GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 612 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Sztem kicsit korán számolod a pickjeidet Soldi.. 😊Igor
Mivel ismerem a kritériumaimat, így nem hiszem. 😉

Bár igazad van, mert Haggans is elkelt, így három 7. körnél járok. 😊Soldados
Én úgy tudom fix számú kondis pick van.. ezért nem lehetsz benne biztos, hogy e rögtön ötöt kapsz.. vagy rosszul számolod/rossz kritériumokat adtál meg 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sztem kicsit korán számolod a pickjeidet Soldi.. 😊Igor
Mivel ismerem a kritériumaimat, így nem hiszem. 😉

Bár igazad van, mert Haggans is elkelt, így három 7. körnél járok. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Tudom. Egy 3., egy 6. és két 7. kört gyűjtöttem az FA-időszakban. 😊Soldados
én meg kezdő DT-t, OLB-t, backup TE-t, QB-t, S-t, CB-t...
és ezekből nem lesz bust 😛
több mint 14 éve
Sztem kicsit korán számolod a pickjeidet Soldi.. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tudom. Egy 3., egy 6. és két 7. kört gyűjtöttem az FA-időszakban. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Jííííííííhááááááááááááááááááááááááá!!!!

Essex is elkelt. Újabb jövő évi 7. körös pickkel gazdagodtam. :cool:Soldados
szép munka!
több mint 14 éve
Jííííííííhááááááááááááááááááááááááá!!!!

Essex is elkelt. Újabb jövő évi 7. körös pickkel gazdagodtam. :cool:

több mint 14 éve
andrews egyebkent h tudna blind side tacklet jatszani a nemletezo terdeivel es a 340 fontjaval ?
vagy akkor a philly miert nem rakta at miert kellett nekik peters ?
most arrol nem beszelve h az nflben hanyszor jatszott ezen a poszton ...Fake
Eleg sok 340 fontos LT-t tudnek idezni neked... amugy a Giants-nel mit jatszott az iden szted? 😛
Meg Andrews-nak inkabb a hataval volt gond+depresszioja volt.. nem a terdevel.Igor
Andrews az Eaglesben utoljára akkor tolt végig teljes szezont mikor még Tra Thomas és Jon Runyan volt a két kezdő T, amikor meg Thomasnak könnyes búcsút intettek akkor meg Andrews igen komoly depresszióban voltSzegecs
Tudom, serulekeny.
Haromszoros pro bowler guard, aki iden a Giants falaban LT volt, a nagyremenyu Beatty helyett is... kb. fel szezonon at. Nem volt egy nagy durranas persze - de ebbol a kinalatbol nekem o a legszimpatikusabb/leghasznosabb falember, aki LT poszton be tud segiteni.. ez nekem meger ennyit.
Raadasul asszem 6 eves szerzodese van.. sztem nem fogjak egyhamar kivagni, remek backup legrosszabb esetben is, OG/OT poszton.

Iden ez meger mondjuk 1.2 millat.. max kesobb majd nyelek be capbuntit miatta.. de ezt eddig is megoldottam/ezutan is meg fogom.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 894 — je suis poloska
andrews egyebkent h tudna blind side tacklet jatszani a nemletezo terdeivel es a 340 fontjaval ?
Eleg sok 340 fontos LT-t tudnek idezni neked... amugy a Giants-nel mit jatszott az iden szted? 😛
Meg Andrews-nak inkabb a hataval volt gond+depresszioja volt.. nem a terdevel.Igor
Andrews az Eaglesben utoljára akkor tolt végig teljes szezont mikor még Tra Thomas és Jon Runyan volt a két kezdő T, amikor meg Thomasnak könnyes búcsút intettek akkor meg Andrews igen komoly depresszióban voltSzegecs
Jaja azért is vitték oda a tesót, hogy hátha kigyógyul belőle. De sajnos Nem jött össze, attól függetlenül szvsz nagyon jó játékos.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Andrews az Eaglesben utoljára akkor tolt végig teljes szezont mikor még Tra Thomas és Jon Runyan volt a két kezdő T, amikor meg Thomasnak könnyes búcsút intettek akkor meg Andrews igen komoly depresszióban volt

