GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
HmKet elol draftol rookiem rogton IR
Butler- Hardesty
Majd ment Unger is
V-Jax a milliardos wr em inkabb nem jatszik iden csak 3-4-5 meccset mert az jo dolog
Allen IR
Gilbertet egy ev utan meguntak
Burgess hamburgert arul inkabb
Ugyhooooogy .....
több mint 15 éve
ugyanmár, a még meccset sem játszó mckenzie, holliday párosom, berry is egy meccset bírt, biztos ami biztos bodden és warren is ir, delhomme és ferd is kijátszotta magát újabb sérülésével, danarióról ne is beszéljünk inkább 😀 😕, wang meccs nélkül is simán kivágja magát, gostkowski ir (na ez mondjuk mókás már 😀) és még hol a vége 😛bocsáss meg, úgy látom nem is Tibi itt a célpont.
hát a faszom, most nézem, hogy andre smith is ir...Wyatt
na szóval, akkor Bob Sanders mit ér neked? 😀
több mint 15 éve
ugyanmár, a még meccset sem játszó mckenzie, holliday párosom, berry is egy meccset bírt, biztos ami biztos bodden és warren is ir, delhomme és ferd is kijátszotta magát újabb sérülésével, danarióról ne is beszéljünk inkább 😀 😕, wang meccs nélkül is simán kivágja magát, gostkowski ir (na ez mondjuk mókás már 😀) és még hol a vége 😛hát a faszom, most nézem, hogy andre smith is ir...

több mint 15 éve
90? az kegyetlen sok lenne szerintemJJ Tiller1. Az nem egy nagy emelés sztem
2. Rosenhausék :rolleyes:
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
90? az kegyetlen sok lenne szerintem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Ugyanma, iden volt az elso szezon mikor Ray kibirt 16 mecset... elozo haromban osszesen jatszott talan 25-28-at.maddenben ugyse serul le csak ray lewis meg apEs valakinek van egy Staffordja is vagy Glassford? Ki tudja marDelonso_blő ne is mond. kár h baszott nagy király lenne ha vigyázna magára :/kristof
devery henderson carrier ending ezen meg mindig rohogok 😀Fake
Mennyi korul lesz a cap, 90? Lassan nekiallok tervezgetni, kiket kell kivagdalni, mert most alig 3-4 milla buntim van.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
Meg EJ Henderson.... O is lepotyogott rogton. Van elet a terd utan is
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
maddenben ugyse serul le csak ray lewis meg apEs valakinek van egy Staffordja is vagy Glassford? Ki tudja marDelonso_blő ne is mond. kár h baszott nagy király lenne ha vigyázna magára :/kristof
devery henderson carrier ending ezen meg mindig rohogok 😀
több mint 15 éve
Eric Crouch is már NFL Hall of Fame-várományos lenne, ha még lenne ép térdeEs valakinek van egy Staffordja is vagy Glassford? Ki tudja marDelonso_blő ne is mond. kár h baszott nagy király lenne ha vigyázna magára :/kristof

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
neki ez csak úgy menne, ha nem lépne pályára 😛Es valakinek van egy Staffordja is vagy Glassford? Ki tudja marDelonso_blő ne is mond. kár h baszott nagy király lenne ha vigyázna magára :/kristof
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Es valakinek van egy Staffordja is vagy Glassford? Ki tudja marDelonso_blő ne is mond. kár h baszott nagy király lenne ha vigyázna magára :/
több mint 15 éve
akinek vannak eladó secondary emberei ne habozzon szólni 😊Deon Grant eladó, asszem nem kell Berry és Landry mögé 😛
Velem lehet egyezkedni. Draftpickből csak 5-6 kell mert én ott húzom a kezdőket 😀haromt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ne viccelj. McBath-et elviszem szivesenmellé ajánlom FS-nek Darcel McBath-ot, ez a páros egy meccs erejéig tökéletes megoldás lehet a két safety poszton 😂JJ Tillerakinek vannak eladó secondary emberei ne habozzon szólni 😊ha kell egy brutális SS, aki igazi workhorse, elpusztíthatatlan, fiatal és olcsó, akkor a te embered
Velem lehet egyezkedni. Draftpickből csak 5-6 kell mert én ott húzom a kezdőket 😀haromt
Bob SandersHöri
Szeritnem Sanders is jöhet. Durva páros lenne Chad Jones-szal. Simán vernék Mel Gibson halálos fegyverben lenyomott performanszát a hegekben.
több mint 15 éve
😊)))))))))))Par rogton IR es ujoncot meg en is hozza tudnek tenni.
Es valakinek van egy Staffordja is vagy Glassford? Ki tudja mar
több mint 15 éve
mellé ajánlom FS-nek Darcel McBath-ot, ez a páros egy meccs erejéig tökéletes megoldás lehet a két safety poszton 😂akinek vannak eladó secondary emberei ne habozzon szólni 😊ha kell egy brutális SS, aki igazi workhorse, elpusztíthatatlan, fiatal és olcsó, akkor a te embered
Bob SandersHöri

---
több mint 15 éve
akinek vannak eladó secondary emberei ne habozzon szólni 😊ha kell egy brutális SS, aki igazi workhorse, elpusztíthatatlan, fiatal és olcsó, akkor a te embered
Bob Sanders
több mint 15 éve
akinek vannak eladó secondary emberei ne habozzon szólni 😊a strong safety-t (Harper, Moore, Spievey) DT-re cserélnék egyre erősebben tartja magát nálam 😀

---
több mint 15 éve
Holnaptól lesz net,beírom a comp pickeket meg a többit ami kell.
több mint 15 éve
Tibi PM et checkolj majd
több mint 15 éve
Tibi, Mike Williamsért megkapod Poolt, kezdő a Jets hiperszuperelit védelmében. 😛Születésnapi ajándék 😀
több mint 15 éve
Crayton ezért szeretne is a köcsöghöz csatlakozni.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hát én eladni nem nagyon tudok kit. De például Jonathan Goff-ra nincs sok szükségem, így aki kezdő MLB gondokkal küzd az kereshet bátran. Illetve Patrick Crayton is elvágyódik, miután elég jól felpumpálja a statjait a köcsög.
több mint 15 éve
Rendben, úgyis kinéztem tőled valakit 😀Majd Vernerért énis jelentkezem. De túlfizetni nem akarom 😛Rajnaakinek vannak eladó secondary emberei ne habozzon szólni 😊Tőlem a Tramon Williams, Brandon Carr, Alterraun Verner trióból egy mehet valszeg. Illetve Mike Adams és Danieal Manning ocsóér.tenorx
("W"vel kezdődik, és "allace"al végződik).
több mint 15 éve
én televagyok sokat játszó safetyvel, meg bármelyik pillanatban meglehet a 3. ir-es cb-m is 😀