GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Harmadik hét az eredményekben 😊0-3...ez egyre jobban tetszik! Perverz módon 😂
dankodavid
több mint 4 éve
labo7
456
In Haskins, we trust. Ennyivel kommentálnám a feltételezéseket.
több mint 4 éve
X-akták - történetek az FBI titkos ügyeiből"Hogy csinált a jax O 45 pontot?"
több mint 4 éve
Rata ezt ne már at eredmények topicba 😀Jaj bocs, nem oda akartam 😊
tenorx
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Rata ezt ne már at eredmények topicba 😀
több mint 4 éve
Jón Gunnarson
233
Én elrendeltem a meztelen edzéseket erre a hétre, hátha fellobban bennük a tűz. Jobb ha elkezd rettegni a Falcons! Viszont ha a következő meccset is elveszítik, akkor már valamilyen büntetésre is számíthatnak a játékosok. 😀
több mint 4 éve
Ez már szorosabb volt, jön Boyle és 14-2 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Damn son, úgy látom a RZ hatékonyságon még van mit javítani :/
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A második hét felkerült 😊 Jöhetnek a potenciális DC módosítások PM-ben, innentől mindegyik élni fog.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Teljesen jó a négy fordulónként, köszi 😊
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Negy fordulonkent terveztem olyat kozzetenni, egyelore nem gondoltam, hogy relevans a dolog ket fordulo utan 😊 De felrakom, ha van ra igeny.És egy olyat esetleg, hogy fordulók után hogy állnak a statisztikák? 😀esetleg majd egy schedulet lehet kérni? csak, hogy előre meg tudjam írni a trashtalk szöveget a csoportriválisok felett aratott fényes győzelmekhez.2019-es IRL schedule alapján megy a dolog.
kristof
dankodavid
Ilyen passing yard, receiving yard, rushing yard, tackle, sack, int
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
És egy olyat esetleg, hogy fordulók után hogy állnak a statisztikák? 😀esetleg majd egy schedulet lehet kérni? csak, hogy előre meg tudjam írni a trashtalk szöveget a csoportriválisok felett aratott fényes győzelmekhez.2019-es IRL schedule alapján megy a dolog.
kristof
dankodavid
Ilyen passing yard, receiving yard, rushing yard, tackle, sack, int
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
esetleg majd egy schedulet lehet kérni? csak, hogy előre meg tudjam írni a trashtalk szöveget a csoportriválisok felett aratott fényes győzelmekhez.2019-es IRL schedule alapján megy a dolog.
kristof
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
esetleg majd egy schedulet lehet kérni? csak, hogy előre meg tudjam írni a trashtalk szöveget a csoportriválisok felett aratott fényes győzelmekhez.
több mint 4 éve
Mindegy, maradjon, csak megijedtem, hogy a két "drága" safetyből valaki már rögtön lesérült 😊Meccs csalódása: Keanu Neal, aki hét elkapást is engedélyezett. Rossz fiú. Nem szabad.Szerencsére nem, ellenben az LB-k nem igazán jók, és valszeg nickelben ILB-nek berakta a madden. Átállíthatom,ha gondolod, de jobb rating szempontjából ez, mintha Bostic vagy bárki más lenne ott Davis mellett.
Lesérült valamelyik kezdő safetym (Simmons/Amos)? Ennyit elvileg nem kellett volna pályán sem lennie 😮
Egon bá
dankodavid
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Meccs csalódása: Keanu Neal, aki hét elkapást is engedélyezett. Rossz fiú. Nem szabad.Szerencsére nem, ellenben az LB-k nem igazán jók, és valszeg nickelben ILB-nek berakta a madden. Átállíthatom,ha gondolod, de jobb rating szempontjából ez, mintha Bostic vagy bárki más lenne ott Davis mellett.
Lesérült valamelyik kezdő safetym (Simmons/Amos)? Ennyit elvileg nem kellett volna pályán sem lennie 😮
Egon bá
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ezért ba+ nem fizetek! Vissza a pénzt! 😂
több mint 4 éve
Meccs csalódása: Keanu Neal, aki hét elkapást is engedélyezett. Rossz fiú. Nem szabad.Lesérült valamelyik kezdő safetym (Simmons/Amos)? Ennyit elvileg nem kellett volna pályán sem lennie 😮
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Ezeknek az osszeirasa egy-masfel ora, szoval inkabb maradjunk a napi egy fordulonal 😊Illetve kozerdeku, harmadik hettol elnek majd a depth chart modositasok, mert elnyomtam es veletlenul a masodik het is le lett szimulalva, visszatolteni meg nem tudom 😀 Ezer bocsanat mindenkitol.Akkor viszont jöhetnek az eredmények is. 😊
dankodavid
somoskovig
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Illetve kozerdeku, harmadik hettol elnek majd a depth chart modositasok, mert elnyomtam es veletlenul a masodik het is le lett szimulalva, visszatolteni meg nem tudom 😀 Ezer bocsanat mindenkitol.Akkor viszont jöhetnek az eredmények is. 😊
dankodavid
több mint 4 éve
Akkor kérnék egy cserét QB poszton ha van rá mód
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Az viszont nem tetszik, hogy milyen kemény a divízió.
több mint 4 éve
Kicsit sok ez a 17 engedett pont a D-tol, de lesz ez még jobb.
több mint 4 éve
Megyek sírni az első hét után 😕És emellett az Arsenal is ki fog ma kapni....
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz