NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
WR-corps PR 2020:
1. Patriots (Julio Jones, JuJu Smith-Schuster, Larry Fitzgerald)
2. Cardinals (Davante Adams, DJ Chark, Tyrell Williams)
3. Bears (Keenan Allen, Marvin Jones, Henry Ruggs III)
4. Raiders (AJ Green, Kenny Golladay, Randall Cobb)
5. Rams (Mike Evans, Julian Edelman, Cole Beasley)
6. Panthers (DeAndre Hopkins, DJ Moore, Diontae Johnson)
7. Lions (Terry McLaurin, Golden Tate, DeDe Westbrook)
8. Falcons (Jarvin Landry, Adam Thielen, Tyler Johnson)
9. Chiefs (TY Hilton, AJ Brown, Jakobi Meyers)
10. Browns (Odell Beckham Jr., Darius Slayton, Danny Amendola)
empty taxi
Mikor megnyitottam hírtelen átfutott a fejemben, hogy nem tartom rossznak az egységet (4. embernek még érkezett a méltán híres michigani WR képzést kapó D. People-Jones is 😀)
De a második helyre nem számítottam.
Az első hely szerintem megkérdőjelezhetetlen, az a sor brutál. Mögötte viszon már csak ízlés kérdése a 2.-tól kb a 8-9.-ig.
Sok helyen van szerintem jobb kezdő duó mint nálam, ugyanakkor a 3. számú ember pár csapatnál erős visszaesés. Ha belegondolok, hogy Amari Coopert tavaly adtam el... vele talán még a Pats sora is befogható lett volna. 😊

Egyébként a nagy semmitevés közepedte én szívesen olvasnék akár tőled akár mástól hasonló rankingokat a jövőben bármilyen csapatrészre. Ha az ember a helyén kezeli és elfogadja, hogy ez csak egy vélemény szerintem jókat lehet róla dumálni.
Itt sem kell feltétlen 32 ember egyetértsen, hogy a Green-Golladay-Cobb trió rosszabb az enyémnél, de pont ettől érdekes. 😊

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Most kezdjek el újra GM Power Rankinget írni, hogy ki szólhat be kinek? 😀
empty taxi
Most elolvastam újra a régit, jöhetne gyakrabban, zseniális. 😀

több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Paul soha nem kérkedik vele hogy edző, de nem tudom hanyadik alkalommikor ez a vitájának alapköve, hogy ő edző. Lásd draftidőpont. Akkor is releváns info volt. Most is.

Nem baj mi mind birkák nem értjüt, mi alattad vagyunk. De köszi hogy eddig leereszkedtél hozzánk, és egy tök jó Bucsot adsz tovább, szép munka!
braxa88
🤦‍♀️😂😂😂😂
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Paul soha nem kérkedik vele hogy edző, de nem tudom hanyadik alkalommikor ez a vitájának alapköve, hogy ő edző. Lásd draftidőpont. Akkor is releváns info volt. Most is.

Nem baj mi mind birkák nem értjüt, mi alattad vagyunk. De köszi hogy eddig leereszkedtél hozzánk, és egy tök jó Bucsot adsz tovább, szép munka!
több mint 4 éve
yess, nem az enyém a legrosszabb WR sor! mondjuk én egy erős közepest adnék rá azért
Löfli
Arra kíváncsi vagyok azt a wr power rankinget majd hányan fogják kritizálni (moat hagyjuk az én utolsó helyem, az nem izgat) 😂😂
több mint 4 éve
Két dolog még.
1. Gondolom mindenki kölcsönös örömére fog szolgálni, hogy szezon után leadom a csapatot. Kicsit szar lesz az utódomnak pick nélkül jövőre, nem így terveztem, de csak sikerült elérni. A játèk jó, csak néhányotokból elèg.
Paul43
Ez igen, ezzel aztan megint csak rolunk allitottal ki szegenysegit. Komolyan, baszki, en egesz delelott szerintem a leheto legkorrektebb es az elvarhato legtiszteletteljesebb hangon beszelni az indokolatlan szemelyeskedesed ellenere, de ha oszinten ez a megoldasod arra, amikor egy kozossegnek kollektiven problemaja van a stilusoddal, jobb is, hogy nem csinalod tovabb.
dankodavid
Nos egy olyan közösséghez nem akarok tartozni, ahol te tiszteletteljesnek írod le amit páran írtak. Nettó röhejes. De persze, ha ez a kultúra a közösségnek és a tiszteletteljesség, akkor nincs is miről beszélni.
Azért mindenki nevében ne beszélj. Most nem kell mindenkit megszavaztatni, csak jelzem.

