GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
már te sem vagy a régiörülök, hogy Höri szarba se vette a kijelentésemet, hogy neg fogok QB-t húzni 😀Fucu, szerinted megjegyeztem az összes összetresselt smokescreent, amit ide beírtatok? 😛
a WR kicsit meglepett, nem a harmadik körre tervezem, de a többi poszt nagyjából rendben van 😊Fucu
Höri
ez nem smokescreen, így lesz és kész 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak az a baj Fake, hogy nincs az első 3 körben normális, elérhető MLB 😀a vak is aszonta majd meglassuk 😉
vagy van ?Höri
több mint 14 éve
csak az a baj Fake, hogy nincs az első 3 körben normális, elérhető MLB 😀vagy van ?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
okes kosz a valaszt. hat akkor ha mar ennyit kinlodtal vele en osztalyoznam is a pickjeimet ha nem haragszol.hori annyit megkerdezhetek h mik voltak a szempontokstandard mock írási módszer.
amik alapjan odaraktal egy prospectet egy pick melle ?
most az h reszemrol mennyi realitasa van ezeknek azt hagyjuk
de mashol is lattam erdekesnek tuno valasztasokat.Fake
ránéztem a rosterre, megállapítottam, hogy kik a legszarabbak, és az odavaló legjobbat behúztam nekik.Höri
jordan kaphat tolem egy A- t . csak azert minuszt mert nala azert van esely h irl elviszik 3-4be.
mivel ugy nalunk gondolom csak dt-t jatszhatna hat hosszutavon kicsit sem lennek beljebb vele de ettol fuggetlenul lajk.
leshoure mar hatareset. ez legyen egy B-. elso kor vegen mar elegge stealnek szamitana szvsz es nincs is vele kulonosebb bajom. az mar megiteles kerdese h szamitana-e nekem annyit egy ilyen leshoure-lynch splitcarry h ralojek egy elso kort amikor kronikusabb is problemak vannak a csapatomban es egyertelmuen a legiveszedelem hive vagyok.
love pick lol ne haragudj. ez nalam kb a D kategoria. tudom h mar evek ota kinezed a csapatombol rachalt es en sem mondom h vmi vilagklasszisrol van szo. de azert csak elkaristolgat mar evek ota a 49ers falaban bar gondolom azt is nezted h az irl helyzete sem eppen rozsas HLSZ mivel iupati ugye simaliba baas meg gondolom megy guardnak ha heitmann osszebirja magat kaparni plusz ugye 1 ev van hatra a szerzodesebol. de ennek ellenere 3/4re guardot huzni ...
hat maradjunk annyiban nem az en mufajom es akkor azt meg nem is neztuk h pl kozepso linebackerem egy szal sincs
( en ugyan benem teszem farriort 4-3 mikenak hiaba tehetnem meg), a secondary foghijjassagat ne is emlitsem.
dj williams legyen B. 3/24re mar komolyan lehet h valoban kihuznam ha nem love pick van elotte mert TE insegem vilagosabb mint a nap es williams pedig nem csak egy kosarlabdazo hanem egy amerikaifutballista aki blokkolni is tud.
több mint 14 éve
örülök, hogy Höri szarba se vette a kijelentésemet, hogy neg fogok QB-t húzni 😀Fucu, szerinted megjegyeztem az összes összetresselt smokescreent, amit ide beírtatok? 😛
a WR kicsit meglepett, nem a harmadik körre tervezem, de a többi poszt nagyjából rendben van 😊Fucu
a mockom azt mutatja, hogy ÉN mit húznék az adott csapat élén, az adott helyen.
több mint 14 éve
örülök, hogy Höri szarba se vette a kijelentésemet, hogy neg fogok QB-t húzni 😀a WR kicsit meglepett, nem a harmadik körre tervezem, de a többi poszt nagyjából rendben van 😊
több mint 14 éve
IRNálam nem rossz a mock, csak én Millerért felmegyek drafton. 😛DE lesz?szaba
Bowerst be is rántom a sérülése ellenére, ha bent lesz. 😛Stez

