GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 869
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 191
én simán eladtam Champ-et mert nem tudtam volna kigazdálkodni. Persze arra figyeltem hogy olyan tulajhoz kerüljön aki megbecsüli 😊haromt
egy úr vagySzegecs
Csak játékospárti GM.
több mint 15 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
én simán eladtam Champ-et mert nem tudtam volna kigazdálkodni. Persze arra figyeltem hogy olyan tulajhoz kerüljön aki megbecsüli 😊haromt
egy úr vagy

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én simán eladtam Champ-et mert nem tudtam volna kigazdálkodni. Persze arra figyeltem hogy olyan tulajhoz kerüljön aki megbecsüli 😊
több mint 15 éve
srácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛JJ Tiller
kedvenc játékos?hiba,ha van ilyen a GM-nek
ez üzletNewman
Kedvenc csapatod játékosa =/= kedvenc játékos. Na mind1.
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 47 384 — Whoops, looks like something went wrong.
én sok sok KC játékost akarok és Pollardot

több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 967 — je suis poloska
Mindenkinek van kedvenc játékosa, nekem idén sikerült az egyiket megszerezni 😊tenorx
te viszed Kevin Hubert? :mad:Szegecs
inkább én. Maynardnak nagy a fizuja. de lehet Zoli jön. majd eldöntöm 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Mindenkinek van kedvenc játékosa, nekem idén sikerült az egyiket megszerezni 😊tenorx
te viszed Kevin Hubert? :mad:

több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Mindenkinek van kedvenc játékosa, nekem idén sikerült az egyiket megszerezni 😊
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
srácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛JJ Tiller
ez üzletNewman
látom nem bírsz a véreddel...
😂Szegecs
felőlem lehet kedvence bárkinek (nekem is van 😛),de nincs sok értelme,mert a hiénák lehúzzák a fél franchisezal 😛

több mint 15 éve
ez üzletNewman
látom nem bírsz a véreddel...
😂

több mint 15 éve
ez üzletNewman
Van. De nem eladó. :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez üzlet

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát, időnként meg kell tudni válni 1-1 kedvencünktől ha jó ajánlat jön érte 😊
Mondjuk én, számomra kedves játékost csak úgy adok el, ha értékénél többet kapok érte, ésvagy aki megveszi, ő is bírja 😀

Cason pl. ezért nem távozik, hiszen szaba zsugori 😀
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 745 — no es importante
oké harperbraxa88
szerintem trufant eléggé beleillik már a tenorx által meghatározott, "kezdő, de nem sokat ér" kategóriába...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Nem tudom, én egyáltalán nem arra megyek, hogy a Steelersből hozzak playereket Detroitba. Aki nagyon erre megy annak drágáért el lehet adni játékosokat (tudom, pióca vagyok 😀 )
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
oké harper
több mint 15 éve
Mondjuk én Kemót azért adtam el, mert túl jól sikerültek a draftjaim: Nicks, Vasquez és Iupati. 😊Soldados
Jó, Kemo konkrétan szar volt, azért adtad el.
Ki kínálgatja a kedvence játékosát amúgy? 😛szaba
gondolom JJ...

több mint 15 éve
Mondjuk én Kemót azért adtam el, mert túl jól sikerültek a draftjaim: Nicks, Vasquez és Iupati. 😊Soldados
Jó, Kemo konkrétan szar volt, azért adtad el.
Ki kínálgatja a kedvence játékosát amúgy? 😛
több mint 15 éve
Hát ja. Még neki se kell 😛

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mondjuk én Kemót azért adtam el, mert túl jól sikerültek a draftjaim: Nicks, Vasquez és Iupati. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 745 — no es importante
srácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
engem az érdekelne, hogy ki az aki előreláthatóan szeretné elcserélni az idei első körösét. Csak mert semmi kedvem majd olyanokat zaklatni érte akik nem akarják eladniharomt
1/7-emtől lehet, hogy megválnékWyatt
az esetleg érdekelne.
több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Friss keki!
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
engem az érdekelne, hogy ki az aki előreláthatóan szeretné elcserélni az idei első körösét. Csak mert semmi kedvem majd olyanokat zaklatni érte akik nem akarják eladniharomt
1/7-emtől lehet, hogy megválnék

több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Mondjuk Atkinst én mondtam neki 😀
Dwyert nemhogy rámsózta, napokig győzködtem, hogy adja ide! 😀