Ez az amiért sosem fogjátok érteni mennyire visszatetsző, amikor engem olyanok értékelnek és húznak le, akik trade-nél röhejes ajánlatokkal jönnek (azaz vagy szarul mérik fel játékosok értékét vagy direkt át akarnak baszni - egyik se jó), vagy miért szánalom azt olvasgatni, hogy x éves itteni tapasztalatot hoznak fel néhány alátámasztandó mekkora király véleményt mondanak.

És ezért megyek el, mert sosem tudtam az ilyeneket elfogadni. Viszont ha a közösségnek ez az alap, akkor oda nem tartozom, mert nem az én szintem (és igen, ez az első alkalom, hogy valamiben ezen emberek fölé helyezem magam).
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 167 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
yess, nem az enyém a legrosszabb WR sor! mondjuk én egy erős közepest adnék rá azért

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Két dolog még.
1. Gondolom mindenki kölcsönös örömére fog szolgálni, hogy szezon után leadom a csapatot. Kicsit szar lesz az utódomnak pick nélkül jövőre, nem így terveztem, de csak sikerült elérni. A játèk jó, csak néhányotokból elèg.
Paul43
Ez igen, ezzel aztan megint csak rolunk allitottal ki szegenysegit. Komolyan, baszki, en egesz delelott szerintem a leheto legkorrektebb es az elvarhato legtiszteletteljesebb hangon beszelni az indokolatlan szemelyeskedesed ellenere, de ha oszinten ez a megoldasod arra, amikor egy kozossegnek kollektiven problemaja van a stilusoddal, jobb is, hogy nem csinalod tovabb.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Na ez az amikor te kultúrált stílusnak írod le ami néhányaktól jön, akkor megvan honnan fúj a szél. Ha neked az a kultúra, akkor egészségedre, már kiröhögni sincs kedvem emiatt, inkább szánalom 🤣

Mivel szerinted kultúrált ami nekem nyitja a bicskát a zsebemben így kb leszarom, hogy másoknak esetleg az enyémtől nyílik. Így a fair úgy gondolom.

Két dolog még.
Paul43

DeSean
Vicces, hogy csak erre tudsz reagálni 😂😂 De egészségedre.
több mint 4 éve
Itt rajtad kívül
1) senki nem személyeskedett
2) senki nem hánytorgatta fel, mióta mit csinál

Nyilván az a legjobb megoldás, hogy miután bevásároltál a jövő évi pickekért cserébe, lelépsz, és itt hagysz egy olyan csapatot, ami nulla draftpickkel rendelkezik, könnyű lesz rá embert találni. Ez a kulturált megoldás.
gabokocka
Ne haragudj, de birkákra mint te vagy pl, nincs kedvem tovább az időmet pazarolni,

Mint írtam (és az értelmezés ahogy látom nagyon nem a te művészeted) nem így terveztem, hogy itthagyom a játékot.
De a csapatból mindenkinek van élő szerződése jövőre is, összességében pár millával még olcsóbban is, tehát aki helyettem jön az majd ufa-n és udfa-n (plusz ha eltrade-el ezt-azt, akkor onnan) tud fejlesztgetni. Annyira azért nem trágya. De persze mivel szar a wr csapatom így minden mindegy neked gondolom.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Itt rajtad kívül
1) senki nem személyeskedett
2) senki nem hánytorgatta fel, mióta mit csinál

Nyilván az a legjobb megoldás, hogy miután bevásároltál a jövő évi pickekért cserébe, lelépsz, és itt hagysz egy olyan csapatot, ami nulla draftpickkel rendelkezik, könnyű lesz rá embert találni. Ez a kulturált megoldás.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Na ez az amikor te kultúrált stílusnak írod le ami néhányaktól jön, akkor megvan honnan fúj a szél. Ha neked az a kultúra, akkor egészségedre, már kiröhögni sincs kedvem emiatt, inkább szánalom 🤣

Mivel szerinted kultúrált ami nekem nyitja a bicskát a zsebemben így kb leszarom, hogy másoknak esetleg az enyémtől nyílik. Így a fair úgy gondolom.

Két dolog még.
Paul43
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
bocs srácok, pont dolgoznom kellett, de gyorsan pótolnám a véleményem:
az én WR egységem nagyon is jó, bibibííí!
több mint 4 éve
a nap, amikor végre nem a Koronavírus 2020 volt a legfelkapottabb fórum téma
 i.ibb.co/4MRXVcK/gmjatekcsevego.png
Löfli
Legalább valami haszna is volt 😁
több mint 4 éve
Te írtad a 10 éves fantasy múltat, ebből gondoltam, hogy hatalmas tanár vagy a témában (ha tévedtem volna, sorry).

