NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Kicsit jobban olvashatóbb lenne ha ott lennének a játékosok is, ahogy csinálta Empty. Tudom,hogy kicsit nagyobb meló.
alatriste
Empty szorgalmas, én meg egy lusta dög, de legyen meg a nép akarata.😊
dankodavid
Tényleg kellene, mert akkor látnám, hogy kit honnan lehet még eltradelni, hogy legyen valami kezdő RB-m is.
Klaci79
Tőled előre kérek elnézést, de bekerült mindenki.
dankodavid
Azért ha valahol Samaje Perine bekerült, akkor a Steelers no2 RB Benny Snell Jr. is bekerülhetett volna. Az ourlads.com hazudik 😂
De ha nem becsülöd eléggé Snell-t azt is megértem, de biztos nem láttad az Ozark c. sorozatot 😂
Veszélyes lebecsülni 😉
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Már a wr Corp 22. rank is fájt, de eeeez.
ljambrik
hát mondjuk van egy kiöregedőben lévő csere RB, egy tavalyi meg egy idei UDFA meg egy ~WR hibrid - és ennyi.

bár szerintem én is túl vagyok értékelve.
kristof
Jah igen, Bowdent at fogom rakni RB-nek mert az lesz IRL. Ő ugye ilyen hibrid lesz Jacobs mögött. Mondjuk Gibsont nem tudom minek meg hiva draftolta a Redskins, ő meg szerintem ilyen backfieldrol induló elkapo lesz. Úgyhogy ő meg lehet, hogy megy a wr sorba. Amúgy akkor Ingram is csere volt, vagy az running back by committee volt? Tavaly ugyan Kamara többet volt pályán de inkább passz snapben, míg futós snappen kb azonos a szám. Nekem ez committee, azaz akkor mindkettő csere. Nem azt mondom, hogy ők a top Corp, de ez a bottom kettő szerintem erős túlzás. De lehet ez wishful thinking. Meglassuk jövőre számokkal. Addig ez csak ködszurkalas.
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Kicsit jobban olvashatóbb lenne ha ott lennének a játékosok is, ahogy csinálta Empty. Tudom,hogy kicsit nagyobb meló.
alatriste
dankodavid
Tényleg kellene, mert akkor látnám, hogy kit honnan lehet még eltradelni, hogy legyen valami kezdő RB-m is.
Klaci79
Tőled előre kérek elnézést, de bekerült mindenki.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
ljambrik
hát mondjuk van egy kiöregedőben lévő csere RB, egy tavalyi meg egy idei UDFA meg egy ~WR hibrid - és ennyi.

bár szerintem én is túl vagyok értékelve.
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
24. Redskins (Sterling Shepard, Brandon Aiyuk, Tee Higgins)
Jövőre 1. lesz...csak mondom 😛 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
a nap, amikor végre nem a Koronavírus 2020 volt a legfelkapottabb fórum téma
Löfli
Mától a sorozatok lesz remélem 😀 Mert indult a top10 szexi színésznő listázás 😉

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
alatriste
dankodavid
Klaci79
Pár perc, és meglesz. 😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
alatriste
dankodavid
több mint 4 éve
alatriste

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Amúgy akinek van ingerenciája különböző posztokról összedobhat még hasonlókat, legyen min csámcsogni a szezonig 😊
gabokocka
a QB poszton megelőlegezem neked az utolsó utáni helyek valamelyikét, 5-10 egyetemi csapat is jobb helyzetben van, mint te 😀 mondjuk a Jaguars, Broncos, Chiefs, Redskins kvartett előtt is le a kalappal 😊
kristof
Elkezdtem írni posztokra bontott értékelőt, 0/10-et írtam a QB-khoz 😊
gabokocka
Hurts nem kell? 😀

Szerk.: raktam be én is valamit, de tbh borzalmas elcsúszások lehetnek. Legalább lesz beszédtéma, miért vagyok hülye. 😀

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Elkezdtem írni posztokra bontott értékelőt, 0/10-et írtam a QB-khoz 😊gabokocka
mondjuk én inkább a jövő évedre leszek kíváncsi, ~40 milla cap space, várhatóan top3 draft pick, cserébe kellene egy fél kezdő csapat
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Empty, ez egy nagyon jó kezdeményezés! Bár be kell valljam őszintén szerintem a Colts egy kicsit túl lett értékelve. 😀😀
Gergőke
Én ugyanezt érzem a Bucs gárdájánál 😉
Paul43
Ezt én arra írtam, hogy szerintem az elkapógárdám messze a leggyengébb a ligában.
Gergőke
Ezzel sokan vitatkoznának 😁 Nem véletlen lett az én csapatom a 32. hellyel túlértékelt.
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Empty, ez egy nagyon jó kezdeményezés! Bár be kell valljam őszintén szerintem a Colts egy kicsit túl lett értékelve. 😀😀
Gergőke
Paul43
Ezt én arra írtam, hogy szerintem az elkapógárdám messze a leggyengébb a ligában.

