GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Mindenki nincs olyan jó helyzetben hogy egy 1/1-es Clausen ne dobáljon az elkapóinak :/ QB nélkül meg mindegy ki az elkapó, ha nem jut el a labda hozzá 😊nem láttam az értékeket, remélem Hester is 0, őt mondjuk csak ezért hoztam a csapathoz, szóval remélem még erre se jó 😀eaglesmcnabbtöbb milláért csak returnert hozni GM of the Year győzelmet ér 😛Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nem láttam az értékeket, remélem Hester is 0, őt mondjuk csak ezért hoztam a csapathoz, szóval remélem még erre se jó 😀eaglesmcnabbtöbb milláért csak returnert hozni GM of the Year győzelmet ér 😛
több mint 13 éve
nem láttam az értékeket, remélem Hester is 0, őt mondjuk csak ezért hoztam a csapathoz, szóval remélem még erre se jó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
na a sikertelen puccskisérlet után újra itt..Á dehogy bazmeg, két visszahordóm van, akinek nem nulla az értéke, az az egyébként lassú, és visszahordani nem tudó Gaffney, a másik meg Benson, aki aztán végképp a returnjeiről híres. 😂
ratingek terén még egy érdékesség, nem panaszkodásból csak kíváncsi vagyok mennyire elterjedt, hogy az jobbféle PR KR playerek csontra mind 0 értsd nulla Pr és Kr értékkel rendelkeznek.
mccluster, smith, washington, dupla nulla mind.
másnál is van ilyen v engem szerettek nagyon? 😀briareos
több mint 13 éve
na a sikertelen puccskisérlet után újra itt..A randomizáció csodái. Arra mondjuk már szeptember-októberben is gondoltam, hogy a tök nyilvánvaló dolgokat azért be lehetne írni, mint pl. a returnereknél, de aztán volt íyg is elég baszakodás. Jövőre ezek is meglesznek, tudom hogy ez így szopás, nálam se tud Ford visszahordani...
ratingek terén még egy érdékesség, nem panaszkodásból csak kíváncsi vagyok mennyire elterjedt, hogy az jobbféle PR KR playerek csontra mind 0 értsd nulla Pr és Kr értékkel rendelkeznek.
másnál is van ilyen v engem szerettek nagyon? 😀briareos
több mint 13 éve
Ti egyébként hol látjátok a ratingeket?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
na a sikertelen puccskisérlet után újra itt..ratingek terén még egy érdékesség, nem panaszkodásból csak kíváncsi vagyok mennyire elterjedt, hogy az jobbféle PR KR playerek csontra mind 0 értsd nulla Pr és Kr értékkel rendelkeznek.
másnál is van ilyen v engem szerettek nagyon? 😀
több mint 13 éve
Sztem majd azt kell elsősorban mérlegelni, hogy megéri-e ez a program a belefeccölt energiát, jobb-e annyival a Maddennél, mint amennyi szenvedése volt vele azoknak akik dolgoztak benne.gabokockaAzért most már olyan eszméletlenül sok energiát nem kell szerintem belefektetni. Az alapok már megvannak, nem a nulláról indulunk, Döme egyre inkább rájön minden okosságra. Innentől a sim során kijövő hibákat kell már csak megokoskodni, meg a randomizált player értékeket javítani. Így első látásra szerintem sokkal jobb, mint a madden. De ez csak az én véleményem, nyilván Döme lehet, hogy másképp látja, mivel Ő az, aki a legtöbbet szenved adott esetben vele.
több mint 13 éve
Sztem majd azt kell elsősorban mérlegelni, hogy megéri-e ez a program a belefeccölt energiát, jobb-e annyival a Maddennél, mint amennyi szenvedése volt vele azoknak akik dolgoztak benne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Szerintem teljesen mindegy, ahogy bria mondta, ezt egy tesztidénynek fogjuk fel, aztán a simmelés során kibukó hibákat javítjuk. Belenyúlni már nem lehet. Kétlem, hogy elkezdene valaki beszólni, hogy az értékeket a magatok javára cheateltétek volna.Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottamatyaisten 😀
Most megint nyomtam egyet, és 23–16-ra verted a Green Bayt (12–4-es alapszakasz után) a Super Bowlban, Miami és mi 9–7, de nyert már a Kansas City Chiefs is 😀Wyatt
asszem a sajat magam erdekeben akkor megis inkabb berakom a rostereket ratinggel
mert igy mar abban is elkezdek ketelkedni h nem rossz szamrendszerben adtuk meg oket 😀
billz-pacskerz sb es mindketszer nyerek 😂Fake
Bár Jewmannél már ez se biztos tekintve, hogy nagyon biztos a csapatában, ez lehet nem véletlen. 😛
több mint 13 éve
ja, szerintem is csalás, hogy nem én nyertem mindkettőt... 😀Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottamatyaisten 😀
Most megint nyomtam egyet, és 23–16-ra verted a Green Bayt (12–4-es alapszakasz után) a Super Bowlban, Miami és mi 9–7, de nyert már a Kansas City Chiefs is 😀Wyatt
asszem a sajat magam erdekeben akkor megis inkabb berakom a rostereket ratinggel
mert igy mar abban is elkezdek ketelkedni h nem rossz szamrendszerben adtuk meg oket 😀
billz-pacskerz sb es mindketszer nyerek 😂Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottamatyaisten 😀
billz-pacskerz sb es mindketszer nyerek 😂
több mint 14 éve
Tök mindegy, olyan random az egész, mint a szar. Welker konkrétan a legutóbbiban a 4-5. WR-em volt, annyira lehúzta az értékeit a program (Y)

