NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
212
25
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Hát... Szerintem én jobbat ajánlottam Harperért, de mindegy.tenorxCB kellett, semmi más

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
mellesleg jegyezném meg, hogy Bryant McFadden 😊Fucuköszi 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
mellesleg jegyezném meg, hogy Bryant McFadden 😊
több mint 14 éve
Hát... Szerintem én jobbat ajánlottam Harperért, de mindegy.
több mint 14 éve
Ment level a megadott emailre tibinek.Budos zsido voltam 😊
több mint 14 éve
Ez a játék azért itt-ott elüt az IRL-től. Márpedig ha hosszabbításokra reális összegeket fogadnánk el mindig akkor kongana a piac. Ez szerintem senkinek sem érdeke, én nem bánom, ha felülajánlottam pár emberkét, és azt is elfgadom, ha az enyémek túl sokat kérnek.
több mint 14 éve
Na ez sztem a másik tévhit.A játékos érdeke az, hogy kimenjen a piacra. Én egy helyen sem a "reális" értéket adtam meg hanem fölé lőttem, és nem 2%-al. Most ilyen Steeler-szív meg ilyesmik nem játszanak bele a Rosenhauskodásba 😀 ha szerinted olcsóbban is meg lehet szerezni FA-ként, akkor tedd meg azt, senki sem akadályoz meg benne, és még jól is jársz.Rajnatessék Soldi.LOL! Igazi hülyék vannak Denverben, újabb ékes példa. 😊 De mondjuk ez sem éri el a 7,5 millát, ugyanis ez is csak 7,15 millás átlagra jön ki 😉
Doom tavalyi szerződése
7/22/2010: Signed a six-year, $61.5 million contract. The deal contains $43.156 million guaranteed, including a $3 million signing bonus and Dumervil's first, second, and third years' base salaries. 2011-2012: $14 million, 2013: $12 million, 2014: $10 million, 2015: $8,193,335, 2016: Free Agenharomt
De jövök neked 5 korsó sörrel. 😀 Viszont hogy normális FO nem ad ilyen szerződést, az tuti. Woodley max 30 garantáltat fog kapni.Soldados
Soha nem a hosszabbításoknál szokott lenni a nagyon durva túlfizetés, hanem az FA-nél. Amúgy ezért is írtam, hogy én Woodley-re nem tettem volna újabb ajánlatot akkor sem, ha lehetett volna, mert az RFA miatt ez volt az a határ, amit önszántamból még kifizetek. Efölött lehet rosszabbul járok, mintha RFA-ban kell matchelnem egy ajánlatot.
TTT: hmm. Ez is inkább most az én véleményemet erősíti, azaz normál körülmények között (ha nincs capmentes év), valszeg Doom se kapott volna ilyen szerződést.
De az előző HSZ-em utolsó bekezdését hangsúlyoznám. Nem számonkérés, hanem egy általam kirívóan nagy hibára való figyelem felhívás történt a többi Rosi felé, miközben saját magam is levontam a megfelelő következtetéseket a saját hibáimból.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Suggs 6/63-at irt ala amugy 2009-ben (nem tom mennyi a garantalt..) a 70%-a annak is 7 miller koruli (ezert ajanlottam be neki annyit anno en is, aztan persze folelottem a Rosenhausoknak 😀) Most utolertek a szintet 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Soha senki nem volt denverben sack leader. Ezek után megérdemelte. No meg JMD... Illetve úgy lett időzítve hogy a cap mentes év legyen a legtöbb.
