GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Szerintem pihend ki a hétvégét oszt hétfőn folytasd.Emellett dontottem es nem lehetett volna jobb valasztasom, koszi mindenkinek a megertest, megyunk tovabb hetfon koradelutan 😊 Oszinten szolva kezdtem megunni a dolgot, a hetvege nagyon kellett ahhoz, hogy ujra kello lelkesedessel uljek neki a forduloknak.
gabokocka
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Noha az nfl-t nálam se szereti az asszony, pár éve másik ligában még úton voltam hazafelé mikor kezdődött a draft és folyamatos egyeztetés mellett, de ő pickelt nekem az első körben 😀Engem mondjuk keresztre feszítene ha három hétig naponta ezzel tölteném az időt. A draft közben bejott a szobába, ránézett a szépen kiszinezett draft boardomra, és konkrétan kiröhögött 🙈😂Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.Jövőre írunk kikérőt az asszonynak, hogy 20 napig nélkülözőn pár órára! 😂
dankodavid
Klaci79
Lényeg a lényeg, Dávid, nagyon köszönjük, és riszpekt
ljambrik
Ja és volt közben az első körben csere is!
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Bár mondhatnám, hogy nem tudom miről beszélsz! 😂Engem mondjuk keresztre feszítene ha három hétig naponta ezzel tölteném az időt. A draft közben bejott a szobába, ránézett a szépen kiszinezett draft boardomra, és konkrétan kiröhögött 🙈😂Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.Jövőre írunk kikérőt az asszonynak, hogy 20 napig nélkülözőn pár órára! 😂
dankodavid
Klaci79
ljambrik
több mint 4 éve
Engem mondjuk keresztre feszítene ha három hétig naponta ezzel tölteném az időt. A draft közben bejott a szobába, ránézett a szépen kiszinezett draft boardomra, és konkrétan kiröhögött 🙈😂Vannak dolgok, amiket soha sem fognak megérteni a nők! 😉
ljambrik
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
ljambrik
601
Engem mondjuk keresztre feszítene ha három hétig naponta ezzel tölteném az időt. A draft közben bejott a szobába, ránézett a szépen kiszinezett draft boardomra, és konkrétan kiröhögött 🙈😂Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.Jövőre írunk kikérőt az asszonynak, hogy 20 napig nélkülözőn pár órára! 😂
dankodavid
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.Jövőre írunk kikérőt az asszonynak, hogy 20 napig nélkülözőn pár órára! 😂
dankodavid
több mint 4 éve
Szerintem pihend ki a hétvégét oszt hétfőn folytasd.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
nekem belefér egy "bye day" 😀
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Dupla fordulo eselytelen, az ket es fel-harom oramba telne, ennyi idom, turelmem nincs 😀Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.Én inkább kommentáros dupla fordulóra szavazok vasárnapra
dankodavid
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.Én inkább kommentáros dupla fordulóra szavazok vasárnapra
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Akkor jó 😊 ha megcsinálta a TD-t. Érdekes mert pont most volt jó meccse Garoppolonak, amikor már gondolkodtam hogy lecseréljem vagy ne 😀@dankodavid Driskel hogy és miért futott TDt ? 😀Snapcount alapjan megserult egy par playre Garoppolo, de visszajott.
Heisman Trophy
dankodavid
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Igazából bármilyen győzelemmel gyengítem vmelyik picket 😀😕szerintem talán így jobban jártál, Bills győzelemmel a másik picked gyengíted. de valahol ironikus, hogy Jones nyerte meg a meccset ellened
tenorx
kristof
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
@dankodavid Driskel hogy és miért futott TDt ? 😀Snapcount alapjan megserult egy par playre Garoppolo, de visszajott.
Heisman Trophy
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
@dankodavid Driskel hogy és miért futott TDt ? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ljambrik
601
Larry Csonkáék bontják a pezsgőt
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
😕szerintem talán így jobban jártál, Bills győzelemmel a másik picked gyengíted. de valahol ironikus, hogy Jones nyerte meg a meccset ellened
tenorx
több mint 4 éve
😕
több mint 4 éve
ljambrik
601
Na erre aztán érdemes volt várni.Nem baj, reméljük kitart a Pecc gyenge formája és a tehénpasztorok is meg tudják bennük forgatni a kést vasárnap!
több mint 4 éve
Nálam Boyle probowler 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Biztos én látom rosszul, de futókon kívül azért rendben van ez a csapat. Semmiképp nem egy 0-7. Most ezt lehet persze Carr is hozta volna, de eddig vagy 4-5 alkalommal volt csalódás a pali.Amúgy ez egy visszatérő kritika a sim kapcsán, ugyanakkor ennyire randomnak én nem érzem, a jó csapatok jók, a rosszabbak pedig rosszabbak, és IRL is szoktak lenni meglepetésre jól vagy kevésbé jól teljesítő csapatok.Vártam, hogy ki lesz az első...de még egyszer Carr-7/0, Hill 1/1. Ebben az elbaszott játékban képtelenség tankolni. De amint kikap a csapat Hill-el, visszaáll Kár, csak hogy ne érje szó a ház elejét."Taysom Hill azonban inkább volt gyenge közepes, mint jó 234 yarddal, és 82.3-as ratinggel. Ezt a meccset Carr is behúzta volna."Illetve így erősebben tudtál volna tankolni 😀
7 meccse volt Carr-nak, hogy behúzzon valamit.
A madden nem arról szól, hogy mi a jó húzás, hanem arról, hogy mi a szerencsés...Carr 7/0, Hill 1/1
😀
Klaci79
tenorx
Klaci79
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Amúgy ez egy visszatérő kritika a sim kapcsán, ugyanakkor ennyire randomnak én nem érzem, a jó csapatok jók, a rosszabbak pedig rosszabbak, és IRL is szoktak lenni meglepetésre jól vagy kevésbé jól teljesítő csapatok.Vártam, hogy ki lesz az első...de még egyszer Carr-7/0, Hill 1/1. Ebben az elbaszott játékban képtelenség tankolni. De amint kikap a csapat Hill-el, visszaáll Kár, csak hogy ne érje szó a ház elejét."Taysom Hill azonban inkább volt gyenge közepes, mint jó 234 yarddal, és 82.3-as ratinggel. Ezt a meccset Carr is behúzta volna."Illetve így erősebben tudtál volna tankolni 😀
A madden nem arról szól, hogy mi a jó húzás, hanem arról, hogy mi a szerencsés...Carr 7/0, Hill 1/1
😀
Klaci79
tenorx
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Vártam, hogy ki lesz az első...de még egyszer Carr-7/0, Hill 1/1. Ebben az elbaszott játékban képtelenség tankolni. De amint kikap a csapat Hill-el, visszaáll Kár, csak hogy ne érje szó a ház elejét."Taysom Hill azonban inkább volt gyenge közepes, mint jó 234 yarddal, és 82.3-as ratinggel. Ezt a meccset Carr is behúzta volna."Illetve így erősebben tudtál volna tankolni 😀
😀
Klaci79
tenorx
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tipikus itteni Jets szezon... felcsillan némi remény, aztán jön a 8-8.