GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
😂 Na, hát hot streakem volt 😀 Sőt, még Brohmot is felszedtem. Nem is tudom hirtelen eldönteni, hogy melyik kezdjen jövőre 😀Én is el akartam hozni Whiteot Höritől kezdeni, csak közbe sikerült Kolbot 😛tenorxés kivágtad a brutális pénzt kereső (730k?) Stantont emiatt.Höri
több mint 13 éve
Én is el akartam hozni Whiteot Höritől kezdeni, csak közbe sikerült Kolbot 😛tenorxés kivágtad a brutális pénzt kereső (730k?) Stantont emiatt.
több mint 13 éve
De legalább még a ligában van 😀Én is el akartam hozni Whiteot Höritől kezdeni, csak közbe sikerült Kolbot 😛tenorxjoljartal vele franchise qb lettFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is el akartam hozni Whiteot Höritől kezdeni, csak közbe sikerült Kolbot 😛tenorxjoljartal vele franchise qb lett
több mint 13 éve
Én is el akartam hozni Whiteot Höritől kezdeni, csak közbe sikerült Kolbot 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem is jo bolt volt amugyWhite is nagy bolt volt, elvégre az érte kapott Stephen McGee-nek is lesz 2 meccse Dallas-ban, csak őt továbbadtam a New Orleans-nak.HöriManning, Stanton (!), Croyle, Joe Webb. Van 4 QB-m akinek volt kezdő meccse 😊 Többeknek 1 sincs 😛Hörinekem lenne csak festore annyira vigyaznak poig h a semmirekello manninget veretik szet alapszakaszban
pat meg a megnemertett zseni ezt mindannyian tudjuk szemetseg h nem birtak hozzaigazitani az egesz nfltFake
scrambler qb nelkul olyan 1/1 lettem vna mint a sicc
es igy legalabb lehetett egy poen qbm csak masnak tul jo ahhoz a csapata h ien poenba belemenjen
nem mellesleg meg teljesen korrektul jatszott orult vna terrorfix pl ha kolb csak ennyire jol nyomja 😀
a mcgee fele bohocokat meg leszarom ugyis menni fog a kukaba szegeny par meccs utan ...
több mint 13 éve
White is nagy bolt volt, elvégre az érte kapott Stephen McGee-nek is lesz 2 meccse Dallas-ban, csak őt továbbadtam a New Orleans-nak.Manning, Stanton (!), Croyle, Joe Webb. Van 4 QB-m akinek volt kezdő meccse 😊 Többeknek 1 sincs 😛Hörinekem lenne csak festore annyira vigyaznak poig h a semmirekello manninget veretik szet alapszakaszban
pat meg a megnemertett zseni ezt mindannyian tudjuk szemetseg h nem birtak hozzaigazitani az egesz nfltFake
több mint 13 éve
Én is menőzök akkorMatt Ryan
Tim Tebow
és Jim haddmutasammeghogymanningvagyok Sorgi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Manning, Stanton (!), Croyle, Joe Webb. Van 4 QB-m akinek volt kezdő meccse 😊 Többeknek 1 sincs 😛Hörinekem lenne csak festore annyira vigyaznak poig h a semmirekello manninget veretik szet alapszakaszban
pat meg a megnemertett zseni ezt mindannyian tudjuk szemetseg h nem birtak hozzaigazitani az egesz nflt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Joe Webbet a trade deadline előtti nap is még el akartam cserélni Kristóffal Clevelandbe, hogy megkapjam Blair White-ot.jó, de Croyle -3 😛 mondjuk nálam meg Delhomme, szal nem szóltam 😛
Aztán úgy voltam vele, hogy mégiscsak egy undrafted WR, és a Colts vezetőség hajlamos a nagy baromságokra és hagyja, hogy elvigyék őt majd waiveren, így megtartottam Webbet, annak ellenére, hogy QB maradt. Én azért hoztam, hogy Cribbs 2.0 legyen 😀 Minnesotába kerülésekor azt vártam, hogy egy lightos Harvint csinálnak belőle, aki visszahord, elkap és wildcatből fut. Nem jött be.
