GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
...
vassadi
A keretzárás trackerben mi a különbség a világos és a sötét zöld jelölés között?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Jövő évi utalást vállalom én is, de ha szükséges ideibe is beszállhatok.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Amúgy aki határidő utáni határidőig se zárja le a keretét az szerintem gondolkozzon el, hogy van-e ideje játszani.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Meglepően sokan szálltak be az idei Madden finanszírozásába, és bár még nem érkezett be mindenkitől, igazából mindegy, olyan számban utaltatok így is /meglepődtem, őszintén, hogy ennyien összefogtatok azért, hogy ne szívjak hatalmasat/, hogy azt a minimális pénzt megkockáztatom 😀 A mai nappal elkezdem a rostereket, mivel várhatóan a rostervégi move-okat kivéve sok minden már nem lesz. Ellenben, az ideiben lenne lehetőség arra, hogy O és D oldalon mindenki sémát és playbookot válasszon -szerintem a playbooknak simnél nincs értelme nagyon, de ki tudja- amit a lenti link alapján mindenki eldönthet szabadon, továbbá ha időben végzek és tudunk jűni közepével indulni, akkor a meccsenkénti depth chart menedzselésekre is lesz lehetőség, ha minden igaz, de ebben olyan kilencven százalékig vagyok csak biztos, így nem ígérem meg.

Ha valaki szeretne sémát választani, etc, csapatnévvel írjon privátot, megkönnyítendő az életem. 😊
 www.maddenguides.com/madden-20-offensive-and-defensive-schemes-breakdown/
dankodavid
Hú nekem ez a befizetős rész kimaradt, hova mikor mennyit kell utalni?
gabokocka
Mar utalt az emberek jelentos tobbsege, es utolag erkezett meg egy jelentkezo par napja, akinek azt mondtam, hogy mar a kiszamolt resz alapjan annyian utaltak, hogy nem akarok plusz egy ember miatt 15-20 forintokat visszautalni es ha nagyon beszallna, akkor utalhat, de tudnia kell, hogy akkor kvazi az en reszemet fizeti ki, ami ennek ellenere nem tantoritotta el. Szoval majd jovore terjunk vissza ra, nem akarok nyereszkedni a torteneten, akkor se, ha nyilvan parszaz forintrol beszelunk 😊
dankodavid
Viszont akkor csináljunk egy nyilvántartást, hogy idén ki fizetett, jövőre ki akar, hogy nagyjábol egálra jöjjön ki. Szóval én bejelentkezem a jövő évire.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Commish úr, mit szólsz a custom playbookokhoz?
tenorx
Mit szóljak hozzá? Így is, úgy is teljesen random eredményt hoz a sim, de ha valaki ettől várja a csodát, felőlem... 😊
vassadi

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
tenorx
Mit szóljak hozzá? Így is, úgy is teljesen random eredményt hoz a sim, de ha valaki ettől várja a csodát, felőlem... 😊
több mint 4 éve
Meglepően sokan szálltak be az idei Madden finanszírozásába, és bár még nem érkezett be mindenkitől, igazából mindegy, olyan számban utaltatok így is /meglepődtem, őszintén, hogy ennyien összefogtatok azért, hogy ne szívjak hatalmasat/, hogy azt a minimális pénzt megkockáztatom 😀 A mai nappal elkezdem a rostereket, mivel várhatóan a rostervégi move-okat kivéve sok minden már nem lesz. Ellenben, az ideiben lenne lehetőség arra, hogy O és D oldalon mindenki sémát és playbookot válasszon -szerintem a playbooknak simnél nincs értelme nagyon, de ki tudja- amit a lenti link alapján mindenki eldönthet szabadon, továbbá ha időben végzek és tudunk jűni közepével indulni, akkor a meccsenkénti depth chart menedzselésekre is lesz lehetőség, ha minden igaz, de ebben olyan kilencven százalékig vagyok csak biztos, így nem ígérem meg.

Ha valaki szeretne sémát választani, etc, csapatnévvel írjon privátot, megkönnyítendő az életem. 😊
dankodavid
gabokocka
Mar utalt az emberek jelentos tobbsege, es utolag erkezett meg egy jelentkezo par napja, akinek azt mondtam, hogy mar a kiszamolt resz alapjan annyian utaltak, hogy nem akarok plusz egy ember miatt 15-20 forintokat visszautalni es ha nagyon beszallna, akkor utalhat, de tudnia kell, hogy akkor kvazi az en reszemet fizeti ki, ami ennek ellenere nem tantoritotta el. Szoval majd jovore terjunk vissza ra, nem akarok nyereszkedni a torteneten, akkor se, ha nyilvan parszaz forintrol beszelunk 😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding

