GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
bazmeg és ezek után Kemo-t senki sem vinné második körért?...haromtte tehetsz róla mert spikesot tenorxnak adtad
több mint 15 éve
azt csak éjfél előtt írom be.na most olyan bomba trade jön h beszartok.briareosAjjajjj Harvin is így kezdődött 😀
Pff 😀 Azt hittem legalább PWillt adtad el 😀tenorx
P-Will-RunDMC-Matthews csomag
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
bazmeg és ezek után Kemo-t senki sem vinné második körért?...
több mint 15 éve
na most olyan bomba trade jön h beszartok.briareosAjjajjj Harvin is így kezdődött 😀
Pff 😀 Azt hittem legalább PWillt adtad el 😀
több mint 15 éve
Egyébként párnál én is kikérem a véleményeket. A legutóbbinál pl. jó ötlet volt kikérni a Tibi véleményét 😀tenorxvagy beszopod 😊
több mint 15 éve
Egyébként párnál én is kikérem a véleményeket. A legutóbbinál pl. jó ötlet volt kikérni a Tibi véleményét 😀
több mint 15 éve
A tavalyiakét is láttamozni kell, kivéve az enyémeimet, mivel én feloldást kaptam a PO miatt 😊inkább a +1 szezon 😀 a po itt szerintem nem számított
szezon előtt legalábbis ez voltStez
én mindig kikérdeztem, hogy ne legyen probléma, de egyébként is szoktam, hogy többen lássuk a helyzetet

több mint 15 éve
A tavalyiakét is láttamozni kell, kivéve az enyémeimet, mivel én feloldást kaptam a PO miatt 😊szezon előtt legalábbis ez volt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hát lényegében a rookie-kra és szabára vonatkozik. rookie jelenleg kristof, hereman, rata, denytúl van már ragozva. zsidó vagy 😛én is rookie vagyok,legalább is szezon előtt az volt kiírva,direkt megkérdeztem egy másik rookiet,hogy mi a szitu,válasz kb.:leszarjátok a "láttamozást" 😛 ,de felőlem visszavonhatjátok.Newman
mellesleg látta ezt a tradet valamelyik rosenhaus? csak mert ugye kristof csak egy rosenhaus tanácsának kikérése után tradelhetne. ha nem tette meg akkor elvileg semmis a tradeharomt
a tavalyi újoncokat valóban leszartuk már
több mint 15 éve
amúgyis faszság a véleményezés.mindenki a saját hibáiból tanul
több mint 15 éve
Szerintem nekünk már nem kell. De kristof draft után jött.
több mint 15 éve
túl van már ragozva. zsidó vagy 😛én is rookie vagyok,legalább is szezon előtt az volt kiírva,direkt megkérdeztem egy másik rookiet,hogy mi a szitu,válasz kb.:leszarjátok a "láttamozást" 😛 ,de felőlem visszavonhatjátok.
mellesleg látta ezt a tradet valamelyik rosenhaus? csak mert ugye kristof csak egy rosenhaus tanácsának kikérése után tradelhetne. ha nem tette meg akkor elvileg semmis a tradeharomt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én is ezt mondtam. de ha senki véleményét sem kérte ki akkor semmis.túl van már ragozva. zsidó vagy 😛😀 😀
Én nem láttam, nem véleményeztem.
Azt azért megint tegyük hozzá, csak véleményezni kell, ha vki utána is akarja a trédet, azt megakadályozni nem lehet.Soldados
több mint 15 éve
túl van már ragozva. zsidó vagy 😛😀 😀
Én nem láttam, nem véleményeztem.
Azt azért megint tegyük hozzá, csak véleményezni kell, ha vki utána is akarja a trédet, azt megakadályozni nem lehet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Én Newman helyében büszke lennék, hogy milyen fasza trade-t lebonyolítottam 😊 Meg se próbálnám bizonygatni azt, hogy nem is jártam olyan jól, amikor 32 emberből csupán a 2 érintett szerint éri meg 😀eaglesmcnabb+1

