GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Kész a 2021-es roster fájl és draft tracker, mindkettő linkelve a kiemelt postban. Mindenki nézzen azért rá, minden stimmel-e a saját csapatánál.

A cap limitet egyelőre a szokásos 5% körüli emeléssel számolva 143 millióra írtam, de ez még módosítható. (Bár szerintem nem kell, eleve ezzel kalkulált mindenki, meg legalább közelebb kerülünk az IRL számokhoz, mert ott aligha a szokásos növekedés fog realizálódni.)

Idei pickeknél két esetben van még függőben lévő kondíció:

@Heisman & @Klaci79 Nálatok pedig ugyebár Minkah Fitzpatrick esetleges first-team All-Pro tagságától függ, hogy melyikőtöké lesz a Steelers 2021-es 4. köre.
vassadi
Ádi, végül nemhogy first, de még Second csapatos all pro sem lett, hála a péefefnek..
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kész a 2021-es roster fájl és draft tracker, mindkettő linkelve a kiemelt postban. Mindenki nézzen azért rá, minden stimmel-e a saját csapatánál.

A cap limitet egyelőre a szokásos 5% körüli emeléssel számolva 143 millióra írtam, de ez még módosítható. (Bár szerintem nem kell, eleve ezzel kalkulált mindenki, meg legalább közelebb kerülünk az IRL számokhoz, mert ott aligha a szokásos növekedés fog realizálódni.)

@alatriste & @somoskovig Az utolsó forduló után majd beszéljétek meg, Tebow 2.0 franchise irányító úr kondícióinál miképp jártok el, mit hogyan szoroztok, mi számít nála sérülés miatti padozásnak, stb., és majd írjátok meg, végül melyik pick(ek) cserél(nek) gazdát.

@Heisman & @Klaci79 Nálatok pedig ugyebár Minkah Fitzpatrick esetleges first-team All-Pro tagságától függ, hogy melyikőtöké lesz a Steelers 2021-es 4. köre.
vassadi
somossal megbeszéltük a dolgot 16. hét után és mivel Gardner nem lépett pályára, nem tudta javítani a szezon grade-jét, így egy 4. kör vándorol a sivatagba.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Increay 16
Nekem sajnos idén nem fog beleférni, nagyon sajnálom😕 az első szezont nagyon élveztem, és szerintem annyira nem is ment rosszul 😊 Köszi szépen a lehetőséget, egy élmény volt 😊
több mint 3 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Minor inconvenience, de @vassadi, a teljes afc north eseteben kimaradt a 21-re eltolas a roster fileban 😕
dankodavid
Köszi a jelzést, nekem is ma tűnt fel, hogy ezt a csoportot valahogy kifelejtettem, sorry, javítva.
több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Minor inconvenience, de @vassadi, a teljes afc north eseteben kimaradt a 21-re eltolas a roster fileban 😕

Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Az 1/1 várományos jól odabaszott az 1/2-es csapatának. Bár hajsampon reklámban biztos jó lesz a szöszi 😀
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Lehet köpködni a draft classom
tenorx
Látom nem sok Jags meccset láttál, mert DaVon Hamilton a Lions meccset (1. kezdése) leszámítva baromi jó volt amíg meg nem sérült. Konkrétan az ő helye biztos a jövő évi kezdőben. Nem sokan mondhatják el magukról ezt a Jags védelemben. Újabb indok, hogy a PFF érdemjegy nem minden. Lásd még: Chinn, Jeremy,
iktriad
Amúgy tényleg kevés Jax meccset láttam 😀 Én adom, ha ő is jónak tűnik.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Nem poénnak szántam.
Johnsont cserélném.
Nálad nem a WR poszt a legerősebb.
Ellenben csak ebben a draftclassban van egy masik kiváló safetyd

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
tenorx
Látom nem sok Jags meccset láttál, mert DaVon Hamilton a Lions meccset (1. kezdése) leszámítva baromi jó volt amíg meg nem sérült. Konkrétan az ő helye biztos a jövő évi kezdőben. Nem sokan mondhatják el magukról ezt a Jags védelemben. Újabb indok, hogy a PFF érdemjegy nem minden. Lásd még: Chinn, Jeremy,

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
tenorx
Chinn Johnson csere?
Utóbbi sokkal jobb pff ertékkel bír.
gabokocka
Ah, hihetetlen, hogy ez a poén ötödjére is térdcsapkodósan vicces!!!! 😀😀
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
tenorx
Chinn Johnson csere?
Utóbbi sokkal jobb pff ertékkel bír.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

@alatriste & @somoskovig Az utolsó forduló után majd beszéljétek meg, Tebow 2.0 franchise irányító úr kondícióinál miképp jártok el, mit hogyan szoroztok, mi számít nála sérülés miatti padozásnak, stb., és majd írjátok meg, végül melyik pick(ek) cserél(nek) gazdát.

