NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
ljambrik
601
Istenem bazdmeg, hogy ez a csapat még a jó draftpicket is elbassza.Az összes tökutolsót én húzom fel, az összeset!
tenorx
több mint 4 éve
Istenem bazdmeg, hogy ez a csapat még a jó draftpicket is elbassza.
tenorx
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Istenem bazdmeg, hogy ez a csapat még a jó draftpicket is elbassza.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Felmostuk a padlót a Lolphinsal és még a csoportot is vezetjük.több mint 4 éve
Falcons idegenben, szép munka 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A 14. hét megtalálható a helyén 12 ezer karakteres terjedelemben 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Megalike 🤣A draftértékelőkkel együtt felrakom! 😀Kérünk screenshotot a Maddenből a Bengals menetrendjéről. 😛Pont a simet intezo ember csapata teljesit latvanyosan felul... Micsoda veletlenek vannak... 😀 Anyways, kb most mernek fogadni, hogy ha meg is lesz az elso vagy masodik seed, a legelso po meccsen kikapok. Szinte biztos.Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
kristof
dankodavid
vassadi
dankodavid
több mint 4 éve
ToucheA draftértékelőkkel együtt felrakom! 😀Kérünk screenshotot a Maddenből a Bengals menetrendjéről. 😛Pont a simet intezo ember csapata teljesit latvanyosan felul... Micsoda veletlenek vannak... 😀 Anyways, kb most mernek fogadni, hogy ha meg is lesz az elso vagy masodik seed, a legelso po meccsen kikapok. Szinte biztos.Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
kristof
dankodavid
vassadi
dankodavid
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Kemény, hogy az AFC South 3 tagja PO-s helyen van, közben a Colts megy perfekt szezon felé, és nincs is náluk az 1. körös pickjük. 😊 Linder sérülése súlyos érvágás lehet, mert szerintem a Madden nincs olyan jó véleménnyel az amúgy IRL megbízható csere C Tyler Shatleyről...
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A draftértékelőkkel együtt felrakom! 😀Kérünk screenshotot a Maddenből a Bengals menetrendjéről. 😛Pont a simet intezo ember csapata teljesit latvanyosan felul... Micsoda veletlenek vannak... 😀 Anyways, kb most mernek fogadni, hogy ha meg is lesz az elso vagy masodik seed, a legelso po meccsen kikapok. Szinte biztos.Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
kristof
dankodavid
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Kérünk screenshotot a Maddenből a Bengals menetrendjéről. 😛Pont a simet intezo ember csapata teljesit latvanyosan felul... Micsoda veletlenek vannak... 😀 Anyways, kb most mernek fogadni, hogy ha meg is lesz az elso vagy masodik seed, a legelso po meccsen kikapok. Szinte biztos.Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
kristof
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
WR depth chartomat (Cowboys) John Brown, Zach Pascal, Jalen Reagor, Steven Simsről John Brown, Jalen Reagor, Steven Sims, Zach Pascalra módosítanám.Meglesz, de innentől mindenki légyszi üzenetben intézze ezeket, mert mindig a következő napon, sim előtt viszem be a dc változásokat és az üzenetek között könnyebb megtalálni, ki keresett meg😊
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik
601
WR depth chartomat (Cowboys) John Brown, Zach Pascal, Jalen Reagor, Steven Simsről John Brown, Jalen Reagor, Steven Sims, Zach Pascalra módosítanám.
több mint 4 éve
Komolyan... Ilyen meccseken nem lehet kikapni...
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Megtalálod a listában😊Basszus, elnéztem. Mindjárt 😊Eredmények, csoportok és a főcsoportok állása a szokott helyen 😊kivéve a Denveré 😕
dankodavid
Löfli
dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Basszus, elnéztem. Mindjárt 😊Eredmények, csoportok és a főcsoportok állása a szokott helyen 😊kivéve a Denveré 😕
dankodavid
Löfli
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Perfect hét, Igort vertem Seahawks és Cards zacsi mellett, ez az igazi triplázás. 😊
több mint 4 éve
Eredmények, csoportok és a főcsoportok állása a szokott helyen 😊kivéve a Denveré 😕
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
306 arizonai támadóyard, turnover nélkül... Pedig Darnold nem volt rossz.:: HIBÁS KÉP ::
Los Angeles Rams @ Arizona Cardinals 24-0
dankodavid
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
306 arizonai támadóyard, turnover nélkül... Pedig Darnold nem volt rossz.
Los Angeles Rams @ Arizona Cardinals 24-0
dankodavid
Liverpool Fc
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Pont a simet intezo ember csapata teljesit latvanyosan felul... Micsoda veletlenek vannak... 😀 Anyways, kb most mernek fogadni, hogy ha meg is lesz az elso vagy masodik seed, a legelso po meccsen kikapok. Szinte biztos.Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
kristof
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
több mint 4 éve
Picsába 😕