GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
ljambrik
601
jövőrére rendben lesz, ne fossálVoltak itt páran, akik azt mondták, hogy a Dak trade lehúzós volt... 😂A tegnapiak tükrében több, mint érdekes helyzetbe kerültem vele...
Hááát, még lehet én jártam rosszul!
Chargers LT
Egon bá
több mint 4 éve
Voltak itt páran, akik azt mondták, hogy a Dak trade lehúzós volt... 😂A tegnapiak tükrében több, mint érdekes helyzetbe kerültem vele...
Hááát, még lehet én jártam rosszul!
Chargers LT
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
A pff modszerei es pontossaga, valosagkozelisege kapcsan valszeg lehetne egy ervenyes vitat lefolytatni, de egyszeruen nincs ideje, energiaja az embernek 65-70x32 jatekost kovetni, sem pedig akar csak tizrol annyi informacioval rendelkezni, hogy lehessen olyan velemenyed, ami legitim hivatkozasi alap egy ezzel foglalkozo ceg adataival szemben. Persze, elofordulhat, hogy az eyetestnek jobban hiszel, de gyanitom, hogy azert 100-bol 95-99 esetben a pff-nek lesz igaza. Nem hibatlan, de egyreszt a semminel tobb, masreszt ha nem gradeket, hanem mondjuk nyomasgyakorlasokat, egyeb, objektivabb szamokat enzel es az alapjan alkotsz velemenyt, beljwbb vagy, mintha csak a meccseknek hinnel.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Jaj ne már. Most jöhetnék a klasszikussal, hogy csak annak a statisztikanak hiszek...., de nem teszem.Persze, az emberek okosabbnak hiszik magukat, mint az analystok 😀Azért ha sokan mondják, hogy a pff szar, csak lehet benne valami...lásd a saját meccseinket, amit azért talán Te is jobban figyelsz.Jó akkor nézz meg egy két meccset. Szokott segíteni a játékosok megítélésében ha a szemednek hiszel nem pedig random számgeneratoroknak.Nemtom, én 10 éve nézem a focit, de még mindig jobban hiszek szakértőknek, mint magamnak, mert nem őt figyelem minden playben.
gabokocka
tenorx
Klaci79
Ezer virológus országa is vagyunk, most ezen mit lepődjek meg? 😀
Én napközben is adatokkal foglalkozok végig, big data and all that jazz, általában jobbak, mint a szubjektív dolgok.
tenorx
Ha valaki egy mérkőzésen nem hibázik, össze-vissza dicsérik depoton és a társai is, majd kap egy 49-es értékelést, az egyszerűen nem lehet komoly. Ő azon a mérkőzésen többet nem tehetett...ergo nála biztos nem a 100 volt a maximum? Vagy hogy van ez? Néha tényleg nem baj, ha a saját szemednek hiszel...
Ebben az esetben úgy tűnik más is ezen a véleményen van, pedig Gabo velem ellentétben még ért is hozzá 😉
több mint 4 éve
Persze, az emberek okosabbnak hiszik magukat, mint az analystok 😀Azért ha sokan mondják, hogy a pff szar, csak lehet benne valami...lásd a saját meccseinket, amit azért talán Te is jobban figyelsz.Jó akkor nézz meg egy két meccset. Szokott segíteni a játékosok megítélésében ha a szemednek hiszel nem pedig random számgeneratoroknak.Nemtom, én 10 éve nézem a focit, de még mindig jobban hiszek szakértőknek, mint magamnak, mert nem őt figyelem minden playben.
gabokocka
tenorx
Klaci79
Ezer virológus országa is vagyunk, most ezen mit lepődjek meg? 😀
Én napközben is adatokkal foglalkozok végig, big data and all that jazz, általában jobbak, mint a szubjektív dolgok.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Azért ha sokan mondják, hogy a pff szar, csak lehet benne valami...lásd a saját meccseinket, amit azért talán Te is jobban figyelsz.Jó akkor nézz meg egy két meccset. Szokott segíteni a játékosok megítélésében ha a szemednek hiszel nem pedig random számgeneratoroknak.Nemtom, én 10 éve nézem a focit, de még mindig jobban hiszek szakértőknek, mint magamnak, mert nem őt figyelem minden playben.
gabokocka
tenorx
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Jó akkor nézz meg egy két meccset. Szokott segíteni a játékosok megítélésében ha a szemednek hiszel nem pedig random számgeneratoroknak.Nemtom, én 10 éve nézem a focit, de még mindig jobban hiszek szakértőknek, mint magamnak, mert nem őt figyelem minden playben.
gabokocka
több mint 4 éve
Jó akkor nézz meg egy két meccset. Szokott segíteni a játékosok megítélésében ha a szemednek hiszel nem pedig random számgeneratoroknak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Azt honnan veszed hogy nem jó? Várj, kitalálom, PFF? 😀Ja, a hetit még nem néztem, de eddig 40 körül mozgott, csont utolsóként 😀 Derrick is hálistennek.
gabokocka
több mint 4 éve
Azt honnan veszed hogy nem jó? Várj, kitalálom, PFF? 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Annak örülök, hogy Chinn linebackert játszik (bár nem túl jól egyelőre), nagyobb need volt nálam, mint a safety (főleg, hogy Winfield jr eddig kurva jó).
több mint 4 éve
Voltak itt páran, akik azt mondták, hogy a Dak trade lehúzós volt... 😂Hááát, még lehet én jártam rosszul!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Cedick Wilsonért lehet keresni Cowboys fanok 😉
több mint 4 éve
ljambrik
601
jön még kutyára teherautóAz a Josh Allen- Daniel Jones trade most nez ki igazan jol.Josh Allen has been named the AFC Offensive Player of the Month. Allen currently leads the AFC in passing yards (1,038), passing touchdowns (10) and passer rating (124.8).
dankodavid
tenorx
több mint 4 éve
Az a Josh Allen- Daniel Jones trade most nez ki igazan jol.Josh Allen has been named the AFC Offensive Player of the Month. Allen currently leads the AFC in passing yards (1,038), passing touchdowns (10) and passer rating (124.8).
dankodavid
több mint 4 éve
Az a Josh Allen- Daniel Jones trade most nez ki igazan jol.Agree
dankodavid
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
jó, hát ezt Giants szurkolóként pláne tudnom kellett volna 😀Az a Josh Allen- Daniel Jones trade most nez ki igazan jol.Azért Jones-nak 0 segítsége van az IRL Giantstől
dankodavid
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Az a Josh Allen- Daniel Jones trade most nez ki igazan jol.Azért Jones-nak 0 segítsége van az IRL Giantstől
dankodavid
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Az a Josh Allen- Daniel Jones trade most nez ki igazan jol.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Bears is ezért 2-0 😊
több mint 4 éve
Csak az kellett neki, hogy valaki higyjen benne.¯\_(ツ)_/¯
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
jó, de két év alatt már négyszer találkozott velük és akkor sem sikerült megugrani ezt a szintet.Josh Allen átlagosan 200 yard alatt passzolt az első két évében, miközben soha nem jutott még 300 fölé sem, tenorx kiszabadította a clevelandi fogságból, erre most elkezdett 360 körül átlagolni... 😀mondjuk eddig a Jets és a Dolphins volt az ellenfél.
kristof
ljambrik
több mint 4 éve
ljambrik
601
Josh Allen átlagosan 200 yard alatt passzolt az első két évében, miközben soha nem jutott még 300 fölé sem, tenorx kiszabadította a clevelandi fogságból, erre most elkezdett 360 körül átlagolni... 😀mondjuk eddig a Jets és a Dolphins volt az ellenfél.
kristof