NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 585 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Azért az a Rosen 1/1 is jól idősödött 😂😂😂

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Gratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincs jobb ló, jó a szamár is.
Klaci79
Colin Cowherdhöz van szerencsénk? 😜 Amúgy miért utáljátok ennyire Mayfieldet?
ljambrik
 ibb.co/58dQtjk
😉 😀
dankodavid
Semmi köze ehhez...és legkevésbé sem utálom. Ahhoz hogy érzelmet váltson ki belőlem, valamit tennie kellene. De nem értettem soha a hype-ot benne. Totálisan átlagos vagy cseppet átlag alatti teljesítménye van, egy egyébként igen jó csapatban. Persze 2. éve volt, lehet még akármi is. De SB-be vezetni csapatát (2019-ben vagy akár ‘20-ban) abszolút nem látom benne. Viszont maddenben ez sima ügy 😉😊
több mint 4 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Draft értékelő nem lesz, azt már megmondták, de ezek után pláne kíváncsi lennék arra a screenshotra a Bengals schedule-ról... 😛
vassadi
Tényleg nem lesz vagy ez csak egy rossz vicc?
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Gratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincs jobb ló, jó a szamár is.
Klaci79
ljambrik
 ibb.co/58dQtjk
😉 😀

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Klaci79
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Draft értékelő nem lesz, azt már megmondták, de ezek után pláne kíváncsi lennék arra a screenshotra a Bengals schedule-ról... 😛
több mint 4 éve
több mint 4 éve
A Super Bowl linkje elérhető, a youtube-os részt másoljátok, mert ha linkként teszem be, sajnos spoilerez az első negyedről egy keveset a youtube.
dankodavid
tl;dr 😀 majd pár nap múlva jöhet egy írásos összefoglaló is 😛
Löfli
Szerkesztve az eredménnyel és egy gyors összefoglalóval a meccs az eredmények topicban.

Igazából nehéz mit hozzátenni, az alapszakasz után sem hittem el, hogy idén bármi összejöhet a borzalmas drafthelyen túl, aztán... Az sb-t ellenben nagyon nem élném át újra szívesen, mert bár ez csak egy játék és nem is feltétlen tükrözi a valós erőviszonyokat -mert tényleg nem-, de másfél órán át néztem és 10-9-nél, Falcons birtoklással három perccel a vége előtt nem nagyon hittem semmiben, főleg azért nem, mert előtte mayfield passzát az endzone-ban szedte le Gilmore. Ott szívem szerint kikapcsoltam volna a meccset. 😀

Én is köszönöm mindenkinek az évet, folytatás jövőre az új Maddennel, ha a gépem is úgy akarja, vagy ha lesz friss roster az ideihez, lehet, hogy maradnék ennél, elsősorban azért, mert ezt még biztosan vállalhatóan futtatni tudom, de ez -a vas- még változhat. Köszönöm annak a rengeteg embernek is, akik utaltak és ezzel nekem segítettek csalni, cserébe azt tudom megígérni, hogy jövőre is ugyanígy lesz sim, hasonló formátumban, illetve ha lesz rá igény, akkor a főcsoportdöntőket is felrakhatom a kísérleti, teljes meccses formátumban.

Illetve azoknak is jár a köszönet, akik az egész simet követték és részt vettek a játék ezen részében, így nem éreztem annyira feleslegesnek a naponta rászánt másfél-két órákat; tudom, borzalmas, hogy pár sorért ennyit kellett szívni, de tényleg úgy éreztem, megéri és egy kicsit hozzátesz a játékélményhez.😊

Ps.; Aki jövőre akar win now-ba kapcsolni, kereshet majd azokért, akik egy-két évre elit szinten megoldanak posztokat 😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 147 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
2021-es draft tracker kész van má'?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
köszi srácok!
több mint 4 éve
Köszi Ádi és Dávid az idei szezont (is)!
Spigo
Csatlakozom, köszi Ádi, köszi Dávid! Mondjuk Ádi még lóg egy draftértékelővel. 😜 A kisujj meg az egész kar, ugye. 😂🤣😂
több mint 4 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Gratulálok a győztesnek! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szezont, azoknak főleg, akik sok melót raktak bele!!! @vassadi @dankodavid

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Köszi Ádi és Dávid az idei szezont (is)!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
csak véget ért a
szezon,
azt hiszem, mindannyian
látjuk mennyi munk-
át öltél bele Dávid, nagyon kö-
szi!
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 147 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A Super Bowl linkje elérhető, a youtube-os részt másoljátok, mert ha linkként teszem be, sajnos spoilerez az első negyedről egy keveset a youtube.
dankodavid
tl;dr 😀 majd pár nap múlva jöhet egy írásos összefoglaló is 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 585 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Amúgy ChargersLT, szerintem itt válaszhatsz magadnak olyan nevet a Redskins helyett, amilyet szeretnél 😀
tenorx
Washington Chargers is lesz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Amúgy ChargersLT, szerintem itt válaszhatsz magadnak olyan nevet a Redskins helyett, amilyet szeretnél 😀
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gratula a bajnoknak! És a 2 MVP-nek, Vassadinak, hogy levezényelte az offszezont és Dankodavidnak a szezon simet.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Köszi Dávid a szezont 😊
Ha itt lenne még Paul már holnap már jönne a komment hogy holnap kezdhetnénk is Free Agencyt 😀
Heisman Trophy
Holnap? Tegnap!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Köszi Dávid a szezont 😊
Ha itt lenne még Paul már holnap már jönne a komment hogy holnap kezdhetnénk is Free Agencyt 😀

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Grat a bajnoknak!

És köszi Dávid a szezon szimulációért! 😊
Minispiler: Nem jár neked sör, mert nem én lettem a bajnok! 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Bevallom, nem néztem végig, csak beletekergettem 😀 Jó meccs volt, gg a győztesnek (meddig nem spoilerezünk? 😀 )
tenorx
Szerintem mai napot hagyjuk meg arra, hogy aki szeretné, megnézhesse spoilermentesen.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Bevallom, nem néztem végig, csak beletekergettem 😀 Jó meccs volt, gg a győztesnek (meddig nem spoilerezünk? 😀 )
több mint 4 éve

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
A youtube-on múlik, mikorra lesz fent az SB. Eredményeket, statisztikákat nem, ellenben a teljes meccs felvételét hozom. A minőség szerintem nézhető, főleg ahhoz képest, hogy a laptopomon ilyet még sosem futtattam.
dankodavid
Féltél te is mi, hogy csak statisztikák alapján mit fogsz kapni ha nyersz? 😀
tenorx
Inkább, mert tegnap ezt ígértem, cserébe a csúszásért.😊

Pulvis et umbra sumus.