GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Visszatértem 1,5 hónap után, elég felfordult volt az utóbbi időszakom, sorry, ha hiányoztam bármi miatt a játékban. Ha a Redskins-el bármi gond van még, valaki szóljon és megoldjuk.Látom már megy a sim ezerrel 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ljambrik
601
Oh noValaki nagyon akarja, hogy Lawrence 2x játszon a csapata ellen! 😛Kicsit kellemetlen. Próbálkozok módosításokkal, de nem lett jobb. (Viszont bármikor beindulhatnak a srácok!)0-10-nél már szerintem inkább ne induljon be a szekér szvsz. Tank for Trevor!!! Ócsóé 😜
Ami még a 0-10-nél is jobban fáj, hogy Roderick Johnsonnak lejár a szerződése és nem tudom hogy szorítok neki helyet a sapka alatt 😊
megláttam
ljambrik
(1. és 2. körösöm a Redskinsnél van)
megláttam
több mint 4 éve
Jón Gunnarson
233
Valaki nagyon akarja, hogy Lawrence 2x játszon a csapata ellen! 😛Kicsit kellemetlen. Próbálkozok módosításokkal, de nem lett jobb. (Viszont bármikor beindulhatnak a srácok!)0-10-nél már szerintem inkább ne induljon be a szekér szvsz. Tank for Trevor!!! Ócsóé 😜
Ami még a 0-10-nél is jobban fáj, hogy Roderick Johnsonnak lejár a szerződése és nem tudom hogy szorítok neki helyet a sapka alatt 😊
megláttam
ljambrik
(1. és 2. körösöm a Redskinsnél van)
több mint 4 éve
ljambrik
601
Kicsit kellemetlen. Próbálkozok módosításokkal, de nem lett jobb. (Viszont bármikor beindulhatnak a srácok!)0-10-nél már szerintem inkább ne induljon be a szekér szvsz. Tank for Trevor!!! Ócsóé 😜
megláttam
több mint 4 éve
Jón Gunnarson
233
Kicsit kellemetlen. Próbálkozok módosításokkal, de nem lett jobb. (Viszont bármikor beindulhatnak a srácok!)Ami még a 0-10-nél is jobban fáj, hogy Roderick Johnsonnak lejár a szerződése és nem tudom hogy szorítok neki helyet a sapka alatt 😊
több mint 4 éve
Az nem a mi divíziónk, oda mehet. Amúgy az milyen rossz, hogy 1/1-re mész, lenen egy generációs tehetség is, de a picked már a másé. A Rams megtehetné is iRL. 😉Örülök, hogy 50%-ra feljöttünk, viszont kezd aggasztani, hogy ennyire sikeresen megy a Colts Tank for Trevor kampánya....Remek irányítót tankolnak a Redskinsnek 😊
iktriad
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Örülök, hogy 50%-ra feljöttünk, viszont kezd aggasztani, hogy ennyire sikeresen megy a Colts Tank for Trevor kampánya....Remek irányítót tankolnak a Redskinsnek 😊
iktriad
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Örülök, hogy 50%-ra feljöttünk, viszont kezd aggasztani, hogy ennyire sikeresen megy a Colts Tank for Trevor kampánya....NFC West nem gyenge, a csoport utolsó Rams is 50%-on áll.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Jövőre azért majd a 20-as maddent vegyük meg, mert itt még szerintem ver az Isten Garrett mesterrel, McCarthy mester géniusza még nem tud átjönni, és vészesen robogunk a 8-7-1-es szezon felé 😀 😀
több mint 4 éve
Mi ez, 2-7-1es mérleggel csak a 6.pick az enyém 😀Legalább a Ramstől nem egy labdabirtoklásnyival kaptam ki. Nem vagyok csalódott a csapattal, ha nem szopat a Madden akkor pozitív mérleg is lehetne mert mindig kevéssel kapott ki a csapat (kivéve a Rams és a Packers ellen)
Btw David a következő fordulóban kezdhetne Driskel próba jelleggel 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Burrow se kutya 😀 Herbert 2-0 eddig 8)Én is Darnolddal kaptam "szárnyra".
I used the wrong formula but somehow got the right solution
adam8
Holott BigBen nagy meglepetésemre nem is kicsivel nézett ki jobb irányítónak a statjai alapján.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Burrow se kutya 😀 Herbert 2-0 eddig 8) I used the wrong formula but somehow got the right solution
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Tua most sem all sokkal rosszabbul 😀Mondjuk pár hete azt hiszem Tua vezette a passzolt yardokat és a TD száma se volt kevés szóval még csak azt se mondom, hogy jogtalanul gondolta.A GM ur azt gondolta, minden rookie QB csalas a jatekban, es berakta Herbertet.Hát szívesen, bár így, hogy 1 W-re a csoport első és 1 L-re az utolsó hely nem tudom végül jót tettem-e, ha nem jön össze idén se semmi ez megint csak arra volt elég, hogy a 18-20. pick körül mozogjon majd a draft cetlim.Imádom, hogy még mindig az NFC West a liga legerősebb div-je.Igen, kimondottan hálásak neked Los Angelesért a Frisco-söprésért.