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Ha már a S class pofás...
Ez a Holland van olyan jó (bust), mint pár éve Hooker? 😊
Top10 volt és azt vártuk, meggyaláz minden WRt

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
gabokocka
It's Time Gabó 😉
Ahogy ígértem, foglak zaklatni az 1/1-ért, bár írtam Ke-Kít, de rád inkább az vonatkozik, hogy mindent és mindenkit is vihetsz 😀
Van 3 db Top12 pickem idén, köztük 1/3, szóval jó QB-t tudsz vinni és a kövi 2 évre lehet válogatni a 24 db pickemből, a rostereden lenne hely pár playának, ha nem tévedek. 😊
Plusz terülj-terülj asztalka a rosterem számodra, te nézhetsz bárkit, embert is belevehetünk a tradbe, ha nem csak picket szeretnél. Pl safety asszem pont kell neked, nekem meg van bőven.
Akár a legnagyobb kincsem, Fitzmagic is vihető 😀 1 negyed alatt dob 180 yardot és 2 perc alatt meccset nyer bárki ellen...ez tény 😀
Természetesen fizetek, mint a katonatiszt, ez nagy lehetőség a roster sokkal jobbá tételére. 😉
Chargers LT
Nem tudom, meglátjuk hogy alakulnak a dolgok, kicsit aggaszt, hogy a Jaguars az 1/1, ott képesek bármire, még Lawrence-t is elbaszni...
gabokocka
Lenyeg h ChargersLT-vel szoba se allj abszolut. 😀 mindenhol Lawrence-ert tankol. 😀
Beki
Megjött a szagértő GMek gyöngye 😀
Idén mivel húzol le engem? 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ja'Marr Chase 1/2-n, Jerry Jeudy 1/6 után...hmmm utóbbinak már csak el kellene tudni kapni a labdát és gyönyörű páros lenne 😊
Klaci79
Ruggs se jobb ha ez megnyugtat 😊
Heisman
nem vagyok ideges ezért...vannak hibái, de egyébként nagyon jó a srác...hát Denverben nem lesz könnyű dolga...frusztrált is rendesen
Klaci79
ne nekem mondd 😀 meg azért nem az hogy nem lesz könnyű dolga, amit odadobtak neki azt elejtette. hisztizett is twitteren, azóta még rosszabb. benne van ő is abban hogy fos a csapat
Heisman
Tudom...látom sajnos.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
gabokocka
It's Time Gabó 😉
Ahogy ígértem, foglak zaklatni az 1/1-ért, bár írtam Ke-Kít, de rád inkább az vonatkozik, hogy mindent és mindenkit is vihetsz 😀
Van 3 db Top12 pickem idén, köztük 1/3, szóval jó QB-t tudsz vinni és a kövi 2 évre lehet válogatni a 24 db pickemből, a rostereden lenne hely pár playának, ha nem tévedek. 😊
Plusz terülj-terülj asztalka a rosterem számodra, te nézhetsz bárkit, embert is belevehetünk a tradbe, ha nem csak picket szeretnél. Pl safety asszem pont kell neked, nekem meg van bőven.
Akár a legnagyobb kincsem, Fitzmagic is vihető 😀 1 negyed alatt dob 180 yardot és 2 perc alatt meccset nyer bárki ellen...ez tény 😀
Természetesen fizetek, mint a katonatiszt, ez nagy lehetőség a roster sokkal jobbá tételére. 😉
Chargers LT
Nem tudom, meglátjuk hogy alakulnak a dolgok, kicsit aggaszt, hogy a Jaguars az 1/1, ott képesek bármire, még Lawrence-t is elbaszni...
gabokocka
Lenyeg h ChargersLT-vel szoba se allj abszolut. 😀 mindenhol Lawrence-ert tankol. 😀
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Ja'Marr Chase 1/2-n, Jerry Jeudy 1/6 után...hmmm utóbbinak már csak el kellene tudni kapni a labdát és gyönyörű páros lenne 😊
Klaci79
Heisman
nem vagyok ideges ezért...vannak hibái, de egyébként nagyon jó a srác...hát Denverben nem lesz könnyű dolga...frusztrált is rendesen
Klaci79
ne nekem mondd 😀 meg azért nem az hogy nem lesz könnyű dolga, amit odadobtak neki azt elejtette. hisztizett is twitteren, azóta még rosszabb. benne van ő is abban hogy fos a csapat

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
2. Nem igazán tetszik a WR class,
empty taxi
Milyen posztokon tartod erősnek a jövő évi classt? Én annyit olvastam, hogy nagyon erősnek tűnik az OT felhozatal idén.
iktriad
QB, en bloc az OL, TE, S.
empty taxi
Kurd el nekem ilyenekkel Lamarcus Joyner piacat :/

Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Koszi a mockot.
Szeretném ellőni az első körben biztos nem húzok futót dumát. Guice-nal megtettem, majdnem bejott! 😀

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Klaci79
Heisman
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
empty taxi
Milyen posztokon tartod erősnek a jövő évi classt? Én annyit olvastam, hogy nagyon erősnek tűnik az OT felhozatal idén.
iktriad
QB, en bloc az OL, TE, S.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Klaci79

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
empty taxi
több mint 3 éve