NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 688
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Az, amelyiknek a keretein belul szezon vegen az elso koromert cserebe megkapom taggel Roderick Johnsont? Igen!😊Mondtam, hogy 13-3-ra csináld meg. 😕David ha te nyersz akkor csaltál és kész 😀Tok jol esik, hogy azt feltetelezed, egy 14-2 osszejon csalas nelkul 😊
Kár hogy itt mint a Pecc meg az Astros nem kap igazi büntetéseket, szóval sajnos te se 😊
Heisman Trophy
dankodavid
Viszont a 14. hét előtt kötött titkos megállapodásunk még él igaz? 😉
megláttam
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Jón Gunnarson
233
Mondtam, hogy 13-3-ra csináld meg. 😕David ha te nyersz akkor csaltál és kész 😀Tok jol esik, hogy azt feltetelezed, egy 14-2 osszejon csalas nelkul 😊
Kár hogy itt mint a Pecc meg az Astros nem kap igazi büntetéseket, szóval sajnos te se 😊
Heisman Trophy
dankodavid
Viszont a 14. hét előtt kötött titkos megállapodásunk még él igaz? 😉
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
David ha te nyersz akkor csaltál és kész 😀Tok jol esik, hogy azt feltetelezed, egy 14-2 osszejon csalas nelkul 😊
Heisman Trophy
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
David ha te nyersz akkor csaltál és kész 😀Kár hogy itt mint a Pecc meg az Astros nem kap igazi büntetéseket, szóval sajnos te se 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A szombati játéknap két eredménye a szokott helyen. 😊 Holnap akkor a vasárnapi játéknap, péntek az első konferenciadöntő, szombaton a másik és vasárnap SB.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nos, hát, 5 éves regnálásom alatt az első PO meccsnek is örülni kell, végülis szoros meccsen kaptam ki és a minimális célt sikerült (idén végre) elérni.Jövőre nálam rebuild lesz (=talán már tényleg nem lesz Brees 😀), de mondjuk én már idén is a csoport leggyengébb csapata voltam...úgy tűnik 😀 Úgyis superbowl vagy bust év volt, így még jobb is, hogy nem megint 30 körül draftolok. 😀
Köszi dávid amúgy a lebonyolítást és a folyamatos beszámolót is a meccsekről.
A sivatag népe örül, a következő cél az első rájátszás győzelem. 😊
ui: | Azért nem bánnám, ha 2-3 év után át tudná adni a divíziónk a liga legerősebb csoportja titulust lassan másnak. Khm somos, braxa, adam... khm |
alatriste
több mint 4 éve
Nos, hát, 5 éves regnálásom alatt az első PO meccsnek is örülni kell, végülis szoros meccsen kaptam ki és a minimális célt sikerült (idén végre) elérni. Köszi dávid amúgy a lebonyolítást és a folyamatos beszámolót is a meccsekről.
A sivatag népe örül, a következő cél az első rájátszás győzelem. 😊
ui: | Azért nem bánnám, ha 2-3 év után át tudná adni a divíziónk a liga legerősebb csoportja titulust lassan másnak. Khm somos, braxa, adam... khm |
Liverpool Fc
több mint 4 éve
szokásos. hanyadik ez már hogy alapszakaszban verem, majd POban kikapok somostól 😀És ez így van jól 😊
braxa88
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Vasárnapi érintettek a szokott helyen találják az eredményeket 😊Divisional Round parositasait fel tudod tenni esetleg?
dankodavid
Spigo
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
szokásos. hanyadik ez már hogy alapszakaszban verem, majd POban kikapok somostól 😀
több mint 4 éve
Vasárnapi érintettek a szokott helyen találják az eredményeket 😊Divisional Round parositasait fel tudod tenni esetleg?
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Vasárnapi érintettek a szokott helyen találják az eredményeket 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Azt hiszem elégedetteknek kell lennem ezzel a 7/9-es idénnyel...az előre lépés megkérdőjelezhetetlen 😊
több mint 4 éve
A "szombati" wild card kör eredményei a szokott helyen. Holnap a vasárnapiak, és innentől így tervezek menni, minden napot kettébontva.Booo
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A "szombati" wild card kör eredményei a szokott helyen. Holnap a vasárnapiak, és innentől így tervezek menni, minden napot kettébontva.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Aztán Lawrence nem is jön draftra... 😀Hát...amúgy nem tudnék...de most van mibű 😀 😉 Szóval szerintem igenWolford és Boyle a két QB-m, szerinted tudsz annyit adni, hogy akárcsak meg is forduljon a fejemben a csere? 😀Az utolsó meccsen odarakták magukat a srácok, Lawrence/Fields lájkolja ezt 😊Aztán hogyé van a mennyi az annyi? 😁😂😂
gabokocka
Végül enyém az 1/3, 1/8, 1/15, és még majd a Texans 1.köre, azt sejtettem, hogy a vége lesz.