dankodavid

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
több mint 4 éve

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Hmm, olyan, mintha 4 ember eltűnt volna a rosteremről...de mostmár nem vágom.
Konkrétan azért nem FA-ztem, mert a sok (8db) draft pick és a kevés cap hely miatt már márciusban kiszámoltam, hogy mit kell csinálnom. 45 emberre redukáltam már draft előtt 3-4 héttel a csapatot és picket direkt nem cseréltem, mert a capet is kiszámoltam dollárra a 8 darftolt fizujával. Maradt is a kiszámolt kb 25.000 dollár 😀
De most számolok és 49 emberem van. Már 2 órája nézegetem a waive, cut, korábbi topicokat, hogy mi a frász van elcsesződve, de nem jöttem rá, és sajnos nincs rá időm (ezért sem voltam az elmúlt hetekben fent).
De majd kiderítem...
Ennyi biztos:
Trade: Zeitler
Waive: Jalen Myrick
Cut, Jesse James, Hankins, Funchess, Doyle, Matthews
Nem hosszabbított: Allison
RFA Onwualu, Luani elengedve
Volt még 7 ember, akikekkel nem tudom mi a helyzet. Nyilván volt lejárt szerződésű közte. De draft előtt többször 45-öt számoltam.
Na mindegy, ha mégis én csesztem el valamit fogalmam sincs hogy, nem az online világ, akkor sorry, kell valami megoldás majd a dologra.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Üdv az újaknak!

És sorry, de vagy 1 hete fel se néztem meló miatt, látom keretzárás volt 3 napja.
Nemsokára teszem a topicba a a rostert.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Átnéztem újabb pár csapat keretzárását; a trackerben jelölve, hogy ki abszolválta sikerrel és ki az, akinek még lesz javítanivalója. A többiekét is ellenőrzöm majd fokozatosan.
több mint 4 éve
labo7 San Francisco 49ers Wisconsin Badgers 456
Sziasztok!

Pár éve már követem az itteni mókát és most hogy felszabadult egy csapat, Dávid rábeszélt hogy szálljak be.
Ha a hangulaton, a játékélményen nem is tudok javítani, rontani semmiféleképpen sem szeretnék.

Itt meg is jegyezném előre, hogy a Tampa top WR szekciójából 1-2 ember magas pickért (értsd: 1-2. kör, mert elit sorról beszélünk) eladó. Szóval, akinek csak egy igazán jó elkapó kéne, privátban keressen!
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Sziasztok!

Örülök, hogy csatlakozhattam, szerintem nagyon jó kis társaságba érkeztünk meg, remélem én is hozzá tudok járulni a szórakozásunkhoz.
Ha majd lenne építő jellegű kritikátok számomra, azt szívesen fogadom, úgyhogy nyugodtan szóljatok, ha valamin változtatni kell.

Köszönöm a tanácsokat, próbálok belerázódni! 😊
Viszont, ha valaki cserkész becsszavát adja, hogy mindkét fél számára kedvező a csere, az csak nem ver át!? Jól gondolom, hogy nem vagytok olyanok? 😊
megláttam
Én arra is cserkész becsszavamat adom, hogy csak Neked jó, nekem kimondottam rossz. 😀

több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Sziasztok!

Örülök, hogy csatlakozhattam, szerintem nagyon jó kis társaságba érkeztünk meg, remélem én is hozzá tudok járulni a szórakozásunkhoz.
Ha majd lenne építő jellegű kritikátok számomra, azt szívesen fogadom, úgyhogy nyugodtan szóljatok, ha valamin változtatni kell.

Viszont, ha valaki cserkész becsszavát adja, hogy mindkét fél számára kedvező a csere, az csak nem ver át!? Jól gondolom, hogy nem vagytok olyanok? 😊
megláttam
Hát persze 😜
több mint 4 éve
Jón Gunnarson Philadelphia Eagles Purdue Boilermakers 233
Sziasztok!

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Üdv újak!

Tippek, trükkök kezdéshez:

1. Őket mindenképp kerüljétek, ne fogadjatok el semmilyen tanácsot tőlük, csak le akarnak húzni titeket.
2. Keressetek nyugodtan csere ajánlatokkal, biztos találunk mindenki számára kedvező megoldásokat.
több mint 4 éve
Üdv újak!

Tippek, trükkök kezdéshez:
1. Ne tradeljetek senkivel amíg nem láttok párat, mert ha azt gondolod, hogy nem lehúzás, akkor is lehúzás.
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Mindkét gazdátlanná vált csapat élére megvan az új GM, bejelentés hamarosan.
vassadi
Van egy tippem ki segíthetett a toborzásban. 😀
Beki
Charlie angyalai Spigo emberei 😀
Heisman Trophy
Ezúttal nem. 😊 Egyikük dankodavid embere. A másikuk "gazdátlan", magától jött, de egye fene, ő majd lehet az "én emberem", ha az aktivitása nem felel meg valaki igényeinek.
vassadi
Pedig már azt hittem két emberrel közelebb vagyunk ahhoz, hogy leigázzuk ezt a világot 😜
több mint 4 éve
vassadi
Beki
Heisman Trophy
Ezúttal nem. 😊 Egyikük dankodavid embere. A másikuk "gazdátlan", magától jött, de egye fene, ő majd lehet az "én emberem", ha az aktivitása nem felel meg valaki igényeinek.
több mint 4 éve
A kerethírdetési határidő waiver végének számít vagy végigpörög ott is a 24 óra?
empty taxi
Mármint 48 óra.

A kerethirdetési határidő előtt(!) waivelt játékosokat még lehet claimelni, amíg le nem jár náluk a waiver periódus.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 587 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
vassadi
Beki

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
vassadi
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
A kerethírdetési határidő waiver végének számít vagy végigpörög ott is a 24 óra?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...