GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 650
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
srácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛JJ Tiller
kedvenc játékos?hiba,ha van ilyen a GM-nek
ez üzletNewman
látom nem bírsz a véreddel...
😂Szegecs
felőlem lehet kedvence bárkinek (nekem is van 😛),de nincs sok értelme,mert a hiénák lehúzzák a fél franchisezal 😛

több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
srácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛JJ Tiller
ez üzletNewman
látom nem bírsz a véreddel...
😂

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 663 — je suis poloska
ez üzletNewman
Van. De nem eladó. :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez üzlet

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát, időnként meg kell tudni válni 1-1 kedvencünktől ha jó ajánlat jön érte 😊
Mondjuk én, számomra kedves játékost csak úgy adok el, ha értékénél többet kapok érte, ésvagy aki megveszi, ő is bírja 😀

Cason pl. ezért nem távozik, hiszen szaba zsugori 😀
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 234 — no es importante
oké harperbraxa88
szerintem trufant eléggé beleillik már a tenorx által meghatározott, "kezdő, de nem sokat ér" kategóriába...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Nem tudom, én egyáltalán nem arra megyek, hogy a Steelersből hozzak playereket Detroitba. Aki nagyon erre megy annak drágáért el lehet adni játékosokat (tudom, pióca vagyok 😀 )
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
oké harper
több mint 14 éve
Mondjuk én Kemót azért adtam el, mert túl jól sikerültek a draftjaim: Nicks, Vasquez és Iupati. 😊Soldados
Jó, Kemo konkrétan szar volt, azért adtad el.
Ki kínálgatja a kedvence játékosát amúgy? 😛szaba
gondolom JJ...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 842
Mondjuk én Kemót azért adtam el, mert túl jól sikerültek a draftjaim: Nicks, Vasquez és Iupati. 😊Soldados
Jó, Kemo konkrétan szar volt, azért adtad el.
Ki kínálgatja a kedvence játékosát amúgy? 😛
több mint 14 éve
Hát ja. Még neki se kell 😛

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mondjuk én Kemót azért adtam el, mert túl jól sikerültek a draftjaim: Nicks, Vasquez és Iupati. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 234 — no es importante
srácok, szerintem elég sokatmondó, mikor egy gm a kedvenc csapatának egyik játékosát kínálgatja eladásra... 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
engem az érdekelne, hogy ki az aki előreláthatóan szeretné elcserélni az idei első körösét. Csak mert semmi kedvem majd olyanokat zaklatni érte akik nem akarják eladniharomt
1/7-emtől lehet, hogy megválnékWyatt
az esetleg érdekelne.
több mint 14 éve
Friss keki!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
engem az érdekelne, hogy ki az aki előreláthatóan szeretné elcserélni az idei első körösét. Csak mert semmi kedvem majd olyanokat zaklatni érte akik nem akarják eladniharomt
1/7-emtől lehet, hogy megválnék

több mint 14 éve
Mondjuk Atkinst én mondtam neki 😀
Dwyert nemhogy rámsózta, napokig győzködtem, hogy adja ide! 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fega igazából annyit csinált, hogy eladta Jenkinst, meg Dwyert nekem (mennyire jó is lett), illetve draftolta Dez Bryantet.tenorx
a draftja nem lett rossz, 10 embert vitt el, azok közül Bryant és Ted Larsen (!) újoncként kezdő lett, Derrick Morgan meg első körös, és a Titans-ben alighanem használni is fogják.
Geno Atkins a 2. legtöbb sacket jegyezte a rookie DT-k közül. (vajon ki mögött 😛 )
Quarless pedig beugróként egész jó backup TE most Green Bay-ben.

Aki nem jött be, az a drogos Anthony McCoy - Dwyer duó, de utóbbit rád sózta (lol) illetve Tony Pike (Panthers) és Triplett (Colts).
szerintem ez elég jó draft class
szerk: Levi Horn az irl Bears PS tagja

több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 489 — Chiefs GM
Attól függ, mire.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
engem az érdekelne, hogy ki az aki előreláthatóan szeretné elcserélni az idei első körösét. Csak mert semmi kedvem majd olyanokat zaklatni érte akik nem akarják eladni
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Horheban lehetett volna annyi, hogy eladja nekem Otah-t egy 6. körértStez
látod.... nekem nem kell 6 kör. elég 1 is 😂eaglesmcnabb
még valami 1/2X-es picket is ajánlottam érte, azért sem adta oda.. utólag örülök is, még a pályát sem látta a szezonban szerencsétlen 😊

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Így is van, megkaptam az NFL egyik legjobb futóját egy 1+3 ért... sose rosszabbat.
több mint 14 éve
Horheban lehetett volna annyi, hogy eladja nekem Otah-t egy 6. körértStez
látod.... nekem nem kell 6 kör. elég 1 is 😂

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Horheban lehetett volna annyi, hogy eladja nekem Otah-t egy 6. körért

több mint 14 éve
Hagyott is 1-2 lyukat 😀 Meg ahogy hallom/látom el is ment 1-2 húzóember.eaglesmcnabb
Fega igazából annyit csinált, hogy eladta Jenkinst, meg Dwyert nekem (mennyire jó is lett), illetve draftolta Dez Bryantet.tenorx
Azt tudom hogy itt volt 3 top10es futó. Most maradt Benson, de neki is inkább csak a fizuja top10es már. vagy volt itt előtte más is?eaglesmcnabb
Rice trade korábban volt, és a Mojo is korábban került el. Mivel fega nemsokkal az RFA időszak után csatlakozott, így kapott egy esélyt, hogy döntse el matcheli-e Delonso ajánlatát MoJora, vagy elengedi 1+3ért, és ő az utóbbit választotta.