GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Megnyugodtam, meglesz a konf döntőd 😊WyattKöcsög vagy Wyatt 😛
több mint 13 éve
Ejnye Kristóf... Semmi nincs esélyem szöveg? 😀WyattEsélyem sincs.
több mint 13 éve
Az a baj, hogy túlságosan is. Az előző meccsen annyira szárnyalt az offense, ilyenkor mindig valami belanyhulás szokott következni. Meg ugye maddenben sosem lehetett háromszor megverni egy csapatot. 😀 Itt sem egyszerű. :dJó, én abajgatnék akkor. Neked.Szerintem így is kiszopok, most valamiért nagyon beindultatok. 😀Döme
Elsőként vedd ki a Raidersből Asot, már így is túl sok pickje van.
Bush is pihenhet.
Stez
De hát bizakodom, hátha.
Ha ki is kapok, azért a PO miatt mindenképpen elégedett leszek a szezonnal. Megatron ráadásul maradt is, soha rosszabbat. 😊
több mint 13 éve
Jó, én abajgatnék akkor. Neked.Szerintem így is kiszopok, most valamiért nagyon beindultatok. 😀
Elsőként vedd ki a Raidersből Asot, már így is túl sok pickje van.
Bush is pihenhet.
Stez
több mint 13 éve
Jó, én abajgatnék akkor. Neked. Elsőként vedd ki a Raidersből Asot, már így is túl sok pickje van.
Bush is pihenhet.
De lassan trade admin is megnyílhatna, kap itt egy vírust a gépem, aztán elveszik 15 tradem. 😂
több mint 13 éve
Ma mikor várható sim?StezFél négyig várom még az abajgatásokat, hátha valaki akar még valamit, aztán kb. 4-re összehozom.
több mint 13 éve
Akad olyan, aki csak azért rak rá taget, mert így még el tudja cserélni, a tag összegét biztos nem állná, lásd Cassel 😊WyattSzerintem erre akkor ki lehetne kötni, hogy a szerződéseknél megadott rózi összegnél kevesebbetnem lehet. Hameg nem is volt rózik előtt az illető, akkor meg a rózik megállapítanak rá egy összeget aztán ennyi.
Egyébként akkor szóljon valami illetékes, hogy mikor hozhatom nyilvánosságra a hosszabbítós listát 😊
több mint 13 éve
Deny!Kiderült hatalmas rajongásom Titans és Atlanta irányába 😀
"Jordan Babineaux, S - Falcons védelmének tacklegépe, idán majdnem 100 tackle. Nagyon alacsony a fizetése, így ára van."
Titans 😛braxa88
több mint 13 éve
Deny!"Jordan Babineaux, S - Falcons védelmének tacklegépe, idán majdnem 100 tackle. Nagyon alacsony a fizetése, így ára van."
Titans 😛
több mint 13 éve
Akad olyan, aki csak azért rak rá taget, mert így még el tudja cserélni, a tag összegét biztos nem állná, lásd Cassel 😊WyattTavaly én is ezt csináltam Holmes-szal.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Akad olyan, aki csak azért rak rá taget, mert így még el tudja cserélni, a tag összegét biztos nem állná, lásd Cassel 😊

több mint 13 éve
Höritől rémlik valami, hogy nálunk ilyen nincs, és nem is volt mivel itt nem (vagy éppen igen? ezeket mindig keverem) exkluzív fr tagek vannakvalószínűleg ha rábaszta a taget meg tudja adni. Mert ugye bőven benne van a dologban, hogy senki sem érdeklődik a játékosért és nála marad a tages fizuval, és szerintem a taget adó GM ezt is belekalkulálta 😊
Amúgy pedig, most ha valaki ajánl egy fr tagnél kevesebbet, de a másik ne m tudja megadni, akkor most lenne egy rohadtul alulfizetett elit playa nem? 😊Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Höritől rémlik valami, hogy nálunk ilyen nincs, és nem is volt mivel itt nem (vagy éppen igen? ezeket mindig keverem) exkluzív fr tagek vannakAmúgy pedig, most ha valaki ajánl egy fr tagnél kevesebbet, de a másik ne m tudja megadni, akkor most lenne egy rohadtul alulfizetett elit playa nem? 😊

