GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Így legalább nem vagyok lépéskényszerben. A QB poszt volt a nagy kérdőjel a keretben, de Smith idei teljesítményével beérem.Asszem a mai meccsek után beérem az Alex Smith-Gronkowski duóval offense terén... 😀somoskovigcsodálom, pedig nagyon kopogtat a kezdőcsapat ajtaján Gabbert.Höri
több mint 14 éve
Asszem a mai meccsek után beérem az Alex Smith-Gronkowski duóval offense terén... 😀somoskovigcsodálom, pedig nagyon kopogtat a kezdőcsapat ajtaján Gabbert.
több mint 14 éve
Asszem a mai meccsek után beérem az Alex Smith-Gronkowski duóval offense terén... 😀
több mint 14 éve
ha tradere osztályzunk, én rozi leszek, mondjuk úgy Megatron után 😛Meg JMD után... meg Kerrigan után. Ha draftra is rámegyünk, Clausen után azt hiszem, már nem leszek az 😀
több mint 14 éve
Davis viszont minden centet megér, amit fizetek neki.tenorxa két TE jó meccset hozott. szerencsés akinél Graham van.
több mint 14 éve
Davis viszont minden centet megér, amit fizetek neki.
több mint 14 éve
Hehe, se rossz. Inkább vágd ki Justint 😛Wyattne is mond, szar nézni h ma is mit művel
😂
több mint 14 éve
Neki már van.Picsába :/ Most már tényleg neki kell állnom fake accokat csinálni.tenorxMeg mert nem akarok 😀tenorx2 szavazattal nyilván nem akarsz 😐Szegecs
több mint 14 éve
Picsába :/ Most már tényleg neki kell állnom fake accokat csinálni.2 szavazattal nyilván nem akarsz 😐SzegecsEzért nem leszel róziSzegecsMeg mert nem akarok 😀tenorx
több mint 14 éve
2 szavazattal nyilván nem akarsz 😐Ezért nem leszel róziSzegecsMeg mert nem akarok 😀tenorx

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Ezért nem leszel rózi

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Jó az nekem is jó volt, de most már egyértelmű, hogy fetomy lehúzott 😀Jenkins nagy bolt volt.tenorxNekem a Carr+Tolbi pack is jó volt a 2+2-ért. Bár azzal te is jól járhattál.szaba
több mint 14 éve
Jenkins nagy bolt volt.tenorxArthur Moats(LB) - 400.000 500.000 + 2/6 + 3/14 + 4/10
Igen, elég nagy bolt szerintem 😊
több mint 14 éve
Jenkins nagy bolt volt.tenorxNekem a Carr+Tolbi pack is jó volt a 2+2-ért. Bár azzal te is jól járhattál.
több mint 14 éve
Jenkins nagy bolt volt.tenorxÉs még tőled akartam tanácsokat kérni ... 😀
több mint 14 éve
Jenkins nagy bolt volt.
több mint 14 éve
Helyes, árasszátok csak el a piacot minőségi playákkal, hadd essen le nekem is egy közülük. 😊StezHa már Megatron úgyis távozik ugye... 😂
több mint 14 éve
Helyes, árasszátok csak el a piacot minőségi playákkal, hadd essen le nekem is egy közülük. 😊
több mint 14 éve
kíváncsian várom, Jared Allen például mennyit fog kérni 😛Épp az a lényeg. Sok értelme nincs FA piacnak, ha van 2 értelmes név rajta.
lesz néhány húzós UFA, az biztos.Stez
több mint 14 éve
kíváncsian várom, Jared Allen például mennyit fog kérni 😛lesz néhány húzós UFA, az biztos.
több mint 14 éve
The Walking DenyÉn már tavaly elínditottam okosan a sztárokat meg kell fizetni hullámat Warerel 😂DenyHaversrác, 6 első kör,elit QB+OL és akkor szimplán egy 10 millát akarsz? Normális vagy? 😀Az vicces annak fényében, hogy Megatron még a sztár, vagy elit rangot sem kapta meg az új programban emlékeim szerint.
