GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
srácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛JJ TillerHát ja. Még neki se kell 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
srácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛JJ TillerMondjuk én Kemót azért adtam el, mert túl jól sikerültek a draftjaim: Nicks, Vasquez és Iupati. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
srácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az esetleg érdekelne.engem az érdekelne, hogy ki az aki előreláthatóan szeretné elcserélni az idei első körösét. Csak mert semmi kedvem majd olyanokat zaklatni érte akik nem akarják eladniharomt1/7-emtől lehet, hogy megválnékWyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
engem az érdekelne, hogy ki az aki előreláthatóan szeretné elcserélni az idei első körösét. Csak mert semmi kedvem majd olyanokat zaklatni érte akik nem akarják eladniharomt1/7-emtől lehet, hogy megválnék
több mint 13 éve
Mondjuk Atkinst én mondtam neki 😀Dwyert nemhogy rámsózta, napokig győzködtem, hogy adja ide! 😀
több mint 13 éve
Fega igazából annyit csinált, hogy eladta Jenkinst, meg Dwyert nekem (mennyire jó is lett), illetve draftolta Dez Bryantet.tenorxa draftja nem lett rossz, 10 embert vitt el, azok közül Bryant és Ted Larsen (!) újoncként kezdő lett, Derrick Morgan meg első körös, és a Titans-ben alighanem használni is fogják.
Geno Atkins a 2. legtöbb sacket jegyezte a rookie DT-k közül. (vajon ki mögött 😛 )
Quarless pedig beugróként egész jó backup TE most Green Bay-ben.
Aki nem jött be, az a drogos Anthony McCoy - Dwyer duó, de utóbbit rád sózta (lol) illetve Tony Pike (Panthers) és Triplett (Colts).
szerintem ez elég jó draft class
szerk: Levi Horn az irl Bears PS tagja
több mint 13 éve
engem az érdekelne, hogy ki az aki előreláthatóan szeretné elcserélni az idei első körösét. Csak mert semmi kedvem majd olyanokat zaklatni érte akik nem akarják eladniharomtAttól függ, mire.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
engem az érdekelne, hogy ki az aki előreláthatóan szeretné elcserélni az idei első körösét. Csak mert semmi kedvem majd olyanokat zaklatni érte akik nem akarják eladni
több mint 13 éve
még valami 1/2X-es picket is ajánlottam érte, azért sem adta oda.. utólag örülök is, még a pályát sem látta a szezonban szerencsétlen 😊Horheban lehetett volna annyi, hogy eladja nekem Otah-t egy 6. körértStezlátod.... nekem nem kell 6 kör. elég 1 is 😂eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Így is van, megkaptam az NFL egyik legjobb futóját egy 1+3 ért... sose rosszabbat.
több mint 13 éve
Horheban lehetett volna annyi, hogy eladja nekem Otah-t egy 6. körértStezlátod.... nekem nem kell 6 kör. elég 1 is 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Horheban lehetett volna annyi, hogy eladja nekem Otah-t egy 6. körért
több mint 13 éve
Rice trade korábban volt, és a Mojo is korábban került el. Mivel fega nemsokkal az RFA időszak után csatlakozott, így kapott egy esélyt, hogy döntse el matcheli-e Delonso ajánlatát MoJora, vagy elengedi 1+3ért, és ő az utóbbit választotta.Azt tudom hogy itt volt 3 top10es futó. Most maradt Benson, de neki is inkább csak a fizuja top10es már. vagy volt itt előtte más is?eaglesmcnabbHagyott is 1-2 lyukat 😀 Meg ahogy hallom/látom el is ment 1-2 húzóember.eaglesmcnabbFega igazából annyit csinált, hogy eladta Jenkinst, meg Dwyert nekem (mennyire jó is lett), illetve draftolta Dez Bryantet.tenorx
több mint 13 éve
Azt tudom hogy itt volt 3 top10es futó. Most maradt Benson, de neki is inkább csak a fizuja top10es már. vagy volt itt előtte más is?Fega igazából annyit csinált, hogy eladta Jenkinst, meg Dwyert nekem (mennyire jó is lett), illetve draftolta Dez Bryantet.tenorxfega is ezt a taktikát követtebriareosHagyott is 1-2 lyukat 😀 Meg ahogy hallom/látom el is ment 1-2 húzóember.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Fega igazából annyit csinált, hogy eladta Jenkinst, meg Dwyert nekem (mennyire jó is lett), illetve draftolta Dez Bryantet.Hagyott is 1-2 lyukat 😀 Meg ahogy hallom/látom el is ment 1-2 húzóember.eaglesmcnabbjaja. Csak azt basznak át aki hagyja. Meg nem gondoltam első évben egyből hogy elcserélem rögtön a fél csapatot, inkább passzív maradok.eaglesmcnabbfega is ezt a taktikát követtebriareos
több mint 13 éve
Hagyott is 1-2 lyukat 😀 Meg ahogy hallom/látom el is ment 1-2 húzóember.fega is ezt a taktikát követtebriareosAkinek itt érzékeny a lelke, hamar abbahagyja, mindenki állat, cápa, pióca.jaja. Csak azt basznak át aki hagyja. Meg nem gondoltam első évben egyből hogy elcserélem rögtön a fél csapatot, inkább passzív maradok.eaglesmcnabb
Welcome 😊Delonso_
több mint 13 éve
Meg Horhe is. (Legalábbis amióta itt vagyok, előtte nem tudom).fega is ezt a taktikát követtebriareosAkinek itt érzékeny a lelke, hamar abbahagyja, mindenki állat, cápa, pióca.jaja. Csak azt basznak át aki hagyja. Meg nem gondoltam első évben egyből hogy elcserélem rögtön a fél csapatot, inkább passzív maradok.eaglesmcnabb
Welcome 😊Delonso_
több mint 13 éve
fega is ezt a taktikát követteAkinek itt érzékeny a lelke, hamar abbahagyja, mindenki állat, cápa, pióca.jaja. Csak azt basznak át aki hagyja. Meg nem gondoltam első évben egyből hogy elcserélem rögtön a fél csapatot, inkább passzív maradok.eaglesmcnabb
Welcome 😊Delonso_
több mint 13 éve
Akinek itt érzékeny a lelke, hamar abbahagyja, mindenki állat, cápa, pióca.jaja. Csak azt basznak át aki hagyja. Meg nem gondoltam első évben egyből hogy elcserélem rögtön a fél csapatot, inkább passzív maradok.
Welcome 😊Delonso_
több mint 13 éve
Akinek itt érzékeny a lelke, hamar abbahagyja, mindenki állat, cápa, pióca.Welcome 😊
több mint 13 éve
szaba
10 553
Te akartál csalni. Jól van, átmentél a teszten 😀valamit benéztem. sorry 😀eaglesmcnabbAzt értem. Csak az a pick már le volt zsírozva 😀eaglesmcnabbSzegény rookie. Ez a csalók földje.szaba
több mint 13 éve
valamit benéztem. sorry 😀Szegény rookie. Ez a csalók földje.szabaKétezertizenkettőpernégyestenorxAzt értem. Csak az a pick már le volt zsírozva 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Megnyugtató, hogy összekevert valakivel, mert akkor nem az emlékezetem hagy ki.Szegény rookie. Ez a csalók földje.szabaKétezertizenkettőpernégyestenorxAzt értem. Csak az a pick már le volt zsírozva 😀eaglesmcnabb