GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Hat látod, es ki ellen? 😏végre minőségi kontent van a játékkal kapcsolatban <3én is szimuláltam szezont, mondjuk ott iktriad nyert, lehet azért nem ért semmit 😕
gabo amúgy csak okoskodni tud, én bezzeg szimuláltam is anno, szóval ott szerintem nekem kellett volna győzni 😕
kristof
Löfli
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Minek ide draftértékelők... különböző rangsorok, végre quality content. 😀
több mint 4 éve
végre minőségi kontent van a játékkal kapcsolatban <3én is szimuláltam szezont, mondjuk ott iktriad nyert, lehet azért nem ért semmit 😕
gabo amúgy csak okoskodni tud, én bezzeg szimuláltam is anno, szóval ott szerintem nekem kellett volna győzni 😕
kristof
több mint 4 éve
Igen, a sorsoláson sok minden múlt Löflit például egy sima PR-ben nyilván nem 25-32 közé teszem 😀 de ezt a dupla-KO-s formátumot szeretem, szórakoztató. 😀kurva szádat, azt!
Szerk.: De örülök, hogy úgy tűnik a helyosztókat, itt a csevegőben lemeccseljük. 😀
adam8
több mint 4 éve
Tudom, hogy vén fasz vagyok már 47 évesen, de gyerekkoromban úgy volt, hogy az erősebbnek, meg az idősebbnek nem volt szabad beszólni, mert kaptunk egy büdös nagy pofont 😊
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Nem tudom mi ez a csillagegyütállás, de kurva jó a content a napokban.
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Igen, a sorsoláson sok minden múlt Löflit például egy sima PR-ben nyilván nem 25-32 közé teszem 😀 de ezt a dupla-KO-s formátumot szeretem, szórakoztató. 😀Szerk.: De örülök, hogy úgy tűnik a helyosztókat, itt a csevegőben lemeccseljük. 😀
Szerkesztette: hétszilvafás adam8
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Jaj de jó 😀áá bőven túlértékelt vagyok ezzel a hellyel, csak jó volt a sorsolásom 😀
Kicsit overratednek érzem magam, de mondjuk, hogy underdogként eljutottam a top8-ba.
Ugyanitt, braxa:
tenorx
legalább Paul kapta 😀
több mint 4 éve
Jaj de jó 😀Kicsit overratednek érzem magam, de mondjuk, hogy underdogként eljutottam a top8-ba.
Ugyanitt, braxa:
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Úgy látom h jobban oda kell durrantanom majd somosnak a jövőben. 😀 😀
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Empty korábbi írása, a mostani összetűzések, és a vizsgaidőszak rohamos közeledése által inspirált, rendhagyó formátumú, teljesen szubjektív, - csak szórakoztatási céllal készült, - Ki szólhat be kinek? erősorrend.Ez kurvajó 😀😀😀
adam8
Ettől függetlenül nem szólok be inkább senkinek...nem ér annyit, főleg nem oldalas vitákat.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
végre minőségi kontent van a játékkal kapcsolatban <3gabo amúgy csak okoskodni tud, én bezzeg szimuláltam is anno, szóval ott szerintem nekem kellett volna győzni 😕
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Azzal semmi bajom...a sorrend helyes, csak már más is elnézte a keretet. Én örülök, hogy az egyik legjobb, (bár Payton szerint a legjobb 😊 ) csere QB van nálam, hát Carr meg már nagy meglepetést nem fog okozni.Grier a Steelersben csak 3.számú!sorry, átírtam, ettől még sajnos Prescottékat nem előztétek be
Taysom Hill a csere QB. Nem tudom változtat e valamit a sorrenden és köszönöm mindenki munkáját, de érdekes lenne a valóban rosteren szereplő vagy sorrendben megfelelő játékosokkal az értékelés!
Mindez óriási zárójelben, mert amúgy szórakoztató és tényleg szép munka.
Klaci79
kristof
több mint 4 éve
Végignézve a Chiefsé szerintem szarabb, mint az enyém 😀😀😀😀Fogalmam nincs hogyan rangsorolható bármi is mögém. Bár valóban nagyot mentél 😀
gabokocka
több mint 4 éve
ljambrik
601
David Blough már szart ér QB squad ranking ügyileg? 😜
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Grier a Steelersben csak 3.számú!sorry, átírtam, ettől még sajnos Prescottékat nem előztétek be
Taysom Hill a csere QB. Nem tudom változtat e valamit a sorrenden és köszönöm mindenki munkáját, de érdekes lenne a valóban rosteren szereplő vagy sorrendben megfelelő játékosokkal az értékelés!
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Grier a Steelersben csak 3.számú!25.hely Burrownak(+Hundley és Allen), nyílván még egy snapje se volt, de gondolom én többen lecserélnék a kezdő QBjukat Burrowra mint nem.braxa88abszolút, sztem a 18-26. helyen lévő QB-k nagy részét bárki elfogadná, fiatalok, olcsó szerződéssel, magas plafonnal, de ez a lista nem ezt hivatott mutatni, hanem, hogy jelenleg szerintem mi az erősorrend, az NFL-ben mutatott játékuk alapján
kristof
több mint 4 éve
braxa88
12 534
lebuktam 😮Remélem erre vered öcsém. Mert a kakaskád tuti mocorog.Egyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
Én is köszönöm mindenkinek a munkáját a PR-ekkel, élvezettel olvasom őket 😊
tenorx
Sebaj. Legalább kiderült miért veszem rosszul az itteni dumák egy részét.
Paul43
braxa88
Paul43
te viszont hatalmas arccal osztasz mindenkit továbbra is. én jól szórakozok rajtad 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Áh király, nem elég hogy végre megtudtam csinálni egy restructuret hiba nélkül (és csak 25 percig számoltam 😊 ), de még a QB-k is no1-ek, a Cahrgers-Cards duót egy-két hellyel feljebb tenném egyébként, alig várom a Tight Endeset 😛
több mint 4 éve
Ezek alapján nem is értem a Panthers miért nem ott van?25.hely Burrownak(+Hundley és Allen), nyílván még egy snapje se volt, de gondolom én többen lecserélnék a kezdő QBjukat Burrowra mint nem.braxa88abszolút, sztem a 18-26. helyen lévő QB-k nagy részét bárki elfogadná, fiatalok, olcsó szerződéssel,magas plafonnal, de ez a lista nem ezt hivatott mutatni, hanem, hogy jelenleg szerintem mi az erősorrend, az NFL-ben mutatott játékuk alapján
kristof
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Paul43
557
Remélem erre vered öcsém. Mert a kakaskád tuti mocorog.Egyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
tenorx
Paul43
braxa88
több mint 4 éve
Paul43
557
Nem az én csapatrészeimre gondolok. Azt elengedtem.kepkezelo.com/images/v3168gisekwk8riq4r17.jpgEgyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
tenorx
Paul43
-csak poén, ne vedd rossz néven-
dankodavid
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
25.hely Burrownak(+Hundley és Allen), nyílván még egy snapje se volt, de gondolom én többen lecserélnék a kezdő QBjukat Burrowra mint nem.braxa88abszolút, sztem a 18-26. helyen lévő QB-k nagy részét bárki elfogadná, fiatalok, olcsó szerződéssel, magas plafonnal, de ez a lista nem ezt hivatott mutatni, hanem, hogy jelenleg szerintem mi az erősorrend, az NFL-ben mutatott játékuk alapján
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Egyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
tenorx
Paul43