GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Minek az? Én vagyok az idei év Delonsoja, eddig van 4db első és második körösöm és, ha Grant így halad, lesz még egy... 😛Mondjuk elit irányító, elit futó és WR, az úgy kezdésnek azért nem rossz az tuti 😀Ez csak három 😀Kösz, számolni még tudok. 😛 Ez egy általam meghatározott érték volt. 😛
Nálam az OL is pazar, mondjuk a futóposzt nem annyira, de Bradyvel sincs top3ban 😊Wyatt
Nálam minden elbaszottul jó, kivétel a WR posztokat Jennings kivételével és lényegében a fél falam is lyukas, legalább szar kezdő szintű cserék vannak. 😀Newman
Kapsz pár falembert FosterértWyatt
több mint 14 éve
Mondjuk ha zsír új, akkor örömmel fogad mindenkit a DL-sorom a szezonsimben 😀

több mint 14 éve
ja, 1 hét múlva kb kész lesz a defense is.múlt héten a kezem közé került egy zsír új roster, úgyhogy meg is csináltam kb 1 hét alatt maddenben az összes offense-t.geci mekkora király offense-em van 😂
a 3 legjobb a Packers, Panthers, Chiefs,
a 3 legrosszabb a Buccaneers, Dolphins, RaidersHöri
btw 2 kérdés: 1) folytatod-e a D-vel a közeljövőben és 2) ha kész, el lehet kérni? 😊fetomy
a KP-k már megvannak 😀
több mint 14 éve
múlt héten a kezem közé került egy zsír új roster, úgyhogy meg is csináltam kb 1 hét alatt maddenben az összes offense-t.geci mekkora király offense-em van 😂
a 3 legjobb a Packers, Panthers, Chiefs,
a 3 legrosszabb a Buccaneers, Dolphins, RaidersHöri
btw 2 kérdés: 1) folytatod-e a D-vel a közeljövőben és 2) ha kész, el lehet kérni? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a 3 legrosszabb a Buccaneers, Dolphins, RaidersHörikúl, nem vagyok benne :cool:
több mint 14 éve
Mondjuk elit irányító, elit futó és WR, az úgy kezdésnek azért nem rossz az tuti 😀Kösz, számolni még tudok. 😛 Ez egy általam meghatározott érték volt. 😛Rodgers-szel nehéz is lenne kijönni top5-ből, mondjuk az o-lineom mindennek a legalja. 😂NewmanEz csak három 😀
Nálam az OL is pazar, mondjuk a futóposzt nem annyira, de Bradyvel sincs top3ban 😊Wyatt
Nálam minden elbaszottul jó, kivétel a WR posztokat Jennings kivételével és lényegében a fél falam is lyukas, legalább szar kezdő szintű cserék vannak. 😀Newman
Kapsz pár falembert Fosterért

több mint 14 éve
Kösz, számolni még tudok. 😛 Ez egy általam meghatározott érték volt. 😛Rodgers-szel nehéz is lenne kijönni top5-ből, mondjuk az o-lineom mindennek a legalja. 😂NewmanEz csak három 😀
Nálam minden elbaszottul jó, kivétel a WR posztokat Jennings kivételével és lényegében a fél falam is lyukas, legalább szar kezdő szintű cserék vannak. 😀
több mint 14 éve
Rodgers-szel nehéz is lenne kijönni top5-ből, mondjuk az o-lineom mindennek a legalja. 😂NewmanEz csak három 😀
Nálam az OL is pazar, mondjuk a futóposzt nem annyira, de Bradyvel sincs top3ban 😊

több mint 14 éve
Rodgers-szel nehéz is lenne kijönni top5-ből, mondjuk az o-lineom mindennek a legalja. 😂
több mint 14 éve
múlt héten a kezem közé került egy zsír új roster, úgyhogy meg is csináltam kb 1 hét alatt maddenben az összes offense-t.a 3 legjobb a Packers, Panthers, Chiefs,
a 3 legrosszabb a Buccaneers, Dolphins, Raiders
több mint 14 éve
A végén még csak megéri azt a 2/20-at 😊WyattÉn is kezdem így érezni 😀 Ellenben a többi draftoltam :mad:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vettem az adast.
több mint 14 éve
Ohh van határidő. Ennek örülök.Csak előkerül Döme is, lehet már semmi nem kell a cucchoz ezeken kívül.
Várom az idényt és vagy 13 vereséget 😊
több mint 14 éve
nálam meg Danny Clarkért

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
megörültem fitz szerződésének, van franchise qb tesco takarékosba. persze nyilván már csak egy szezonra. :mad: zsebbenyúlós lesz.
btw, NaVorroért lehet majd kuncsorogni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Ja, láttam. Nem lep meg igazából, a sérülése után már nem tudta sajnos azt hozni, amit előtte :/ Mondjuk egész jól állok a sérülésekkel/visszavonulásokkal ismét 😀 Na de bízunk Harrisben és a többiekben 😊

több mint 14 éve
Baszki Wyatt cutolták a franchise CBd.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a múltkori sárdobálózásból inkább kimaradtam, szal kicsit félve kérdezem meg.az IRL alapszakasz után (de még PO előtt) készen lesznek a ratingek, a rosterek, meg maga a program, hogy esetlegesen le tudjuk simmelni a szezont? ha nem, miben tudok segíteni?
több mint 14 éve
Maybint meg kurvázni viszik mostanában a meccsek előtt, vagy én nem is tudom mi van vele

több mint 14 éve
most nézem, hogy Falconsban Reynolds kezdő OG lett, kicsit legalább vastagabb az elég fos OL-em 😀szerk.:
Herrera egy percre rá le is sérült 😀
fasza
több mint 14 éve
ja, de amíg te nem vagy rosteren addig ez csak gyenge alkeszutánzat banda 😕 Ezek 10l vottka után már kidőlnek :SÍgy van ez, ha valakinek szar WR-ei vannak 😛 Nálam rosterre se férne fel 😛fetomymert a te rosztereden csak alkoholisták vannak sajnos 😕Joci
több mint 14 éve
Így van ez, ha valakinek szar WR-ei vannak 😛 Nálam rosterre se férne fel 😛fetomymert a te rosztereden csak alkoholisták vannak sajnos 😕