GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
végre minőségi kontent van a játékkal kapcsolatban <3
gabo amúgy csak okoskodni tud, én bezzeg szimuláltam is anno, szóval ott szerintem nekem kellett volna győzni 😕
kristof
én is szimuláltam szezont, mondjuk ott iktriad nyert, lehet azért nem ért semmit 😕
Löfli
Hat látod, es ki ellen? 😏

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Minek ide draftértékelők... különböző rangsorok, végre quality content. 😀
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 164 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
gabo amúgy csak okoskodni tud, én bezzeg szimuláltam is anno, szóval ott szerintem nekem kellett volna győzni 😕
kristof
én is szimuláltam szezont, mondjuk ott iktriad nyert, lehet azért nem ért semmit 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 164 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Igen, a sorsoláson sok minden múlt Löflit például egy sima PR-ben nyilván nem 25-32 közé teszem 😀 de ezt a dupla-KO-s formátumot szeretem, szórakoztató. 😀

Szerk.: De örülök, hogy úgy tűnik a helyosztókat, itt a csevegőben lemeccseljük. 😀
adam8
kurva szádat, azt!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Tudom, hogy vén fasz vagyok már 47 évesen, de gyerekkoromban úgy volt, hogy az erősebbnek, meg az idősebbnek nem volt szabad beszólni, mert kaptunk egy büdös nagy pofont 😊

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem tudom mi ez a csillagegyütállás, de kurva jó a content a napokban.
több mint 4 éve
Igen, a sorsoláson sok minden múlt Löflit például egy sima PR-ben nyilván nem 25-32 közé teszem 😀 de ezt a dupla-KO-s formátumot szeretem, szórakoztató. 😀

Szerk.: De örülök, hogy úgy tűnik a helyosztókat, itt a csevegőben lemeccseljük. 😀

Szerkesztette: hétszilvafás adam8

több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Jaj de jó 😀
Kicsit overratednek érzem magam, de mondjuk, hogy underdogként eljutottam a top8-ba.

Ugyanitt, braxa:

tenorx
áá bőven túlértékelt vagyok ezzel a hellyel, csak jó volt a sorsolásom 😀
legalább Paul kapta 😀
több mint 4 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
@Rajna kabbe te nashville-i paraszt!
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jaj de jó 😀
Kicsit overratednek érzem magam, de mondjuk, hogy underdogként eljutottam a top8-ba.

Ugyanitt, braxa:
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Úgy látom h jobban oda kell durrantanom majd somosnak a jövőben. 😀 😀
több mint 4 éve
Empty korábbi írása, a mostani összetűzések, és a vizsgaidőszak rohamos közeledése által inspirált, rendhagyó formátumú, teljesen szubjektív, - csak szórakoztatási céllal készült, - Ki szólhat be kinek? erősorrend.

adam8
Ez kurvajó 😀😀😀

Ettől függetlenül nem szólok be inkább senkinek...nem ér annyit, főleg nem oldalas vitákat.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Grier a Steelersben csak 3.számú!
Taysom Hill a csere QB. Nem tudom változtat e valamit a sorrenden és köszönöm mindenki munkáját, de érdekes lenne a valóban rosteren szereplő vagy sorrendben megfelelő játékosokkal az értékelés!
Mindez óriási zárójelben, mert amúgy szórakoztató és tényleg szép munka.
Klaci79
sorry, átírtam, ettől még sajnos Prescottékat nem előztétek be
kristof
Azzal semmi bajom...a sorrend helyes, csak már más is elnézte a keretet. Én örülök, hogy az egyik legjobb, (bár Payton szerint a legjobb 😊 ) csere QB van nálam, hát Carr meg már nagy meglepetést nem fog okozni.
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Végignézve a Chiefsé szerintem szarabb, mint az enyém 😀😀😀😀
gabokocka
Fogalmam nincs hogyan rangsorolható bármi is mögém. Bár valóban nagyot mentél 😀
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
David Blough már szart ér QB squad ranking ügyileg? 😜
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Taysom Hill a csere QB. Nem tudom változtat e valamit a sorrenden és köszönöm mindenki munkáját, de érdekes lenne a valóban rosteren szereplő vagy sorrendben megfelelő játékosokkal az értékelés!
Klaci79
sorry, átírtam, ettől még sajnos Prescottékat nem előztétek be
több mint 4 éve
25.hely Burrownak(+Hundley és Allen), nyílván még egy snapje se volt, de gondolom én többen lecserélnék a kezdő QBjukat Burrowra mint nem.braxa88
abszolút, sztem a 18-26. helyen lévő QB-k nagy részét bárki elfogadná, fiatalok, olcsó szerződéssel, magas plafonnal, de ez a lista nem ezt hivatott mutatni, hanem, hogy jelenleg szerintem mi az erősorrend, az NFL-ben mutatott játékuk alapján
kristof
több mint 4 éve
Egyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀
Én is köszönöm mindenkinek a munkáját a PR-ekkel, élvezettel olvasom őket 😊
tenorx
Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
Sebaj. Legalább kiderült miért veszem rosszul az itteni dumák egy részét.
Paul43

braxa88
Remélem erre vered öcsém. Mert a kakaskád tuti mocorog.
Paul43
lebuktam 😮

te viszont hatalmas arccal osztasz mindenkit továbbra is. én jól szórakozok rajtad 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
Áh király, nem elég hogy végre megtudtam csinálni egy restructuret hiba nélkül (és csak 25 percig számoltam 😊 ), de még a QB-k is no1-ek, a Cahrgers-Cards duót egy-két hellyel feljebb tenném egyébként, alig várom a Tight Endeset 😛

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
25.hely Burrownak(+Hundley és Allen), nyílván még egy snapje se volt, de gondolom én többen lecserélnék a kezdő QBjukat Burrowra mint nem.braxa88
abszolút, sztem a 18-26. helyen lévő QB-k nagy részét bárki elfogadná, fiatalok, olcsó szerződéssel, magas plafonnal, de ez a lista nem ezt hivatott mutatni, hanem, hogy jelenleg szerintem mi az erősorrend, az NFL-ben mutatott játékuk alapján
kristof
Ezek alapján nem is értem a Panthers miért nem ott van?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Egyébként hihetetlen, hogy a Paul-os veszekedésből egy ilyen jó dologhoz vezetett 😀
tenorx
Így van. Nekem is megmutatkozott, hogy mennyire ne várjak komolyabb összehasonlítást és rankinget 😁 Nagyon sok érthetetlen helyezés van a posztokon.
Paul43

braxa88
Remélem erre vered öcsém. Mert a kakaskád tuti mocorog.
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
tenorx
Paul43
 kepkezelo.com/images/v3168gisekwk8riq4r17.jpg

-csak poén, ne vedd rossz néven-
dankodavid
Nem az én csapatrészeimre gondolok. Azt elengedtem.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
tenorx
Paul43