GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Nyolcadik hét, csopportálllások, egyéni- és csapatstatisztikák a szokott helyen. 😊
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Semmi meglepő...megcsaptuk a Patset, innentől mélyrepülés lesz nekik. 😀
több mint 4 éve
Ez a Cowboys-Eagles döntetlen parádés, így 0,5 meccs előnnyel vezetjük a csoportot a 2 banda előtt 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ma nem kaptam ki...fenébe!!
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A Seahawks nem akar kikapni véletlen? 😊Ah, akkora cheat code-ok a rookie irányítók hogy egy vereségre vagyok a Brees-Herbert cseretol 😀
somoskovig
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Aki keresi, fent vannak az eredmények. Holnap visszaállunk a délelőttre, szóval ha bárki, bármit módosítana, 9-ig írjon pls 😊
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Ma lesznek eredmények? Tudod, Dávid, a kisujj és a kar esete. 😜Kesobb, igen. 😊
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Ma lesznek eredmények? Tudod, Dávid, a kisujj és a kar esete. 😜
több mint 4 éve
alig várom a holnapi simet, talán a bye weeken majd nem kapnak ki a srácok 😥Én fiaim teljesíteni tudták a bye weeket vereség nélkül, remélem ti is sikerrel abszolváljátok
kristof
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
alig várom a holnapi simet, talán a bye weeken majd nem kapnak ki a srácok 😥
több mint 4 éve
Az OK, hogy nem gondoltam magam SB, vagy PO esélyesnek, de ez a 0-6 kicsit erős... 😕
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
De az a szép hogy david még direkt baszogat is azzal, hogy jobban játszik amúgy a csapatom, csak nem csinál pontot 😀Jajj, ezt most latom, dehogyis, a celom, hogy lasd a fenyt az alagut vegen 😊
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Boyle-nak mikor adhatok új szerződést?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Ennyi gyerekek, mostantól megkúrunk mindenkit 😊
gabokocka
Ennyi gyerekek, mostantól megkúrunk mindenkit 😊És tényleg 😊 Maiakat felraktam, DC módosítások hnap reggel 10-ig jöhetnek.
gabokocka
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Altalaban a statokbol egesz jol ossze lehet rakni a sim esemenyeit, de neha elkepzelni nem tudom, mi, hogyan alakult ki, a Bills veresege peldaul nalam kimeritette a mindfuck kategoriajat...De az a szép hogy david még direkt baszogat is azzal, hogy jobban játszik amúgy a csapatom, csak nem csinál pontot 😀Nekem csinál és mégis kikapunk. És még még Dávid se érti hogyan. 😊
tenorx
iktriad
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
De az a szép hogy david még direkt baszogat is azzal, hogy jobban játszik amúgy a csapatom, csak nem csinál pontot 😀Nekem csinál és mégis kikapunk. És még még Dávid se érti hogyan. 😊
tenorx
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Felengedtük a riválisokat (az első két helyre 😀), hogy izgi legyen, nem tetszik. Tudnám mitől ilyen gyér a védelem, nevek alapján átlagos, eredmények alapján...nem 😀
több mint 4 éve
De az a szép hogy david még direkt baszogat is azzal, hogy jobban játszik amúgy a csapatom, csak nem csinál pontot 😀
több mint 4 éve
Bye Week előtt 1-4... tipikus Bears, és persze a Packers ellenit kivéve mindig egy labdabirtokláson belül. Nem baj, legalább jövőre elől draftolhatok végre 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hát nem ilyen szezonra számítottam ha őszinte akarok lenni.ugyanez, téged legalább vigasztalhat, hogy az én pickem egyre értékesebb 😕
tenorx
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nézzetek rá az AFC East állására 5 forduló és mondjátok, hogy a Madden sim nem valóságos... 😀