több mint 14 éve
A játékos érdeke az, hogy kimenjen a piacra. Én egy helyen sem a "reális" értéket adtam meg hanem fölé lőttem, és nem 2%-al. Most ilyen Steeler-szív meg ilyesmik nem játszanak bele a Rosenhauskodásba 😀 ha szerinted olcsóbban is meg lehet szerezni FA-ként, akkor tedd meg azt, senki sem akadályoz meg benne, és még jól is jársz.tessék Soldi.LOL! Igazi hülyék vannak Denverben, újabb ékes példa. 😊 De mondjuk ez sem éri el a 7,5 millát, ugyanis ez is csak 7,15 millás átlagra jön ki 😉
Doom tavalyi szerződése
7/22/2010: Signed a six-year, $61.5 million contract. The deal contains $43.156 million guaranteed, including a $3 million signing bonus and Dumervil's first, second, and third years' base salaries. 2011-2012: $14 million, 2013: $12 million, 2014: $10 million, 2015: $8,193,335, 2016: Free Agenharomt
De jövök neked 5 korsó sörrel. 😀 Viszont hogy normális FO nem ad ilyen szerződést, az tuti. Woodley max 30 garantáltat fog kapni.Soldados
több mint 14 éve
tessék Soldi.LOL! Igazi hülyék vannak Denverben, újabb ékes példa. 😊 De mondjuk ez sem éri el a 7,5 millát, ugyanis ez is csak 7,15 millás átlagra jön ki 😉
Doom tavalyi szerződése
De jövök neked 5 korsó sörrel. 😀 Viszont hogy normális FO nem ad ilyen szerződést, az tuti. Woodley max 30 garantáltat fog kapni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tessék Soldi.Doom tavalyi szerződése
7/22/2010: Signed a six-year, $61.5 million contract. The deal contains $43.156 million guaranteed, including a $3 million signing bonus and Dumervil's first, second, and third years' base salaries. 2011-2012: $14 million, 2013: $12 million, 2014: $10 million, 2015: $8,193,335, 2016: Free Agen
több mint 14 éve
Jah, errol jut eszembe Dylan Gandy asszem rajta van az ugynoklistan.. de a rosteremben van meg egy evre.Ne tessek az ugynoket zaklatni 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Höri:nincs benne a rosteremben Clinton McDonald (300 000,RFA),franchise DT...Will Davis meg rajta van a szabadügynök listán,pedig ő nálam van 😊
több mint 14 éve
Ebben sok igazsag van.. de Harrison pl 33 eves.. -> en biztos nem adnek a kora miatt akkora dealt neki, mint Hali-nak, Doom-nak vagy Ware-nek.A Harrison-dologban abszolút el tudom fogadni, amit írsz. Erről már írtam korábban, hogy mivel nem tudtam, Tibi hány éves szerződést kínál, ezért én saját véleményemre alapozva 3 éves dealt vettem, s ahhoz írtam összeget, ha tudnám előre, hogy 5 évest akar például, akkor kisebb összeget írtam volna. Tehát el tudom fogadni amit írsz, hogy a kora miatt necces, de nem is adtam neki akkora pénzt, mint Ware-nek. Ehelyett 7,5 milla felett kérnek ÁTLAGBAN. Ez 37,5 milla garantált. Bárkinek fizetek 5 korsó sört, ha bármelyik a Woodley-Doom-Hali hármasból ilyen szerződést kap IRL.
Az, hogy mekkora szerzodest kap.. az mas teszta. Egy elit jatekos szerzodese igenis van akkora evente leosztva, mint egy tag/tagkozeli ertek.
Raadasula legtobb Rosenhaus tovabbra is ugymond "tulkoveteli" a jatekos fizetesi igenyeit, ez ratesz meg egy lapattal.Igor
Viszont a másik 3 számomra több mint röhej. Nagy pénzt érdemelnek, ez nem kérdés, de franchise tag feletti átlagot? Az több mint durva. 6 millás deal 30 milla garantált összeget jelent, amelyet egyik sem fog kapni IRL, ebben biztos vagyok, márpedig még ezzel a szerződéssel is az uccsó 2 évükben a franchise tag felett keresnek, s kb ez lenne a reális az én meglátásom szerint.
TTT: persze hogy nem egyetemes igazság. Csak véleményt alkottam. És szivem joga olyan kirívó hibának tartani, amely részemről mindenképpen szót érdemel. Ráadásul én mindezt úgy tettem, hogy közben elismertem a saját hibámat, hogy én milyen típusú játékosokat értékeltem túl. Ez benne van, nem anyázós kritikának szántam, sokkal inkább építő jellegű észrevételnek, hogy jövőben erre érdemes odafigyelni és a Rosi-knak levonni a megfelelő következtetéseket. Ez persze rám, az én hibáimra is igaz, én ezt megtettem, mert mostanra napvilágot látott összegekből számomra világos, hogy stabil kezdő, de nem elit játékosokat értékeltem túl, s erre kell odafigyelnem jobban a következő évben.

több mint 14 éve
Tudom.. es azokon (pl. a legutobbi Excelen) meg en is jot szoktam rohogni.En mar nem probalkozok semmivel.. nincs ertelme.nem baszogatlak 😛 csak a "majd igor megcsinálja" dolgok már olyanok mint OV reformjai 😊haromt
Csak hozzatettem Soldi iromanyahoz egy velemenyt(egyebkent itt epp o kritizalta az elit OLB-penzeket) , amit talan meg szabad.. amugy sztem semmi baj nem volt az OLB fizukkal.
Ahhoz kepest, hogy somos/Soldi kritizaltak a Rosenhaus-fizukat, megint engem kellett b@xtatni :rolleyes:Igor
De hogy mindenert en legyek a hunyo, azt kikerem magamnak 😛
Na, megyek kidolgozni az NCAA Game-t akkor... 😉 😀
több mint 14 éve
En mar nem probalkozok semmivel.. nincs ertelme.félreértés ne essék, én nem basztattalak, csak tudom rólad, h te agyalsz ezeken sokat, és valszeg normálisra csinálnád meg.
Csak hozzatettem Soldi iromanyahoz egy velemenyt(egyebkent itt epp o kritizalta az elit OLB-penzeket) , amit talan meg szabad.. amugy sztem semmi baj nem volt az OLB fizukkal.
Ahhoz kepest, hogy somos/Soldi kritizaltak a Rosenhaus-fizukat, megint engem kellett b@xtatni :rolleyes:Igor
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
En mar nem probalkozok semmivel.. nincs ertelme.nem baszogatlak 😛 csak a "majd igor megcsinálja" dolgok már olyanok mint OV reformjai 😊
több mint 14 éve
En mar nem probalkozok semmivel.. nincs ertelme.Csak hozzatettem Soldi iromanyahoz egy velemenyt (egyebkent itt epp o kritizalta az elit OLB-penzeket), amit talan meg szabad.. amugy sztem semmi baj nem volt az OLB fizukkal.
Ahhoz kepest, hogy somos/Soldi kritizaltak a Rosenhaus-fizukat, megint engem kellett b@xtatni :rolleyes:
több mint 14 éve
fake 2x 99 millát írna

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tibi neked nemtok eredményt hirdetni mivel Fake nem írt nekem semmit.Rajnaakkor PM-ezz rá hogy írjon
több mint 14 éve
Tibi neked nemtok eredményt hirdetni mivel Fake nem írt nekem semmit.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez rendben is van, csak ne igort kérd meg rá 😛
több mint 14 éve
szerintem pár makróval megoldható, és ha jól tudom az új cuccosból lehet excelbe importálni adatokatnagyon egyszerű, meg kell kérni igort, hogy csináljon egy exelt, amia 2045-ös szezonra kész is lenne 😛haromt
a) tartalmazza a liga összes játékosának fizetését
b) a liga össszes játékosának teljesítményét (már ami mérhető)
c) b- pont szerint rangsorol
d) a- pontból számít átlag teljesítmény-egység fizetést
e) kiböki h ki mennyit ér kbbriareos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nagyon egyszerű, meg kell kérni igort, hogy csináljon egy exelt, amia 2045-ös szezonra kész is lenne 😛
a) tartalmazza a liga összes játékosának fizetését
b) a liga össszes játékosának teljesítményét (már ami mérhető)
c) b- pont szerint rangsorol
d) a- pontból számít átlag teljesítmény-egység fizetést
e) kiböki h ki mennyit ér kbbriareos