GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Huhúúú vidám offseasonom lesz 92 millás kezdő cap-el... 😂
több mint 13 éve
a 2012-es rosteremet látva eléggé elment a kedvem a játéktól 😀JJÉs akkor én mit szóljak? 😊
több mint 13 éve
a 2012-es rosteremet látva eléggé elment a kedvem a játéktól 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
jajj komolyan, hogy már ezért is sírás van...szar ez a hozzászólás.
fasza, hogy itt senkinek semmi nem jóStez
több mint 13 éve
jajj komolyan, hogy már ezért is sírás van...fasza, hogy itt senkinek semmi nem jó
több mint 13 éve
Ez továbbra sem GM-ség amúgy.szabaÉs? Miért kell mindent annyira 140%-ig mereven értelmezni..
több mint 13 éve
Nekem aztán mindegy, de itt senki ne hisztizzen akkor, hogy Rodgers és Rivers miért passzol 3000 yardot, meg egyéb faszságokon 😉

több mint 13 éve
Bill Belichicknek és Shanny-nek más erről a véleményeEz továbbra sem GM-ség amúgy.szabaA Brownst megcsináltam, aztán miután rájöttünk hogy lehet meg tudjuk hekkelni a progit, hogy mindenki saját maga dolgozzon, nem szenvedtem tovább.ennél jobban nem is lehet lemérni, hogy ki aktív gm és ki nemJJ
Ha csak az alap DC- kell, azért remélhetőleg annyira mindenki képes lesz a csapata érdekében, hogy beállítsa magának, ha már meglesz a lehetőség...Döme

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én sem küldtem am semmilyen beállítást, mert szeretném, ha a játék megmaradna annak, ami, GM játéknak.
több mint 13 éve
Ez továbbra sem GM-ség amúgy.A Brownst megcsináltam, aztán miután rájöttünk hogy lehet meg tudjuk hekkelni a progit, hogy mindenki saját maga dolgozzon, nem szenvedtem tovább.ennél jobban nem is lehet lemérni, hogy ki aktív gm és ki nemJJ
Ha csak az alap DC- kell, azért remélhetőleg annyira mindenki képes lesz a csapata érdekében, hogy beállítsa magának, ha már meglesz a lehetőség...Döme
több mint 13 éve
majd most kiesik 4-5 inaktív GM legalább 😊A Brownst megcsináltam, aztán miután rájöttünk hogy lehet meg tudjuk hekkelni a progit, hogy mindenki saját maga dolgozzon, nem szenvedtem tovább.ennél jobban nem is lehet lemérni, hogy ki aktív gm és ki nemJJ
meg persze szaba!
több mint 13 éve
A Brownst megcsináltam, aztán miután rájöttünk hogy lehet meg tudjuk hekkelni a progit, hogy mindenki saját maga dolgozzon, nem szenvedtem tovább.ennél jobban nem is lehet lemérni, hogy ki aktív gm és ki nem

---
több mint 13 éve
Már csak órák kérdése, és otthonról megnézem a másik gépen, hogy megy-e, aztán mindent szépen sorban beírok, addig is egy kis türelmet

több mint 13 éve
Na kíváncsi leszek erre a szarra, hogy nálam is lehet-e majd rajta okoskodni. A GM-ek nagy része két nap alatt meglenne a beállításokkal, a többiek meg amúgy sem küldtek semmit sem, így akkor feltételezem leszarják a csapatukat és a beállításaikat is.
több mint 13 éve
A Brownst megcsináltam, aztán miután rájöttünk hogy lehet meg tudjuk hekkelni a progit, hogy mindenki saját maga dolgozzon, nem szenvedtem tovább.Ha csak az alap DC- kell, azért remélhetőleg annyira mindenki képes lesz a csapata érdekében, hogy beállítsa magának, ha már meglesz a lehetőség...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha a pm-ben általam küldött dc van akkor a brownsra se várjatok, mert nem fogom feltenni csak a köv szezonra a programot (remélhetőleg akkor már saját gépre...)
több mint 13 éve
Döme ha az én DC-met (chicago bears) még nem lőtted be hagyd a gecibe, a sima kezdő off-deff legyen emg, meg max a százalékok hogy ki mennyit nyomja oszt mehet. a többit hagyd a picsába, fölösleges annyit szöszölni vele.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nemfogunk senkire várni, megkapják az alap DC-t azt készDömeAmit pm-ben küldtem/tünk, így akkor áll? Mert ha igen, én nem akarom jobban csesztetni a csapatot. Ez nem HC játék.
több mint 13 éve
"Remélhetőleg meg lesz oldva, hogy mindenki felrakhassa a programot. Ha ez sikerül"hogy fog sikerülni? 😀
szvsz ha mindenki az alapbeállításokkal menne, akkor mindenki ugyanolyan feltételekkel vágna neki a szezonnak. Maradjon minden a régiben, csak rakjuk be a kezdőket a oszt rég mehetne a szezon.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nemfogunk senkire várni, megkapják az alap DC-t azt kész
több mint 13 éve
akkor szopjanak a régi DC-jükkel és alap beállításokkalnem lehet 31 GM-re várni folyton
több mint 13 éve
azt remélem tudod, hogy legalább 10 GM lesz aki nem fog neked semmit küldeni soha.nincs belőle gebasz?
több mint 13 éve
Akkor most állunk addig, amíg mindenkihez fel nem kerül a progi?
több mint 13 éve
akkor most részünkről mi a következő lépés?A teendő most az izgulva várás, hogy meg tudjuk e csinálni mindenkinek. 😛 Emlékszem egy hszre wyattől hogy valahogy el van bénázva a védelem, és lehet új kulcsot generáltatni, most kicsit elfoglalt, de be fogja írni újra. Addig írok egy hivatalos közleményt, hogy mit kell majd csinálni, ha sikerült felrakni a programot.
a régi donwload link hallott (bár ez gondolom a legkisebb gond) de ha jól emlékszem annó volt valami gebasz ami miatt csomóan nem tudtuk aktiválni a programot.
awaiting ordersbriareos