GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Életjelet adok, sajnos a ribancok lefoglalják minden időmet de beszámolnék a dolgokról:
még a 2. felére várok a ratinges cucconak, illetve a 91 adat nélküli playa sem lett még megcsinálva mindig, erre is várok. Ha ezeket megkapom, tolom a mókát. Csak hogy lássátok, hogy azért nem elsősorban rajtam múlik a pöcsölés. 😀
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
en mindenkit eladok csak van akit dragan 😛Fake
Majd valamikor írd meg, hogy mennyire drága Watt
Newman, úgy érzed, hogy az embereid a PO-ban már semmit nem nyújtanak, hogy ilyen hamar értékelsz? 😀Wyatt
Mindegyik nyer egy gyűrűt, még idén! Az nem számít, ha nem egy csapatban vannak.Newman
Mindent értek 😀

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Newman, úgy érzed, hogy az embereid a PO-ban már semmit nem nyújtanak, hogy ilyen hamar értékelsz? 😀Wyatt
Mindegyik nyer egy gyűrűt, még idén! Az nem számít, ha nem egy csapatban vannak.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en mindenkit eladok csak van akit dragan 😛
több mint 14 éve
Majd lesz, ha vége a szezonnak 😊
Inkább adnád el Wattot 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nincs d# elemzes 😕
több mint 14 éve
Na hány topicban? 😊 Szerintem csak itt, mondjuk nem tudom amúgy sem, hogy miért zavar, de szimplán ugord át
Am, meg csak Stez felvetésére írtam, nyilván egyike voltam a szerinte vállalhatatlan RB-sorú csapatoknak

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
es te kivel csevegtel ? magaddal ? 😀
meg mielott tulzottan magadra venned inkabb konstruktiv leszek es kurvara nyitott :
a kurva erdekes arra vonatkozott h a forum nemtom hany topikjaban es hanyszor targyaltad ki
a futo helyzetedet. most meselj inkabb a defensedrol mert az meg nem leragott csont es igy valoban
kurva erdekes lehet a nota.
több mint 14 éve
No, akkor már egy csomóan gondolják így, még szerencse, hogy ez egy csevegő, így pont ez a célja, szal mindenki örül 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hat ez kurva erdekes
több mint 14 éve
Nekem vállalhatatlan tűnő RB-részlegem volt az elmúlt hetekig, de LeShoure végülis csak korai pick, neki egy évet még tuti adok, Royster 6. körösként nagyon biztatóan teljesít, LT valszeg visszavonul, de Da'Rel Scott ott pöcög még, visszahordóként is jó lesz, szal annyira nem vészes, úgyis a passzjáték visz majd előre ezúttal is minket 😛

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 233 — Whoops, looks like something went wrong.
fasza 😀

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát ez kurva érdekesbriareos
azt hittem csak én unom

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
hát ez kurva érdekes

több mint 14 éve
Abszolút természetesen így van, hiszen mindig így van 😊fetomy
Nem, tavaly más volt a helyzet, ott Mossal gond volt, mert buziként keresett 8 millát. Azt egy évig sem tudtam túlélni, hogy aztán FA legyen. Benson 4,5 millája egy évig nem vészes, utána meg a 3 millákat már simán bekalkulálom a capbe, ha arra lesz szükség. De most annyi szintjéhez képest sokat kereső játékosom van, hogy nem lesz szükség Benson kivágására, mert nagytakarítás lesz rajta kívül, és elég sok helyem lesz majd, hogy megtartsam. Az már más tészta, hogy enyhe luxus lesz backupként, de ha MoJot kisimmeli Höri a játékból, jól jönne majd még nagyon, bár remélem nem lesz rá szükség.. De elsőszándékból trade blockra rakom, nyilván. Ha van rá lehetőség, nem szívesen padoztatok ilyen fizuval senkit sem, de rászorulva akkor sem leszek majd a cutra, szóval nincs gond vele.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Abszolút természetesen így van, hiszen mindig így van 😊
több mint 14 éve
Ő semmiképpen sem léesz cut 😉
Ki van már számolva a capem és megvannak a playák is, akiket kivágok, Benson 4,5 millája alapból szerepel a capben, amivel számolok. 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Szeretem az ilyen "eladó lesz XY, de nem baj ha nem viszik el, mert nálam is kurvajó lesz, de egyébként szarérhugyér odaadom, de nem baj ha marad, mert tökéletesen jó játékos" történeteket, amiknek a vége cut 😂
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Döméről még mindig semmi hír?
IRL PO-val egy időben pedig jó lenne elkezdeni nekünk is a simmelést :rolleyes:kristof
hétvégén felhívom hogy mi van, addig várunk