Azt azért személyes véleménynek nem mondanám, hogy olyan elkapóid vannak, akik eddig sehol semmit se tettek le az asztalra, elég megnézni az eddigi produkciójukat, számokkal igen könnyen alátámasztható.

Nyilván senki sem jövőbelátó, de azért az eddigi teljesítmények alapjál lehet jósolni valamit a jövőbeni produktumról, és ez ebben az esetben nem túl bíztató. Konkrétan nincs előttem a többi csapat WR corpja, de a tied sztem simán bottom5 a ligában.

Ha ennek ellenére te látsz bennük fantáziát egészségedre, csak ne sértődj meg azokra, akik szerint ez egy igen fos egység. Bár tulajdonképpen meg is sértődhetsz.
gabokocka
Tulajdonképpen minek sértődnék meg olyan írásán, aki olvasni sem tud 😉 A 10+ év rólatok szólt nem rólam. Itt többen jönnek ezzel rendszeresen, hogy milyen régóta toljàk, kb jogalapként tekintve, hogy mennyire tuti a véleményük.
Paul43
Viszont mostmár szerintem többen kíváncsiak vagyunk arra, hogy te minek köszönhetően tudod ennyivel jobban a dolgokat, mint az itteni fantasyhuszárok? Gondolom az lehet a jogalapja a te stílusodnak.
DeSean
Mondjuk te ne vonj kérdőre a Fred Warner ajánlatod után 😂😂

Köztetek volt olyan aki bőven felhozta a 10 éves itteni (GM játék) tapasztalatot. Nekem sosem volt igényem azzal kérkedni mi mindent csináltam foci terén. Akár lenne, akár nem lenne bármilyen múltam, ugyanúgy zavarna ha valaki ilyen indokkal akarná elfogadtatni vagy alátámasztani az érvelését. Én sem tettem soha.

Látod ez az amikor szerinted csak akkor szólhatok vagy szólnék meg másokat, ha én jobbnak tartanám magamat. Nem igaz. Szimplán a bullshitelést és a hülye önigazolást nem bírom, amiből itt akad rendesen náhányótok részéről.
Paul43
A hobbid lehet a feltett kérdésekre nem válaszolni😊 Szerintem itt mindneki próbál kulturált maradni, annak érdekében, hogy kulturált maradjon a csevegőnk is. Nem akarok nyilatkozni a többiek nevében, (bár van egy olyan sejtésem, hogy nem áll messze ez a gondolat a többiekétől) de megkérlek arra, hogy te is maradj kulturált. Bár valószínűleg teljesen feleslegesen járatjuk a szánkat, mióta itt vagy, nem nagyon tudott hatni rád senki, folytatod tovább ugyanazokat a dolgokat, amik mások zsebében kinyitják a bicskát.

U.i.: Még nem sikerült rájönnöm arra, hogy hogy sikerült kihoznod a kapcsolatot a stílusod és egy Warnerre tett ajánlat között.
DeSean

Két dolog még.

2. Csak, hogy megnyugodjon a lelked, hogy valamire kapsz választ, íme:
7.5 évig voltam szerkesztője a pats.hu-nak. Mindezidő alatt rengeteg elemzés, cikk, 80+ podcast, 1 live draft stream közvetítés jött (részben) tőlem. Emellett 7 évig játszottam safety poszton Mo-n és Németországban. Az idei a 8. évem edzőként, jelenleg egy német 3. ligás csapat LB coach/ DC-je vagyok. Voltam pozíciós edző a német első ligában és HC alsóbb osztályban. Emellett megszereztem a legmagasabb német edzői kvalifikációt is tavaly. Kétszer voltam rövid ideig walk on coach a South Dakota egytemen.

Soha nem kérkedek vele (ellenben néhányótokkal akiknek 8-10 éves itteni tapasztalata van), mert baromságnak tartom, amikor valaki ilyen “kinek van nagyobb pöcse” játékot tol.
több mint 4 éve

Löfli

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 167 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Te írtad a 10 éves fantasy múltat, ebből gondoltam, hogy hatalmas tanár vagy a témában (ha tévedtem volna, sorry).

Azt azért személyes véleménynek nem mondanám, hogy olyan elkapóid vannak, akik eddig sehol semmit se tettek le az asztalra, elég megnézni az eddigi produkciójukat, számokkal igen könnyen alátámasztható.

Nyilván senki sem jövőbelátó, de azért az eddigi teljesítmények alapjál lehet jósolni valamit a jövőbeni produktumról, és ez ebben az esetben nem túl bíztató. Konkrétan nincs előttem a többi csapat WR corpja, de a tied sztem simán bottom5 a ligában.

