rabolva....
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Jah Döme, lemehetne ma akár két forduló, aztán a PO meg hétfőtől.StezHa most lemegy két forduló, akkor véget érne az alapszakasz, aztán csüt, péntek, szombat, vasárnap pihi? Az miért jó?
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Gaither 4.5milláé? 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
ÁháTe most megnézted az összegeket, és úgy küldted el magad a fenébe, hogy nem adtál eleget? 😀WyattDel nem tud írni abba a topicba, ő küldte a szövegeket.somoskovig
több mint 12 éve
Hát, azt hiszem többet nem kér meg senki sem, hogy szálljak be róózinak. 😂 Hozom a tavalyi Fake formát. 😐
több mint 12 éve
de lehet bármilyen a sim, azt a különbséget soha nem fogja visszadni, amit egy Brees jelent a többi irányítóhoz képest a való életbenjjncaaÉs ez amúgy neked miért számít?
több mint 12 éve
Jah Döme, lemehetne ma akár két forduló, aztán a PO meg hétfőtől.
több mint 12 éve
Te most megnézted az összegeket, és úgy küldted el magad a fenébe, hogy nem adtál eleget? 😀WyattDel nem tud írni abba a topicba, ő küldte a szövegeket.
több mint 12 éve
Brees 11 milla, miközben Brady és Manning 14-et keres? Aki idén NFL rekordot döntött passzolt yardban, és a brutál mutatóival odaver gyakorlatilag mindenkinek, köztük a TB-PM párosnak, az nem fog megelégedni azzal, hogy 3-4. legjobban fizetett QB legyen. Sőt 11-el éppenséggel kb. be se férne a top5be. De itt is meglátjuk, FA-n akkor tuti vissza lehet venni 11 millióért 😉fetomymajd meglátjuk mennyit kap IRL, de lehet bármilyen a sim, azt a különbséget soha nem fogja visszadni, amit egy Brees jelent a többi irányítóhoz képest a való életben, 92 millás fizetési sapkánál és a szezon közbeni kukázás nélkül pedig képtelenség, hogy két játékos elvigyen ebből 25-öt...
---
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Te most megnézted az összegeket, és úgy küldted el magad a fenébe, hogy nem adtál eleget? 😀
több mint 12 éve
Asszem én sírhatnék a legjobban, de az tuti, hogy jövőre bevezetek egy Rosenhaus-felárat a többi tag játékosaira... 😛somoskovigNagyon durva tényleg 😕
több mint 12 éve
Asszem én sírhatnék a legjobban, de az tuti, hogy jövőre bevezetek egy Rosenhaus-felárat a többi tag játékosaira... 😛
több mint 12 éve
Akkor nem lenne jobb esetleg, ha a két uccsó kör lemenne ma? Hétfőtől meg PO
több mint 12 éve
Ma lemegy a 16. hét kora délután, aztán lehet a 17. hét csak pénteken lesz meg, a csütörtök most nálam Doubtful erősen. Szóval akinek hajszálon függ a PO-ja, az majd izgulhat kicsit többet. 😛Ill. a hétvégén még csak Szegeden sem leszek, úgyhogy a PO hétfőn fog kezdődni mindenkép...