A csoportutolsó se negatív mérlegű csapat, 5-5ös mérleggel.
Somost mindig öröm oda-vissza verni 😀
3-0-ás div mérleggel és 4W-s streakkel várhatjuk a pihenő hetet.
alatriste
@dankodavid igen, jöhet vissza Brees, Herbert megtette, amit kellett és visszahozott X-re. 😀
adam8
Btw Brees sérült volt vagy miért kapom meg a meccsünk előtt az öreget? Eddig nem ő tolta?
alatriste
dankodavid
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Mondjuk pár hete azt hiszem Tua vezette a passzolt yardokat és a TD száma se volt kevés szóval még csak azt se mondom, hogy jogtalanul gondolta.A GM ur azt gondolta, minden rookie QB csalas a jatekban, es berakta Herbertet.Hát szívesen, bár így, hogy 1 W-re a csoport első és 1 L-re az utolsó hely nem tudom végül jót tettem-e, ha nem jön össze idén se semmi ez megint csak arra volt elég, hogy a 18-20. pick körül mozogjon majd a draft cetlim.Imádom, hogy még mindig az NFC West a liga legerősebb div-je.Igen, kimondottan hálásak neked Los Angelesért a Frisco-söprésért.
alatriste
@dankodavid igen, jöhet vissza Brees, Herbert megtette, amit kellett és visszahozott X-re. 😀
adam8
Btw Brees sérült volt vagy miért kapom meg a meccsünk előtt az öreget? Eddig nem ő tolta?
alatriste
dankodavid
Liverpool Fc
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A GM ur azt gondolta, minden rookie QB csalas a jatekban, es berakta Herbertet.Hát szívesen, bár így, hogy 1 W-re a csoport első és 1 L-re az utolsó hely nem tudom végül jót tettem-e, ha nem jön össze idén se semmi ez megint csak arra volt elég, hogy a 18-20. pick körül mozogjon majd a draft cetlim.Imádom, hogy még mindig az NFC West a liga legerősebb div-je.Igen, kimondottan hálásak neked Los Angelesért a Frisco-söprésért.
alatriste
adam8
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Ejj, ezt ki bírtam volna hagyni, ha ez megvan, szinte tuti PO, így meg lehet kaparni tovább...
több mint 4 éve
Hát szívesen, bár így, hogy 1 W-re a csoport első és 1 L-re az utolsó hely nem tudom végül jót tettem-e, ha nem jön össze idén se semmi ez megint csak arra volt elég, hogy a 18-20. pick körül mozogjon majd a draft cetlim.Imádom, hogy még mindig az NFC West a liga legerősebb div-je.Igen, kimondottan hálásak neked Los Angelesért a Frisco-söprésért.
alatriste
adam8
Liverpool Fc
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Imádom, hogy még mindig az NFC West a liga legerősebb div-je.Igen, kimondottan hálásak neked Los Angelesért a Frisco-söprésért.
alatriste
több mint 4 éve
Imádom, hogy még mindig az NFC West a liga legerősebb div-je. A csoportutolsó se negatív mérlegű csapat, 5-5ös mérleggel.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Szerintem pihend ki a hétvégét oszt hétfőn folytasd.Emellett dontottem es nem lehetett volna jobb valasztasom, koszi mindenkinek a megertest, megyunk tovabb hetfon koradelutan 😊 Oszinten szolva kezdtem megunni a dolgot, a hetvege nagyon kellett ahhoz, hogy ujra kello lelkesedessel uljek neki a forduloknak.
gabokocka
dankodavid
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
egyébként ha küldesz screenshotokat, késő délután/kora este én szívesen írok hozzá szövegetNem panaszkodni akartam, szivesen csinalom, illetve mindent kiszedni, elmenteni, felrakni, elkuldeni hasonloan idoigenyes tortenet lenne. De koszonom, ha besurusodne az elet, lehet, hogy meg elek vele. 😊
kristof
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
egyébként ha küldesz screenshotokat, késő délután/kora este én szívesen írok hozzá szöveget
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Szerintem az sem lenne gaz, ha eleve 2-3 naponta lenne forduló, amikor van időd. Nem kell rohanni sehova.Szerintem pihend ki a hétvégét oszt hétfőn folytasd.Emellett dontottem es nem lehetett volna jobb valasztasom, koszi mindenkinek a megertest, megyunk tovabb hetfon koradelutan 😊 Oszinten szolva kezdtem megunni a dolgot, a hetvege nagyon kellett ahhoz, hogy ujra kello lelkesedessel uljek neki a forduloknak.
gabokocka
dankodavid