Ha ennek ellenére te látsz bennük fantáziát egészségedre, csak ne sértődj meg azokra, akik szerint ez egy igen fos egység. Bár tulajdonképpen meg is sértődhetsz.
gabokocka
Tulajdonképpen minek sértődnék meg olyan írásán, aki olvasni sem tud 😉 A 10+ év rólatok szólt nem rólam. Itt többen jönnek ezzel rendszeresen, hogy milyen régóta toljàk, kb jogalapként tekintve, hogy mennyire tuti a véleményük.
Paul43
Viszont mostmár szerintem többen kíváncsiak vagyunk arra, hogy te minek köszönhetően tudod ennyivel jobban a dolgokat, mint az itteni fantasyhuszárok? Gondolom az lehet a jogalapja a te stílusodnak.
DeSean

Köztetek volt olyan aki bőven felhozta a 10 éves itteni (GM játék) tapasztalatot. Nekem sosem volt igényem azzal kérkedni mi mindent csináltam foci terén. Akár lenne, akár nem lenne bármilyen múltam, ugyanúgy zavarna ha valaki ilyen indokkal akarná elfogadtatni vagy alátámasztani az érvelését. Én sem tettem soha.

Látod ez az amikor szerinted csak akkor szólhatok vagy szólnék meg másokat, ha én jobbnak tartanám magamat. Nem igaz. Szimplán a bullshitelést és a hülye önigazolást nem bírom, amiből itt akad rendesen náhányótok részéről.
Paul43
A hobbid lehet a feltett kérdésekre nem válaszolni😊 Szerintem itt mindneki próbál kulturált maradni, annak érdekében, hogy kulturált maradjon a csevegőnk is. Nem akarok nyilatkozni a többiek nevében, (bár van egy olyan sejtésem, hogy nem áll messze ez a gondolat a többiekétől) de megkérlek arra, hogy te is maradj kulturált. Bár valószínűleg teljesen feleslegesen járatjuk a szánkat, mióta itt vagy, nem nagyon tudott hatni rád senki, folytatod tovább ugyanazokat a dolgokat, amik mások zsebében kinyitják a bicskát.

U.i.: Még nem sikerült rájönnöm arra, hogy hogy sikerült kihoznod a kapcsolatot a stílusod és egy Warnerre tett ajánlat között.
több mint 4 éve
Már nem azért de ebben a WR corp témában senki nem hozta fel a 10+éves dumát, csak te puffogtatod már ezt sokadjára. Többen is normális érveket hoztunk, míg te csak beszólogatsz mindenkinek.

na jöhet erre is egy éles replika, ahelyett hogy megvédenéd a WR egységedet.
több mint 4 éve

gabokocka
Paul43
DeSean

több mint 4 éve
empty taxi
Amugy...!

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve

gabokocka
Paul43
ez nem fantasy, az egy másik játék 😀

amúgy meg gabo... hogy nem tudsz olvasni se 😀
braxa88
Na ez volt az eddigi legIQ fighterebb hozzászólás gratula hozzá 🤦‍♀️😂
Paul43
En mondjuk ezt nem igazan eroltetnem, mert szerintem par hozzaszolasra vagy attol, hogy mindenki megunja ezt a stilust. Teged senki nem vadolt azzal, hogy egy inkompetens idiota lennel, aki a sajat segget se tudja segitseg nelkul kitorolni, de gabo nem tud olvasni, mikozben nyilvanvaloan felreolvasta es utana meg elnezest is kert, ha igy volt. Nem kommentalom.
dankodavid
de gabo se olvasta félre, mert paul fantasyt írt, ez pedig továbbra is gm játék, nem fantasy

vagy én vagyok ahülye, hogy nem értem hogy jön ide a fantasy? 😀
braxa88
Te mondtad nem én 😉
Paul43
Annak, amit most csinalsz, mi ertelme van? Gabo kerdezett, amire valaszolhatnal is akar ahelyett, hogy itt verbalisan csapkodsz.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 398 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

gabokocka
Paul43

braxa88
Paul43
En mondjuk ezt nem igazan eroltetnem, mert szerintem par hozzaszolasra vagy attol, hogy mindenki megunja ezt a stilust. Teged senki nem vadolt azzal, hogy egy inkompetens idiota lennel, aki a sajat segget se tudja segitseg nelkul kitorolni, de gabo nem tud olvasni, mikozben nyilvanvaloan felreolvasta es utana meg elnezest is kert, ha igy volt. Nem kommentalom.
dankodavid
de gabo se olvasta félre, mert paul fantasyt írt, ez pedig továbbra is gm játék, nem fantasy

braxa88
Te mondtad nem én 😉
több mint 4 éve

gabokocka
Paul43

braxa88
Paul43
dankodavid