GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Jackson biztos hogy sokat fog fejlődni, a legtöbb CB-nek azért tényleg kell pár év mire felveszi az NFL ritmusát.Fetomy meg nem tudom minek dobál ki megaolcsó, potenciállal rendelkező OL-prospecteket. 😊
több mint 14 éve
A PFF szerint Jackson a liga 74. legjobb cornere volt. 😀 Nem azt mondom, hogy nem fog már fejlődni, de hát nekem se érne első kört bevallom.
több mint 14 éve
tudom, és?1. körért eladom.. de mivel ott is húzták anno, és a szezon második felében már nem volt akkor totális lúzer, mint az elején, és még három évig olcsó, nem tudom miért kéne olcsóbban adnom 😛random Texans defensive back for 1. kör 😀HöriNa, Igor megunta Jacksont?tenorx
Most ne akarjátok, hogy megint szemezgessek a korábbi vicces tradekből... még neked is volt, Höri elnök úr...Igor
nem vétóztam, hanem elmondtam az alanynak, hogy nekem biztos, hogy nem érne meg ennyit, de még a felét se 😀
innentől az ő dolga eldönteni, hogy mit akar
több mint 14 éve
1. körért eladom.. de mivel ott is húzták anno, és a szezon második felében már nem volt akkor totális lúzer, mint az elején, és még három évig olcsó, nem tudom miért kéne olcsóbban adnom 😛Na, Igor megunta Jacksont?tenorxNa, milyen tradet? 😀tenorxrandom Texans defensive back for 1. kör 😀Höri
Most ne akarjátok, hogy megint szemezgessek a korábbi vicces tradekből... még neked is volt, Höri elnök úr...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Na, Igor megunta Jacksont?random Texans defensive back for 1. kör 😀HöriJah, aki megvétózta a trademet, az kapja be amúgy 😛 ahhoz képest, amilyen tradek itt átmentek, nem értem miért ezzel volt baj.. ezt a rookies szabályt is le fogom szavaztatni jövőre 😛IgorNa, milyen tradet? 😀tenorx
több mint 14 éve
random Texans defensive back for 1. kör 😀Jah, aki megvétózta a trademet, az kapja be amúgy 😛 ahhoz képest, amilyen tradek itt átmentek, nem értem miért ezzel volt baj.. ezt a rookies szabályt is le fogom szavaztatni jövőre 😛IgorNa, milyen tradet? 😀tenorx
több mint 14 éve
Jah, aki megvétózta a trademet, az kapja be amúgy 😛 ahhoz képest, amilyen tradek itt átmentek, nem értem miért ezzel volt baj.. ezt a rookies szabályt is le fogom szavaztatni jövőre 😛IgorNa, milyen tradet? 😀
több mint 14 éve
Jah, aki megvétózta a trademet, az kapja be amúgy 😛 ahhoz képest, amilyen tradek itt átmentek, nem értem miért ezzel volt baj.. ezt a rookies szabályt is le fogom szavaztatni jövőre 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Hm nem tudom hol a waiver sorrend, ha szabálytalan vegyétek ki.
több mint 14 éve
Megoldjuk, ne aggódj.az én mobilomról biztos hogy nem 😛eaglesmcnabbaz igazán nagy gm játékosok feliratkoztak a topic RSS feedjére 😀JJIgen, és az összes hozzászólás archiválva van, könnyen kereshető módon, amit akár a mobilukról is bármikor el tudnak érni.tenorx
több mint 14 éve
az én mobilomról biztos hogy nem 😛Igen, és az összes hozzászólás archiválva van, könnyen kereshető módon, amit akár a mobilukról is bármikor el tudnak érni.tenorxJó, nem lógok 0/24-ben a GM-csevegőben. 😊 De akkor somos, meg mindenki utólagos engedélyével átírom.Dömeaz igazán nagy gm játékosok feliratkoztak a topic RSS feedjére 😀JJ
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Igen, és az összes hozzászólás archiválva van, könnyen kereshető módon, amit akár a mobilukról is bármikor el tudnak érni.az igazán nagy gm játékosok feliratkoztak a topic RSS feedjére 😀JJDöme. Ezt már átbeszéltük 1-2 hete 😊 Az lett a vége, hogy ezt úgy akartuk belerakni, hogy MAX annyit kereshet. Csak azóta nem lett kijavítva, de megegyeztünk, hogy 1.év<=átlagbér 😊fetomyJó, nem lógok 0/24-ben a GM-csevegőben. 😊 De akkor somos, meg mindenki utólagos engedélyével átírom.Döme
több mint 14 éve
az igazán nagy gm játékosok feliratkoztak a topic RSS feedjére 😀Döme. Ezt már átbeszéltük 1-2 hete 😊 Az lett a vége, hogy ezt úgy akartuk belerakni, hogy MAX annyit kereshet. Csak azóta nem lett kijavítva, de megegyeztünk, hogy 1.év<=átlagbér 😊fetomyJó, nem lógok 0/24-ben a GM-csevegőben. 😊 De akkor somos, meg mindenki utólagos engedélyével átírom.Döme

