GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Így van ez, ha valakinek szar WR-ei vannak 😛 Nálam rosterre se férne fel 😛
több mint 14 éve
Én is elnézném Dezt Megatron mellett 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Dez is sérülékeny. Mondtam hogy nem akarok kibaszni veled 😀eaglesmcnabbén már tavaly is megmondtam, h nekem ő törött kézzel is megfelel, csak vhogy egyezzünk meg 😀
több mint 14 éve
Nem is rá gondoltam, bár ő kurva jó, ahhoz képest, hogy a playbookot sem tudja 😂

több mint 14 éve
Hehe, köszi 😀Dez is sérülékeny. Mondtam hogy nem akarok kibaszni veled 😀
Amúgy nem csak rád gondoltam, az elődeit is makacsok voltak 😀
De egyik játékosok még mindig érdekelhet, ha eladó lesz 😛Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hehe, köszi 😀Amúgy nem csak rád gondoltam, az elődeit is makacsok voltak 😀
De egyik játékosok még mindig érdekelhet, ha eladó lesz 😛

több mint 14 éve
ja mert ha szarért-húgyért elvesztegetem, az kurvaélet hogy nemsérül le, és Pro-Bowler szinTen tolja 😀ja meg jófejségből nem akartam hogy Wyatt összes embere lesérüljön szezon végére 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Otahért még két éve is üldöztem az akkori Bears GM-et, asszem Horhét. aki még első körért sem volt hajlandó odaadni nekem.. mondjuk onnan MoJo-t is el akartam hozni, 1+3-ért nem kaptam meg, erre pár hét múlva el lett tenderezve 1+3-ért Delonsonak 😊StezFegát 😛
több mint 14 éve
Otahért még két éve is üldöztem az akkori Bears GM-et, asszem Horhét. aki még első körért sem volt hajlandó odaadni nekem.. mondjuk onnan MoJo-t is el akartam hozni, 1+3-ért nem kaptam meg, erre pár hét múlva el lett tenderezve 1+3-ért Delonsonak 😊
több mint 14 éve
Smith már tavaly is ótvarszar volt.
több mint 14 éve
Most már azért úgy nem bánom, hogy végül se Jason Smitht, se Otah-t nem sikerült végül megszereznem

több mint 14 éve
Meg baszogatás-reklamáció-elbirálás- baszogatást illetve baszogatás relkamáció - elbírálás - baszogatás - reklamációt. Igazából most már Fakéken múlik az egész, amit megtudtunk azt megtettük a rookies elbírálásnál (az se volt fél perc).
több mint 14 éve
Miután Fake-ék végeznek a rating-baszogatással szerintem be kellene majd iktatni baszogatás-reklamációs, valamint baszogatás-reklamáció-elbírálós időszakot is 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
semmiképp sem lesz szimulálás a reguláris szezon befejezése előtt.Höri+1!!!! 😀
Mint már twitteren kifejtettem, ha időbe beleférne, én Super Bowl előttig nem szimulálnék.
több mint 14 éve
semmiképp sem lesz szimulálás a reguláris szezon befejezése előtt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
minden passzol mindenhez igazad van nem tudok olvasni. sot.és ebből mi nem passzol ahhoz amit írtam?fetomytehát van rá csücskösen egy hét, hogy gatyába rázzátok a cuccot. ha nem megy, akkor szerintem tóljuk el januárig, úgy is van mindenkinek elég baja a fantasy csapataival.Fake
Höri irta 2011-09-06 15:26:26
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Töröltem a hozzászólásom, felesleges a vita.igen es koszonom most nem elnek a segitsegeddel mivel mostmar ha beszallsz harmadiknak csak meg nagyobb lenne a kaosz es meg nehezebben tudnank egyeztetni idopontot. de halas koszonet h felajanlottad legkozelebb elni fogok vele ha ugy adodik.
A kérdésem az továbbra is:
- be tudjátok fejezni záros időn belül vagy kell segítség?
Höri felé:
- A januári indulás hivatalos, vagy ha sikerül mondjuk hétvégére túlleni rajta és nincs más akadály elindulhat-e előbb.
Döme felé pedig:
- Szükséges még valami a simhez?Delonso_
több mint 14 éve
Töröltem a hozzászólásom, felesleges a vita.A kérdésem az továbbra is:
- be tudjátok fejezni záros időn belül vagy kell segítség?
Höri felé:
- A januári indulás hivatalos, vagy ha sikerül mondjuk hétvégére túlleni rajta és nincs más akadály elindulhat-e előbb.
Döme felé pedig:
- Szükséges még valami a simhez?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A kérdés továbbra is, befejezitek, vagy befejezzük.szamomra sosem volt kerdes h befejeznem amit elkezdtem. a masikra meg sztem dome tudna felelni mivel o viszi be a fofba az adatokat.
Kiegészítve azzal, hogy ezen kívül mi szükséges majd az esetleges januári, vagy jövőheti, (ahogy a Höri határoz) induláshoz?Delonso_
több mint 14 éve
és ebből mi nem passzol ahhoz amit írtam?tehát van rá csücskösen egy hét, hogy gatyába rázzátok a cuccot. ha nem megy, akkor szerintem tóljuk el januárig, úgy is van mindenkinek elég baja a fantasy csapataival.Fake
több mint 14 éve
És ez mit magyaráz? Egy szerintem toljuk el, ami után beposztoltad amit... ? Nem mellesleg csak ott van a szeptemberi vállalásod.Mindegy bonyolult nekem ez....
A kérdés továbbra is, befejezitek, vagy befejezzük.
Kiegészítve azzal, hogy ezen kívül mi szükséges majd az esetleges januári, vagy jövőheti, (ahogy a Höri határoz) induláshoz?
több mint 14 éve
örüljetek hogy most van IRL szezon, élvezzétek a meccseket. Uborkaszezonban meg úgyis megy a faszverés ezerrel,fölösleges kapkodni. énszerintem
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tudok rola igen es bocsanat h magyarazom a bizonyitvanyom. foleg h az excelezes is un miattam kesett heteket. azt valamiert kepes voltam elismerni h szintisztan az en saram es nem is probaltam megmagyarazni a megmagyarazhatatlant de ugy latom neked az sem jo ha kapsz vmi visszajelzest meg az sem ha nem. sajnalom.Fake, leírtad a véleményed, én is az enyémet. Mindenki el fogja tudni ezekből dönteni mi az igaz és mi a magyarázkodás. Ezt ugye tudod hogy 9/20-án írtad?Fakeék hogy állnak a ratingekkel?tenorxmar megvan belole a 9-8-7-6. newmannel ugy beszeltuk meg h ma megcsinaljuk a maradekot.
az 5-4-3-2 huzos lesz de az 1-0t ami a legnagyobb resze mennyisegileg megporgetjuk es remenyeim szerint hnapra kuldom is domenek a szettet. newman ma estere akkor jo vagy ?Fake
Hogy csak eddig menjek vissza.Delonso_
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tehát van rá csücskösen egy hét, hogy gatyába rázzátok a cuccot. ha nem megy, akkor szerintem tóljuk el januárig, úgy is van mindenkinek elég baja a fantasy csapataival.