NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 165 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
18.hely nemár..
Carson fumbke-k oké, de amúgy top10 RB, Kerryon meg üveg de ha játszik rohadt jó.
Sztem a bills, redskins, raiders(ez most komoly?!) bengals, 49ers csapatoknál biztos hogy jobb vagyok. Ezt nem fogadom el hogy azok a RB-k jobbak. És ha akarom még joval többnél is.
Ez most lehangolt 😀
braxa88
ha nem tetszik valami, nyugodtan ki lehet lépni a ligából!!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
18.hely nemár..
Carson fumbke-k oké, de amúgy top10 RB, Kerryon meg üveg de ha játszik rohadt jó.
Sztem a bills, redskins, raiders(ez most komoly?!) bengals, 49ers csapatoknál biztos hogy jobb vagyok. Ezt nem fogadom el hogy azok a RB-k jobbak. És ha akarom még joval többnél is.
Ez most lehangolt 😀
braxa88
Ha Petersonnál leszámítjuk a kort, akkor top 2 RB, Jerrick McKinnon meg ha nem lenne üveg, akkor sokkal jobb lenne, mint Kerryon. De ettől még a tényeket kell nézni, Carson úgy szórja a labdákat, mint túlvezérelt nagymama a lisztet, Kerryon meg játszott 18 meccsen 2 év alatt.

De hogy a 49ers összevetés is meglegyen:

Ingram vs Carson - Ingram tavaly 1000+ yard, 10 TD, 5.0 yard átlag, 247 elkapott yard, 5 TD, 2/2 fumble. Carson tavaly 1200+ yard, 7 TD, 4.4 yard átlag, 266 elkapott yard, 2 TD, 7/4 fumble. Nyilván Ingram jobb fal mögött dolgozott, legyen egál.

Kerryon Johnson vs Breida, Wilkins, Hill - A rohadt jó Johnson tavaly 3.6 yardos átlagot futott, összesen 400 yardot, 8 meccsen. Stafford mellett. Marvin Jones is aktív volt még. Aztán megsérült, jött Bo Scarbrough, és összerakott 4,2-es átlagot. David Blough mellett. Bo Scarbrough... David Blough... Ez még nekem is durva! 😊 Ehhez képest Breida félig sérülten 600+ yard 5 feletti átlaggal, Wilkins 300 yard 6-os átlaggal, Hill meg 225 yard 3,9-es átlaggal. Ha ezek alapján Johnson rohadt jó, akkor nálam 3 HOF jelölt szaladgál a backup posztokon. 😊
somoskovig
Ingram 30éves RB (szezonban már 31), aki elé/mellé jött egy rookie. 2020ra már nem várnék tőle bomba évet.
Arról nem is beszélve, hogy a frisco-ravens futásblokkolása hol helyezkedik el a seahawks-lionshoz képest. Kb van vagy 20 hely a 2-2 csapat között minimum. Breidanal láttuk mult héten mennyire meg van becsülve, 5.kört ért, na majd a dolphinsban!
Carson fumblejai eléggé tul vannak értékelve ami persze szar dolog, de mindenki csak azt látja benne (Derrick henrynél 1 több fumblje volt, sose olvastam róla, hogy ő emitt szar lenne). Az hogy közben Carson olyan számokat hoz mint az évtized csapatában került Lynch arról persze mindenki megfeledkezik.
braxa88
Azért az a rookie először még játssza ki Ingramet, de valóban, benne már nincs 5-6 jó év. Mondjuk azt hittem, a jelen formát értékeljük. 😊

Egyébként azért raktam be Keyrron mellé Scarbrough számait, hogy azonos helyzetű játékosokat is össze tudjunk vetni (ezt a részt pont átugrottad 😉 ), szóval Carson 4,4 yardos átlag, Penny 5,7, Homer 6,3 (persze jóval kevesebb cipelésből). Ravens Ingram 5,0 yard, Edwards 5,3; 49ers Breida 5,1 yard, Coleman 4 yard, Mostert 5,6. Sehol sincs 1,3 yard különbség. 😊

Az meg, hogy Breida 5. kört ért, nagy kaland, Fournette semmit, Gronk meg 4. kört, ebből milyen következtetést lehet levonni?

