GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Ja és ha megvan a minta, PM-ben várom a megfejtéseket!Döme😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ki nem szarja le Charlest? Őt szeressük, futhat nyugodtan, Riverst nem szeressük, Őt kiütjük.Vedd ki helyette Riverst.StezAz lesz. Charlest akartam, de szólt, hogy a Chiefs ellen légyszihadd. Döme, még annyi, hogy dimenál 4-1-4-2 felállást lőttem, nem tudom, lehetséges-e az.szaba
több mint 14 éve
Vedd ki helyette Riverst.StezAz lesz. Charlest akartam, de szólt, hogy a Chiefs ellen légyszihadd. Döme, még annyi, hogy dimenál 4-1-4-2 felállást lőttem, nem tudom, lehetséges-e az.
több mint 14 éve
Kösz Igornak/Dömének, nagy segítség hogy csak át kellett írogatni a neveket a DC részlegben 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Döme, tudom későn szólok, de hiányzik a rosteremből Stephen Bowen, DE. Légyszi, ha lehet, tedd be, mert aktív lenne akkor.
több mint 14 éve
Tackle-t nem lehet berakni TE-nek sajna, csak FB-t, és igen somos, azt jelenti.
több mint 14 éve
Azt jól sejtem, hogy az Orient CB by WR covered beállítás azt jelenti, hogy a top CB mindig a top WR-t követi, ugye?A játékosok részleteit meg lehet nézni valahol?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a vegen nemigen vilagos a szamoknal h mit mien formatumban varnal. de remelem megvilagosodok.
több mint 14 éve
Tackle-t be lehet rakni Te-nek?

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Van egy kérdésem, a defense DC 3-4-es alapú, simán írjam át 4-3-ra, mindenhova bepakolgatva a plusz embereket?somoskovigHa átállítom a gamplanben, akkor a DC is átáll 4-3-re, magyarul berak egy plusz DT-t, szóval persze, úgy írjátok. Csak mindenki írja be hogy 3-4-et vagy 4-3-at játszik e.
Mindjárt berakom az elvárt formátumot, copyright by Igor. Bár nem teljes, de aki mást is akar állítani az hasonló formában írja meg legyen szíves.
több mint 14 éve
Van egy kérdésem, a defense DC 3-4-es alapú, simán írjam át 4-3-ra, mindenhova bepakolgatva a plusz embereket?
több mint 14 éve
A DC és egyéb állítására lett valami forma kitalálva? Vagy csak küldjem el Dömének egy PMben amit szeretnék?
több mint 14 éve
THX, be is írtam...Uhh, úgy látom lemaradtam egy kicsit a dolgokról, azt hittem a SB utánig nem lesz semmi...Aroster abajgatós topicban meg kell adni 7 embert, akit az 53-as keretből nem akarsz aktiválni meccsekre, a LS köztük lehet. Höri írt egy listát, azt csekkold.
A beállítgatós dolgokon kívül, amit a közleményekben láttam, mi lenne most, amit meg kell csinálni?StormST
Ezen kívül a 3. QB-nak is bent kell lennie az 53-ban, ha a 3. QB eddig PS-en volt, akkor cseréld le valakire.somoskovig
Aztán akkor nekifekszem a finomítgatásnak gyorsan... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Uhh, úgy látom lemaradtam egy kicsit a dolgokról, azt hittem a SB utánig nem lesz semmi...Aroster abajgatós topicban meg kell adni 7 embert, akit az 53-as keretből nem akarsz aktiválni meccsekre, a LS köztük lehet. Höri írt egy listát, azt csekkold.
A beállítgatós dolgokon kívül, amit a közleményekben láttam, mi lenne most, amit meg kell csinálni?StormST
Ezen kívül a 3. QB-nak is bent kell lennie az 53-ban, ha a 3. QB eddig PS-en volt, akkor cseréld le valakire.
több mint 14 éve
Uhh, úgy látom lemaradtam egy kicsit a dolgokról, azt hittem a SB utánig nem lesz semmi...A beállítgatós dolgokon kívül, amit a közleményekben láttam, mi lenne most, amit meg kell csinálni?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ajánlott ráfeküdni, én csak a dc-vel szórakoztam másfél órát, a többit változtatgatni meg még nagyobb szopásmi a pontos mega deadline?JociHát legyen hétfő éjfél, az elég lesz, nem?
Döme
több mint 14 éve
Reg. seasont mikor kezdjük?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
vannak érdekes statok az tény, nálam az egész csapatból André Goodman, a legnagyobb raj, a 99.es Punishing Hittel 😂Az LB-im, csak elnézést kérnek ennek az értéknek a láttán 😀
Jah meg Asante 82-es run defense, Dansby és Willis után a harmadik legjobb a teamben 😀
több mint 14 éve
Hát pedig azért nem lenne mindegy, hogy egy NT sebességű LB-vel próbálok blitzelni, vagy éppen Barnes mondjuk gyorsabb mint CJ2k 😊 Csak mert itt a nagy randomizálódás közben az is lehet épp hülye adat.Hát pedig röhögni fogsz, de frankón nem találkoztam sebességgel.
Vagy RB-knél elkapás, mivel láttam be lehet állítani külön, hogy ki legyen az RB a passz playeknél.fetomy
Sőt, az orbitális baromságok között, ami a randomizálás miatt van, azzal is találkoztam, hogy az egyébként futás ellen korrektebb NT-m, Ron Edwards futás ellen totálisan le van húzva, ellenben pass rush-ha fel van nyomva. Olyannyira, hogy ha csak és kizárólag a program kihasználására megyek, akkor őt ki kéne raknom DE-nek és a 3-4-es endként simán lenne jó pár sackje. Edwards majdnem az összes OLB-mnél és DE-mnél jobb pass rusher a program szerint, ami azért úgy is mókás, hogy tény, nem valami erős az LB sorom. És az a vicc, hogy ha most a semmiből átváltok 3-4-ről 4-3-ra, akkor ebben a programban sokkal erősebb lesz a D#-m, mert egyszerűen a játékosok egyes értékeit a program pont úgy randomizálta, hogy 4-3-ban irgalmatlanul kijöjjenek az előnyeik, míg a 3-4-ben lyuk az egész védelem. El is gondolkodtam azon, hogy fogom, és 4-3-mat tolok most.
több mint 14 éve
Hát pedig azért nem lenne mindegy, hogy egy NT sebességű LB-vel próbálok blitzelni, vagy éppen Barnes mondjuk gyorsabb mint CJ2k 😊 Csak mert itt a nagy randomizálódás közben az is lehet épp hülye adat.Vagy RB-knél elkapás, mivel láttam be lehet állítani külön, hogy ki legyen az RB a passz playeknél.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
rendben akkor ahogy erzed. javaslom mindenesetre h ne egyedul csinald hanem keress hozza partnert h ne csak a te velemenyed ervenyesuljon hanem mas szempontjainak bevonasaval minel objektivebb kep szulethessen. ajanlom magamat segitsegnek vmint newman is azert kepben van csak neki az egyetem meg az utazgatas miatt nincs vmi sok ideje. es ha elfogadod a segitsegemet termeszetesen bennevagyok a sim elotti rostergyartas elkezdeseben h draft utan mar csak a rookiekat kelljen megcsinalni es meg veletlen se fordulhasson elo az ami iden.