GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Szerintem eleg sok a trade potencial ebben a Tampaban, raadasul ha megnezitek jovore tobb jatekos sokkal kevesebbet fog keresni mint iden tehat varhatoan cap space is lesz.
több mint 4 éve
én meg Toca Broncosát úgy vettem át, hogy Höriék megharagudtak rá, mert baszott draftra jönni, ezért Tom Savege-et húzták az 1. körben, plusz további nagy sztárokat a későbbiekben 😀😀😀Jól kibasztak Tocával 😀
Löfli
több mint 4 éve
én meg Toca Broncosát úgy vettem át, hogy Höriék megharagudtak rá, mert baszott draftra jönni, ezért Tom Savege-et húzták az 1. körben, plusz további nagy sztárokat a későbbiekben 😀😀😀
több mint 4 éve
Akkor szerencsém volt hogy megvoltak a Pickjeim első évemben 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én anno úgy vettem át 2012-ben a Giants-t, hogy abban az évben nem volt 1-2. körös pick és az első olyan draftom, ahol minden pickem megvolt a 2015-ös volt, jah és mindemellé a keret is határszar volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nem azt írtam, hogy reménytelen a csapat, pusztán szerintem szar úgy kezdeni egyilyen játékot, hogy az érdemi részéből kimaradsz, mivel nincs draftpicked. Nyilván, el lehet adni játékosokat pickekért, de az már egyfajta kényszerhelyzet.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Amikor én itt kezdtem a Lions-al, akkor nem volt pickem, és nem volt a kereten WR meg LB 😀Mégis fun volt az is.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Lehuzás pedig nem létezik ilyen commish mellett.Én is úgy kezdtem, hogy minimális drafttoke volt. Aki nem úgy kezdi, az szerencsés ezekben a ligakban.
több mint 4 éve
Most spekulálsz.Szerintem szurrealis, nyilvanvaloan rossz dealek kovetkezteben nincs semennyi draft capitalja sem jovore, es minimalis 22-ben. Ez a csapat hosszutavon fenntarthatatlan, raadasul igy mindenki szamara egyertelmu kenyszerhelyzetben lehuzos cserekkel keresnek csak meg, igy valaszthat a valos ertek alatti eladas es a draftnentes megtartas kozott. Itt most nem egy elherdalt elso korrol van szo, hanem kompletten elherdalt 21-es draftrol, osszessegeben, a kovi ket evbe 1 db top100-as valasztassal. Es igy tenyleg ember nem veszi at szerintem. En sem tennem.Lehet köcsög vagyok, de nem annyira támogatom, hogy bármi picket kapjon! De tőlem kaphatna 1-2 jatekosert. Nem olyan rossz az a csapat, hogy ne lehetne akar néhány üzlet után minden évben első köre. Van egy elvileg franchise és újonc QB, és komoly WR-en kívül minden más, még több is a kelleténél.++
Tavaly 4, idén 2 első kör volt.
Klaci79
A keret nincs lezüllve. Gyors ránézve is simán van 5-6 játékos aki 1 v 2 kört ér. És még csak nem is minden szóbajöhetőt írtam fel.
Ha az új ember inkább draft kapitált szeretne akkor elad belőlük 2-3-at és egyből megvannak a hiányzó pickek.
alatriste
dankodavid
Nem ebben a ligában, de másikban úgy vettem át jó 5 éve egy csapatot, hogy semmi nem volt a keretben. Újonc voltam a GM világban és 2 évig nem volt 1-2 köröm és a csapat is le volt hurcolva. Ettől még mentem és tetszett a játék. Elküldöm ha érdekel pm-ben az akkor ottani keretet. Ez a Tampa rendelkezik jó játékosokkal akik helyett szerezhet picket az új tulaj. Ha nem GM-kednék most már amúgy is simán átvenném. Nem emiatt fordulnék el, ha amúgy lenne kedvem a játékhoz.
Ha kell és nem lesz GM én szívesen elnavigálom amúgy jövőre a keretet. Közel sem olyan reménytelen ott a helyzet.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Szerintem szurrealis, nyilvanvaloan rossz dealek kovetkezteben nincs semennyi draft capitalja sem jovore, es minimalis 22-ben. Ez a csapat hosszutavon fenntarthatatlan, raadasul igy mindenki szamara egyertelmu kenyszerhelyzetben lehuzos cserekkel keresnek csak meg, igy valaszthat a valos ertek alatti eladas es a draftnentes megtartas kozott. Itt most nem egy elherdalt elso korrol van szo, hanem kompletten elherdalt 21-es draftrol, osszessegeben, a kovi ket evbe 1 db top100-as valasztassal. Es igy tenyleg ember nem veszi at szerintem. En sem tennem.Lehet köcsög vagyok, de nem annyira támogatom, hogy bármi picket kapjon! De tőlem kaphatna 1-2 jatekosert. Nem olyan rossz az a csapat, hogy ne lehetne akar néhány üzlet után minden évben első köre. Van egy elvileg franchise és újonc QB, és komoly WR-en kívül minden más, még több is a kelleténél.++
Klaci79
A keret nincs lezüllve. Gyors ránézve is simán van 5-6 játékos aki 1 v 2 kört ér. És még csak nem is minden szóbajöhetőt írtam fel.