Fitz 10 milla
CJ:
1) +2 év - +2milla
2) CJ gigabesztebb mint Fitz +3 milla
3) köcsög vagyok +2 milla
4) +1 milla bónusz
Nem fog 18ba kerülni nyilván, hisz az enyém kiesik így, de az biztos, hogy ha én Demjén leszek, akkor az ilyen szinten elit embereket, akik kb. egyedül elvisznek egy csapatot, és simán top emberek a ligában posztjukon kívül is, azokat nem fogom ilyen 8-10 millára tenni. 10 millásból lehet 2-3 is a csapatban, azok kiemelkedő emberek, de a liga szupersztárjaiból 1 fér el 😛fetomy
De az a durva, hogy teljesen osztom a véleményed és az álláspontod, mert egyébként én is pontosan úgy vélekedek, mint Te, és pontosan úgy is fizettetnék az emberekkel, de miután érdekes módon itt kb. semelyik brutális playa sincsen megfizettetve ahhoz képest, hogy elit, vagy szupersztár, így Ő se legyen. Mert Fitz is "csak" 10-11 milla körül keres, holott rá ugyanezt elmondhatod. Én legalábbis elmondom, hogy Ő is akkora sztár, mint Megatron. De mint mondtam, engem nem zavar, ha Megatron keres 15 millát, mert azt is megfizetem neki. Ő bármennyit megér. Egyszerűen csak nem reális, és nem is túl korrekt, amikor a legjobb WR a ligában mondjuk keres átlag 11 milla körül, akkor meg érdekes módon pont most, pont Megatronnál meg elkezdjük felülértékelni ezeket a dolgokat és rögtön megküldük 15 millával.
Vagy csináljuk így, viszont akkor a többi játékosnak is legyen meg az a gigabrutál igénye, ami most valahogy úgy érzem, Megatronnak meglesz. 😉
Mondjuk pazar lenne, ha lenne valamiféle holdout a játékban és egy kis nehezítés, egy kis izgalom is lenne vele, mert egyébként valahogy mindenkitől azt hallom, hogy milyen kurva egyszerű a cap alatt maradni. 😀Stez
több mint 14 éve
Én már tavaly elínditottam okosan a sztárokat meg kell fizetni hullámat Warerel 😂Haversrác, 6 első kör,elit QB+OL és akkor szimplán egy 10 millát akarsz? Normális vagy? 😀Az vicces annak fényében, hogy Megatron még a sztár, vagy elit rangot sem kapta meg az új programban emlékeim szerint.
Fitz 10 milla
CJ:
1) +2 év - +2milla
2) CJ gigabesztebb mint Fitz +3 milla
3) köcsög vagyok +2 milla
4) +1 milla bónusz
Nem fog 18ba kerülni nyilván, hisz az enyém kiesik így, de az biztos, hogy ha én Demjén leszek, akkor az ilyen szinten elit embereket, akik kb. egyedül elvisznek egy csapatot, és simán top emberek a ligában posztjukon kívül is, azokat nem fogom ilyen 8-10 millára tenni. 10 millásból lehet 2-3 is a csapatban, azok kiemelkedő emberek, de a liga szupersztárjaiból 1 fér el 😛fetomy
De az a durva, hogy teljesen osztom a véleményed és az álláspontod, mert egyébként én is pontosan úgy vélekedek, mint Te, és pontosan úgy is fizettetnék az emberekkel, de miután érdekes módon itt kb. semelyik brutális playa sincsen megfizettetve ahhoz képest, hogy elit, vagy szupersztár, így Ő se legyen. Mert Fitz is "csak" 10-11 milla körül keres, holott rá ugyanezt elmondhatod. Én legalábbis elmondom, hogy Ő is akkora sztár, mint Megatron. De mint mondtam, engem nem zavar, ha Megatron keres 15 millát, mert azt is megfizetem neki. Ő bármennyit megér. Egyszerűen csak nem reális, és nem is túl korrekt, amikor a legjobb WR a ligában mondjuk keres átlag 11 milla körül, akkor meg érdekes módon pont most, pont Megatronnál meg elkezdjük felülértékelni ezeket a dolgokat és rögtön megküldük 15 millával.
Vagy csináljuk így, viszont akkor a többi játékosnak is legyen meg az a gigabrutál igénye, ami most valahogy úgy érzem, Megatronnak meglesz. 😉
Mondjuk pazar lenne, ha lenne valamiféle holdout a játékban és egy kis nehezítés, egy kis izgalom is lenne vele, mert egyébként valahogy mindenkitől azt hallom, hogy milyen kurva egyszerű a cap alatt maradni. 😀Stez
több mint 14 éve
Stez: Nem csak Megatronra gondoltam, csak vele lehet hájpoltatni magam 😂 Nem egyébként persze, mondtam is, hogy az ilyen szinten elit playereknek többet kell keresni. Fitznek is kevés a 10 milla, de CJ jobb mint Fitz 😊fetomyEmbere válogatja. Eddig akárkit hallottam a témában, jobbnak látta Fitzet.
Én nem teszek köztük különbséget, így a fizetésükben sem.
De mondom Megatron az, akinek nyugodt szívvel kifizetek akár 15 millát is, nekem mindent megér. 😊
Azt majd Ti eldöntitek, hogy mennyi lesz az annyi. A rozi korrektségét tekintve 14 biztosan, szóval ez van. 😀 Majd okoskodom a cappel.