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Döme. Ezt már átbeszéltük 1-2 hete 😊 Az lett a vége, hogy ezt úgy akartuk belerakni, hogy MAX annyit kereshet. Csak azóta nem lett kijavítva, de megegyeztünk, hogy 1.év<=átlagbér 😊fetomyJó, nem lógok 0/24-ben a GM-csevegőben. 😊 De akkor somos, meg mindenki utólagos engedélyével átírom.
több mint 14 éve
Döme. Ezt már átbeszéltük 1-2 hete 😊 Az lett a vége, hogy ezt úgy akartuk belerakni, hogy MAX annyit kereshet. Csak azóta nem lett kijavítva, de megegyeztünk, hogy 1.év<=átlagbér 😊
több mint 14 éve
Jó, ezt értem, de a szabályzatban ez van leírva:az 1/2-esemnek első évre adhatok 4 milliót is, holott 8-at fog átlagban keresniJJkevesebbet keresheteaglesmcnabbA szabálykönyvben "pontosan" van írva, de nekem jó volna ha kevesebbet is kereshetnének. 😊 Ami azért teljesen életszerű is.Döme
"A draftolt játékosoknak kiválasztásuk helyétől függően fix átlagbérük és szerződéshosszuk van. Az átlagbért természetesen el lehet osztani változó módon az egyes évek között, annyi kikötéssel, hogy az első évben minden újoncnak pontosan az átlagot kell keresnie."
Ha ez direkt lett így beírva, azt jelenti hogy kevesebbet sem kereshet.
már múltkor említettem volt tárgyalva, elvileg max az átlagot keresheti, csak még nem lett átírvaWyattAkkor javítsuk ki, mert én már kezdtem parázni hogy csúnya cutokat kell végrehajtanom draft után. 😀
több mint 14 éve
már múltkor említettem volt tárgyalva, elvileg max az átlagot keresheti, csak még nem lett átírva

több mint 14 éve
az 1/2-esemnek első évre adhatok 4 milliót is, holott 8-at fog átlagban keresniA szabálykönyvben "pontosan" van írva, de nekem jó volna ha kevesebbet is kereshetnének. 😊 Ami azért teljesen életszerű is.DömeAz minek lett bevezetve hogy a draftoltaknak első évükben pontosan a fizetésük átlagát kell keresniük?Dömekevesebbet keresheteaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
A szabálykönyvben "pontosan" van írva, de nekem jó volna ha kevesebbet is kereshetnének. 😊 Ami azért teljesen életszerű is.Az minek lett bevezetve hogy a draftoltaknak első évükben pontosan a fizetésük átlagát kell keresniük?Dömekevesebbet keresheteaglesmcnabb
több mint 14 éve
Az minek lett bevezetve hogy a draftoltaknak első évükben pontosan a fizetésük átlagát kell keresniük?Dömekevesebbet kereshet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az minek lett bevezetve hogy a draftoltaknak első évükben pontosan a fizetésük átlagát kell keresniük?Dömemert kulonben mindenki centre kitoltene a capet h kov evekre minel kevesebbet kelljen atvinni
ami kicsit sem eletszeru.
több mint 14 éve
Az minek lett bevezetve hogy a draftoltaknak első évükben pontosan a fizetésük átlagát kell keresniük?Dömemert különben rohadt sokat fizetnének neki a gonosz emberek, arra építve, hogy első évében biztosan nem fog szar értékeket kapni, még akkor se ha bust
lásd Gholston rookie pro bowl év
több mint 14 éve
Az minek lett bevezetve hogy a draftoltaknak első évükben pontosan a fizetésük átlagát kell keresniük?
több mint 14 éve
Igen, 32 van, így olyan előfordulhat (mint idén is többekkel), hogy két vagy három 7. körből egy 6. kör lesz. De azzal se járok rosszul. 😉Én úgy tudom fix számú kondis pick van.. ezért nem lehetsz benne biztos, hogy e rögtön ötöt kapsz.. vagy rosszul számolod/rossz kritériumokat adtál meg 😛IgorSztem kicsit korán számolod a pickjeidet Soldi.. 😊IgorMivel ismerem a kritériumaimat, így nem hiszem. 😉
Bár igazad van, mert Haggans is elkelt, így három 7. körnél járok. 😊Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nekem meg nem volt rá szükségem 😛, mert kész vagyok, pár csere kell draftról, hogy meglegyen az 53 fő és a PS.Tudom. Egy 3., egy 6. és két 7. kört gyűjtöttem az FA-időszakban. 😊Soldadosén meg kezdő DT-t, OLB-t, backup TE-t, QB-t, S-t, CB-t...
és ezekből nem lesz bust 😛braxa88

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!