Nem olyan rossz ez 😎 ezekkel már lehet bizniszelni
Chargers LT
gabokocka
Chargers LT
több mint 4 éve
Hát...amúgy nem tudnék...de most van mibű 😀 😉 Szóval szerintem igenWolford és Boyle a két QB-m, szerinted tudsz annyit adni, hogy akárcsak meg is forduljon a fejemben a csere? 😀Az utolsó meccsen odarakták magukat a srácok, Lawrence/Fields lájkolja ezt 😊Aztán hogyé van a mennyi az annyi? 😁😂😂
gabokocka
Végül enyém az 1/3, 1/8, 1/15, és még majd a Texans 1.köre, azt sejtettem, hogy a vége lesz.
Chargers LT
gabokocka
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Baszodjon meg a madden...meg aki kitalálta 😢
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Ezen én is gondolkoztam hogy most a Tua/Burrow 1/1 helyett mégis mit fogadnék el, arra jutottam hogy Mahomest vagy Wilsont 😀Wolford és Boyle a két QB-m, szerinted tudsz annyit adni, hogy akárcsak meg is forduljon a fejemben a csere? 😀Az utolsó meccsen odarakták magukat a srácok, Lawrence/Fields lájkolja ezt 😊Aztán hogyé van a mennyi az annyi? 😁😂😂
gabokocka
Chargers LT
gabokocka
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Jah, ha Carr kezd, tuti megvan az 1/1. Nem értem én ezt a játékot, de adhatnának nekem is abból a cuccból amit akkor szívnak, amikor ezt programozzák.Baszodjon meg a madden...meg aki kitalálta 😢Lájk
Klaci79
De neked végig kiélezett volt. Mit mondjak én? 0-12 és "meccselőny" volt, így lettem 4-12... És a fix 1/1 helyett 1/3 😂 mókás
A Madden miatt most adhatom el a házat kocsit 😁
Chargers LT
Mondjuk teszem hozza, attól félek ezek után aki 1/1-et akar csak elengedi minden QB-ját azt jöhet az 1/1. Év közben persze az nem megengedett, hogy 1 vereségért valami fogalmatlan 3. qb-val menjen az ember
több mint 4 éve
Wolford és Boyle a két QB-m, szerinted tudsz annyit adni, hogy akárcsak meg is forduljon a fejemben a csere? 😀Az utolsó meccsen odarakták magukat a srácok, Lawrence/Fields lájkolja ezt 😊Aztán hogyé van a mennyi az annyi? 😁😂😂
gabokocka
Chargers LT
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Gratulálok Fieldshez 😉😛😂😎Mi a tök van amúgy az NFC többi divíziójában?A többiek nevében nem tudok válaszolni, nekem nincs QB-m, de jövőre már lesz 😊
A West 4. csapata minden másik divben 2. lenne és csak 1 esetben "holtversenyben"
Azért az nagyon kemény, hogy keleten 6, délen 5 győzelemmel 2.-nak lehetett lenni.
alatriste
gabokocka
több mint 4 éve
Baszodjon meg a madden...meg aki kitalálta 😢Lájk
Klaci79
De neked végig kiélezett volt. Mit mondjak én? 0-12 és "meccselőny" volt, így lettem 4-12... És a fix 1/1 helyett 1/3 😂 mókás
A Madden miatt most adhatom el a házat kocsit 😁
több mint 4 éve
Az utolsó meccsen odarakták magukat a srácok, Lawrence/Fields lájkolja ezt 😊Aztán hogyé van a mennyi az annyi? 😁😂😂
gabokocka
több mint 4 éve
Mi a tök van amúgy az NFC többi divíziójában?A többiek nevében nem tudok válaszolni, nekem nincs QB-m, de jövőre már lesz 😊
A West 4. csapata minden másik divben 2. lenne és csak 1 esetben "holtversenyben"
Azért az nagyon kemény, hogy keleten 6, délen 5 győzelemmel 2.-nak lehetett lenni.
alatriste
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.