GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Van lista a megmaradt UDFA-król? (mármint akik IRL elkeltek). Vagy ez egy naív kérdés volt, és mindenki elment a liciten?
Rataxes
Tudtommal eddig is csak önkéntes alapon volt lista (amit tenorx osztott meg talán), innentől önálló kutatás van. 😊
Beki
Aha. Jó nagy faszság. Már bocsánat, alapvetően természetesen nem az eljárást szeretném bírálni... De ha valaki esetleg kikereste akkor lehetne olyan jó arc mint tenorx volt.

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Van lista a megmaradt UDFA-król? (mármint akik IRL elkeltek). Vagy ez egy naív kérdés volt, és mindenki elment a liciten?
Rataxes
Tudtommal eddig is csak önkéntes alapon volt lista (amit tenorx osztott meg talán), innentől önálló kutatás van. 😊
több mint 4 éve

Szerkesztette: pgabtb

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
habakukk Washington Commanders Oregon Ducks 272 — Viking GM
igazi újonc kérdés: mikor lesz a roster cut? meddig lehet 63-nál több játékosom?

köszi
haba

HTTR
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Technikai kérdés:

A Paul UDFA szerződéseinek beírását, meg a keretzárását intézi akkor most az Ádi?
Csak nehogy a Tampa kifusson a határidőkből...😉
több mint 4 éve
Emberek rég volt már cikk a lapszemlében 😕
tenorx
Elapadt a lelkesedés....😕
dankodavid
TE, S, DI, ED, LB hiányzik még nem?
ljambrik
Valamint a fullback, kicker és punter rangsor. De egy overall is izgalmas lenne, ha valaki vállalkozna rá😊
dankodavid
És mi lesz a long snapperekkel???????

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
tenorx
dankodavid
ljambrik
Valamint a fullback, kicker és punter rangsor. De egy overall is izgalmas lenne, ha valaki vállalkozna rá😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
tenorx
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
tenorx

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Updatelt keki, nyilván aranyat nem lehet találni azért benne.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Még a CB sorra, nekem meglepő hogy a Chiefs sora ilyen hátul van.
alatriste
Megtisztelő! Nekem is feltűnt, de aki ilyen QB sorral operál, nem csoda, hogy másban is lehúzzák 😀
kristóf17
Lattimore kiemelkedő, de semmiféle mélység nincs, ezért tetttem oda. Így visszanéznve 2-3 hellyel feljebb tenném azért, még akkor is ha én nem tartom sokra Poolet
braxa88
Ugyanígy gondolom!
kristóf17
Nálam Poole szerintem a maga közegében jó játékos. Érsd egy elég jó nickel corner. A szélen a liga egyik legjobbja. Oké, hogy a másik szélen elég fejvakarós a helyzet, de a 3 kezdőből 2-vel szerintem sokan kiegyeznének. Nem arra gondolok, hogy top5-ben az egység helye, de picit feljebb tettem volna.

De megértem ha valaki nincs annyira oda Poole-ért nem is vertem az ajtót, hogy faszság az egész. 😊
A contentek nekem is nagyon tetszenek amúgy! Alapból a valaki szeretne olyan egységet rankingolni ami már volt szerintem az se gáz, szívesen olvassuk a véleményeket!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
alatriste
Megtisztelő! Nekem is feltűnt, de aki ilyen QB sorral operál, nem csoda, hogy másban is lehúzzák 😀
kristóf17
Lattimore kiemelkedő, de semmiféle mélység nincs, ezért tetttem oda. Így visszanéznve 2-3 hellyel feljebb tenném azért, még akkor is ha én nem tartom sokra Poolet
braxa88
Ugyanígy gondolom!
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
alatriste
kristóf17
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
alatriste
több mint 4 éve

Liverpool Fc
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Megvan a hiba, Jack Crawfordra licitáltam de elfelejtettem szerződést adni neki, pótoltam. Így számításaim szerint 466017-el vagyok cap felett. Ha megerősíted már strukturálok is át.
Rataxes
Stimmel, már be is írtam a roster fájlba.
vassadi
Meddig kell cap alá kerülni? Azért kérdezem, mert esetleges waive/claim tranzakciók, illetve az UDFA-lopások is módosíthatják a felszabadítandó összeget.
Rataxes
Elvileg azzal a tranzakcióval egy időben, ami limit fölé visz, jönnie is kellene annak, ami visszahoz alá.
több mint 4 éve
Megvan a hiba, Jack Crawfordra licitáltam de elfelejtettem szerződést adni neki, pótoltam. Így számításaim szerint 466017-el vagyok cap felett. Ha megerősíted már strukturálok is át.
Rataxes
vassadi
Meddig kell cap alá kerülni? Azért kérdezem, mert esetleges waive/claim tranzakciók, illetve az UDFA-lopások is módosíthatják a felszabadítandó összeget.

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
@Rajna kabbe te nashville-i paraszt!
Spigo
Én fel sem veszek ilyeneket olyanoktól, akik leadják a csapatukat, csak, hogy ne kelljen végigvinni egy tárgyalást, és a piszkos munka elvégzésére új embereket hoznak be...
Rajna
Felvetted...
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
@Rajna kabbe te nashville-i paraszt!
Spigo
Én fel sem veszek ilyeneket olyanoktól, akik leadják a csapatukat, csak, hogy ne kelljen végigvinni egy tárgyalást, és a piszkos munka elvégzésére új embereket hoznak be...

több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Rataxes
több mint 4 éve
Még nincs frissitva a roster, így nehéz gondolom, majd ha Ádi utoléri magát.
gabokocka
Bocsi, hátráltatott a rengeteg elhibázott szerződés. 😛

De tegnap estére utolértem magam az adminisztrációval, elvileg minden téren naprakész újra. Kérnék is mindenkit, hogy a közelgő kererzárásra való tekintettel nézze át, a táblázatban is minden rendben van-e a saját csapatával.

@adam8, @Gergőke Kezdhettek takarítani, kb. 2,5 millióval sikerült a cap limit fölé menni így a szezon végére. @Rataxes Neked csak egy kb. 200 ezres pluszt kell eltüntetned.
vassadi

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Többet teszek hozzá, mint a csapatom. Véletlen se jártam Super Bowlban, plusz legutóbb is div. roundig jutottam 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Quincy Enunwa a kurva anyád
tenorx
Mondjuk róla már írogatták tavaly is, hogy lehet soha többé nem játszik.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Quincy Enunwa a kurva anyád