NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 358
42
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Nem, későn írtam neki, addigra már nem volt meg 😕nem te vitted el? 😀HöriEjj, Terrell.. olcsón ment el, úgy látom 😕IgorTe tradelsz míg nincs szezon? Az ilyenek teszik tönkre a játékot.tenorx
több mint 14 éve
nem te vitted el? 😀Ejj, Terrell.. olcsón ment el, úgy látom 😕IgorTe tradelsz míg nincs szezon? Az ilyenek teszik tönkre a játékot.tenorx
több mint 14 éve
Ejj, Terrell.. olcsón ment el, úgy látom 😕IgorTe tradelsz míg nincs szezon? Az ilyenek teszik tönkre a játékot.
több mint 14 éve
Ejj, Terrell.. olcsón ment el, úgy látom 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
höri, most már nyilvánvaló h van két szar K-ed. 😀
több mint 14 éve
Te vagy komolytalan.akkor elkap 150 yardot, a védelem meg a földbe döngöli a KÖCSÖGötnekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStezNa majd a Chargers run D stoppolja 😛
😀szaba
komolytalan vagy 😀Stez
http://www.youtube.com/watch?v=XQoQsvut0DA
Ez vár a védőidre 😛
több mint 14 éve
melyiket? 😀nekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStezha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀szaba

több mint 14 éve
Vagy a Titans 😛Az NFCből. Az AFCből úgyis Colts, Pats vagy Steelers döntős lesz.tenorxÍgy van, a Lions meg Super Bowlra tör!tenorxoffseasonban mindenki sb esélyesSzegecs
több mint 14 éve
Az NFCből. Az AFCből úgyis Colts, Pats vagy Steelers döntős lesz.Így van, a Lions meg Super Bowlra tör!tenorxoffseasonban mindenki sb esélyesSzegecs
több mint 14 éve
Így van, a Lions meg Super Bowlra tör!tenorxoffseasonban mindenki sb esélyes

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
jaj milyen szép lesz amikor a szezon alatt, a vereségekkel a csapat fele visszavesz arcból 😛briareosIgen, ezt én is szoktam élvezni. :cool:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Így van, a Lions meg Super Bowlra tör!
több mint 14 éve
jaj milyen szép lesz amikor a szezon alatt, a vereségekkel a csapat fele visszavesz arcból 😛
több mint 14 éve
akkor elkap 150 yardot, a védelem meg a földbe döngöli a KÖCSÖGötNa majd a Chargers run D stoppolja 😛De Randy Moss csít sem 😀szabanekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStez
😀szaba
komolytalan vagy 😀
több mint 14 éve
Na majd a Chargers run D stoppolja 😛nekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStezha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀szaba
😀
több mint 14 éve
nekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀szaba
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
valaki adja már meg a program elérhetőségét...2011.01.11 19:24kor írtam neked ide a csevegőben:
mondjuk dömeharomt
ez az egy merült fel eddig ha jól emlékszem dömén keresztülakkor viszont neki kell esni a simmelő cuccnak.http://www.barcodegames.com/kristof
egy linket szivesen vennék hozzáharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Storm GM játékban is alkalmazod OC-nak JMD-t 😀
több mint 14 éve
Látom a gyengék megint másban keresik a hibát. 😛SoldadosAz erősek meg nem látják magukban 😛
több mint 14 éve
Látom a gyengék megint másban keresik a hibát. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
valaki adja már meg a program elérhetőségét...mondjuk döme
több mint 14 éve
ha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezEbben ne reménykedj. A Colts cheat ígyis-úgyis ott lesz 😛
több mint 14 éve
ha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