GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bowe megoldja 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 891 — je suis poloska
nem láttam az értékeket, remélem Hester is 0, őt mondjuk csak ezért hoztam a csapathoz, szóval remélem még erre se jó 😀eaglesmcnabb
több milláért csak returnert hozni GM of the Year győzelmet ér 😛Stez
Mindenki nincs olyan jó helyzetben hogy egy 1/1-es Clausen ne dobáljon az elkapóinak :/ QB nélkül meg mindegy ki az elkapó, ha nem jut el a labda hozzá 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 228 — Whoops, looks like something went wrong.
nem láttam az értékeket, remélem Hester is 0, őt mondjuk csak ezért hoztam a csapathoz, szóval remélem még erre se jó 😀eaglesmcnabb
több milláért csak returnert hozni GM of the Year győzelmet ér 😛

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 891 — je suis poloska
nem láttam az értékeket, remélem Hester is 0, őt mondjuk csak ezért hoztam a csapathoz, szóval remélem még erre se jó 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
na a sikertelen puccskisérlet után újra itt..

ratingek terén még egy érdékesség, nem panaszkodásból csak kíváncsi vagyok mennyire elterjedt, hogy az jobbféle PR KR playerek csontra mind 0 értsd nulla Pr és Kr értékkel rendelkeznek.

mccluster, smith, washington, dupla nulla mind.

másnál is van ilyen v engem szerettek nagyon? 😀briareos
Á dehogy bazmeg, két visszahordóm van, akinek nem nulla az értéke, az az egyébként lassú, és visszahordani nem tudó Gaffney, a másik meg Benson, aki aztán végképp a returnjeiről híres. 😂

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black

ratingek terén még egy érdékesség, nem panaszkodásból csak kíváncsi vagyok mennyire elterjedt, hogy az jobbféle PR KR playerek csontra mind 0 értsd nulla Pr és Kr értékkel rendelkeznek.

másnál is van ilyen v engem szerettek nagyon? 😀briareos
A randomizáció csodái. Arra mondjuk már szeptember-októberben is gondoltam, hogy a tök nyilvánvaló dolgokat azért be lehetne írni, mint pl. a returnereknél, de aztán volt íyg is elég baszakodás. Jövőre ezek is meglesznek, tudom hogy ez így szopás, nálam se tud Ford visszahordani...
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ti egyébként hol látjátok a ratingeket?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

másnál is van ilyen v engem szerettek nagyon? 😀

több mint 13 éve
Sztem majd azt kell elsősorban mérlegelni, hogy megéri-e ez a program a belefeccölt energiát, jobb-e annyival a Maddennél, mint amennyi szenvedése volt vele azoknak akik dolgoztak benne.gabokocka
Azért most már olyan eszméletlenül sok energiát nem kell szerintem belefektetni. Az alapok már megvannak, nem a nulláról indulunk, Döme egyre inkább rájön minden okosságra. Innentől a sim során kijövő hibákat kell már csak megokoskodni, meg a randomizált player értékeket javítani. Így első látásra szerintem sokkal jobb, mint a madden. De ez csak az én véleményem, nyilván Döme lehet, hogy másképp látja, mivel Ő az, aki a legtöbbet szenved adott esetben vele.

több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 926 — Keep pounding
Sztem majd azt kell elsősorban mérlegelni, hogy megéri-e ez a program a belefeccölt energiát, jobb-e annyival a Maddennél, mint amennyi szenvedése volt vele azoknak akik dolgoztak benne.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottam
Most megint nyomtam egyet, és 23–16-ra verted a Green Bayt (12–4-es alapszakasz után) a Super Bowlban, Miami és mi 9–7, de nyert már a Kansas City Chiefs is 😀Wyatt
atyaisten 😀
asszem a sajat magam erdekeben akkor megis inkabb berakom a rostereket ratinggel
mert igy mar abban is elkezdek ketelkedni h nem rossz szamrendszerben adtuk meg oket 😀
billz-pacskerz sb es mindketszer nyerek 😂Fake
Szerintem teljesen mindegy, ahogy bria mondta, ezt egy tesztidénynek fogjuk fel, aztán a simmelés során kibukó hibákat javítjuk. Belenyúlni már nem lehet. Kétlem, hogy elkezdene valaki beszólni, hogy az értékeket a magatok javára cheateltétek volna.
Bár Jewmannél már ez se biztos tekintve, hogy nagyon biztos a csapatában, ez lehet nem véletlen. 😛

