GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
oszt mennyit vagy hajlandó adni egy kurva jó OLB-ért?briareosSokat továbbra is
De nem Soldi árat azért
több mint 14 éve
oszt mennyit vagy hajlandó adni egy kurva jó OLB-ért?
több mint 14 éve
Én már nem tradelek idén, kivéve, ha kurva jó OLB-t kínál valakiMással lehet felejteni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
felolem lehet 3way is. annal valtozatosabb. lehet most is akar.
több mint 14 éve
pedig direkt nem úgy írtam, hogy hármasban.. 😂rossz az, aki rosszra gondol 😛
több mint 14 éve
Javítjuk Soldi.
több mint 14 éve
Kis huncuuuut.....csináljuk hárman, vagy maradtok inkább 2-en?fetomyÉn valakivel csinálok backtoback mockot szívesen megint (fake?)tenorxlohetjuk persze en mondtam neked h ramehetunk a 2 korosre is.Fake
több mint 14 éve
.....csináljuk hárman, vagy maradtok inkább 2-en?fetomyÉn valakivel csinálok backtoback mockot szívesen megint (fake?)tenorxlohetjuk persze en mondtam neked h ramehetunk a 2 korosre is.Fake
😀 😂
Miért érzem úgy, hogy ez megy az aranyköpésekbe?
több mint 14 éve
csináljuk hárman, vagy maradtok inkább 2-en?Én valakivel csinálok backtoback mockot szívesen megint (fake?)tenorxlohetjuk persze en mondtam neked h ramehetunk a 2 korosre is.Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én valakivel csinálok backtoback mockot szívesen megint (fake?)tenorxlohetjuk persze en mondtam neked h ramehetunk a 2 korosre is.
több mint 14 éve
senkinél sem lehet 😛BigMike nem hátrány braxánál. 😊szabamind3an álszentek vagytok 😀braxa88Igen, egyébként első helyre várom magam Kolbbal meg Mike Williamsszel 😀tenorx
több mint 14 éve
BigMike nem hátrány braxánál. 😊szabamind3an álszentek vagytok 😀braxa88Igen, egyébként első helyre várom magam Kolbbal meg Mike Williamsszel 😀tenorx

?
több mint 14 éve
BigMike nem hátrány braxánál. 😊mind3an álszentek vagytok 😀braxa88Igen, egyébként első helyre várom magam Kolbbal meg Mike Williamsszel 😀tenorx
több mint 14 éve
mind3an álszentek vagytok 😀braxa88Igen, egyébként első helyre várom magam Kolbbal meg Mike Williamsszel 😀
több mint 14 éve
mind3an álszentek vagytok 😀
több mint 14 éve
Mondjuk én bria hátsó helyét nem vártam, inkább magamat vizionáltam oda 😀 0 offense, és egész jó defense.tenorxabban azért elég biztos vagyok h év végén nem leszek ennyire hátul.
aztán persze lehet h simán
több mint 14 éve
Mondjuk én bria hátsó helyét nem vártam, inkább magamat vizionáltam oda 😀 0 offense, és egész jó defense.tenorxazon én is meglepődtem, hogy bira utánam végzett. Jobb az Offensem 😂
több mint 14 éve
Én kb. Riversnek, Charlesnak meg a kezdő secondarymnek köszönhetem, hogy nem vagyok benne a tegnap kiadott listában 😀
több mint 14 éve
Mondjuk én bria hátsó helyét nem vártam, inkább magamat vizionáltam oda 😀 0 offense, és egész jó defense.
több mint 14 éve
Én már előre félek - nem is a helyezéstől hanem a magyarázattól 😊 Valami ilyesmit tudok elképzelni: "Csapatépítés helyett csapatrombolás Minnesotában" 😛
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy hol leszek, mert azt hittem, hogy benne leszek az utolsó párban.
több mint 14 éve
Nekem is égő a 3. helyem. Bár a draft alatt számítok még egy kettőre, ha észreveszem
több mint 14 éve
Bakker, kezdek kopni. Régen egy hét alatt megvolt 2x ennyi csere.