GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jolvan akkor nekedis copy pastelem a somosnak kuldott levelkemetEzt adom 😀tenorxnyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFakeFake, nézz PM-et inkább. 😊somoskovig
több mint 15 éve
Ezt adom 😀Fake, nézz PM-et inkább. 😊somoskovigbagóértSzegecsnyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFake
több mint 15 éve
Fake, nézz PM-et inkább. 😊nyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFake.. és eladni mindenkitStezbagóértSzegecs
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandabagóértSzegecsHát igen, jó csapatot kell átvenni 😊deny79.. és eladni mindenkitStez
több mint 15 éve
bagóértHát igen, jó csapatot kell átvenni 😊deny79.. és eladni mindenkitStez

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Hát igen, jó csapatot kell átvenni 😊deny79.. és eladni mindenkit
több mint 15 éve
Hát igen, jó csapatot kell átvenni 😊
több mint 15 éve
Bocs, tényleg hülye vagyok.2 pro bowlerem van Höri, a Szakáll is megy.megint buta vagy
Vagyis három, most nézem, hogy Tramon is megy.tenorx
olvasd el az első sortHöri
Pedig csak a free agentek elé akartam bekerülni 😕
több mint 15 éve
2 pro bowlerem van Höri, a Szakáll is megy.megint buta vagy
Vagyis három, most nézem, hogy Tramon is megy.tenorx
olvasd el az első sort
több mint 15 éve
2 pro bowlerem van Höri, a Szakáll is megy.Vagyis három, most nézem, hogy Tramon is megy.
több mint 15 éve
a PB nem számit 😀
több mint 15 éve
Mariani ftw 😊
több mint 15 éve
ja, akkor meghagyom Osgood mellettejj, nem is tudtam hogy Montell Owens is pro bowler lett 😊 mivel Bear Pascoe-t átképezték TE-ből fullbackké, így Owens vihető, ha érdekel valakitJJ Tillerde csak special teamerként lett az, a fullback továbbra is Greg Jones a JaxbenHöri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
ejj, nem is tudtam hogy Montell Owens is pro bowler lett 😊 mivel Bear Pascoe-t átképezték TE-ből fullbackké, így Owens vihető, ha érdekel valakitJJ Tillerde csak special teamerként lett az, a fullback továbbra is Greg Jones a Jaxben
több mint 15 éve
ejj, nem is tudtam hogy Montell Owens is pro bowler lett 😊 mivel Bear Pascoe-t átképezték TE-ből fullbackké, így Owens vihető, ha érdekel valakit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Végre vmi, amiben jobb vagyok, mint az IRL Chargers :cool:
több mint 15 éve
Kemo egyáltalán nem gáz, egyszerűen többet keresett, mint a többi, akik szintén jók, sőt egyesek jobbak. Ennyi. De ha nem vitték volna, akkor megtartom, meg tudtam volna oldani. 😉 Mint mondtam, OG poszton túl jól sikerültek a draftjaim, most is van 3 tök jó kezdőm a 2 helyre. :cool:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Szakrális király, spirituális vezető 😊2/32 ért egy incarnationt húztam... woow
több mint 15 éve
Én sem adtam el Tebowt... van kedvenc játékos, franchse arc.Delonso_Tebow más szinten mozog 😊
több mint 15 éve
Én sem adtam el Tebowt... van kedvenc játékos, franchse arc.
több mint 15 éve
igaz,de a lényeg nem változikKedvenc csapatod játékosa =/= kedvenc játékos. Na mind1.szabasrácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛JJ Tillerkedvenc játékos?hiba,ha van ilyen a GM-nek
ez üzletNewman
fél franchise oda
több mint 15 éve
én meg simán eladnám Mosst, továbbra is lehet érte jelentkezni 😀Igor viszi majd Young mellé. Jó lesz neki, deep passzokhoz 😂
future HOFStez
több mint 15 éve
én meg simán eladnám Mosst, továbbra is lehet érte jelentkezni 😀future HOF
több mint 15 éve
én simán eladtam Champ-et mert nem tudtam volna kigazdálkodni. Persze arra figyeltem hogy olyan tulajhoz kerüljön aki megbecsüli 😊haromtdetto..😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
de userpárti moderátor nem vagyok