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 891 — je suis poloska
kurva jól jártál vele 😛Stez
ja csak abból a pénzből amit keresett még jött Woodhead is. Szóval van 3 backup futóm, aki nem eszik 4,5 millát. Egy gyenge Kezdő nekem nem ért meg 4ésfelet. Benson meg minden csak nem megoldás. hosszú távra meg pláne nem, és ő sem lesz fiatalabb 😊eaglesmcnabb
Woodheaddel is kurva jól jártál. 😀
Leadtad Bensont, majd ugyanúgy ordas RB needed maradt, Addai meg nem keveset eszik amúgy sem. De én még mindig olyan csapatokról beszélek, akiknek kurvára minősíthetetlen az RB corpjuk, nekik megérheti Benson simán. Nyilnávalóan nem a jövő futója, de 2-3 évre még megoldás, 4,5 millát meg csak idén eszik majd, utána 3-mat, ami teljesen vállalható egy starter RB-nél, aki fut 1000 yardokat. Főleg, mivel egyáltalán nem kérek érte lófasz árat sem kb. 😉
Oké, hogy van piac is, de azért nem vagyok benne biztos, hogy olyan baszott sok, használható, de főleg kezdő RB-t engednénk ki, nem szokása senkinek sem.Stez
nálam másfélszer ennyit evett, hosszabbítanom kellett Ngatával, Cullen is kapott rengeteget ( bár ő sajtóértesülések szerint idén távozik a csapattól, nagyon elvágyódik), urlacherrel is hosszabbítanom kell, Orton is milliárdokat keres. Nyilván eladtam.
De amúgy leszarom úgyis Kahlil Bell lesz a kezdő RB-m. Labdába sem rúghattok 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Én kiengedem Górét.Szegecs
Jól teszed, berántom Őt is. 😊

több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Én kiengedem Górét.

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
konkrétan nálam volt tavaly, oszt ingyé se kellett. Jó az más kérdés hogy Addai jött helyette 😀eaglesmcnabb
ja csak abból a pénzből amit keresett még jött Woodhead is. Szóval van 3 backup futóm, aki nem eszik 4,5 millát. Egy gyenge Kezdő nekem nem ért meg 4ésfelet. Benson meg minden csak nem megoldás. hosszú távra meg pláne nem, és ő sem lesz fiatalabb 😊eaglesmcnabb
Woodheaddel is kurva jól jártál. 😀
Leadtad Bensont, majd ugyanúgy ordas RB needed maradt, Addai meg nem keveset eszik amúgy sem. De én még mindig olyan csapatokról beszélek, akiknek kurvára minősíthetetlen az RB corpjuk, nekik megérheti Benson simán. Nyilnávalóan nem a jövő futója, de 2-3 évre még megoldás, 4,5 millát meg csak idén eszik majd, utána 3-mat, ami teljesen vállalható egy starter RB-nél, aki fut 1000 yardokat. Főleg, mivel egyáltalán nem kérek érte lófasz árat sem kb. 😉
Oké, hogy van piac is, de azért nem vagyok benne biztos, hogy olyan baszott sok, használható, de főleg kezdő RB-t engednénk ki, nem szokása senkinek sem.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 891 — je suis poloska
Oszt Benson kinek kell? 😀tenorx
konkrétan nálam volt tavaly, oszt ingyé se kellett. Jó az más kérdés hogy Addai jött helyette 😀eaglesmcnabb
ja csak abból a pénzből amit keresett még jött Woodhead is. Szóval van 3 backup futóm, aki nem eszik 4,5 millát. Egy gyenge Kezdő nekem nem ért meg 4ésfelet. Benson meg minden csak nem megoldás. hosszú távra meg pláne nem, és ő sem lesz fiatalabb 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nálam Benson lesz eladó, és nyilván nem is horribilis áron azért.Stez
Oszt Benson kinek kell? 😀tenorx
kurva jól jártál vele 😛