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Nálam nem rossz a mock, csak én Millerért felmegyek drafton. 😛DE lesz?
Bowerst be is rántom a sérülése ellenére, ha bent lesz. 😛Stez
több mint 14 éve
Nálam nem rossz a mock, csak én Millerért felmegyek drafton. 😛Bowerst be is rántom a sérülése ellenére, ha bent lesz. 😛
több mint 14 éve
Ritkán írsz. Generálni kell a hsz-eidet.valóbanKerrigant kifejezetten nem szeretem, de a többi pickel kibékülnék, ha így lenne hétvégénSzegecsEz nem szerelem kérdése.szaba
de a rákért kell neked minden bejegyzésemre reagálnod
😐Szegecs
több mint 14 éve
na látod,attól pont nem 😀max jövőre szívom meg vele 😛
több mint 14 éve
nem hiszem,hogy a CB posztom a leggyengébbfosol, hogy lesittelik Tálibot
ez erős BPA húzás lenne tőlem,ennyire azért nem állok jól 😛Newman
több mint 14 éve
nem hiszem,hogy a CB posztom a leggyengébbez erős BPA húzás lenne tőlem,ennyire azért nem állok jól 😛
több mint 14 éve
Ez viszont már szerelem :rolleyes:valóbanKerrigant kifejezetten nem szeretem, de a többi pickel kibékülnék, ha így lenne hétvégénSzegecsEz nem szerelem kérdése.szaba
😐Szegecs
több mint 14 éve
valóbanKerrigant kifejezetten nem szeretem, de a többi pickel kibékülnék, ha így lenne hétvégénSzegecsEz nem szerelem kérdése.szaba
😐

több mint 14 éve
hori annyit megkerdezhetek h mik voltak a szempontokstandard mock írási módszer.
amik alapjan odaraktal egy prospectet egy pick melle ?
most az h reszemrol mennyi realitasa van ezeknek azt hagyjuk
de mashol is lattam erdekesnek tuno valasztasokat.Fake
ránéztem a rosterre, megállapítottam, hogy kik a legszarabbak, és az odavaló legjobbat behúztam nekik.
több mint 14 éve
Kerrigant kifejezetten nem szeretem, de a többi pickel kibékülnék, ha így lenne hétvégénSzegecsEz nem szerelem kérdése.
több mint 14 éve
Kerrigant kifejezetten nem szeretem, de a többi pickel kibékülnék, ha így lenne hétvégén

több mint 14 éve
Meg amúgy is kinek kell vörhenyes QB, Cartman óta tudjuk, hogy gonoszok.tenorxnem gonoszok csak nincsen lelkük
több mint 14 éve
Nekem azért Cameron Heyward meg egy FS a kettő IRL is kezdő FS em mellé meglep a második körben
több mint 14 éve
Nekem speciel kifejezetten tetszett.. egy ilyennel vasárnap is kiegyeznék. Talán csak Carpentert nem komálom, meg elég sok OT-m van, de az első 4 pick mind jó.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Meg amúgy is kinek kell vörhenyes QB, Cartman óta tudjuk, hogy gonoszok.
több mint 14 éve
Bennem is felmerült pár kérdés ettől függetlenül respect, egy ilyen mock hatalmas munka és szórakoztató olvasmány.Delonso_így van, becopyzni a randomizerbe, aztán onnan idekopizni hatalmas munka 😀
Alapból JJ és haromt kijelentése, miszerint előbbi JJt vagy PPt húzza, utóbbi meg mindenképp RB-t húz, ráadásul az össze-vissza tagolatlanság máris bizonyossá teszi, hogy randomer lett megint a főnök 😛
több mint 14 éve
Szerintem randomizálta 😊fetomyszerintem is, mert ezek szerint akkor nem tudom elégszer leírni hogy vagy PP-t vagy JJ-t húzom 1/2-re

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bowers úgy lesz 3-4-ben OLB, mint Fairley kb.