GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
kepkezelo.com/images/v3168gisekwk8riq4r17.jpgEgyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
Én is köszönöm mindenkinek a munkáját a PR-ekkel, élvezettel olvasom őket 😊
tenorx
Sebaj. Legalább kiderült miért veszem rosszul az itteni dumák egy részét.
Paul43
-csak poén, ne vedd rossz néven-
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Paul43
557
Egyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
Én is köszönöm mindenkinek a munkáját a PR-ekkel, élvezettel olvasom őket 😊
tenorx
Sebaj. Legalább kiderült miért veszem rosszul az itteni dumák egy részét.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Szomorú Mayfieldpanda vagyok, de a tavalyi év után nyilván nem lehet magasabbra tenni, a rookie éve ellenére. Ha ez a lista tavaly íródik, jóval magasabbra kerül esélyesen a csapat, de jövőre majd korrigáljuk😊
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Steelers - Raiders duó elé tenném a sajátom, de a kb közép mezőny teljesen reális.Jövőre pedig irány a no1 spot McDonald vezetésével!
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Végignézve a Chiefsé szerintem szarabb, mint az enyém 😀😀😀😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
A QB ranglistán (nem vagyok utolsó!!!) a Carolina mellé csak ennyit kellett volna írni: #TankforTrevor (kvázi, mint amit IRL csinál a Panthers...). 😊
több mint 4 éve
Egyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀Én is köszönöm mindenkinek a munkáját a PR-ekkel, élvezettel olvasom őket 😊
több mint 4 éve
braxa88
12 534
25.hely Burrownak(+Hundley és Allen), nyílván még egy snapje se volt, de gondolom én többen lecserélnék a kezdő QBjukat Burrowra mint nem. (Carr és Grier 10 hellyet előtte. Értem én, de így sok értelme nincs a listának. Egyébként minden ilyen lista tökjó hogy van, és köszi a munkát!)Chargerst se tenném dobogón kívűlre backup QB ide vagy oda.
Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
3-4es D felállásnal a DE az DI-nek számít és az OLB pedig EDGE-nek, ugye jól értem?igen
Spigo
több mint 4 éve
3-4es D felállásnal a DE az DI-nek számít és az OLB pedig EDGE-nek, ugye jól értem?
több mint 4 éve
A saját könyvelésemből 4-500 000 dereng, de este megnézem majd, köszi!Még nincs frissitva a roster, így nehéz gondolom, majd ha Ádi utoléri magát.Bocsi, hátráltatott a rengeteg elhibázott szerződés. 😛
gabokocka
De tegnap estére utolértem magam az adminisztrációval, elvileg minden téren naprakész újra. Kérnék is mindenkit, hogy a közelgő kererzárásra való tekintettel nézze át, a táblázatban is minden rendben van-e a saját csapatával.
@adam8, @Gergőke Kezdhettek takarítani, kb. 2,5 millióval sikerült a cap limit fölé menni így a szezon végére. @Rataxes Neked csak egy kb. 200 ezres pluszt kell eltüntetned.
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Köszi szépen. 😊Final roster top 51 számít, nekem is volt ilyen korábban, csak jelezd Ádinak, hogy pontosan ki és mennyi az eltérés.@adam8, @Gergőke Kezdhettek takarítani, kb. 2,5 millióval sikerült a cap limit fölé menni így a szezon végére. @Rataxes Neked csak egy kb. 200 ezres pluszt kell eltüntetned.Rajta vagyok, köszi, kérdés, ha tudom, hogy valakit PS-be rakok, aki beleszámít a top51-be, akkor vele együtt is capen belül kell maradni, vagy számolhatok a final roster top51-ével?
vassadi
adam8
somoskovig
több mint 4 éve
Final roster top 51 számít, nekem is volt ilyen korábban, csak jelezd Ádinak, hogy pontosan ki és mennyi az eltérés.@adam8, @Gergőke Kezdhettek takarítani, kb. 2,5 millióval sikerült a cap limit fölé menni így a szezon végére. @Rataxes Neked csak egy kb. 200 ezres pluszt kell eltüntetned.Rajta vagyok, köszi, kérdés, ha tudom, hogy valakit PS-be rakok, aki beleszámít a top51-be, akkor vele együtt is capen belül kell maradni, vagy számolhatok a final roster top51-ével?
vassadi
adam8
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
@adam8, @Gergőke Kezdhettek takarítani, kb. 2,5 millióval sikerült a cap limit fölé menni így a szezon végére. @Rataxes Neked csak egy kb. 200 ezres pluszt kell eltüntetned.Rajta vagyok, köszi, kérdés, ha tudom, hogy valakit PS-be rakok, aki beleszámít a top51-be, akkor vele együtt is capen belül kell maradni, vagy számolhatok a final roster top51-ével?
vassadi
több mint 4 éve
Spigo köszi a rankingot, és megtisztelő 😊Annyi, hogy nekem is van egy Brian O'Neill-em, aki az actual RT lesz, nem Gilbert 😊
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
OL rankingnál annyit, hogy várhatóan vmi ilyen felállásban engedik majd a sackeket a Jetsnél a fiúk:19. NY Jets (Lane Johnson-Will Hernandez-Connor McGovern-Daryl Williams-Kaleb McGary)
A helyezés oké, szokásos középszar Jets. 😀
több mint 4 éve
jó-jó, de special team power ranking mikor lesz?!?! ajánlom, hogy ott egy erős közepesnél jobb értékelést kapjak!
több mint 4 éve
ljambrik
601
OK, köszi. Csak kérted, hogy nézzük és szóljunk.Nekem Andrew East bent van még, de őt tegnapelőtt waiveltem.Akkor még nem járt le a waiver határidő, csak ezután szoktam törölni őket.
ljambrik
vassadi
Köszi az adminisztrációt, mindenesetre!
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Nekem Andrew East bent van még, de őt tegnapelőtt waiveltem.Akkor még nem járt le a waiver határidő, csak ezután szoktam törölni őket.
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Nekem Andrew East bent van még, de őt tegnapelőtt waiveltem.Még nincs frissitva a roster, így nehéz gondolom, majd ha Ádi utoléri magát.Bocsi, hátráltatott a rengeteg elhibázott szerződés. 😛
gabokocka
De tegnap estére utolértem magam az adminisztrációval, elvileg minden téren naprakész újra. Kérnék is mindenkit, hogy a közelgő kererzárásra való tekintettel nézze át, a táblázatban is minden rendben van-e a saját csapatával.
@adam8, @Gergőke Kezdhettek takarítani, kb. 2,5 millióval sikerült a cap limit fölé menni így a szezon végére. @Rataxes Neked csak egy kb. 200 ezres pluszt kell eltüntetned.
vassadi
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Még nincs frissitva a roster, így nehéz gondolom, majd ha Ádi utoléri magát.Bocsi, hátráltatott a rengeteg elhibázott szerződés. 😛
gabokocka
több mint 4 éve
Hogy lehet még az én RB soromnál is gyengébb valakié? Mi a szart csináltok srácok? 🤣🤦♂️
több mint 4 éve
Japp, tegnap mikor lefoltottem a roster filet, még volt 😊
több mint 4 éve
Még nincs frissitva a roster, így nehéz gondolom, majd ha Ádi utoléri magát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Starting OL PR 2020Az első amivel vitáznék....nincs Mike Person-om.
26. Pittsburgh Steelers (Andre Dillard Quinton Spain Nick Martin Mike Person Matt Feiler)
Spigo
Tényleg nem egyszerű egy ilyet összerakni, de ha már időt szántok rá, legalább a friss alapján 😉 😊