NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 664
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Azért az a Rosen 1/1 is jól idősödött 😂😂😂
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Semmi köze ehhez...és legkevésbé sem utálom. Ahhoz hogy érzelmet váltson ki belőlem, valamit tennie kellene. De nem értettem soha a hype-ot benne. Totálisan átlagos vagy cseppet átlag alatti teljesítménye van, egy egyébként igen jó csapatban. Persze 2. éve volt, lehet még akármi is. De SB-be vezetni csapatát (2019-ben vagy akár ‘20-ban) abszolút nem látom benne. Viszont maddenben ez sima ügy 😉😊ibb.co/58dQtjkGratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincsColin Cowherdhöz van szerencsénk? 😜 Amúgy miért utáljátok ennyire Mayfieldet?jobbló, jó a szamár is.
Klaci79
ljambrik
😉 😀
dankodavid
több mint 4 éve
ljambrik
601
Draft értékelő nem lesz, azt már megmondták, de ezek után pláne kíváncsi lennék arra a screenshotra a Bengals schedule-ról... 😛Tényleg nem lesz vagy ez csak egy rossz vicc?
vassadi
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
ibb.co/58dQtjkGratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincsColin Cowherdhöz van szerencsénk? 😜 Amúgy miért utáljátok ennyire Mayfieldet?jobbló, jó a szamár is.
Klaci79
ljambrik
😉 😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
ljambrik
601
Gratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincsColin Cowherdhöz van szerencsénk? 😜 Amúgy miért utáljátok ennyire Mayfieldet?jobbló, jó a szamár is.
Klaci79
több mint 4 éve
vassadi
15 617
Draft értékelő nem lesz, azt már megmondták, de ezek után pláne kíváncsi lennék arra a screenshotra a Bengals schedule-ról... 😛
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Gratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincs több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Szerkesztve az eredménnyel és egy gyors összefoglalóval a meccs az eredmények topicban.A Super Bowl linkje elérhető, a youtube-os részt másoljátok, mert ha linkként teszem be, sajnos spoilerez az első negyedről egy keveset a youtube.tl;dr 😀 majd pár nap múlva jöhet egy írásos összefoglaló is 😛
dankodavid
Löfli
Igazából nehéz mit hozzátenni, az alapszakasz után sem hittem el, hogy idén bármi összejöhet a borzalmas drafthelyen túl, aztán... Az sb-t ellenben nagyon nem élném át újra szívesen, mert bár ez csak egy játék és nem is feltétlen tükrözi a valós erőviszonyokat -mert tényleg nem-, de másfél órán át néztem és 10-9-nél, Falcons birtoklással három perccel a vége előtt nem nagyon hittem semmiben, főleg azért nem, mert előtte mayfield passzát az endzone-ban szedte le Gilmore. Ott szívem szerint kikapcsoltam volna a meccset. 😀
Én is köszönöm mindenkinek az évet, folytatás jövőre az új Maddennel, ha a gépem is úgy akarja, vagy ha lesz friss roster az ideihez, lehet, hogy maradnék ennél, elsősorban azért, mert ezt még biztosan vállalhatóan futtatni tudom, de ez -a vas- még változhat. Köszönöm annak a rengeteg embernek is, akik utaltak és ezzel nekem segítettek csalni, cserébe azt tudom megígérni, hogy jövőre is ugyanígy lesz sim, hasonló formátumban, illetve ha lesz rá igény, akkor a főcsoportdöntőket is felrakhatom a kísérleti, teljes meccses formátumban.
Illetve azoknak is jár a köszönet, akik az egész simet követték és részt vettek a játék ezen részében, így nem éreztem annyira feleslegesnek a naponta rászánt másfél-két órákat; tudom, borzalmas, hogy pár sorért ennyit kellett szívni, de tényleg úgy éreztem, megéri és egy kicsit hozzátesz a játékélményhez.😊
Ps.; Aki jövőre akar win now-ba kapcsolni, kereshet majd azokért, akik egy-két évre elit szinten megoldanak posztokat 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
2021-es draft tracker kész van má'?!
több mint 4 éve
braxa88
12 534
köszi srácok!
több mint 4 éve
ljambrik
601
Köszi Ádi és Dávid az idei szezont (is)!Csatlakozom, köszi Ádi, köszi Dávid! Mondjuk Ádi még lóg egy draftértékelővel. 😜 A kisujj meg az egész kar, ugye. 😂🤣😂
Spigo
több mint 4 éve
Gratulálok a győztesnek! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szezont, azoknak főleg, akik sok melót raktak bele!!! @vassadi @dankodavid
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Köszi Ádi és Dávid az idei szezont (is)!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
csak véget ért aszezon,
azt hiszem, mindannyian
látjuk mennyi munk-
át öltél bele Dávid, nagyon kö-
szi!
több mint 4 éve
A Super Bowl linkje elérhető, a youtube-os részt másoljátok, mert ha linkként teszem be, sajnos spoilerez az első negyedről egy keveset a youtube.tl;dr 😀 majd pár nap múlva jöhet egy írásos összefoglaló is 😛
dankodavid
több mint 4 éve
Amúgy ChargersLT, szerintem itt válaszhatsz magadnak olyan nevet a Redskins helyett, amilyet szeretnél 😀Washington Chargers is lesz
tenorx
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Amúgy ChargersLT, szerintem itt válaszhatsz magadnak olyan nevet a Redskins helyett, amilyet szeretnél 😀
több mint 4 éve
Köszi Dávid a szezont 😊Holnap? Tegnap!
Ha itt lenne még Paul már holnap már jönne a komment hogy holnap kezdhetnénk is Free Agencyt 😀
Heisman Trophy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Köszi Dávid a szezont 😊Ha itt lenne még Paul már holnap már jönne a komment hogy holnap kezdhetnénk is Free Agencyt 😀
több mint 4 éve
Grat a bajnoknak!És köszi Dávid a szezon szimulációért! 😊
Minispiler: Nem jár neked sör, mert nem én lettem a bajnok! 😀
Liverpool Fc
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Bevallom, nem néztem végig, csak beletekergettem 😀 Jó meccs volt, gg a győztesnek (meddig nem spoilerezünk? 😀 )Szerintem mai napot hagyjuk meg arra, hogy aki szeretné, megnézhesse spoilermentesen.
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Bevallom, nem néztem végig, csak beletekergettem 😀 Jó meccs volt, gg a győztesnek (meddig nem spoilerezünk? 😀 )
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A Super Bowl linkje elérhető, a youtube-os részt másoljátok, mert ha linkként teszem be, sajnos spoilerez az első negyedről egy keveset a youtube.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Inkább, mert tegnap ezt ígértem, cserébe a csúszásért.😊A youtube-on múlik, mikorra lesz fent az SB. Eredményeket, statisztikákat nem, ellenben a teljes meccs felvételét hozom. A minőség szerintem nézhető, főleg ahhoz képest, hogy a laptopomon ilyet még sosem futtattam.Féltél te is mi, hogy csak statisztikák alapján mit fogsz kapni ha nyersz? 😀
dankodavid
tenorx
Pulvis et umbra sumus.