" class="embed">
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Amúgy akinek van ingerenciája különböző posztokról összedobhat még hasonlókat, legyen min csámcsogni a szezonig 😊
gabokocka
a QB poszton megelőlegezem neked az utolsó utáni helyek valamelyikét, 5-10 egyetemi csapat is jobb helyzetben van, mint te 😀 mondjuk a Jaguars, Broncos, Chiefs, Redskins kvartett előtt is le a kalappal 😊
kristof
Elkezdtem írni posztokra bontott értékelőt, 0/10-et írtam a QB-khoz 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Gergőke
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
gabokocka
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

" class="embed">
több mint 4 éve

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Empty, ez jó kezdeményezés, tetszik, de azért egy-két tételbe belekötnék... 😊 (Eleve nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy 1-2. körös újoncok tuti beválnak, és ezért teljes értékűnek vannak elkönyvelve, de ez szemléleti kérdés 😊).

3. Bears (Keenan Allen, Marvin Jones, Henry Ruggs III) - Allen nyilván brutál, Jones full lefelé tart, Ruggs meg még egy passzt se kapott el egyelőre az NFL-ben)
4. Raiders (AJ Green, Kenny Golladay, Randall Cobb) - Green egészsége a kérdés másfél év után
7. Lions (Terry McLaurin, Golden Tate, DeDe Westbrook) - egy erős rookie szezon (900 yard), Tate erősen lefelé ível évek óta, Westbrook meg stabilan középszer
11. Bengals (Brandin Cooks, Justin Jefferson, Anthony Miller) - Cooks 5 év alatt a 4. csapat, utolsó szezonja botrány gyenge lett, Jefferson rookie, Miller meg nyilván szenved Trubisky mellett, de ettől még kb a felét hozza Allen Robinson számainak, akinek ugyanaz a QB dobál, két év alatt összesen nem szerzett 1100 yardot.

Viszont ennél a 4-nél minimum kérdésesnek érzem, hogy jobbak-e, mint az én top3 WR-em (Woods, Lockett, Snead).
Woods: 2 egymást követő 1000 yardos szezon van mögötte (miközben mondjuk Cooks tavaly 600 yardot se hozott, és 5 szezon alatt a 4.csapatban fog játszani), a fenti 12 WR közül Allent és Golladay-t raknám elé, meg nyilván Greent, de nála azért bazi nagy kérdőjel, hogy ennyi kihagyás után 32 évesen hogyan fog muzsikálni).
Lockett: elmúlt két szezon szintén kb. 1000-1000 yard, 8 és 10 TD, 2018-ról volt valami olyan kimutatás, hogy rá dobott az összes WR közül a legjobb ratinggel az irányítója. A Woodsnál felsorolt 3 WR-en kívül szintén nem raknék elé senkit a listáról.
Snead: a számai valóban nem túl szépek, viszont a leginkáb run heavy offense-ben játszik, és a 67% feletti catch rate top 20-as WR mutató, ő tényleg arra való, hogy azt a pár kulcs passzt leszedje, amit kell (Lockett egyébként ebben a mutatóban is top 3). De őt valóban max 2-3 fent felsorolt WR elé tenném (Westbrook, Miller mondjuk).

Szóval ezek alapján a fentieknél erősebbnek érzem az én triómat (ha Green normálisan vissza tud térni, akkor a Raiders azért nem kérdés, hogy erősebb), de inkább őket gondolom úgy, hogy túlértékelted, mintsem az enyémet alul. 😊

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
nálam talán Pats, Bears, Panthers a top3 - Raiders & Lions túlértékelt

szerk. igen - nálam is a TE-k meg az RB-k is nagyban emelik az elkapó sor értékét.
több mint 4 éve
Kar, hogy a legjobb elkapom egy TE 😕

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A Bills túl magasan van, szégyellem magam a WR-ek miatt.
több mint 4 éve
Én a sajátomat jobbnak tartom mint 6., a Rams-nél biztosan, hiszen ott nincs igazi no2 elkapó, csak két slot WR. Ugyanakkor tényleg ízlések és pofonok.