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottam
Most megint nyomtam egyet, és 23–16-ra verted a Green Bayt (12–4-es alapszakasz után) a Super Bowlban, Miami és mi 9–7, de nyert már a Kansas City Chiefs is 😀Wyatt
atyaisten 😀
asszem a sajat magam erdekeben akkor megis inkabb berakom a rostereket ratinggel
mert igy mar abban is elkezdek ketelkedni h nem rossz szamrendszerben adtuk meg oket 😀
billz-pacskerz sb es mindketszer nyerek 😂Fake
ja, szerintem is csalás, hogy nem én nyertem mindkettőt... 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
atyaisten 😀
billz-pacskerz sb es mindketszer nyerek 😂
több mint 14 éve
Tök mindegy, olyan random az egész, mint a szar. Welker konkrétan a legutóbbiban a 4-5. WR-em volt, annyira lehúzta az értékeit a program (Y)

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem kell a smokescreen.

több mint 14 éve
Én előbbinek szurkolok, de legalábbis, hogy a 49ers, KC duó egyike top5 draftpicket hozzon 😀Wyatt
Te az itteni rosterekkel és ratingekkel szimuláltad le a szezonokat?
Mert ha igen, akkor átküldhetnél egy részletes statot így 2-3 szezonról, csak kíváncsi lennék rá, mikor mit alkottak a playák.

több mint 14 éve
Én előbbinek szurkolok, de legalábbis, hogy a 49ers, KC duó egyike top5 draftpicket hozzon 😀

több mint 14 éve
A Kansasnél még a pozitív, de akár 6-7 győzelmes szezon is meglepetés lenne, nem hogy egy SB győzelem 😂

több mint 14 éve
Most megint nyomtam egyet, és 23–16-ra verted a Green Bayt (12–4-es alapszakasz után) a Super Bowlban, Miami és mi 9–7, de nyert már a Kansas City Chiefs is 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
olyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.
reszkess liga festo leads the tripleoption iz inkaming.
defenseben meg nem a nyomas hanem a sack a fontos 😀Fake
Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-reWyatt
hat most jol megnyugtattal 😀 ha ez igy megtortenik az eletben nem mosom le magamrol h szetcsaltuk a rencert a ratingekkel 😀 a dicso new england meddig jutott ebben a szimben ?Fake
Hát ez anélkül is evidens.

Józsua, te meg inkább pihenjél le, mert úgy látom megint sok lett már az a vottka...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
olyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.
Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-reWyatt
hat most jol megnyugtattal 😀 ha ez igy megtortenik az eletben nem mosom le magamrol h szetcsaltuk a rencert a ratingekkel 😀 a dicso new england meddig jutott ebben a szimben ?
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
ez is a ködösítés minta példája!

elmondjuk,nem mondjuk el,ködösítünk!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-re

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
nekem az sem baj ha nem lehet allitani semmit de akkor legyen mindenkinek igazsagosan ugyanolyan hasznalhatatlanul szar a plejbukkja. mindig csak a deep pass aztan kesz.Fake
eszednél vagy? csak maryland I lehessenJoci
az azert nem jo mert az tul hatasos. a vulfsz is azt nyomatja no huddlebol.
jut eszembe. te most kodositesz mi ?Fake
akkor ködösítenék ha azt mondanám hogy a giants idén a passz játékot fogja inkább erőltetni

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem az sem baj ha nem lehet allitani semmit de akkor legyen mindenkinek igazsagosan ugyanolyan hasznalhatatlanul szar a plejbukkja. mindig csak a deep pass aztan kesz.Fake
eszednél vagy? csak maryland I lehessenJoci
az azert nem jo mert az tul hatasos. a vulfsz is azt nyomatja no huddlebol.
jut eszembe. te most kodositesz mi ?