több mint 13 éve
Bele számít a hatba, és lehet új szerződést adni neki természetesen 😊Ez a franchise tag, miért lenne elvetve?
Mondjuk az nem tudom, nem lett-e elvetve, hogy két első körért el kell adnia, ha egy másik ajánl érte valamit, amit nem akar megadniWyatt
több mint 13 éve
Bele számít a hatba, és lehet új szerződést adni neki természetesen 😊Mondjuk az nem tudom, nem lett-e elvetve, hogy két első körért el kell adnia, ha egy másik ajánl érte valamit, amit nem akar megadni

több mint 13 éve
Haton felül a holdout lett volna, ha valaki idén fra tagest igazol és azzal hosszabbít, akkor az jövőre csak 5 játékosnak ajánlhat szerződést.
több mint 13 éve
Elvileg ez a haton felül számít.Abban maradtunk, ha nem két első kör hanem más értékért vált gazdát, akkor az új tulaj a jövő évi hosszabbítás terhére megpróbálhat új szerződést adni neki. Mint IRL volt Cassel Pats -> Chiefs.Ja, értem. És akkor jövőre csak 5 hosszabbítása lesz?
De akkor nem kéne még feltöletni a táblázatot amíg ez le nem zajlik.gabokocka
Miért nem jó jövőre hosszabbítani vele?somoskovig
Jövőre meg gondolom azért nem jó, mert lehet drágább lenne. Ha meg hosszútávút írat vele alá, akkor nem kell idei spacebe egy tagnyi összeget belezsúfolni.
több mint 13 éve
Abban maradtunk, ha nem két első kör hanem más értékért vált gazdát, akkor az új tulaj a jövő évi hosszabbítás terhére megpróbálhat új szerződést adni neki. Mint IRL volt Cassel Pats -> Chiefs.Egyetértek, mert így próbálom elsózni Turnert. Bár két illetőnek, aki így vinné, üzenem, kompenzációs pickként várhatólag legalább 4., de valószínűleg 3. kör jön érte, ha simán FA-ként megy, így ilyen 5. kör vége, 6. kör közepével ne bombázzatok.
Megbarátkoztam a gondolattal, hogy FA lesz, tag&trade akkor játszik, ha olyan 4. kört beajánl érte valaki, az kb. megfelel jövő évi komp pick értékének.
több mint 13 éve
Abban maradtunk, ha nem két első kör hanem más értékért vált gazdát, akkor az új tulaj a jövő évi hosszabbítás terhére megpróbálhat új szerződést adni neki. Mint IRL volt Cassel Pats -> Chiefs.Ja, értem. És akkor jövőre csak 5 hosszabbítása lesz?
Miért nem jó jövőre hosszabbítani vele?
több mint 13 éve
Abban maradtunk, ha nem két első kör hanem más értékért vált gazdát, akkor az új tulaj a jövő évi hosszabbítás terhére megpróbálhat új szerződést adni neki. Mint IRL volt Cassel Pats -> Chiefs.De akkor nem kéne még feltöletni a táblázatot amíg ez le nem zajlik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
A franchise taggel ellátott játékosok cseréje után újból lehet majd benyújtani hosszabbítási kérelmeket és új Rosenhaus kör lesz? Vagy a mostani árak élnek majd akkor is? Ha utóbbi akkor még várni kéne a táblázat nyilvánosságra hozásával. Kicsit mondjuk fura lenne ha új rózi-kör lenne és változnának a játékosok igényei a cserét követően - meg egyébként is az már támpontot adna az új tulajoknak a hosszabbításnál ha most kiderülnének az árak...RataxesA franchise tag rendszer így megy:
1. A csapat tag-et tesz a játékosra
2. Ha egy másik csapat el akarja vinni, akkor tesz egy hosszú távú szerződési ajánlatot.
3. Az eredeti csapat eldönti, hogy matcheli-e (ekkor megadja a másik csapat által kínált szerződést), vagy elengedi (ekkor 2 db 1. körös pick az ellenérték). Itt nincs szerepe a Roziknak.
4. Azt nem gondolom, hogy ha valaki eltrade-el egy franchise tag alatt lévő játékost, akkor az új csapata hosszabbíthat vele.
több mint 13 éve
A franchise taggel ellátott játékosok cseréje után újból lehet majd benyújtani hosszabbítási kérelmeket és új Rosenhaus kör lesz? Vagy a mostani árak élnek majd akkor is? Ha utóbbi akkor még várni kéne a táblázat nyilvánosságra hozásával. Kicsit mondjuk fura lenne ha új rózi-kör lenne és változnának a játékosok igényei a cserét követően - meg egyébként is az már támpontot adna az új tulajoknak a hosszabbításnál ha most kiderülnének az árak...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes