GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Bocs fiuk, szenvedek itt azzal, hogy megpróbáljam a nevem mellé bebiggyeszteni, hogy Lions GM mint ahogy Shilkor kollégánál látom. Segítenétek, hogy a beállításoknál hova írjam? KösziFórum cím
Csvesz
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Teged is 😊SzinténAki akart, az gondolom szavazott, a 20 euro 13 emberre leosztva 538 forint kb 350-es euroval szamolva, szoval aki akar utalni, irjon nekem privatban, varok par napot, es ha irt mindenki, kuldok szamlaszamot. Aki akar, utal 500-at, nyilvan ez a 38 forint fejenkent nem osszeg senkinek, csak az egyszeruseg kedveert 😊 Es azert kerek egy privatot, hogy tudjam, kiktol varjak utalast. Illetve igy elkeruljuk, hogy tobben utaljanak anelkul, hogy irtak volba es vissza kelljen utalgatnom.Bocs, ha a hiv közleményekben lett volna, biztos szavazok, így elsiklott kissé...de most nyomtam egy igent
dankodavid
Klaci79
Shilkor
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Bocs fiuk, szenvedek itt azzal, hogy megpróbáljam a nevem mellé bebiggyeszteni, hogy Lions GM mint ahogy Shilkor kollégánál látom. Segítenétek, hogy a beállításoknál hova írjam? Köszi
több mint 4 éve
SzinténAki akart, az gondolom szavazott, a 20 euro 13 emberre leosztva 538 forint kb 350-es euroval szamolva, szoval aki akar utalni, irjon nekem privatban, varok par napot, es ha irt mindenki, kuldok szamlaszamot. Aki akar, utal 500-at, nyilvan ez a 38 forint fejenkent nem osszeg senkinek, csak az egyszeruseg kedveert 😊 Es azert kerek egy privatot, hogy tudjam, kiktol varjak utalast. Illetve igy elkeruljuk, hogy tobben utaljanak anelkul, hogy irtak volba es vissza kelljen utalgatnom.Bocs, ha a hiv közleményekben lett volna, biztos szavazok, így elsiklott kissé...de most nyomtam egy igent
dankodavid
Klaci79
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Felirtalak 😊Aki akart, az gondolom szavazott, a 20 euro 13 emberre leosztva 538 forint kb 350-es euroval szamolva, szoval aki akar utalni, irjon nekem privatban, varok par napot, es ha irt mindenki, kuldok szamlaszamot. Aki akar, utal 500-at, nyilvan ez a 38 forint fejenkent nem osszeg senkinek, csak az egyszeruseg kedveert 😊 Es azert kerek egy privatot, hogy tudjam, kiktol varjak utalast. Illetve igy elkeruljuk, hogy tobben utaljanak anelkul, hogy irtak volba es vissza kelljen utalgatnom.Bocs, ha a hiv közleményekben lett volna, biztos szavazok, így elsiklott kissé...de most nyomtam egy igent
dankodavid
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Aki akart, az gondolom szavazott, a 20 euro 13 emberre leosztva 538 forint kb 350-es euroval szamolva, szoval aki akar utalni, irjon nekem privatban, varok par napot, es ha irt mindenki, kuldok szamlaszamot. Aki akar, utal 500-at, nyilvan ez a 38 forint fejenkent nem osszeg senkinek, csak az egyszeruseg kedveert 😊 Es azert kerek egy privatot, hogy tudjam, kiktol varjak utalast. Illetve igy elkeruljuk, hogy tobben utaljanak anelkul, hogy irtak volba es vissza kelljen utalgatnom.Bocs, ha a hiv közleményekben lett volna, biztos szavazok, így elsiklott kissé...de most nyomtam egy igent
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Nincs es soha nem is hasznaltam 😊 Nem szeretnem most azzal a sajat eletemet bonyolitani 😀Aki akart, az gondolom szavazott, a 20 euro 13 emberre leosztva 538 forint kb 350-es euroval szamolva, szoval aki akar utalni, irjon nekem privatban, varok par napot, es ha irt mindenki, kuldok szamlaszamot. Aki akar, utal 500-at, nyilvan ez a 38 forint fejenkent nem osszeg senkinek, csak az egyszeruseg kedveert 😊 Es azert kerek egy privatot, hogy tudjam, kiktol varjak utalast. Illetve igy elkeruljuk, hogy tobben utaljanak anelkul, hogy irtak volba es vissza kelljen utalgatnom.Revolut nem egyszerűbb? 😊
dankodavid
Löfli
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Aki akart, az gondolom szavazott, a 20 euro 13 emberre leosztva 538 forint kb 350-es euroval szamolva, szoval aki akar utalni, irjon nekem privatban, varok par napot, es ha irt mindenki, kuldok szamlaszamot. Aki akar, utal 500-at, nyilvan ez a 38 forint fejenkent nem osszeg senkinek, csak az egyszeruseg kedveert 😊 Es azert kerek egy privatot, hogy tudjam, kiktol varjak utalast. Illetve igy elkeruljuk, hogy tobben utaljanak anelkul, hogy irtak volba es vissza kelljen utalgatnom.Revolut nem egyszerűbb? 😊
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Aki akart, az gondolom szavazott, a 20 euro 13 emberre leosztva 538 forint kb 350-es euroval szamolva, szoval aki akar utalni, irjon nekem privatban, varok par napot, es ha irt mindenki, kuldok szamlaszamot. Aki akar, utal 500-at, nyilvan ez a 38 forint fejenkent nem osszeg senkinek, csak az egyszeruseg kedveert 😊 Es azert kerek egy privatot, hogy tudjam, kiktol varjak utalast. Illetve igy elkeruljuk, hogy tobben utaljanak anelkul, hogy irtak volba es vissza kelljen utalgatnom.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Ehh, totál lemaradtam, hogy baj volt vele. Átnézem újra holnap.CeeDee Lamb, elkóborolt báránykám nincs a rosteremen 😎Amint írsz be érvényes szerződést, ott lesz.
Chargers LT
vassadi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nem is tudom, hogy hol kezdjem...Azt hiszem legjobb, ha belevágok a közepébe.
Szóval a mai napon szeretném bejelenteni a visszavonulásomat. 😊
Annak idején, amikor évekkel ezelőtt Ádi megkeresett - akinek ezúton is mindent köszönök -, hogy vállaljam el a Colts vezetését még nem sejtettem, hogy mennyi élménnyel leszek gazdagabb. Hol jól, hol rosszul sikerült üzletek, draftok, bajnokságok. Nyilván nem kerülök be a Hall of Fame-be, de nekem az itt lévő társaság igenis Hall of Famer. Nagyon sokatoktól nagyon sok pozitívumot kaptam, amit ezúton is köszönök.
Az életemben most olyan változások következtek be- bővült a family, plusz nagyfater komoly műtétek előtt áll-, amik azt eredményezték, hogy nem tudom
tovább olyan odaadással csinálni a Colts körüli dolgokat, mint, ahogy azt a játék elvárná. A ti játékotokat
pedig nem szeretném elrontani.
Ádival gyakorlatilag napok óta folyamatos üzenetváltásokba voltunk és vállalta, hogy rendezi a Colts dolgait.
Nem így terveztem az egészet, s fura módon az egyik legizgalmassabb draft classomat nem fogom már élesben végigkövetni, de az életem máshogy alakult.
A fórumról nem fogok eltűnni, de javarészt már csak a kedvenc csapataim topikjait fogom látogatni.
Szóval mindenki maradjon ilyen, élmény volt ehhez a közösséghez tartozni! Mindenkinek köszönet mindenért és mindenkinek pacsi! 😊
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Cassius Marsh klónozta magát a Jetsben? 😜Végre valaki legalább figyelt és kiderült h a csoportban nem csak a Cheatriots tud ilyeneket. 😀
ljambrik
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Csinaltam egy szavazast a Madden 20-rol.www.strawpoll.me/20015547
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Cassius Marsh klónozta magát a Jetsben? 😜Ha tudtam volna nem engedem el őket egy 7. körért..
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Cassius Marsh klónozta magát a Jetsben? 😜
több mint 4 éve
En ilyen koltsegelosztasban benne vagyok. A tovabbiakban csak szoljatok, hogy kinek mikor mennyit.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
ha már veszünk újat, akkor nem 21-est kéne venni amikor kijön koszt vász koszt?Augusztus 2 a release date, illetve az tenyleg 50-60 euro lenne. A 20-hoz van full rookies roster, es harmadannyiba kerul, raadasul simre kell csak.
én támogatnám, és benne vagyok
habakukk
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ha már veszünk újat, akkor nem 21-est kéne venni amikor kijön koszt vász koszt?én támogatnám, és benne vagyok
HTTR
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Abszolut nem varom el, es a 19-el is menedzselheto valszeg a dolog (20-hoz adtak mar ki fullos idei rostert ugye, 19-het meg nem, ennyi a diffi), a 20 euro leosztva 32-re meg kb 200-250 forint fejenkent, ha emellett dontunk.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Mondjuk ezt anonim kellene lerendezni, hogy ne legyen ebből para mutogatással h ki adott bele meg ki nem - így a jelenlegi gazdasági szituban nem rónám fel senkinek ha azt mondaná, hogy nincs most arra pénz, hogy valaki másnak vegyünk egy Maddent 😊Szóval szerintem fel kellene mérni anonym, hogy ki tudna beleszállni a 32 GM-ből, és megnézzük, hogy mennyire osztódna le a cost.
több mint 4 éve
Egy régebbi témára visszaevezve. Mennyibe kerül az új Madden? 30ezer? Ha annyi akkor ha mind beleadunk, akkor még tudjuk könnyíteni jelentősen a sim csináló munkáját. Benne lenne mindenki? Ha 30 az egész akkor az egy ezres fejenként.Simán
ljambrik
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Egy régebbi témára visszaevezve. Mennyibe kerül az új Madden? 30ezer? Ha annyi akkor ha mind beleadunk, akkor még tudjuk könnyíteni jelentősen a sim csináló munkáját. Benne lenne mindenki? Ha 30 az egész akkor az egy ezres fejenként.20 euro most originen, ha jol lattam.
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Egy régebbi témára visszaevezve. Mennyibe kerül az új Madden? 30ezer? Ha annyi akkor ha mind beleadunk, akkor még tudjuk könnyíteni jelentősen a sim csináló munkáját. Benne lenne mindenki? Ha 30 az egész akkor az egy ezres fejenként.20 euro most originen, ha jol lattam.
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Egy régebbi témára visszaevezve. Mennyibe kerül az új Madden? 30ezer? Ha annyi akkor ha mind beleadunk, akkor még tudjuk könnyíteni jelentősen a sim csináló munkáját. Benne lenne mindenki? Ha 30 az egész akkor az egy ezres fejenként.