több mint 14 éve
Én előbbinek szurkolok, de legalábbis, hogy a 49ers, KC duó egyike top5 draftpicket hozzon 😀WyattTe az itteni rosterekkel és ratingekkel szimuláltad le a szezonokat?
Mert ha igen, akkor átküldhetnél egy részletes statot így 2-3 szezonról, csak kíváncsi lennék rá, mikor mit alkottak a playák.
több mint 14 éve
Én előbbinek szurkolok, de legalábbis, hogy a 49ers, KC duó egyike top5 draftpicket hozzon 😀

több mint 14 éve
A Kansasnél még a pozitív, de akár 6-7 győzelmes szezon is meglepetés lenne, nem hogy egy SB győzelem 😂
több mint 14 éve
Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottamMost megint nyomtam egyet, és 23–16-ra verted a Green Bayt (12–4-es alapszakasz után) a Super Bowlban, Miami és mi 9–7, de nyert már a Kansas City Chiefs is 😀

több mint 14 éve
Hát ez anélkül is evidens.hat most jol megnyugtattal 😀 ha ez igy megtortenik az eletben nem mosom le magamrol h szetcsaltuk a rencert a ratingekkel 😀 a dicso new england meddig jutott ebben a szimben ?Fakeolyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-reWyatt
reszkess liga festo leads the tripleoption iz inkaming.
defenseben meg nem a nyomas hanem a sack a fontos 😀Fake
Józsua, te meg inkább pihenjél le, mert úgy látom megint sok lett már az a vottka...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hat most jol megnyugtattal 😀 ha ez igy megtortenik az eletben nem mosom le magamrol h szetcsaltuk a rencert a ratingekkel 😀 a dicso new england meddig jutott ebben a szimben ?olyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-reWyatt
több mint 14 éve
ez is a ködösítés minta példája!olyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-reWyatt
elmondjuk,nem mondjuk el,ködösítünk!
több mint 14 éve
olyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-re

több mint 14 éve
akkor ködösítenék ha azt mondanám hogy a giants idén a passz játékot fogja inkább erőltetniaz azert nem jo mert az tul hatasos. a vulfsz is azt nyomatja no huddlebol.nekem az sem baj ha nem lehet allitani semmit de akkor legyen mindenkinek igazsagosan ugyanolyan hasznalhatatlanul szar a plejbukkja. mindig csak a deep pass aztan kesz.Fakeeszednél vagy? csak maryland I lehessenJoci
jut eszembe. te most kodositesz mi ?Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az azert nem jo mert az tul hatasos. a vulfsz is azt nyomatja no huddlebol.nekem az sem baj ha nem lehet allitani semmit de akkor legyen mindenkinek igazsagosan ugyanolyan hasznalhatatlanul szar a plejbukkja. mindig csak a deep pass aztan kesz.Fakeeszednél vagy? csak maryland I lehessenJoci
jut eszembe. te most kodositesz mi ?