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
túl van már ragozva. zsidó vagy 😛mellesleg látta ezt a tradet valamelyik rosenhaus? csak mert ugye kristof csak egy rosenhaus tanácsának kikérése után tradelhetne. ha nem tette meg akkor elvileg semmis a trade
több mint 15 éve
Én Newman helyében büszke lennék, hogy milyen fasza trade-t lebonyolítottam 😊 Meg se próbálnám bizonygatni azt, hogy nem is jártam olyan jól, amikor 32 emberből csupán a 2 érintett szerint éri meg 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Több embernél rákérdeztem,hogy nem érdekli-e őket Grant,idei első kört kértem érte,nem csak a Brownsnál,másnál is,a jövő évi 1+4 kb idei első kör,rossz az értékrendem,ez van 😊Az állásfoglalók szerint - 1 kivételtől eltekintve (ez vagy Te 😊) - nagyon szarul járt. Nem kicsit, nagyon. 😊 Grant maximum 2. kört ér saccperkábé, ehelyett 1+4-et adtak érte.SoldadosTán nem így van. Korrektül mindenki leírta, hogy ez erősen feléd billen. Te meg itt bizonygatod arrogáns stílusban, hogy nem is, mert milyen jól járt a Browns. Nem, nem járt jól. Nagyon szarul járt, mert 1+4-ért kapott egy közepes futót, aki kb 2. kört ért.SoldadosNem állt szándékomban arrogánsnak lenni,bocsánat,ha az voltam.Csak azt állítom,hogy nem járt olyan szarul a Browns,mint ahogy azt páran leírtátok,ez az ÉN véleményem,lehet hinni nekem meg lehet nem,ti döntésetek.Newman
több mint 15 éve
Az állásfoglalók szerint - 1 kivételtől eltekintve (ez vagy Te 😊) - nagyon szarul járt. Nem kicsit, nagyon. 😊 Grant maximum 2. kört ér saccperkábé, ehelyett 1+4-et adtak érte.Nem állt szándékomban arrogánsnak lenni,bocsánat,ha az voltam.Csak azt állítom,hogy nem járt olyan szarul a Browns,mint ahogy azt páran leírtátok,ez az ÉN véleményem,lehet hinni nekem meg lehet nem,ti döntésetek.Newmanjó,leszállok 😂Tán nem így van. Korrektül mindenki leírta, hogy ez erősen feléd billen. Te meg itt bizonygatod arrogáns stílusban, hogy nem is, mert milyen jól járt a Browns. Nem, nem járt jól. Nagyon szarul járt, mert 1+4-ért kapott egy közepes futót, aki kb 2. kört ért.Soldados
részemről lezártnak tekintem az ügyet,a következő 3 oldalt kihagyom,gondolom még akkor is jön a savNewman

több mint 15 éve
kedves rozik, Charles ne kérjen többet évi 3 millánál 😂 😛koppintsatok IRL szerződéséről 😀
több mint 15 éve
Nem állt szándékomban arrogánsnak lenni,bocsánat,ha az voltam.Csak azt állítom,hogy nem járt olyan szarul a Browns,mint ahogy azt páran leírtátok,ez az ÉN véleményem,lehet hinni nekem meg lehet nem,ti döntésetek.Tán nem így van. Korrektül mindenki leírta, hogy ez erősen feléd billen. Te meg itt bizonygatod arrogáns stílusban, hogy nem is, mert milyen jól járt a Browns. Nem, nem járt jól. Nagyon szarul járt, mert 1+4-ért kapott egy közepes futót, aki kb 2. kört ért.SoldadosSztem szállj le a magas lóról és gondold végig, hogy tán miért Te vagy az egyetlen, aki szerint reális 1+4. egy középszerű kezdő futóért...Soldadosjó,leszállok 😂
részemről lezártnak tekintem az ügyet,a következő 3 oldalt kihagyom,gondolom még akkor is jön a savNewman