Ha az új ember inkább draft kapitált szeretne akkor elad belőlük 2-3-at és egyből megvannak a hiányzó pickek.
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Nem hiszem, hogy ezen múlik embert találni rá. Vagyis, biztosan nyomna a latban, de nálam is tisztán látszott, hogy 3 évig semmi sapkám nem lesz, még ha pickek voltak is, de ettől függetlenül jöttem, mert volt kedvem. Az pedig szerintem nagyobb megkötés, mint pickek nélkül játszani.
több mint 4 éve
Lehet köcsög vagyok, de nem annyira támogatom, hogy bármi picket kapjon! De tőlem kaphatna 1-2 jatekosert. Nem olyan rossz az a csapat, hogy ne lehetne akar néhány üzlet után minden évben első köre. Van egy elvileg franchise és újonc QB, és komoly WR-en kívül minden más, még több is a kelleténél.++
Klaci79
Liverpool Fc
több mint 4 éve
ljambrik
601
Lehet köcsög vagyok, de nem annyira támogatom, hogy bármi picket kapjon! De tőlem kaphatna 1-2 jatekosert. Nem olyan rossz az a csapat, hogy ne lehetne akar néhány üzlet után minden évben első köre. Van egy elvileg franchise és újonc QB, és komoly WR-en kívül minden más, még több is a kelleténél.Egyetértek, a Tampa úgy ment neki az idei évnek hogy nem volt pickje, aztán pár trade és mégis lett. Az interim gm néhány játékosnak seggére verhet mielőtt megvan a stabil új GM, és máris van pick. Egy maxx Crosbyt idén is lehet húzni simán ha valamelyik bevalik.
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Lehet köcsög vagyok, de nem annyira támogatom, hogy bármi picket kapjon! De tőlem kaphatna 1-2 jatekosert. Nem olyan rossz az a csapat, hogy ne lehetne akar néhány üzlet után minden évben első köre. Van egy elvileg franchise és újonc QB, és komoly WR-en kívül minden más, még több is a kelleténél. Tavaly 4, idén 2 első kör volt.
több mint 4 éve
Én arra gondoltam, hogy ha jön új GM és ennyire okádék a helyzet, akkor kapjon kompenzációs picket minden kör végén vagy vmi ilyesmi, mert ez így tényleg áldatlan állapot, kb lehetetlen lesz embert találni.Ez jó ötlet. Mármint nekünk szerintem nem fog fájni, és az új játékost se kergetjük már el az elején. Ne neki kelljen szopnia a másik “hibája”miatt.
gabokocka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én arra gondoltam, hogy ha jön új GM és ennyire okádék a helyzet, akkor kapjon kompenzációs picket minden kör végén vagy vmi ilyesmi, mert ez így tényleg áldatlan állapot, kb lehetetlen lesz embert találni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Aham, köszönöm!Ha nem akarsz vele időt tölteni, akkor a lényeg annyi, hogy a szajkarate eredményeképp, Paul, a Tampa ex-GM-je jobbnak látta, ha azonnal kilep.Láttam, hogy volt valami áradat, de bevallom olyan értelmetlennek tartom ezt a szájkaratét, hogy nem olvasom el...túl sok idő lenne. Na de akkor visszanézem mi folyik itt...Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
Te sem vagy túl aktív akkor
ljambrik
Klaci79
ljambrik
Ezt konkrétan nem találtam.
Ha lesz új GM majd adnék picket valamelyik WR-ért 😉
több mint 4 éve
ljambrik
601
Ha nem akarsz vele időt tölteni, akkor a lényeg annyi, hogy a szajkarate eredményeképp, Paul, a Tampa ex-GM-je jobbnak látta, ha azonnal kilep.Láttam, hogy volt valami áradat, de bevallom olyan értelmetlennek tartom ezt a szájkaratét, hogy nem olvasom el...túl sok idő lenne. Na de akkor visszanézem mi folyik itt...Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
ljambrik
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Láttam, hogy volt valami áradat, de bevallom olyan értelmetlennek tartom ezt a szájkaratét, hogy nem olvasom el...túl sok idő lenne. Na de akkor visszanézem mi folyik itt...Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Vagy ez most vicc volt?Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Lemaradtam valamiről? Most minden csapat élén van valaki, nem? Különösen a Tampa ott meg mintha elég aktív is lenne a GM.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Mas: ezt most nezem, de konkretan a tampanak nincs jovore pickje, es nincs elso es masodik kore 22-ben... Kb eselytelen erre embert talalni, kene valamilyen szabalyozas a kesobbi evek pickjeinek elcserelesere, mert igy, ha valaki le akarja adni a csapatat, siman eladhatja egy szorakoztato evert a csapata jovojet.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
(én mondjuk már a szabálykönyv alapján zártam le a keretem, jobb lett volna a szezon elején tisztázni, jelezni ezt)Nem volt a PS fizetések vetminekkel párhuzamos módosításáról szó, emlékeim szerint.
kristof
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
(én mondjuk már a szabálykönyv alapján zártam le a keretem, jobb lett volna a szezon elején tisztázni, jelezni ezt)