GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Életjelet adok, sajnos a ribancok lefoglalják minden időmet de beszámolnék a dolgokról:még a 2. felére várok a ratinges cucconak, illetve a 91 adat nélküli playa sem lett még megcsinálva mindig, erre is várok. Ha ezeket megkapom, tolom a mókát. Csak hogy lássátok, hogy azért nem elsősorban rajtam múlik a pöcsölés. 😀
több mint 14 éve
en mindenkit eladok csak van akit dragan 😛FakeMajd valamikor írd meg, hogy mennyire drága Watt
Mindent értek 😀Newman, úgy érzed, hogy az embereid a PO-ban már semmit nem nyújtanak, hogy ilyen hamar értékelsz? 😀WyattMindegyik nyer egy gyűrűt, még idén! Az nem számít, ha nem egy csapatban vannak.Newman

több mint 14 éve
Newman, úgy érzed, hogy az embereid a PO-ban már semmit nem nyújtanak, hogy ilyen hamar értékelsz? 😀WyattMindegyik nyer egy gyűrűt, még idén! Az nem számít, ha nem egy csapatban vannak.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en mindenkit eladok csak van akit dragan 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nincs d# elemzes 😕
több mint 14 éve
Na hány topicban? 😊 Szerintem csak itt, mondjuk nem tudom amúgy sem, hogy miért zavar, de szimplán ugord átAm, meg csak Stez felvetésére írtam, nyilván egyike voltam a szerinte vállalhatatlan RB-sorú csapatoknak

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
es te kivel csevegtel ? magaddal ? 😀meg mielott tulzottan magadra venned inkabb konstruktiv leszek es kurvara nyitott :
a kurva erdekes arra vonatkozott h a forum nemtom hany topikjaban es hanyszor targyaltad ki
a futo helyzetedet. most meselj inkabb a defensedrol mert az meg nem leragott csont es igy valoban
kurva erdekes lehet a nota.
több mint 14 éve
No, akkor már egy csomóan gondolják így, még szerencse, hogy ez egy csevegő, így pont ez a célja, szal mindenki örül 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hat ez kurva erdekes
több mint 14 éve
Nekem vállalhatatlan tűnő RB-részlegem volt az elmúlt hetekig, de LeShoure végülis csak korai pick, neki egy évet még tuti adok, Royster 6. körösként nagyon biztatóan teljesít, LT valszeg visszavonul, de Da'Rel Scott ott pöcög még, visszahordóként is jó lesz, szal annyira nem vészes, úgyis a passzjáték visz majd előre ezúttal is minket 😛

