GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2026-os roster fájl2027-es roster fájl
Draft tracker 2026
Draft tracker 2027
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Uhh te szegény 😕
több mint 14 éve
Najó hivatalosan is tele a tököm, ennyire elbaszott program nincs is.Most arra derült fény hogy minimum 3 QB kell hogy legyen a rosteren, különben önkényesen kidob x játékost és bevesz helyettük QB-kat. 3 TE nem kéne hogy kötelező legyen a program szerint ehhez képest ugyanezt megcsinálja amikor a gm rosterral új játékot generálok, kivesz egy csávót véletlenszerűen és berak egy kamu TE-t. És hasonló fasságok.
De összehozom, viszont lehet hogy lesznek érdekességek. Próbálom azért ezeket minimálisra redukálni.
több mint 14 éve
na még átnézem a játékba bekerült rostereket, ha azokban sincs hiba, megy egy próbaszim.Van egy ilyen cucc, de a schedule-t ezzel sem tudom basztatni:
http://www.gstelmack.com/UtilitySuite/index.htm
A 2010-es van benne alapból.
több mint 14 éve
Lázadni, ugyan már, megnéztem volna mennyire vagyok túlértékelve 😀DenyEgyébként Fakeék általi ratingeket meg lehet nézni valahol?Denytitkosítva van 40 évre.
ha lázadni akarsz miatta, keress másik témát 😛Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Lázadni, ugyan már, megnéztem volna mennyire vagyok túlértékelve 😀Egyébként Fakeék általi ratingeket meg lehet nézni valahol?Denytitkosítva van 40 évre.
ha lázadni akarsz miatta, keress másik témát 😛Höri
több mint 14 éve
Egyébként Fakeék általi ratingeket meg lehet nézni valahol?Denytitkosítva van 40 évre.
ha lázadni akarsz miatta, keress másik témát 😛
több mint 14 éve
Egyébként Fakeék általi ratingeket meg lehet nézni valahol?
több mint 14 éve
Nekem tök mindegy kivel játszom, max lesz 6 W-m.Csak a pickek érdekelnek, kell egy 2/1 majd Fleenerre. 😛
több mint 14 éve
Nem voltam itt, nem is tudom 😀és tavaly ezt be tudtam állítani?Hörimert? 😀HöriMert ha valósághű játékot akarunk, akkor a csoportelsők a csoportelsőkkel meccseljenek konferencián belül. 😀Deny
több mint 14 éve
és tavaly ezt be tudtam állítani?Mert ha valósághű játékot akarunk, akkor a csoportelsők a csoportelsőkkel meccseljenek konferencián belül. 😀Denyte vagy a főnök. De szerintem nem lenne jó ötlet.eaglesmcnabbmert? 😀Höri
több mint 14 éve
mert a Bears IRL jobb mint GM-ben 😀mert? 😀Höriakkor megkérdezem ismét, ugyanaz a schedule mint irl?Hörite vagy a főnök. De szerintem nem lenne jó ötlet.eaglesmcnabb
mondjuk azért a védelmet szépen összekaptam 1 év alatt 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mert ha valósághű játékot akarunk, akkor a csoportelsők a csoportelsőkkel meccseljenek konferencián belül. 😀mert? 😀Höriakkor megkérdezem ismét, ugyanaz a schedule mint irl?Hörite vagy a főnök. De szerintem nem lenne jó ötlet.eaglesmcnabb
több mint 14 éve
mert? 😀akkor megkérdezem ismét, ugyanaz a schedule mint irl?Hörite vagy a főnök. De szerintem nem lenne jó ötlet.eaglesmcnabb
több mint 14 éve
akkor megkérdezem ismét, ugyanaz a schedule mint irl?Hörite vagy a főnök. De szerintem nem lenne jó ötlet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Jelentem, kész a roster, posztonként átnézve minden csapat.Már semmit nem merek elkiabálni, de holnap este, legkésőbb hétfő délután indulhat a szim.
több mint 14 éve
pontosítottam a WR, CB sorrenbet, meg LDE-RDE, SLB-WLB.Én átszerkesztettem elég részletesen.somoskovigAz mit jelent? Mert az első másfél oldal DC-in már átmentem.Döme
több mint 14 éve
Sajnos nem lehetett megmenteni a régi HDD-n lévő FoF-et, de megpróbáltam próba szerencse alapon mégegyszer.Jött a szokásos semmi az indítófájllal, majd gondoltam, hátha az uninstall után sikerül valami, ekkor elindított egy MS-DOS ablakot, de még mielőtt bármi lett volna, kihozta a hivatalos közleményekben már mutatott ablakot. Itt elkezdtem követni a dolgokat, license, majd az order id-hez beírva ezt: VT-5763NVH2YP8V get offline licence, ott kiad egy hosszú szöveget, azt egy az egybe bemásolni a licence.netre, ott tudsz generálni új kódot, amit visszamásolva be lehet toszni az ezt kérő mezőbe, és utána lehet vele játszani 😊 Hátha másnak is beválik, egy próbát simán megér

több mint 14 éve
Én átszerkesztettem elég részletesen.somoskovigAz mit jelent? Mert az első másfél oldal DC-in már átmentem.
több mint 14 éve
Én is beleírtam 1-2 dolgot a DC-be. Mondjuk ez a simre megy, utána ez a DC kb. át is alakul vagy 15 poszton az IRL szezon után. 😊
több mint 14 éve
Ilyenkor májer, hogy normális és átlátható DC-t csináltam anno, öröm ránézni. Mondjuk nem a nevekre, inkább a szerkezetre. 😀
több mint 14 éve
aki nem csinálja meg mondjuk holnapig, annak én osztom be, ahogy látom, nem fogok agyalgatni még ezen is.Dömene várj holnapig, túl jó fej vagy már megint 😀
több mint 14 éve
Az én rosterem most már rendben van Döme?tenorxIgen, rosterek kb. fele -elvileg- már fullos posztok szerint is.