GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Huhúúú vidám offseasonom lesz 92 millás kezdő cap-el... 😂
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 224 — Whoops, looks like something went wrong.
a 2012-es rosteremet látva eléggé elment a kedvem a játéktól 😀JJ
És akkor én mit szóljak? 😊

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
a 2012-es rosteremet látva eléggé elment a kedvem a játéktól 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jajj komolyan, hogy már ezért is sírás van...
fasza, hogy itt senkinek semmi nem jóStez
szar ez a hozzászólás.

több mint 13 éve
jajj komolyan, hogy már ezért is sírás van...
fasza, hogy itt senkinek semmi nem jó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez továbbra sem GM-ség amúgy.szaba
És? Miért kell mindent annyira 140%-ig mereven értelmezni..
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem aztán mindegy, de itt senki ne hisztizzen akkor, hogy Rodgers és Rivers miért passzol 3000 yardot, meg egyéb faszságokon 😉

több mint 13 éve
A Brownst megcsináltam, aztán miután rájöttünk hogy lehet meg tudjuk hekkelni a progit, hogy mindenki saját maga dolgozzon, nem szenvedtem tovább.

Ha csak az alap DC- kell, azért remélhetőleg annyira mindenki képes lesz a csapata érdekében, hogy beállítsa magának, ha már meglesz a lehetőség...Döme
ennél jobban nem is lehet lemérni, hogy ki aktív gm és ki nemJJ
Ez továbbra sem GM-ség amúgy.szaba
Bill Belichicknek és Shanny-nek más erről a véleménye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Én sem küldtem am semmilyen beállítást, mert szeretném, ha a játék megmaradna annak, ami, GM játéknak.

több mint 13 éve
Döme, küldtem PM-et 😊

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 168
A Brownst megcsináltam, aztán miután rájöttünk hogy lehet meg tudjuk hekkelni a progit, hogy mindenki saját maga dolgozzon, nem szenvedtem tovább.

Ha csak az alap DC- kell, azért remélhetőleg annyira mindenki képes lesz a csapata érdekében, hogy beállítsa magának, ha már meglesz a lehetőség...Döme
Ez továbbra sem GM-ség amúgy.
több mint 13 éve

majd most kiesik 4-5 inaktív GM legalább 😊
meg persze szaba!

több mint 13 éve

ennél jobban nem is lehet lemérni, hogy ki aktív gm és ki nem

---
több mint 13 éve
Már csak órák kérdése, és otthonról megnézem a másik gépen, hogy megy-e, aztán mindent szépen sorban beírok, addig is egy kis türelmet

több mint 13 éve
Na kíváncsi leszek erre a szarra, hogy nálam is lehet-e majd rajta okoskodni. A GM-ek nagy része két nap alatt meglenne a beállításokkal, a többiek meg amúgy sem küldtek semmit sem, így akkor feltételezem leszarják a csapatukat és a beállításaikat is.

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black

Ha csak az alap DC- kell, azért remélhetőleg annyira mindenki képes lesz a csapata érdekében, hogy beállítsa magának, ha már meglesz a lehetőség...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha a pm-ben általam küldött dc van akkor a brownsra se várjatok, mert nem fogom feltenni csak a köv szezonra a programot (remélhetőleg akkor már saját gépre...)
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 890 — je suis poloska
Döme ha az én DC-met (chicago bears) még nem lőtted be hagyd a gecibe, a sima kezdő off-deff legyen emg, meg max a százalékok hogy ki mennyit nyomja oszt mehet. a többit hagyd a picsába, fölösleges annyit szöszölni vele.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 168
Nemfogunk senkire várni, megkapják az alap DC-t azt készDöme
Amit pm-ben küldtem/tünk, így akkor áll? Mert ha igen, én nem akarom jobban csesztetni a csapatot. Ez nem HC játék.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 890 — je suis poloska
"Remélhetőleg meg lesz oldva, hogy mindenki felrakhassa a programot. Ha ez sikerül"
hogy fog sikerülni? 😀

szvsz ha mindenki az alapbeállításokkal menne, akkor mindenki ugyanolyan feltételekkel vágna neki a szezonnak. Maradjon minden a régiben, csak rakjuk be a kezdőket a oszt rég mehetne a szezon.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nemfogunk senkire várni, megkapják az alap DC-t azt kész
több mint 13 éve
akkor szopjanak a régi DC-jükkel és alap beállításokkal
nem lehet 31 GM-re várni folyton

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azt remélem tudod, hogy legalább 10 GM lesz aki nem fog neked semmit küldeni soha.

nincs belőle gebasz?

több mint 13 éve
Akkor most állunk addig, amíg mindenkihez fel nem kerül a progi?

több mint 13 éve
akkor most részünkről mi a következő lépés?
a régi donwload link hallott (bár ez gondolom a legkisebb gond) de ha jól emlékszem annó volt valami gebasz ami miatt csomóan nem tudtuk aktiválni a programot.

awaiting ordersbriareos
A teendő most az izgulva várás, hogy meg tudjuk e csinálni mindenkinek. 😛 Emlékszem egy hszre wyattől hogy valahogy el van bénázva a védelem, és lehet új kulcsot generáltatni, most kicsit elfoglalt, de be fogja írni újra. Addig írok egy hivatalos közleményt, hogy mit kell majd csinálni, ha sikerült felrakni a programot.