több mint 14 éve
Abszolút természetesen így van, hiszen mindig így van 😊fetomyNem, tavaly más volt a helyzet, ott Mossal gond volt, mert buziként keresett 8 millát. Azt egy évig sem tudtam túlélni, hogy aztán FA legyen. Benson 4,5 millája egy évig nem vészes, utána meg a 3 millákat már simán bekalkulálom a capbe, ha arra lesz szükség. De most annyi szintjéhez képest sokat kereső játékosom van, hogy nem lesz szükség Benson kivágására, mert nagytakarítás lesz rajta kívül, és elég sok helyem lesz majd, hogy megtartsam. Az már más tészta, hogy enyhe luxus lesz backupként, de ha MoJot kisimmeli Höri a játékból, jól jönne majd még nagyon, bár remélem nem lesz rá szükség.. De elsőszándékból trade blockra rakom, nyilván. Ha van rá lehetőség, nem szívesen padoztatok ilyen fizuval senkit sem, de rászorulva akkor sem leszek majd a cutra, szóval nincs gond vele.
több mint 14 éve
Abszolút természetesen így van, hiszen mindig így van 😊
több mint 14 éve
Ő semmiképpen sem léesz cut 😉Ki van már számolva a capem és megvannak a playák is, akiket kivágok, Benson 4,5 millája alapból szerepel a capben, amivel számolok. 😊
több mint 14 éve
Szeretem az ilyen "eladó lesz XY, de nem baj ha nem viszik el, mert nálam is kurvajó lesz, de egyébként szarérhugyér odaadom, de nem baj ha marad, mert tökéletesen jó játékos" történeteket, amiknek a vége cut 😂
több mint 14 éve
Döméről még mindig semmi hír?hétvégén felhívom hogy mi van, addig várunk
IRL PO-val egy időben pedig jó lenne elkezdeni nekünk is a simmelést :rolleyes:kristof
több mint 14 éve
nálam másfélszer ennyit evett, hosszabbítanom kellett Ngatával, Cullen is kapott rengeteget ( bár ő sajtóértesülések szerint idén távozik a csapattól, nagyon elvágyódik), urlacherrel is hosszabbítanom kell, Orton is milliárdokat keres. Nyilván eladtam.Woodheaddel is kurva jól jártál. 😀kurva jól jártál vele 😛Stezja csak abból a pénzből amit keresett még jött Woodhead is. Szóval van 3 backup futóm, aki nem eszik 4,5 millát. Egy gyenge Kezdő nekem nem ért meg 4ésfelet. Benson meg minden csak nem megoldás. hosszú távra meg pláne nem, és ő sem lesz fiatalabb 😊eaglesmcnabb
Leadtad Bensont, majd ugyanúgy ordas RB needed maradt, Addai meg nem keveset eszik amúgy sem. De én még mindig olyan csapatokról beszélek, akiknek kurvára minősíthetetlen az RB corpjuk, nekik megérheti Benson simán. Nyilnávalóan nem a jövő futója, de 2-3 évre még megoldás, 4,5 millát meg csak idén eszik majd, utána 3-mat, ami teljesen vállalható egy starter RB-nél, aki fut 1000 yardokat. Főleg, mivel egyáltalán nem kérek érte lófasz árat sem kb. 😉
Oké, hogy van piac is, de azért nem vagyok benne biztos, hogy olyan baszott sok, használható, de főleg kezdő RB-t engednénk ki, nem szokása senkinek sem.Stez
De amúgy leszarom úgyis Kahlil Bell lesz a kezdő RB-m. Labdába sem rúghattok 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Én kiengedem Górét.SzegecsJól teszed, berántom Őt is. 😊
több mint 14 éve
Én kiengedem Górét.

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Woodheaddel is kurva jól jártál. 😀ja csak abból a pénzből amit keresett még jött Woodhead is. Szóval van 3 backup futóm, aki nem eszik 4,5 millát. Egy gyenge Kezdő nekem nem ért meg 4ésfelet. Benson meg minden csak nem megoldás. hosszú távra meg pláne nem, és ő sem lesz fiatalabb 😊eaglesmcnabbkonkrétan nálam volt tavaly, oszt ingyé se kellett. Jó az más kérdés hogy Addai jött helyette 😀eaglesmcnabbkurva jól jártál vele 😛Stez
Leadtad Bensont, majd ugyanúgy ordas RB needed maradt, Addai meg nem keveset eszik amúgy sem. De én még mindig olyan csapatokról beszélek, akiknek kurvára minősíthetetlen az RB corpjuk, nekik megérheti Benson simán. Nyilnávalóan nem a jövő futója, de 2-3 évre még megoldás, 4,5 millát meg csak idén eszik majd, utána 3-mat, ami teljesen vállalható egy starter RB-nél, aki fut 1000 yardokat. Főleg, mivel egyáltalán nem kérek érte lófasz árat sem kb. 😉
Oké, hogy van piac is, de azért nem vagyok benne biztos, hogy olyan baszott sok, használható, de főleg kezdő RB-t engednénk ki, nem szokása senkinek sem.
több mint 14 éve
ja csak abból a pénzből amit keresett még jött Woodhead is. Szóval van 3 backup futóm, aki nem eszik 4,5 millát. Egy gyenge Kezdő nekem nem ért meg 4ésfelet. Benson meg minden csak nem megoldás. hosszú távra meg pláne nem, és ő sem lesz fiatalabb 😊kurva jól jártál vele 😛StezOszt Benson kinek kell? 😀tenorxkonkrétan nálam volt tavaly, oszt ingyé se kellett. Jó az más kérdés hogy Addai jött helyette 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
kurva jól jártál vele 😛konkrétan nálam volt tavaly, oszt ingyé se kellett. Jó az más kérdés hogy Addai jött helyette 😀eaglesmcnabbNálam Benson lesz eladó, és nyilván nem is horribilis áron azért.StezOszt Benson kinek kell? 😀tenorx