Ennek ellenére sajnálom, hogy White-ot nem cseréltem magamhoz, mert bejött amit vártam tőle és nem is kért érte sokat Kristóf 😕 Na de majd jövőre alkotok megint, elvégre én sohasem hibázok, max 1-2 udfa lövésem megy mellé 😀
Manning, Stanton (!), Croyle, Joe Webb. Van 4 QB-m akinek volt kezdő meccse 😊 Többeknek 1 sincs 😛Höri
több mint 13 éve
Joe Webbet a trade deadline előtti nap is még el akartam cserélni Kristóffal Clevelandbe, hogy megkapjam Blair White-ot.Aztán úgy voltam vele, hogy mégiscsak egy undrafted WR, és a Colts vezetőség hajlamos a nagy baromságokra és hagyja, hogy elvigyék őt majd waiveren, így megtartottam Webbet, annak ellenére, hogy QB maradt. Én azért hoztam, hogy Cribbs 2.0 legyen 😀 Minnesotába kerülésekor azt vártam, hogy egy lightos Harvint csinálnak belőle, aki visszahord, elkap és wildcatből fut. Nem jött be.
Ennek ellenére sajnálom, hogy White-ot nem cseréltem magamhoz, mert bejött amit vártam tőle és nem is kért érte sokat Kristóf 😕 Na de majd jövőre alkotok megint, elvégre én sohasem hibázok, max 1-2 udfa lövésem megy mellé 😀
Manning, Stanton (!), Croyle, Joe Webb. Van 4 QB-m akinek volt kezdő meccse 😊 Többeknek 1 sincs 😛
több mint 13 éve
Jó, Webbnek se lesz 10-nél több startja NFL karrierje alatt QB-ban. Bár ez mondjuk még mindig 10-zel több mint a 3. körös Jarrett Brownomnak. 😀
több mint 13 éve
Joe Webb... ezentúl csak és kizárólag a kedvenceimet fogom draftolni, nem érdekel, mert ez így nagyon gáz...JJ TillerAzért mielőtt depresszióba esel várd meg mit csinál a birka Vikings. Simán kinézek egy QB-draftot vagy veterán QB signingot, pedig én is adnék esélyt Webbnek, mert tetszik a játéka.
Egyébként tényleg szép pick Höritől 😊
több mint 13 éve
Joe Webb... ezentúl csak és kizárólag a kedvenceimet fogom draftolni, nem érdekel, mert ez így nagyon gáz...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Höri, Blountot addig írd át az én rosterembe, kell egy korrekt futópáros.. cserébe viszont Soldi átír hozzád egy KC 5. kört 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
looolgabó gépproblémája várhatóan 1-2 héten belül megoldódik, úgyhogy nem kell új GM-et keresni a Panthers élére, mert visszatérne. 😊Soldadosamúgy se kerestem volna, hanem elmanageltem volna 2 csapatot amíg nem jön vissza.Höri
a híres north carolinai testvériség 😊
több mint 13 éve
gabó gépproblémája várhatóan 1-2 héten belül megoldódik, úgyhogy nem kell új GM-et keresni a Panthers élére, mert visszatérne. 😊Soldadosamúgy se kerestem volna, hanem elmanageltem volna 2 csapatot amíg nem jön vissza.
több mint 13 éve
gabó gépproblémája várhatóan 1-2 héten belül megoldódik, úgyhogy nem kell új GM-et keresni a Panthers élére, mert visszatérne. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Kindlere nem kaphatok vmi akciót? Mittomén, 10% caphit.szabaha csak baleset miatt nem játszhatn akkor kaphatnál (mint Haromt is Chad Jones esetében) de mivel a zsernyákok is elakpták, így már nem jár.
több mint 13 éve
szaba
10 552
Végülis így is kevés a caphitem, szóval mind1, és igazatok is van.
több mint 13 éve
+10 caphitre értette nem mínuszra, alanyi jogon.
több mint 13 éve
Miért kapnál? Egyrészt ok sincs rá, másrészt majd pont veled leszünk engedékenyek 😛Kindlere nem kaphatok vmi akciót? Mittomén, 10% caphit.szabaPlaxicoval meg Vickkel mi volt az eljárás, mikor sitten voltak?szabanem játszanak és nem számít a fizujuk sem. amikor visszajöttek 1 év múlva akkor az kimaradt év fizujával folytatódikharomt