több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Am
vassadi
hol vannak már a draft értékelők 😕
tenorx
A sajátom már készül, azzal hétvégén talán végzek is, viszont utána először az IRL draftos irományomat akarom befejezni, amit párhuzamosan már elkezdtem, de még sehol nem tartok vele, és az érinteni kívánt témák (még amúgy sem hiszem, hogy végleges) listája alapján nem két nap lesz megírni. Mellette még egy szezonzárást is le kell vezényelni, úgyhogy a GM draft értékelőkre egy darabig még várni kell. Legalább nyáron is lesz miért ide látogatni. 😊
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Amúgy én is vakartam a fejem amikor írtad, hogy top10 RB. Idén nálam volt fantasyban, szóval sajnos követtem idén, és tényleg úgy tűnt, hogy kulcsszituban mindig tolta a fumble-t.
Nem tudom, hogy jövőre mennyire fogjátok őt tolni tbh.
tenorx
Amúgy én is vakartam a fejem amikor írtad, hogy top10 RB. Idén nálam volt fantasyban, szóval sajnos követtem idén, és tényleg úgy tűnt, hogy kulcsszituban mindig tolta a fumble-t.
tenorx
fumblen kívűl vmi? 😊
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 4 éve
18.hely nemár..
Ez most lehangolt 😀
braxa88
Ha Petersonnál leszámítjuk a kort, akkor top 2 RB, Jerrick McKinnon meg ha nem lenne üveg, akkor sokkal jobb lenne, mint Kerryon. De ettől még a tényeket kell nézni, Carson úgy szórja a labdákat, mint túlvezérelt nagymama a lisztet, Kerryon meg játszott 18 meccsen 2 év alatt.

Ingram vs Carson - Ingram tavaly 1000+ yard, 10 TD, 5.0 yard átlag, 247 elkapott yard, 5 TD, 2/2 fumble. Carson tavaly 1200+ yard, 7 TD, 4.4 yard átlag, 266 elkapott yard, 2 TD, 7/4 fumble. Nyilván Ingram jobb fal mögött dolgozott, legyen egál.

Kerryon Johnson vs Breida, Wilkins, Hill - A rohadt jó Johnson tavaly 3.6 yardos átlagot futott, összesen 400 yardot, 8 meccsen. Stafford mellett. Marvin Jones is aktív volt még. Aztán megsérült, jött Bo Scarbrough, és összerakott 4,2-es átlagot. David Blough mellett. Bo Scarbrough... David Blough... Ez még nekem is durva! 😊 Ehhez képest Breida félig sérülten 600+ yard 5 feletti átlaggal, Wilkins 300 yard 6-os átlaggal, Hill meg 225 yard 3,9-es átlaggal. Ha ezek alapján Johnson rohadt jó, akkor nálam 3 HOF jelölt szaladgál a backup posztokon. 😊
somoskovig
Ingram 30éves RB (szezonban már 31), aki elé/mellé jött egy rookie. 2020ra már nem várnék tőle bomba évet.
Arról nem is beszélve, hogy a frisco-ravens futásblokkolása hol helyezkedik el a seahawks-lionshoz képest. Kb van vagy 20 hely a 2-2 csapat között minimum. Breidanal láttuk mult héten mennyire meg van becsülve, 5.kört ért, na majd a dolphinsban!
Carson fumblejai eléggé tul vannak értékelve ami persze szar dolog, de mindenki csak azt látja benne (Derrick henrynél 1 több fumblje volt, sose olvastam róla, hogy ő emitt szar lenne). Az hogy közben Carson olyan számokat hoz mint az évtized csapatában került Lynch arról persze mindenki megfeledkezik.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kicsit jobban olvashatóbb lenne ha ott lennének a játékosok is, ahogy csinálta Empty. Tudom,hogy kicsit nagyobb meló.
alatriste
Empty szorgalmas, én meg egy lusta dög, de legyen meg a nép akarata.😊
dankodavid
Tényleg kellene, mert akkor látnám, hogy kit honnan lehet még eltradelni, hogy legyen valami kezdő RB-m is.
Klaci79
Pár perc, és meglesz. 😊
dankodavid
Köszi a Top 5-t, de Perine már nincs mondjuk kereten, Lecseréltem Chris Thompsonra. Hány helyet buktam ezzel? 😊
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Elkezdtem írni posztokra bontott értékelőt, 0/10-et írtam a QB-khoz 😊gabokocka
mondjuk én inkább a jövő évedre leszek kíváncsi, ~40 milla cap space, várhatóan top3 draft pick, cserébe kellene egy fél kezdő csapat
kristof
Jó lesz 80 millának is a carryoverrel 😊
Lejáró szerződésű érdemi játékosom nincs, 58 embernek lesz szerződése a jelenlegi keretből, a kezdők közül csak Thomas Davis, de ő sanszosan úgyis visszavonul.
Úgy vágtam bele az idei rebuldingbe, hogy harmadik szezonra legyen ütőképes csapat, jövőre emiatt nem fogok minden áron megfizetni mindenkit FA-n, de addigra azért valamelyest látszódni fog, hogy a temérdek fiatal projekt játékosom merre indul meg, és mely posztokra kell majd erősíteni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Am
vassadi
hol vannak már a draft értékelők 😕
több mint 4 éve
Azt néztem, hogy amikor legutóbb posztonkénti értékelés alapú PR-t csináltam (3 éve), akkor Igor Gurley-David Johnson párosa egy fokkal jobban nézett ki, mint ami azóta lett belőle. 😊