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Amúgy neked minek kell Andrews? Sztem a Winston-Yanda páros elég jó.adam8
Min. backupnak.. es filozom azon, hogy Yanda-Winston lesz a fal jobb oldala, es nem Jerry-Yanda.
Amugy meg azert, mert van meg penzem 😛 es o tunt szimpatikusnak a maradekbol... tavaly is kb. 3 millioval alalottem a vegen.

több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Amúgy neked minek kell Andrews? Sztem a Winston-Yanda páros elég jó.

több mint 14 éve
Meg Andrews-nak inkabb a hataval volt gond+depresszioja volt.. nem a terdevel.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Heh, aszittétek hogy Essexet majd sunyiban be fogjátok húzni holnap 23:59-kor? 😛Döme
kincset talaltal ? 😀
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Heh, aszittétek hogy Essexet majd sunyiban be fogjátok húzni holnap 23:59-kor? 😛
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 178
340 font az hagyján, mert Peters is annyi. Csak kb. valóban 0 a mozgása Andrisoknak.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most arrol nem beszelve h az nflben hanyszor jatszott ezen a poszton ...
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 178
Nate Garner kétszer szerepel a licitlistán, a Skins-eset plz törölje egy kezelő-szerv.
több mint 14 éve
Höri, Lance Louis nálam van.gabokocka
kivettemHöri
Én is licitáltam rá... ej 😕 azt is töröltem.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri, Lance Louis nálam van.gabokocka
kivettem

több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 961 — Keep pounding
Höri, Lance Louis nálam van.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 894 — je suis poloska
nem feltétlen szoptad be, adhatsz neki 5 évre 2.3 misit is pl, úgyse tölti ki, aztán majd visszavonultatod ingyé 😛Wyatt
jaja, csak tele vagyok vén fasszal, és egy évben csak egyet tudok. 😀 be kell osztani 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nem feltétlen szoptad be, adhatsz neki 5 évre 2.3 misit is pl, úgyse tölti ki, aztán majd visszavonultatod ingyé 😛

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát tök jó, hogy hozzácsaptál 1 dollárt, de 300.000-el kell emelni, nem egy dollárral 😊
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
de a 2 millához kell mérni, DE
„A szerződések összehasonlítása továbbra is a megszokott módon zajlik. A jobb ajánlat megítélése a %-os rendszerrel megy, vagyis:
• egyenlő éveknél az évenkénti átlag számít
• egyenlő évenkénti átlagnál az évek száma számít (hosszabb szerződés előnyben)
• egy évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 10%-al kevesebb
• két évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 20%-al kevesebb”
ergo, ha ő 5 éves szerződési ajánlata, kettővel több, mint a tiéd, hogy 20%-kal jobbnak számít az övé, ha egyforma összeget adtok
a fél milla növeléssel azt érted csak el, hogy az ajánlatotok ugyanannyi legyen, de mivel ő ajánlott korábban, így az érvénytelen
neked a 3 évnél úgy kell ajánlanod, hogy az az összeg, amit 20%kal lebutítva öt évre lenne elég, azt add meg
szal szerintem 2875000-t kell adni 3 évre, mert az lenne 2.3 milla 3 évre, és az lenne 300-ezres emelésWyatt
én úgy számoltam, hogy 2.5 M*0.8 az 2M. És én 1 dollárt még hozzácsaptam. Szerintem jó most már így az ajánlatom. mert az átlaghoz kell viszonyítani.eaglesmcnabb
na de most abban nincs meg az a 300-ezres emelés, ami kell a milla és az 5 milla között
legalábbis eddig így számoltunk