GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
No, kapok valami támpontot mit kell csinálni?
több mint 14 éve
Ment a PM.
több mint 14 éve
Biztonság kedvéért ment egy PM. 😂 (na jó, nem 😕 )Üdv az újoncnak!
több mint 14 éve
nem te lennél az elsőNyilván összetörök a PMek nyomása alatt 😀TocaÉs ha igen? 😐SzegecsAkkor kilép 😀szaba

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Nyilván összetörök a PMek nyomása alatt 😀És ha igen? 😐SzegecsAkkor kilép 😀szaba
több mint 14 éve
Ja. Nem méltó ő az AFC Westhez.Challenge AcceptedSzegecsÉs ha igen? 😐SzegecsAkkor kilép 😀szaba
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csövi Toca 😊
több mint 14 éve
Challenge AcceptedÉs ha igen? 😐SzegecsAkkor kilép 😀szaba

több mint 14 éve
És ha igen? 😐SzegecsAkkor legalább azt írjátok bele hogy melyik csapattal vagytok ,hogy ne nekem kelljen azt is keresgélni 😀
több mint 14 éve
És ha igen? 😐

több mint 14 éve
Hali mindenkinek, remélem nem telítitek meg 1 nap alatt a PM ládám. Köszi 😀
több mint 14 éve
CsőAdd el Elit és hozz valami fos Qb-t, nincs kedvem évente kétszer ellene szenvedni. És add oda Hadent, vagy rádküldöm szabát.
több mint 14 éve
Welcome Toca
több mint 14 éve
Tolhatjuk maddennel, hadd fusson Vick is 2000 yardot valami cheattel 😛
több mint 14 éve
Okay.Akkor kérném azokat a játékosokat és instrukciót, hogy kell megcsinálni. Az email címem gdelonso@gmail.com
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
rendben. viszont most megragadnam az alkalmat es megkernelek h segits megcsinalni azt a 91 playert amirol dome meg kb 1 honapja es fentebb emlitest tett.Mivel nem szólt hogy gáz, én azt javallanám csináld.mit kapnál, ha azt mondaná, hogy nem? 😂leszarnam oszinten szolva. ennyi baszodas utan egy negativ valaszt vhogyan csak tulelnek 😀
én tuti kiégnék 😀Newman
csak valaszoljon mert eddig azert nem fejeztem be a masik focsoportot h ne kelljen halal folosbe megcsinalnom 2x ha nem szimpatikus neki ez a worldpades megoldas.Fake
Ha gondja lenne vele, szólt volna.
Kellemes lenne elkezdeni.Delonso_
több mint 14 éve
Életjelet adok, sajnos a ribancok lefoglalják minden időmet de beszámolnék a dolgokról:Végre bazzeg!
még a 2. felére várok a ratinges cucconak, illetve a 91 adat nélküli playa sem lett még megcsinálva mindig, erre is várok. Ha ezeket megkapom, tolom a mókát. Csak hogy lássátok, hogy azért nem elsősorban rajtam múlik a pöcsölés. 😀Döme
Gondoltam, hogy nehéz a strigó élet.
Preszezon egymás után 4 nap, alapszakasz 2 naponta.
több mint 14 éve
Mivel nem szólt hogy gáz, én azt javallanám csináld.leszarnam oszinten szolva. ennyi baszodas utan egy negativ valaszt vhogyan csak tulelnek 😀most hajnalban kapod a masodik felet. az elso hianytalan lett es jo a formatum ?Fakemit kapnál, ha azt mondaná, hogy nem? 😂
én tuti kiégnék 😀Newman
csak valaszoljon mert eddig azert nem fejeztem be a masik focsoportot h ne kelljen halal folosbe megcsinalnom 2x ha nem szimpatikus neki ez a worldpades megoldas.Fake
Ha gondja lenne vele, szólt volna.
Kellemes lenne elkezdeni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
leszarnam oszinten szolva. ennyi baszodas utan egy negativ valaszt vhogyan csak tulelnek 😀mit kapnál, ha azt mondaná, hogy nem? 😂Életjelet adok, sajnos a ribancok lefoglalják minden időmet de beszámolnék a dolgokról:most hajnalban kapod a masodik felet. az elso hianytalan lett es jo a formatum ?Fake
még a 2. felére várok a ratinges cucconak, illetve a 91 adat nélküli playa sem lett még megcsinálva mindig, erre is várok. Ha ezeket megkapom, tolom a mókát. Csak hogy lássátok, hogy azért nem elsősorban rajtam múlik a pöcsölés. 😀Döme
én tuti kiégnék 😀Newman
csak valaszoljon mert eddig azert nem fejeztem be a masik focsoportot h ne kelljen halal folosbe megcsinalnom 2x ha nem szimpatikus neki ez a worldpades megoldas.
több mint 14 éve
mit kapnál, ha azt mondaná, hogy nem? 😂Életjelet adok, sajnos a ribancok lefoglalják minden időmet de beszámolnék a dolgokról:most hajnalban kapod a masodik felet. az elso hianytalan lett es jo a formatum ?Fake
én tuti kiégnék 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Életjelet adok, sajnos a ribancok lefoglalják minden időmet de beszámolnék a dolgokról:most hajnalban kapod a masodik felet. az elso hianytalan lett es jo a formatum ?