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem tudok vitatkozni az RB rangsorban elfoglalt helyemmel. 😀
több mint 4 éve
18.hely nemár..
Ez most lehangolt 😀
braxa88

több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Az Eagles szokás szerint underdog, de legalább a Cowboyst előzzük... Viszont az OL rankinget nem akarom látni sem 😀
Rataxes
Jön még kutyára teherautó!
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Az Eagles szokás szerint underdog, de legalább a Cowboyst előzzük... Viszont az OL rankinget nem akarom látni sem 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Nálam Scarlettnél Joshua Kelley előrébb van a DC-n, persze ez nem sokat nyom a latba.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 590 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
 www.youtube.com/watch?v=xF_0SlUrBsI

Ez segít a roster kreálásban?
tenorx
19-em van, es nem terveztem megbenni a 20-at. Ha a 19-hez is kiadja, akkor igen.
dankodavid
Online nem tudom nem lehet database-t kreálni esetleg?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 590 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
A WR egységemmel meg vagyok elégedve, köszönöm a helyezést, Ruggs is remelhetoleg beválik 😊
(Persze az én véleményemre ne adjon senki, én értek hozzá a legkevésbé, csak lelkes szurkoló vagyok)

Viszont az RB rankingben hamár Perine-nek ekkora value-ja van, kérem a feljebb helyezést, mert claimeltem tartaléknak 😀 nem mintha sok játéklehetőséghez jut.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246

tenorx
19-em van, es nem terveztem megbenni a 20-at. Ha a 19-hez is kiadja, akkor igen.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
18.hely nemár..
Ez most lehangolt 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246

tenorx

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Csvesz Denver Broncos 36 — Lions GM
En koszonom a bizalmat de a Lions WR kicsit talan tul lett ertekelve, persze ott van meg Mohamed Sanu is 😂 uh ki tudja ki dobal majd neki de lesz 15 TD 1000+ yard lol
Viszont a RB csapatom igencsak kerdeses. Egy top futo plusz ket ujonc... Egyelore a jovo futo gardajat epitem, azert en hatrabb tennem magamat tekintettel a kockazatra
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Bonnafon lesz a no2 futóm, de egyébként én is kb a középmezőnybe pozicionálnám magam.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Snead: a számai valóban nem túl szépek, viszont a leginkáb run heavy offense-ben játszik, és a 67% feletti catch rate top 20-as WR mutató, ő tényleg arra való, hogy azt a pár kulcs passzt leszedje, amit kell (Lockett egyébként ebben a mutatóban is top 3). De őt valóban max 2-3 fent felsorolt WR elé tenném (Westbrook, Miller mondjuk).
somoskovig
Alapvetően egyetértek az elemzéseddel (amellett, hogy a Raidersszel én legfeljebb egyszintre raknám a WR-corpodat), és biztos vagyok benne, hogy jobban képben vagy a ligával kapcsolatban nálam az elmúlt években, de a kiemelt rész?! 😀

Teljesen azt idézi, amikor a Liverpool szurkolók azt magyarázzák, hogy nem baj, ha Firmino nemigen rúg gólt, mert ő defensive striker, és nem baj, ha TAA a fele meccsein nem védekezik, mert ő meg offenzív szélsőhátvéd 😛

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Srácok én vagyok itt egyedül szerény! A top2 WR státuszt jól esett, én is liga top5-be tenném az egységet de mondom a sorrend ízlés kérdése.

Most ki akartam állni az RB corpom mellett (ezért is kértem Dávid a kiegészítést), de végignézek a felettem lévő 5-8 csapaton és inkább kussolok! 😀
Guice tehetség terén a liga top5-8 játékosa között van szerintem de hát a srác jobban üveg mint egyik egykori kedvencem Djibril Cissé. Conner meg egy liga átlag futó.
Egyedül talán a Chiefs sorát tenném az enyém mögé, itt azon a 3 meccsen amikor Derrius épp egészséges mégis csak van 1A 1B játékos de tényleg fair enough az egész! 😀

Ezek miatt (is) baszni fogunk a futásra, Arizónában az 1 yardosról is passzolni fogunk!

Liverpool Fc